Chrissy
Egy szó,mint száz:ha most téged az nyugtat meg,h csinálnának hormonprofilt,akkor könyörögd ki!!(én ezt tenném,mert hiába csak rövid ideje próbálkoztok,a tudatalattiban benne van a para a sikertelenség miatt!Még akkor is,ha ezt te nem érzed,hidd el ezt egy öreg rókának
)
Sokszor ez csak egy duma,h nem görcsölök...dehogynem,valljuk be,amint kimondja az ember,h szeretné a bébit,igenis ekörül forognak a gondolatok.És ez egyfajta "görcs" már.
Szóval,csináltasd meg és,ha minden rendben,akkor tényleg le tudod tojni a dolgot.Ha meg vmi nem oké,akkor el lehet kezdeni a gyógyítást!Persze a korod végett még ráérsz,de én pontosan tudom,milyen az,ha az ember agya csak ezen jár.
Kávét nem igazán szeretem,az illata jöhet,de amúgy kihánynám tuti!
Az lh-s topikról:valóban megcsappant a népesség ott,de ennek oka van.Túl sok bólogatójános írogat oda,ott az őszinte,egyenes szavakat nem sokan kedvelik....no comment,nem véletlen jöttünk ide
Bridget
Remélem jó eredményeid lesznek!!
Nem lesz sok hirtlen ez a sok hobbi??
Remélem azért majd néha msn-en elkapjuk egymást!
Az álmok valóra válhatnak....
Puszi
Nekem most jódarabig nem kell teszt
(illetve,asszem már többet az életben sem,bár a férjem pedzi a 3.at,mondtam neki,azt már te szülöd
)
Betty
Gyere,oszt csacsogjunk akármiről,nem kell itt semmiféle kötelező témát felvenni
A vérnyomásom:a védőnőnél mindig alacsony,mert reggel megyek,a nődokinál meg normális,mert oda meg délben.Bár ezt tegnap délben mérték...de tuti frontocska volt,a baba is nyűgős volt,csak keresztben volt hajlandó feküdni,azt hittem kiszakad az alvázam
Mondta a doki,ne lepődjek meg,mert rá úgyanúgy hatnak ezek a dolgok!Emlékszem a fiamnál a telihold volt a sarkalatos pont,akkor nagyon nyűgös volt mindig.
Csibuc
Nem terhellek felesleges olvasnivalókkal,terhel azzal téged a pénzügyi világ!!
Lujzi,Anyci puszi nektek is!
Hinnye,ez jó hosszú lett,na olvassátok!