Új privát üzeneted érkezett!

Hajni!!!!!! :D

És ugyanabban a városban laktok és ugyanabba a topicba írtok! :D
Szerintem ez tök jóóóóóóóóóóóóó!
Amúgy mindketten elveszítettétek a legjobb barátnőtöket, de az élet kárpótolt Benneteket, hogy egymásra találtatok! :wink: :D
Vendég

BAkker Orsi tényleg!!! Tudtam, hogy van még valami.... :lol:
De jó, hogy megint van vonalzód is! Akkor most már maradsz! :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Most nézem Brigi, hogy egy évvel később jöttem ide, mint Te és már majdnem annyi a hozzászólásom, mint Neked! :shock:
Ajajjjjjj, lehet vissza kéne fogjam magam... :oops: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Zsandika! Nem zavartál volna, ma semmi dolgom nem volt!
Megcsináltuk Bogival az ebédet, ettünk és aludtunk!
Arra keltem hogy fáj a nyakam, most meg a lapockám!

Én is szedtem Magnerot-tot, de nem volt panaszom!
Dórci nem alszik már oviban?

Gombapöri! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (bocsi :oops: )
Én is jártam így rízzsel!

Felhörpintem a kv-mat és megyünk a nagy babákért suliba oviba!
ÚÚÚgy hiányoznak már! :oops: :cry:

Ma még vasalnom kell egy tonnát, este meg edzés!

Szilvikém! Max csak csütörtökön tudunk menni edzeni, mert most teregettem ki az egy szem normális fekete edzőgatyómat! :oops:
Vagyis mehetünk holnap is, lehet Andit is el tudjuk csábítani! :wink:

Dolli mami hogy vagy?????

Kriszti rég volt! :cry:
No és a zugolvasó két vodkanarancsos Gabi is! :lol:
Vendég

Hajni! :lol: Érdekes! :lol: Igen,lehet majd áttesszük tavaszra a buszozást.Én tavaly decemberben jöttem ide.

Végre megjött a gyes.De már alig van belőle. :(

Kép
tierno

Elképzeltem ahogy Lili baba jóizűen alszik a konyhában, Lini meg éhen hal! :lol: (bocsi :oops: )

Most nagyon koncentráltam hogy írom a le a neveket! :wink:
Vendég

ikertesóm :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=pBcfQTemZ7w&NR=1
én a pocahontes összes zenéjét imádom. Neked hogy jön be?
Tényleg mennyi hasonlóság!!! :P
ÉÉÉÉÉS én világ életemben vágytam egy ikertesóra!!!!! :oops: :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

Brigi, nálunk meg levonták Apának a 3 habi benyapénzt, -40e forint! :shock: :? :evil:
Mondtam, hogy ebben a hónapban csak krumplistésztát eszünk! :lol:
Most röhögök rajt, de a hónap vége elég keserves lesz! :roll:
Vendég

Jaaaaaaaaaaaaaj Pocahontas nekem is nagy kedvencem! :D
Vendég

És hányas lábatok van? :)
Itt mindenki rokon már?Engem nem adoptál valaki?
Kép

Kép
tierno

Orsi!Az a szar,hogy tartoznak nekünk és nekünk is van tartozásunk.Talán ha vissza kapnánk a pénzünket így 13-14 hónap után,nem lennék ilyen feszült.Nagyon haragszom rájuk! :x

Kép
tierno

Szoktátok nézni műholdas google térképet?Most megnéztem a Fürdő utcai játszót.Még a tó sincs kész. :)

Kép
tierno

Brigi: A lábméretem nem publikus. :lol: Sajnos azt Apámtól örököltem. :evil: 41. :oops:
Egyébként meg Dollit idézve:
[quote]D írta:e itt vagyunk mi, és van neked egy Brigid!
:lol: :lol:

Orsi:
[quote]E írta:lképzeltem ahogy Lili baba jóizűen alszik a konyhában, Lini meg éhen hal! (bocsi )
Látom Te is vizuális típus vagy. :lol:

