Sziasztok!
Helyzetjelentés: változatlanul egyben vagyunk még sajna
. Holnap megyek UH-ra meg meg is vizsgál a doki, kíváncsi vagyok, hogy tovább tágultam e, vagy azóta már csomó keletkezett a méhszájamon, hogy még véletlenül se szülhessek hamarabb
. Szegény Ati minden nap megkapja tőlem hogy az ő génjei a felelősek, mivel az édsanyja mindhármukat túlhordta és meg kellett indítani a szüléseket.. Vadászom a neten az orvosmeteorológiás jelentéseket, hogy mikor milyen front van vagy nincs, de egyre biztosabb vagyok benne, hogy Kevint is túlhordom , és ő is indított szülés után jön világra.. Hiába, úgylátszik nagyon kellemes lehetek belülről
.
Most ráadásul még meg is fáztam. Szerintetek örülnének egy orrfolyós használtzsepi-bázisnak a gyermekágyon? Lehet hogy egyből saját szobát kapnék
.
Kicsit mostmár megnyugodtam, már beletörődtem hogy várnom kell még. Eddig úgy álltam hozzá, hogy minden fájásnál reménykedtem hátha .. de mostmár arra számítok hogy hétfőn vagy kedden befexek. Sebaj, már az is csak egy hét, ha ezt az 50-60 hetet kibírtam eddig akkor az az egy már semmiség
.
A múlt heti UH-n azt mondta a doki, hogy ha jövök legközelebb akkor úgy készüljek, hogy ott kell maradnom.. szerintetek ez csak a vizsgálatra vonatkozik, vagy be akar fektetni??
Arra is kíváncsi vagyok, hogy mennyit nőtt egy hét alatt a szentem. Múlt héten 98mm-es volt a BPD-je, és a doki szerint már 3700gr körül van a súlya.. Mi lesz ha még túl is hordom?
No, de megint nem tudok másról beszélni,csak erről, megpróbálok válaszolgatni arra amiket írtatok.
Először is köszi hogy aggódtok
. Jól esik igazán!
Kata!
Égek, mert személyesen akartam gratulálni az újasszonynak, de amilyen lüke vagyok, elfelejtettem
. Jók lettek a képek, szép pár vagytok!!
Mica!
No problem, ilyenért igazán nem szoktam megharagudni. Bosszantó ez a MÁV.. Én főleg akkor szerettem őket, mikor Mendi született, és Ati rendszeresen órákkal később ért haza, mert állandóan megállt a vonat..
Gyuszkó hogy van?
Kata, Mica,
Ismeritek azt vecsési raktár-boltot vagy mit? Itt a szomszédomék oda mentek vásárolni, mert jó áron adnak cuccokat. MEg itt Cegléden van egy lerakatuk, de ugye ők már saját árréssel dolgoznak, tehát drágábban adják.. Ha akarjátok utánakérdezek a dolognak..
Momo,
A végén tényleg hamarabb szülsz, mint én
. Bár azért még jó lenne ha pár hétig növögetne a kiscsaj!
Légyszi bírj még ki másfél hetet, a babáért is, meg értem is. Tudom hogy önzően hangzik, de körülöttem már mindenki megszülte a babáját -babáit- aki későbbre volt kiírva mint én. És egy idő után már annyira rossz érzés, hog yén még mindig egyben vagyok
. Rosszul érzem magam amiért így érzek, de nem tudok tenni ellene. PErsze emellett örülök hogy mások már babázhatnak meg minden, de rettentően irigy vagyok rájuk
. Természetesen még egészséges mértékben.
Na, de azért remélem hogy akkor fogsz szülni, mikor már megérett a kiscsaj az életre, ha ma akkor ma, ha két hét múlva akkor akkor. Csak legyetek rendben!
Szilvi,
Örülök hogy jól sikerült a sátorozás
.
A mi játszóterünk is elég gáz, állítólag hamarosan lecserélik a játékokat. Bár lehet hogy úgy még rosszabb lesz, mert amik már úniósak, azon négy éves kor alatt nemigen lehet játszani..
Annak örülnék viszont, ha egy alacsony kerítéssel körül lehetne keríteni, így talán nem jönne be annyi kutya, macska, motoros, biciklis... stb.. kezd már kicsit elegem lenni, hogy a homokozó tele van kutyakakával..
No, ennyi tellett tőlem megint, MEndi nem tolerálja hogy már egy órája itt ülök, és nem foglalkozom vele..
Ati megint csak késő este jön haza, mert megkértem hogy holnapra vegyen ki egy fél nap szabit, hogy el tudjak menni UH-ra. Ugyanis ma a CTG-re úgy indultam el hogy a bébiszitterem kikötötte hogy egy óra múlva már máshol kellene lennie.. hát mondom ez nagy segítség.. PErsze nem értem vissza. De úgy gondoltam hogy akkor inkább Ati legyen holnap Mendivel, én meg nyugodtan lehetek, nem kell azért izgulnom hogy épp hányra kellene visszaérnem.. Elvégre ha valaki elvállal valamit, akkor ne variáljon, ha meg nem tud jönni akkor szóljon, és megoldom máshogy.. na, de nem bosszankodom már megint
.
pusszancs,
Betti