Na sziasztok!
Túl vagyunk az első napon
Másfél órát vooltunk kb,Dominik jól el is fáradt,alszik mint a tej. Nagy meglepetés nem ért a viselkedésével kapcsolatban,olyan volt amilyennek vártam. Anyához senki se nyúljon
azon kivűl minden rendben
10 perceket elvolt nélkülem,aztán eszébe jutottam,és húzott. A gyerekekkel még nem nagyon foglalozott,inkább a sok új dologgal. Sajnos elég szegényes a bölcsi
anya is elfáradt egy kicsit
Holnap még mindíg csak egy órácskára megyünk,aztán már ott is ebédelünk,úgy hogy a csütörtök még passz,mert nem tudom hogy fog telni a bölcsi. Ha tudom majd jelentkezem. Van egy verekedős kislány,remélem Dominik nem veszi át tőle,de mondjuk az a szerencse,hogy csak egy ilyen van. A gyerekek elég jól kijönnek egymással,nem irigyek,de ahogy elfigyeltem inkább a lányokkal van a gond. Nem azért mert nekem fiam van,mert Döncinvel is van probléma,de ahogy elnéztem inkább a lányok szítják a veszekedéseket,a fiúk meg elvannak,sőt ahogy elfigyeltem ők jobban el is játszanak egymással. Ennek örültem is
Van egy Dominál fiatalabb gyerkőc,de a többi kb egy idős 2 év körüliek. Barátkozott a gondozónénivel,megfogta a kezét,elment vele könyvet nézegetni,puszit adott neki ,az egyik kislányt megszeretgette
szóval egész jól sikerült az első nap,de kellemes meglepi Dominikkal szemben nem ért. Mikor hazajöttünk megkérdeztem tőle hogy jól érezte e magát,és hogy menjünk e holnap is,akkor bólogatott hogy igen. Na ez már valami,aztán lehet,hogy később jön a fekete leves?
Judy!
Milyen kis rendes a férjed,hogy elvitte Gergőt,az én férjem is elviszi,ha van ideje,de kétszemélyes vidámparkozásra szerintem nem vállalkozna. Mit mondott a Géza a Jánosvitézes eset után? Na jó akkor most menjünk haza? Gondolom a haja az égnek állt. De utálom én is amikor Dominik hisztizik,bár ahoz képest amilyen volt,szerintem már elég sokat válltozott
Sok munkába tellt,de látom a javulást. Ő is elkezd hisztizni,de elég,ha azt mondom,hogy menni akarsz a szobádba gondolkodni? És máris visszább vesz a lendületből
Persze van amikor a szobájába kell vonulnia,mert nem hagyja abba
Az orrvérzés mitől indult be? Hát hallod azért Gergő sem egyszerű
Már legalább is amiket írsz róla
Talán Dominikkal azért "könnyebb" már,mert tudod ő picinek is ilyen volt,és korán elkezdtem megfogni,mert nem volt más választásom,ha nem akartam folyton öllbe cipelni,és nem akarta a diliházba kerülni
Ne irgykedj! Neked viszont jön a második,amiért le a kalappal,mert n még gyengének érzem magam hozzá,te meg bevállaltad! Biztosan sokat fog jó irányba fejlődni Gergő is,mert meg kell szoknia,hogy ketten vannak. Először bizti nehéz lesz,de ha megszokjátok,te is ,ő is,akkor sokkal könnyebb. Mind az hogy már ketten vannak,mind az,hogy Gergő szerintem megtanul alkalmazkodni,és könnyebb lesz vele is, Arról már nem is beszélve,hogy később majd együtt játszanak. Szóval sok előnye van,hogy egyik pici,másik kicsi. De én most még várok,azzal a picivel
Puszi
Noémi