Lini: na jó ez most már kezd félelmetes lenni... :shock: :lol: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Ja és Lini: már tesók vagyunk.... tej tesók. :lol: Megkóstoltam a cukkinit, hogy elég meleg-e és utána gondolkodtam, hogy azért kell sütőben melegíteni mert tej van benne. :oops: :oops: :lol:
Egyébként nekem a kórházban simán mikrózták így én is itthon. :roll: Azt olvastam, hogy csak azért nem ajánlják a mikrót mert nem egyenletesen melegít. De én mindig jól összeráztam. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Ja és Lini: már tesók vagyunk.... tej tesók. :lol: Megkóstoltam a cukkinit, hogy elég meleg-e és utána gondolkodtam, hogy azért kell sütőben melegíteni mert tej van benne. :oops: :oops: :lol:
Egyébként nekem a kórházban simán mikrózták így én is itthon. :roll: Azt olvastam, hogy csak azért nem ajánlják a mikrót mert nem egyenletesen melegít. De én mindig jól összeráztam. :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni
KépKép
piriczkihajni

jaaaaaajjjjj lefagyott a gép és pont ezt az üzit küldte át 4×! :shock: :shock: :oops: :oops: Bocsi

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Orsi,
Úgy látom megint gondolatolvasó vagy :D Holnap szeretnék menni tornázni, mikor és hová?

Brigi,
Én meg csak pénteken kapok pénzt :(

Megyek gyorsan mosogatni, aztán hamarosan indulunk táncra.

Kép[
Kép[
kostyika

nem haltam éhen, csak fél órát aludt :lol:

Aztán játszottunk, majd megint elálmosodott Lilim. Elmentünk aludni, altattam 1 órán keresztül és ebből semmit nem aludt! :evil:

le kéne mennem a dmbe venni baba kekszet, de lusti vagyok, + hideg van kint :?

azóta ezt hallgatom
http://www.youtube.com/watch?v=B1YSkVLe ... re=related
:lol:

Lini
Kép
kicsi lini

Kép
tierno

Lini: mondtam, hogy vigyél pár darabot. :lol: :lol:
Pénteken nincs kedved elmenni vásárolni hétvégére? :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Andi! Én köszönöm, hogy voltatok! Képzeld, párommal beszéltem utána telefonon, mondta hogy ki vagyok cserélve szerinte, annyira jó volt a hangom! :D

Orsi!
Kép
Köszi jól vagyok, lelkileg legalábbis nagyon! Zsombor és Andi megtették a hatást! :D
Viszont most rám jött a zaba! Nagyon gáz! Eszem, ami a kezem ügyébe kerül! :oops: És pénteken mérlegelés! :?
Én is akarok edzeniiiiiiiiiii! :(
És nekem is kéne vasalni! Lehet, hogy nekiesek, addig sem eszem! :lol:

Szilvi! Hogy van Lili? Bálintnak milyen volt az újrakezdés az oviban?

Brigi! Büszke vagyok Rád, hogy így intézkedtél orvos ügyben! Melyik kórház? Drukk megy a továbbiakhoz is!

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Lini
Kép
kicsi lini

Hajni: hova mennél vásárolni?

Lini
Kép
kicsi lini

http://www.youtube.com/watch?v=TaqYgWc8 ... re=related

jaj teljesen bezsongtam! Ezt is megnézhetnénk valamikor, na?

CSak én mindig sírok a végén!! :cry:

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

A nyomásom kezdi elérni a normális szintet, ma aludtam délután, ami rám nem jellemző de lehet rá kell szokjak!!

Mia!
Valamikor átmegyek, valamelyik délelőtt.

Orsi!
Örülök, hogy visszatértél hozzánk. Nem is értem, hogy gondoltad, hogy itt hagysz minket, mikor OSZLOPOS tagja vagy a mi kis mamaklubunknak.
Dorina a héten nem ott alvós, gondoltam kap még egy kis időt, hogy visszarázódjon!!!

Leírnám a lányom uzsonnáját:
1alma
1banán
8 piskóta
1őszibarackos joghurt
1 vaníliás joghurt

Na ne irigykedjetek ezt nem mindennap termeli be, de most napok óta naon jó evő!!!
Meglepően sokat eszik!!!

