BÚÉK mindenkinek!!!
Egyszerűen nem tudtam jönni hamarabb. Kiscsajom tegnapelőtt és tegnap sem aludt egész nap....csak vmi minimálisat. (Szerencsére éjjel igen...kivéve persze a 2-3 óránkénti etetéseket, de akkor is volt amikor csakrajtam aludt.)
Látom többen szenvednek a baba hasával. Nálunk van kaki, pisi bőven...de ami a gond, az hogy túl sok a a pú.Ő attól szenved. Na én is ellógtam ma de. a DM-be és vettem Gripe Water-t meg Infacolt...egyenlőre a vizet próbálom, remélem segít...mert amúgy Alexa egy tündér.
Szilveszterkor itthon voltunk hármasban...ól telt, br Alexa este fél 12ig nem akart aludni, úgyhogy az idő nagy réésze azzal telt, hogy vkinek a fél keze mindig foglalt volt és próbáltuk elringatni. Filmeztünk, dumcsiztunk, pezsgőztünk...meg vártuk, hogy mikor lehetünk már kettesben...gondoltuk 5 és fél hét eltelt...tartunk egy próbát. Hát teljes siker nem volt...mert vmi fájt és ezért hanyagoltunk bizonyos dolgokat...de majd legközelebb...így is nagyon jól sikerült az este.
A gáz az volt, hogy 1-jén sem aludt a csaj és akkorra már én is kiakadtam, hulla voltam...már kijött egy-két csúnya szó és könnycsepp belőlem is. De apa segített, lefoglalta Alexát és csak tudtam vmit pihenni.
Na meg voltunk új évet köszönteni anyuéknál meg anyóséknál is...aztán anyóséknál már jó nyügi volt a csaj...csak üvöltött egy idő után...de ott nemigen lehet ugyanúgy lecsillapítani mint itthon. Jelzem, be is rekedt Alexa tegnap estére. (De szerencsére ma már jobban volt, aludt is, most is alszik és így nem sírogat, nem rekedt.)
Szóval ezértcsak most tudtam jönni...az előbb meg aludtam én is egy órát.
Pusszancs...visszaolvasok és majd rakok képeket...