Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

BUÉK még egyszer mindenkinek! :)

Beszéltem a dokimmal: jan. 12-én megyek konzultációra, hogy megbeszéljük a februári lombikomat. :wink:
kuglica

És laptető!!! :lol:
kuglica

Sziasztok!

Baba: szívet melengető ami Veletek történik. Jó látni, ahogy növöget a picikétek!

Pbj: menni kell tovább. De azért irigykedve olvasom, hogy első lombikból mindjárt két kis lurkótok lett.

Mi idáig bírtuk "a nem gondolunk a babára" kijelentésünket...jelentem ma én is bejelentkeztem a fagyikért és mivel pirike újévkor beköszöntött, ezért én is csatlakozom a januári kezdőkhöz :D
roni34

Roni, akkor neked is megy a ++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Csajok!

Tnati, úgy néz ki végig táppénzen... :oops:

Kuglica, Roni, ez szuper! Januárban sokan fogtok akciózni, nagyon örülök!!!

Lenne egy kérdésem, elsősorban Kenyhez vagy Babához :oops: : uh előtt használtátok a progipótló cuccot? Nem tudom eldönteni, reggel rakjak-e zselét, S.O.S.
Köszi előre is.

Arikon, holnapra sok szép méretes tüszőt kívánok! Drukk+++++++++

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols, én igen.

babaimádó
Kép
babaimado

Bols, nagyon várom az uhu képecskédet!

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, köszi!
Ahogy tudok rakok képet :D !
Gratu a kiskönyvedhez (leselkedtem egy kicsit)!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols!
Holnap mész ugye??!! :lol: Hányra?Nagyon várunk majd!És progi mehet, legalább jobban becsúszik az Uh fej :wink:

Roni!
Ez tök jó Január hajrá!

Kuglica!
Februárra egy kalappal, aztán jól szúrkáld magad :wink: !

Zsuki!
Neked is drukk!

KépKép

Kép
keny

Bols, hatalmas drukk mára!

babaimádó
Kép
babaimado

Bols - nagyon drukkolok mára!!! :D

Keny - igen, most majd figyelek a szurikra. :wink: Hogy vagy? Van még gyomorgond? Te mikor mész legközelebb uh-ra?

Baba - és te? hogy iceg a ficeg? :wink:
kuglica

Kugli, köszi, jól vagyok, csak még mindig nem akar elmúlni a köhögésem. A háziorvos tegnap Maripent vagy más antibiotikumot akart adni, mertazt mondta, baci okozza. Én meg nem fogadtam el. Abban maradtunk, ha nem változik a helyzet jó irányban, akkor csütörtökön felírja valamelyiket, de én nem akarom, mert nagyon féltem a babát.

babaimádó
Kép
babaimado

Bols,
bizony jó lett volna talizni, de mi elég koránra mentünk...

Eredmények:
jobb oldalon van 3 db 13 mm, több 10-11 mm-es.
bal oldalon: 1 db 14 mm, 3 db 13 mm, több 10 mm-es.

Kaptam újabb adag gonalt, és tüszőrepedés gátlót is. Csüt-ön megyek újra uh-ra reggel 8-ra. Doki szerint szépek az eredmények!!! :)

Bocsi, h. szinte nem is reagáltam és kérdeztem de nagy rohanásban vagyok....Puszi és mennek a drukkok mindenkinek!!! :)

Kép
arikon78

Arikon, hajrá!

Bols???????????

babaimádó
Kép
babaimado

üdv csajok!
én itten most eléggé lemaradtam :oops:

drukkok minden akciózónak, várakozónak!
+++++++++++++++++++++++++++++++

hozzon az új év 1-2 babácskát mindenkinek!! 8)

Bols,
hírek??
ugye minden okés? :D

angel37

Bolsi nagyon izgulok......gyere gyorsan :D

Milyen sok akciózó lesz mostanában, nagyn izgi lesz, már most kezem lában remeg úgy izgulok értetek :oops: :P

Angel, hogy van pici Diókátok??? láttam a babásba a képet olyan édes drága :D

Baba szerintem is várjál még a gyógyszerrel, nem próbálod meg felhívni a nődokidat???

Nem is meséltem mit hozott a Jézuska nekem megyek síelni 4 napra a srácok nélkül csak a férjecskémmel már csak 2 hét :lol:
pbj12

Ari,
hát ez nagyon remek!!! Akárhogy számolom, minimum 7 tüszid van, plusz akik még fejlődnek!!!! Ez nagyon nagyon szuper!!!!

Pbj,
ez igen!!!! Szoktál amúgy is sielni??? Voltatok már külön a fiúk nélkül?