Rokonságról jut eszembe!!! Gabi! ugyanis ő az én rokonom) hogy telt a szilveszter??? volt nagy rokonlátogatás? mindenki jól van???
ha előkerülsz írok Neked privit, úgyhogy gyere elő :D

megyek Tiramisut csinálni, Orsi! ha kész küldök Apátoknak, mert ha jól emlékszem az Ő nagy kedvence!! ABLAKOT NYISS úgy negyed 7 körül!!!

sziasztok
Vendég

Lányok!
Nem tudom, hogy tudjátok-e itt Érden működik egy anyaotthon, ahol krízishelyzetbe került anyukák vannak a gyermekükkel/gyermekeikkel átmenetileg.
Én szoktam vinni az anyaotthonba kinőtt, leselejtezett ruhákat, játékokat ha esetleg van valakinek ilyen ne dobja ki én vállalom, hogy együtt elvisszük, ott nagyon örülnek neki!!!
Vendég

Lini!!!!!!!!!!! Most akartam írni, hogy ezt is jól megházimozizhatnánk!!!! :shock: :shock: :shock: Majd sírunk egymás vállán... :wink:
Auchan, Tesco.....?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Egyébként kicsit feljebb ezt linkeltem be Neked. :lol: Csak nem olvastál vissza.... :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Na vagyok...
A netünk még nem az igazi de alakul.Szerencsétlen ember végig nézett mindent,az utcáról bejövő vezetéket dobozt is mindent.Majd megnézett pár oszlopon lévő kütymütyöt is...mivel az oszlopokon lévő bigyok is jók így a központban kutakodott.
Na és nevetséges de ott van a hiba.Most kicsit jobb a net de most sem jó.Lehet az egész swist vagy router vagy mi a szösz szar a központban.
Mia!!Ti se hagyjátok annyiban!!Lehet nálatok is valami hasonló van.
Ja és ezt leírom...
Ezek az emberek akik így járják az utcákat -10ben is,jó ha hazavisznek 100ft-ot :roll:
AZok akik az irodában ülnek ennek 3-4-5xöséért nem találják meg a hibát.Az emberkének kellett bemennie ahhoz,hogy valami történjen???
Na ez ma Magyarország :cry:

Orsi!
Szerintem nem jó a neved.Az Orsikamika sokkal jobb lett volna :lol: :lol:
De fogadjunk ez nem jutott eszedbe...
No a másik.Hidd el nagyon félre értesz néha.
Te egyel talán nem irritálsz engem.Én nem is tudom hogy gondolhatsz ilyet????? :roll:
Talán a hiba ott csúszik be néha,hogy itt neten keresztűl nem látjuk egymás arcát miközben írunk,és ezek a buznyák sárga fejek sem adják vissza az érzéseinket.
De hidd el,ha írok valamit és félre érthető is,én sosem akarok senkit megbántani.

Hajni Lini!
Most voltunk a Budaörsi tescoban és 3000ft egy csomi pampers pelus.
Olcsóbbra jön ki mint a szar diskontos.
Most rimánkodok,hogy kapjunk még pénzt(gyed meg a Gyuri munkanélkülije),hogy tudjunk még venni 1-2csomaggal.
Na sírás van..

mimi12

sziasztok!

előkerültünk mi is!

vége a jó életnek, apa már dolgozik a héten.
jó volt amíg itthon volt, rengeteget pihentünk, babáztunk meg főztünk-sütöttünk. kűr hogy vége... ezek a hétköznapok :)

holnap megyünk 2hós kontrollra + oltásra, csütörtökön meg autót megyünk nézni. azt hittem elég lesz egy autó, de be kell látnom, hogy nem, elkényelmesedtem már én is és nehezemre esik fél órát sétálni a rendelőig... azt sztkba meg el sem jutunk autó nélkül... a bezártságról már nem is beszélve... :( szóval döntöttem és beruházok :)

megyek, mert Marci szólít :)

bocs h nem reagálok, majd felveszem a fonalat :)

Mangora

Kép
mangora

Húúúú Csajok!

