Sziasztok!
Köszönjük a gratulációkat. Mindannyian jól vagyunk. A császár nekem horror élmény volt, borzasztóan féltem, és nem hiába. Nagyon rossz volt kifeszítve mint a mészárszéken. Szofit rám sem rakták csak megpuszilhattam a fejecskéjét és kész, már vitték is. Szóval nem akarok még egy császárt!!!!!!!!!
Szofi rengeteget alszik, el sem tudjátok képzelni mennyit, úgy hogy nem eszik!!!! Sajnos szopi ügyben ismét egy Viktóriám van.
Nem akartam elhinni, de tényleg.
Illetve teljesen X-akta hogy mi van. A kórházban a három nap alatt a csecsemős nővérek többsége már csak velünk foglalkozott, hogy mi lehet a gond, hogy ő szív, nekem ömlik a tej, de amikor megmérik nem evett semmit. A szopóreflexe jó, mindent megnéztek nála és nem tudják mi van. Én nem akartam így hazajönni, hogy benn nem evett semmit, de mondták, hogy ők sem tudnak semmi jót tanácsolni, fejjek, és pohárból adjam neki, hisz ennie kell, aztán majd csak megerősödik. Nem tudom mi a gond, a védőnő sem szóval X-akta. Szív, de nem nyel semmit. Nem értem. Amikor hazajöttünk végig aludt este fürdetésnél kelt fel, aztán megszopiztattam (ekkor még nem volt mérlegem), nem tudom, hogy evett-e, azátn egy pici nyűglődés a büfi miatt és aludt reggelig. Én reggel fél hatkor azért már felkeltettem, hogy egyen valamit. Tisztába raktam még tornáztattam is, hogy felébredjen a szopizáshoz aztán mellre raktam kettőt szívott és elaluldt. Próbáltam keltegetni, de nem szívott csak cumizott, büfiztetni de elaludt. Beraktam az ágyba és reggel fél 9-kor megint én keltettem, hogy most már enni kell. Megint szopizott, nekem a mellem nem akart könnyebbűlni a tejtől, aztán elaludt. Én lefejtem 65ml aludt három órát majd felkelt. Megjött a védőnő hozta a mérleget dél körül. Kipróbáltuk. Megmértük majd mellre raktam 20 percig, aztán megmértük és semmit nem evett. Nem értem tényleg. Aztán már nagyon fáradt volt és mondta a védőnő hogy kiskanállal amit lefejtem (20ml) adjam oda neki. Bevette a szájába a tejet és kifojt a szájából nem kérte, nem volt hajlandó lenyelni. Aztán beraktuk cumisüvegbe és onnan megette. Azóta alszik mint a tej. Nem tudom ez így meddig fog menni, nem szerettem volna cumisüveget, de valahogy kénytelen voltam megetetni, mert kiszárad. Még mindig alszik, pedig 20 ml -vel nem lehet jól lakni. Benn a csecsemősők is mondták, hogy nem egy nagyétkű gyerek, de hogy ennyire??? Mindjárt keltem és megpróbálom megint mellre tenni, aztán fejni. Remélem hamar megerősödik és menni fog, de tényleg nem tudom mi a baj. Hívtam a gyerekorvost, is de nem veszi fel. Holnap újra próbálom. Lehet, hogy a szájával van valami gond, vagy a torkával.
Amúgy gyönyörű és nagyon jó újra babázni, olyan finom. Viki imádja őt, segít nekem óvja, állandóan felügyeli, tündéri,ahogy gondoskodik róla nagyon meglepő. Csitítgatja, állandóan fogni akarja. Este mondom neki hogy szeretem őt nagyon erre Vicus megszólal: szeretlek anya, szeretlek kistesó. Annyira megható volt, hogy én el is sírtam magam. Segít nekem fejni, a szopizásnál is segít, szóval nem lehet rá panaszom. Talán annyi fura dolog történt, hogy apjával nagyon aggresszív lett, tőle félti Szofit, hogy az az ő kistesója, meg nyújtogatja a nyelvét rá, meg csúnyán beszél vele. Szóval nem tudom miért ilyen. Remélem ez is változni fog.
Egy két -képet még fel tudok rakni, de aztán tényleg mennem kell...
majd még megpróbálok jönni, csak nincs segítségem anyuék betegek. Most nem könnyű, de a vágást már szinte nem is érzem, csak le-és felkelésnél, amúgy már "vígan" ficánkolok, szóval az már nem érdekel,csak Szofi egyen már tőlem.
Na szóval a képek...