Bols,
mi volt ma????????????????????????????????????,

Baba,
homeopátiát nem szedsz? NEm hiszel benne?? ?Mi szinte csak azon "élünk".

Roni,
de jó, akkor nektek is januári akció lesz!!!!

Hű, most már tényleg jóóóóóóóóóó sokan leszünk januárban :lol: :lol: :lol:
Ari, te kezded a sikerteszteket, ha jól nézem :wink: :wink:

Kugli,
ti is egy hét múlva mentek! Úgy látom, mindenkinél beindul minden!!! Mi volt a szurikkal a múltkor???

Nekem kihullott mára pár száll hajam... csütörtökön vettem be az utolsó fogigátlót, tegnap délután óta fájt a hasam de piri sehol. Doktornő szabin, a kaáliban meg az egyik azt mondta, hogy várjak egy napot és akkor kezdjek, ha megjött, a másik meg hogy bökjem magam nyugodtan, majd megjön (vagy nem). úgyhogy úgy döntöttünk várunk egy napot... DEeeeeeeeeeeeee a déli harangszó meghozta pirit, úgyhogy clostilt bevettem, gonalt beadtam :lol: :lol: :lol: . Most már csak hagyom, hogy minél több és szebb petécském nőjön :P :P
Vendég

Arikon,
ezek naggggyon jó eredmények!
További drukkok mennek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikor mész újra uhura?Leszívás mikor lesz?

Nati,
Örülök, hogy piri megjött!
Hajrá szuri!!!!!!!!!!!
Kezem-lábam csuriban érted is!

Pbj,
de jó nektek, mentek síelni.Kikapcsolódtok legalább egy kicsikét!
Biztos jót fog tenni!

Én telóztam a kaáliba, február 4-én megyünk megbeszélni a következő lombikot! :P :P :P

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Nati, Homeós cuccokat szedek.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Csajok!

Két kicsi pulzáló babánk van. Nagyon boldogok vagyunk!

Kép

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols: szívből gratulálok! Kép

Akciózóknak mennek a drukkok!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Köszi, Puszi!
Hamarosan Te következel!!!
Nagyon édes a kép!

Arikon, nagyon ügyes vagy! Tüszőnövelő drukkjaim mennek ++++++ továbbra is!

Tnati, hajrá szurik! +++++++++++++++++++++++++++++ Szép nagy petécskéket kívánok!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bolsi drága kirázott a hideg még most is borsózik a hátam és kijöttek a könnyeim is, nagyon örülök nektek, nekem annó mikor megláttam a két pulzáló babámat onnantól kezdve megszünt a világ körülöttem :lol:

mindenkinek ezt kívánom.
pbj12

Bols!
SZUPER!!!!!Gratulálok!!!!(egyébként sejtettem, hogy ikreid lesznek)
Nagyon megérdemeltétek!Vigyázz magadra és picurokra, ne dolgozz!
puszi!

KépKép

Kép
keny

Oh Istenem, Bols, ez fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jajj, de örülök!!! Én is libabőrös vagyok és könnyben a szemem :oops: . Most már akkor nagyszerű dolgod lesz otthon a kicsikkel, ne bánd a táppénzt!!!!

Számítottatok rá???? Hányat kaptál vissza??

Baba,
sajnálom, hogy nem használnak!!! :cry:

Puszi,
ti mikor mentek?? Megvan már az időpont? Ilyenkor is van némi stimu???
Vendég

Köszönöm :!: :!: :!:
Még nem tudom elhinni, csak ülök és nézem a uh-képet. Mikor K.P. megmutatta a másodikat is, örömömben elsírtam magam.

Tnati, 3 embriót kapunk vissza, de a 12 napi 390-es HCG-ből nem gondoltuk, h ketten vannak (bár én reménykedtem benne).

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols - micsoda hírekre jövök!!! Fantasztikus! Gratulálok! :wink:
kuglica

Bols! Annyira örülök neked/nektek! :D
Micsoda csoda, ottbent a 2 baba! :wink: :wink:

Drukk az akciózóknak!