Esik a hó! :D

Péntekre meg +8 fokit mondanak! :?

Elvittem Marcipánt sétálni! Olyan bűntudatom lett, hogy sosem viszem, pedig tökre szeret sétálni! :cry:
Úgy húzott, hogy nem kapott levegőt! :lol:
Szerintem 5 m3 levegő ment át a tüdején annyit szimatolt!
Jöhetne már a tavasz, lehetne menni kirándulni!

Mimi! Orsikamika! :lol: :lol: :lol: :lol: Milyen találó név lett volna, és tényleg nem jutott eszembe! amúgy azóta is cunami néven akarok belépni minden alkalommal! :lol:
Az lehet amit mondasz, hogy valóban nem látjuk egymás arcát és könnyű félreérteni! :(
De ezentúl nem fogjuk, okés? :wink: :D
Net: :evil: :evil: :evil: Jó nagy szívás és ezért fizet az ember! :?

Engem ma a gépem kergetett a sírba, kb 10 percenként lefagyott az egész és amit csináltam kezdhettem előről, mert nem nyomkodom folyamatosan a mentést! :?
Vagyis most már folymatosan, de ha pont a nyomás előtt fagy le az szívás! :?

Kriszti, de jó, hogy Te is itt vagy! Hozzál nekünk Marciról új képeket!!!!! :wink:

Szilvike merre vagy??????????????????????? :shock:
Vendég

Szasztok!

Micsoda nyüzsi, micsoda érzelmek…. :)

Hajni, a lidl-ben 229 asszem a pomelo, ha jól emlékszem….
(Pupi itt áll mellettem és Lilid képére mondja, hogy „ ott vagyok én picibaba voltam”)

Zsand, ebéd: én mostanában a rizst égetem le rendszeresen…
Összeszedek pár ruhát és akkor elvisszük az otthonba?! Már van egy zacskó kinőtt cucc a szekrényben....

Levendulaorsi, mért nem levendula színű vonalzót csináltál? Torna: még nem tudom hogyan leszek, egyenlőre folyik az orrom ezerrel(asszem egy bajuszkötő kellene) már úgy ki van dörzsölve a nózim… :cry: Holnap azért összecsörgünk ezügyben! De jövőhéten mindenképp megyek!!! Ráfekszünk újra a dologra, jó?!

Andi, tényleg! Járhatnánk 3an is tornára!!!!

Dolli, itt nyüzsögnek a skacok, jól vannak, itthon vannak ma meg holnap, mert Bubónak is folyt a nózija és inkább itthon tartottuk míg enyhülnek a tünetek… Hétfőn azért volt visítás Bálintnak az oviban.
Gézuval mi újság?

Mimi, net... ezek olyan bénák, mit össze szívtunk mi is... jól elállították, aztán 100x vissza kellett hívni őket….
Orsikamika… :lol:
Pelus: én is most akartam venni valami nonémeset, hátha olcsóbb, de NEM! a pampi olcsóbbra jött ki! Durva nagyon…

Mangora, milyen autót akarsz?
sylph

Szilvi!

Valamikor összehozzuk és elvisszük együtt:))

Nézzétek meg a pelenkát a Lidlibe nekünk nagyon bevállt, és jó áron is volt, bár már azt a csomagolásút amit mi használtunk már nem látom!!!

Pelenka: mi eleinte Pamperst használtunk aztán Lidl-st, lassan ezt is fel kell írni a bevásárló listára!!!
Bár, még ráérek, de a fejembe már kezd összeállni a vásárlási lista. Mindenképp szeretnék légzésfigyelőt majd! Dorinának az nem volt, de most szeretnék, kell babakocsi, hordozó.
A baldachin sincs meg, de azt majd megvarrom:))

Teljesen normalizálódott a nyomásom(kopp-kopp-kopp) remélem ez így is marad, akor ígérem beiktatom a pihenést a mindennepomba.

Mangora!
Akor most vissza kell rázódnotok a "való világba". Mi újság tej ügyben??

megyek, mert már megy a barátok Közt és én azt szeressem:)))
Vendég

Orsi!
Az Orsikamikát valamikor Te mondtad :lol:
A többi ok..Máskor inkább előbb kérdezzünk, :wink:

Milyen géped van?Nézd meg mennyi a RAM memóriája.
Saját gépre jobb gomb klikk és tulajdonságok alatt feljön.
Az enyém is lefagy állandóan van ,hogy 10percenként van ,hogy heti 1x.
Kéne bele memoriát szerezni mert csak 450megás és az kevés ennek.
Ja és nekem van egy könyv alatta,hogy ne melegedjen annyira fel.

Kutyát sétáltatni néha szoktunk.De elég nagy a kert :lol:
Áá ha elmegyünk a Bellát is kell vinni mert szétszedi a kaput :lol:

Na neki kezdtünk a fogyinak.
2.napja nem eszünk szénhidrátot.
Este ráálltam a mérlegre és sokkot kaptam.Háááát felszedtem jócskán :oops:
Szóval fogyi ezerrel,reggel este zöldséget eszünk kenyér tészta és krumpli helyett.
A Gyuri kicsit reggel kivolt az éhségtől,de mondtam neki,hogy kb 1hét és könnyebb lesz.Én meg nem is vagyok éhes,annyira jól laktam a kecske eledellel.
Most pl a vacsi ,reszelt répa káposzta saláta,alma össze keverve kis olajjal citrommal,és tepsiben sült virsli sonkával sajttal töltve.
Kíváncsi vagyok mennyi fog lemenni 1 hét alatt?De szerintem lehet 3-4kiló lazán lemegy...

mimi12

ZsAndi!
Vigyázzál is magadra!!
Tényleg..van maradék homeos vízhajtóm ha kell.

Pomelo 229 még a Lidl-ben.
Ja Szilvi akartam is írni,csak elfelejtettem.
Szerintem ennek lédúsnak kéne lennie.De talán Kínából jön.Majd írd be a googleba...azt írják kevés helyen termesztik,ezért mire ide ér olyan lesz amilyen..a sárgább az édesebb állítólag.Viszont én imádom a szárazabb grapefruitot így nekem bejött a szikadtabb pomelo.
És aki még vásárlása előtt áll.A belső héjját is le kell húzni mint a grapefruitnak :wink:

Pelus.Mi is noname olcsót használunk.De ennyiért inkább pamperst veszek.
Net.Most pl 7000valamennyivel megy a nagygépen a laptopon 2000alatt.De eddig 4-500al ment.
Most pörrög rendesen.

mimi12

Szilvi,
Menjünk :D Mónihoz akartok menni? Megnéztem hogy az Emil utcában Pilates van 7-től, a Tulipánban meg alakformáló.

Dolli,
Tényleg ezt mondta férjed? De jó :D

Orsi,
Láttalak délután amikor jöttél a nagyokért. Morzéztam neked a konyhából, láttad? :D

Zsand,
Anyukám is ilyen otthonban dolgozik, én oda szoktam adni amik már nem kellenek.

Kép[
Kép[
kostyika

Andika, nem láttalak! :(

Én a Mónihoz szeretnék holnap menni, szerintem nála jobbat nem találunk! :wink:

Szilvike, holnap akkor hívlak! Jobbulást Neked!!!!
Vendég

Hajni: ha megjött a gyed mehetünk.

Lili kiborít! Megint nem hajlandó aludni és úgy ordított h meg kellett mosni az arcát! Valami van vele, de nem jövök rá, hogy mi. Nem értem mi lehet! Eddig semmi gond nem volt az elalvással :cry: :arrow: :arrow: Nem bírom!

Lini
Kép
kicsi lini

Na apja elringatta Lilit, jó lenne ha nem szokna hozzá a ringatáshoz megint.

Zsand: milyen babakocsit akartok venni? Én eladnám az én pierre cardin babakocsimat, a hordozójával együtt. Nem érdekel?