Kismamiknak pussz!
nani72

Bols,
elhiszem, hogy hihetetlen!!! És nem csoda ha elsírtad magad!!!!! Én is bőgtem volna!!! A párod veled volt???
Ja, és pont ezt akartam kérdezni, hogy mikor és mennyi volt a hcg-d?
Vigyázzatok egymásra!!!!
Vendég

Tnati, sajnos a férjem tegnap kezdett az új munkahelyén, egyből továbbképzéssel, így nem tudott velem jönni. Nővérem azonban elkisért, a doki szobája előtt izgulta végig a dolgot. Együtt bőgtünk örömünkben.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols,
akkor ez egy nagyon jó évkezdés nálatok!!! A párodnak új munkahely, és jönnek az ikrek!!! Azt hiszem a nővérednek örök emlék lesz ez a mai napi közös kiruccanásotok!!!!!! Mikor csinálsz vonalzót????
Vendég

Tnati - én még csak konzultációra megyek jövő héten, februárban lesz a lombik - majd kiszámoljuk, hogy mikor. :)

A múltkor az volt a szurival a gond, hogy kevesebbet adtam be magamnak, mert félreértettem a dolgot.. :oops: .. elfelejtettem, hogy kattanásig kell húzni a Gonalt, és csak addig húztam, amíg megláttam a 150-es jelzést.. de mint utólag kiderült, a 150 nem 150-nél van, hanem 225-nél (kattanásnál egy picit már tovább megy az adagoló a számoknál). Mindegy, most már tudom. :wink:
kuglica

Keny - te jó ég! most látom, hogy e hétvégén neked már esküvőd lesz! Na majd kérünk priviben fotókat vagy mailen!! Beleférsz a sexy ruhácskádba? :lol:
kuglica

Kuglica,
és azért lett tüszőcskéd????
Viszont nagyon örülök, hogy leírtad, mert én ma kezdtem és paráztam, hogy 225-öt adok be magamnak, de még egyszer elolvastam, azt írta kattanásig, én meg jól kihúztam. Ha egy ici-picit visszanyomtam, akkor máris a 150-nél volt, úgyhogy megnyugodtam... De azért valóban nem egyértelműűűűűű. A kaáliban meg amikor elmodják azt gondolod, hogy érted, de amikor élesben csinálod egyedül, azért az nagyon más :oops:
drukkolok, hogy mielőbb kezdhessétek!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Tnati - hát.. ha hiszed, ha nem, annyira örülök, hogy megértetted, hogy hol rontottam el, mert anno megírtam a fórumon, és sokan nem értették, hogy miről gagyogok.. :lol: Olyan jó érzés, ha megértik az embert.

Egyébként lett így is akkor három szép tüszőm (két kezdetleges is), de sajna csak egy petesejtet tudtak kinyerni belőlem.. ami meg is maradt (elneveztük harcosnak, gladiátornak.. itt drukkolt neki a fórumon a fél világ), de nem maradt velem szegényke.

De most már megtanultam, hogy kell a gonalt adagolni.. figyelek majd a kattanásra és remélem, hogy februárban több petesejt sikerül.

Nnna.. de akkor te ma kezdted a Gonalt!!? Szuper. :) Akkor nagyon drukkolok a tüszőnöveléshez! Kislányt vagy kisfiút szeretnél? :wink:
kuglica

Bols,
Ez fantasztikus!!!!!!! Nagyon örülök NEKTEK!!!! Nagycsaládosok lesztek!!! :)

Kuglica,
emlékszem, h. múltkor valami nem stimmelt a beadással, de most bizti nagyon ügyi leszel. Nekem tényleg szerencsém van apósommal... :)

Meli,
csütörtökön reggel 8-ra, és akkor tudjuk meg a leszívás pontos időpontját... Most már nagyon izgulok!

Nati,
mindig olyan bátorító hsz-eket írsz, nagyon jó érzés!!! :oops: :) Kb. 2 napja szinte egész nap úgy érzem, mintha meg akarna jönni, ill. pisinél nagyon kellemetlenül húzódik, DE perverz módon azért örülök neki, mert arra gondolok közben, h. szépen növögetnek a tüszőcskék. 8) :D K.P. is meg volt velem elégedve, azt méh pontosan nem tudja megmondani, h. mikor lesz a leszívás, de valszeg csak hétfőn, mert azért még nőniük kell! :)

Sajnos azért csak ilyen villám-látogatást tudok tenni a neten, mert új helyen vagyok, most rendezkedünk be, irtó sok új feladatunk van, és már előre rosszul érzem magam az miatt, h. jövőhéttől nem fogok jönni. Főnököm nagyon rendes, ennek tudatában hozott magával az új helyre, de akkor is...én már csak ilyen hüle lelkiismeretes tyúk vagyok... :roll: :D

Tényleg, a beülti után, ugye jobb ha otthon maradok, nyugiban?

Kép
arikon78

Arikon - nagyon drukkolok neked a leszíváshoz! Remélem, hogy sok-sok egészséges, gömbölyded pötyike sikerül! :wink:

Hunci - majd amikor odajutsz, lécci csinálj már egy újabb táblicskut, mert elvesztem.. Többen vagyunk itt jan-feb-márciusban, jó lenne látni, hogy kik vannak soron. De csak ha ráérsz... Előre is köszönjük!
kuglica

Drágák,

én is lemaradozom folyton, de szívből drukkolok!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bols,
Istenem, de örülök!!!! :D :D :D
NAGYON megérdemeltétek már!!! :wink: Boldog babavárást! :D

(Lencsiről képek a kaalisbabak g-mailen! Akinek még nincs jelszava, és kérne, priviben küldöm!)

tillidian

Bolsi!
Annyira örülök Nektek! Gratulálok!!! Várunk szeretettel a babavárósba!! :D

Utolsó mondatom természetesen mindenkinek szól, mert nagyon odavárunk ám Titeket Lányok mind!!
Cupp!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

BOLS!Ez egyszerűen fantasztikus! Nagyon-nagyon örülök!Szívből gratulálok! MÉGIS VAN IGAZSÁG!!!!!Nagyon megérdemeltétek!
Férjed mit szólt, hogy egyből iylen sokan lettetek? És K.P. mit mondott?Örült? Mikor lesz a következő uh?

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok,

Bols,
Hatalmas gratula! Nagyon vigyázz magatokra!

Baba,
Láttam a Te pocaklakód sztárfotóját is ám, nagyon aranyos!:)

Arikon,
Neked meg mennek a tüszőnövelő drukkok!
Vendég

Bella, köszi. Remélem, neked is nemsokára lesz hasonló!+++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Arikon!
Hajrá tüszik, szépen nőnek, csak így tovább.A leszívás után tényleg jobb a pihi, utána kicsit fájhat a hasad.

Nati!
Húúú Te is beindultál, jujjj mennyi téli kismamink lesz!!!

Kuglica!
A ruha???háááát vissza kellett vinnem mert a gigacicik miatt nem tudtam felhúzni a zippzárt :P (remélem férjem örömére :oops: ).De amúgy mindenhol jó a derekamon semmi nem látszik, csak van 1 ici -pici pocim egészen lent.Nnnnya akkor Te is hamarosan indulsz, Attilát üdözlöm :wink: .Most már Gonalprofi leszel :lol:

Bols!
Akkor kérjük a terhesség korát lécci!Csak, hogy tudjuk mikor szülsz a nyári kánikulában :D .És gyere a babásba!

Csajok!
Akinek nem írtam külön, Rátok is gondolok ám, és nagyon szorítok Mindenkinek!Úgy várom az újabb kismamikat!Mindig olyan jó amikor újabb pozitív teszt kerül elő :lol: :lol:

KépKép

Kép
keny

Baba,
remélem én is:)

Keny
Ahogy elnézem neked elég sűrű a programod a következő egy-két hétre:)
Vendég

Bols - JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE - annyira örülök nektek!!!!!

Többieknek is drukkolok itt a háttérből és mindenkinek babás Boldog Új Évet kívánok!!!!

Kép

Kép
leo50

Bols,
:D :D
szenzációs hír, nagyon örülök nektek! :lol: :lol:

angel37

Bocsánat, hogy én is eltűntem, dehát az időhiány ugye...! Remélem ez mindenkit utólér!

Bols: szívből gratulálok a két dobogó szivecskéhez! Kicsit nosztalgiáztam a soraidat olvasva! Köszöntelek az ikres anyukák táborában! :D Fantasztikus érzés ugye? És ne aggódj, még akkor sem fogod teljesen elhinni, ha megszülettek és otthon szuszognak a kiságyban! :wink:

Lányok! Mindenkinek drukkolok nagyon és kívánom, hogy az új év rengeteg babát hozzon és tolongás legyen a babavárósban!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Sziasztok!

Bols,
ez fantasztikus!! Hatalmas gratula!!! Boldog babavárást kívánok!! :lol:

Keny,
Már csak pár napot kell aludni és itt a nagy nap!! :lol: Hogy vagy?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Drukkok mennek minden akiciózónak!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok Csajok!

Köszönöm mindenkinek, nagyon kedvesek vagytok :!:

Arikon, én a leszívás utáni nap már dolgoztam a beültetésig (ami szombatra esett). Beülti után csütörtökön is már dolgoztam, de ez mindenkinél más és más, úgy csináld ahogy neked a legjobb.
Volt olyan, hogy végig othon voltam, mégsem sikerült :oops:

Megpróbálok vonalzót készíteni, de nem biztos, h sikerül.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?