Lini
Kép
kicsi lini

Lini: lehet tényleg jön még foga?????? :shock: :shock: Vagy a hozzátáplálást szokja nehezen.... :roll: bár látod én Lilim is milyen hisztis két napja....végülis minket is kicsinál ez a ma hóesés hétvégén meg +10 fok! :shock: :roll: Hálát adok az égnek, hogy Lilim legalább este nem nyűgös. :oops:
Tudom, hogy nem valószínű de ha tudok valamiben segíteni csak szólj!!!!!!

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Én meg megnéztem századszorra is az Igazából szerelmet, most lett vége. Jó volt kicsit kikapcsolni... :lol:
Párom dumál álmában: mikor Gaben? :shock: :lol: Még álmában is dolgozik.... :roll: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Hajni!Még jó,hogy nem mást mond! :)

Lini!Dorinának is volt ilyen időszaka.Én sem tudtam,mitől van.Már sírtam vele együtt.Aztán Apa jött dörmögött Neki és elringatta.
Ezt nézd meg:
http://www.kismamablog.hu/nem-kategoriz ... aba-alvasa

Dolli!De jó ezt hallani! :) És egyél nyugodtan!Onkológián voltam,a Kékgolyó utcában.

Ma bekötötték Anyunál a kábeltévét.Csomagot váltottunk,így jobban megéri.Akkor elvileg a net is változni fog.
Mi most Tescos pelenkát használunk.Szerintem nagyon jó.

Kép
tierno

Sziasztok.
Megvolt az oltas. 3 hos +Rota. A gyerek egyenlore nem lazas, de resen vagyok! Volt siras-rivas delutan, de inkabb a pocakfajas miatt.

Bar nem panaszkodom csak kaklias ido elott jon a siras. Este furdes elott szepen meg is jott a zold csomag. Amikor a gyerek ki volt csomagolva…..meg jo hogy a pelus alatta volt igy a nagyjat felfogta…. De utana jott meg 2 adag, na azt mar a pelus sem birta igy a kaka kigyozott mindenfele, de en nagyon orultem neki, dicsertem a gyereket raadasul lattam rajta milyen boldog, hogy megkonnyebbult vegre. Szepen osszeszedtem minden kis fos darabot a pelenkazorol, mindent letakaritottam, zacsiba gyujtottem a tonnanyi papirt s mikor vegeztem, a fiam szeles vigyorral kiserve osszepisalta magat, de nem egyszeru mennyiseget ! Banatara most sem sikerult engem beteriteni, de a gyerek nyakik pisis volt…… kezdtem elolrol a takaritast. A vegere egy tescos-zacsi tele lett a kakis-pisis cuccokkat. No akkor elvittem vegre furodni. (es a babapudert mar megint elfelejtettem! Turoba!) Bar a gyerek nem banta szerintem, nem szereti a puderezest.) :mrgreen:

Dokineni szerint Patrik meg mindig tul gyorsan fejlodik centire es sulyra. (6500g es 63 cm) szerintem nem olyan nagyon horror… De mar 2 hete “dietazunk” mert a gyerek nem akart enni igy kevesebbet adunk neki, ezt most mind megeszi. Dokineni szerint egy alkalommal 150ml lottyot lehet max adni neki, napi 5x etetjuk. Szerintetek?
Ja es sokallta hogy Patrik ejjel 9 orat alszik egy huzamban. Hat en nem sokallom! Vegre ki tudom aludni magam es nem vagyok teljesen zombie reggel… asszem ezen nem valtoztatunk!!! :mrgreen:

Brigi de jo hogy elkezdted a procedurat, nem fogod megbanni, vegre fajdalom nelkul tudsz majd elni, nyugodtan! :)
Orsiiiiiiiiiiiiiiii: A suncis uzenet nagyon tetszett!!! Mennyire igaz!!! Wow, megint ratapintottal a lenyegre!
Edit: nekem mindenkeppen kedvet csinaltal a babauszashoz! Szerintem 4 honapos koraban (vagy picit utanam meglatjuk milyen az ido…) mi is elkezdjuk. Ki kell nekem is mozdulnom es a picinek is kell emberek koze menni, a testmozgasrol nem is beszelve. Mast ugy sem nagyon tudunk meg csinalni vele.
Szilvi: Patrik jo kisfiu volt, dokineni is megdicserte. Csak akkor sirt picit amikor beadtak, talan 15 masodpercig. Utana lebiggyesztette a szajat (tipikusan also ajak biggyesztese mint en is kicsi koromban) Es hangtalanul turt mindent. Csak az anorak felhuzasanal meltatlankodott picit, de az mindig szokta. :) Most itthon izgulok hogy ne legyen laz…. Lassan ejfel es meg nincs semmi gond! Akkor lehet hogy nem is lesz? Jo lenne! Nagyon izgultam emiatt!
FRONT: Lanyok, nekem is nagyon gazos ez az egesz. Ma egsz nap magas volt a vernyomasom, hohullamaim voltak es fajt a fejem. :(
Ha ez igy marad, orvos lesz a vege es valami gyogyszer…. De adok magamnak most 1 honapot. Tornazom nem zabalok marhasagokat, meglatom hogy a megvaltozott eletformaval beall-e rendesen a vernyomasom…. Ha nem, akkor nincs mese, gyogyszer kell…….. ez gaz!
Judy: Ti is uszosok vagytok? Hat en mar annyira szegyenlem magam a lustasagom miatt! 30 eves koromig aktivan sportoltam, eleg intenziven s azota szinte semmi, nehany fellangolas de mindig kihunyt a szikra….. lusta diszno lettem (A gondor szoru valtozat: mangalica!)
Orsi: szerintem jopofa a nev, viszont neked valami dogosebb dukal! Mondjuk Vudu Amazon. :D:D:D:D
(ez az amazon dolog nekem nagyon be van akadva, hehehe.) Vagy lehetne valami energiaval kapcsolatos szexi nev. :D:D:D
zsAndi: akkor ma olyat foztel ami nekem az altalanos repertoarom resze lehetne :twisted: :mrgreen:
Magnerot: Igen, en szedtem, sokkal jobbnak bizonyult a Magne B6 Extra-nal. Nekem nem emelte a vernyomimat pedig zsaknyi adagokat kellett szednem naponta: 3x1 Magne B6 Extra + 3x2 Magnerot. (es en meg ugy is kemenyedtem allandoan, vegig.) De a vernyomim csak az utolso heten bolondult meg.
Orsi: Kepzeld, tegnap meghuztam a derekam, mara jobb lett mert kitornaztattam, erre a gyermekorvosnal megint beakadt, de most a lapockamnal. Azt hittem ossze rosalom magam! Levegot sem kaptam, apa csinalta a dolgokat azutan…. Egesz nap mozgattam hatha jobb, szerencsere meg tudtam csinalni a mai tennivalokat, a furdetest is egyedul (Apa ismet videken) de szetesek a fajdalomtol. Viszont ma megtanultam mindent “visszafele” csinalni. Etetes, bufizes, hordozas…. Igy konnyebb a lapockamnak, meg a hatizmoknak…. Csak az a baj hogy meg bekenni sem tudom magamnak pedig van jo kis Flector,az szokott hasznalni.
Peter is nyafogott hogy mikor megyunk mar hozzatok meg hat masszazs Is kene neki. (Mondtam erre, sok minden kene nekem is, hehehe) :D
zsAndi: Gyere nyugodtan barmelyik nap. Az egyetlen amit kerek hogy 10 utan mert addigra vegzek a zabaltatassal. VIssza szoktam dogleni utana, de az nem gond, csak a gyerek miatt hogy konnyebben elaludjon igy en is bealszom altalaban vele picit. :D Lusta malacok vagyunk keremeszepen. :)
Anyaotthon: Nekem vannak pluss allatok es vannak pelusok is amik megmaradtak (eldobhatosak) Szivesen odaadom! Sajnos a ruhacskak nekunk is kolcsonbe vannak.
Noemi: Jah ez a kabelhelyzet ugyan az mint barmi mas itt, ebben az orszagban. Ezert kapaloztam anno a visszakoltozes es ittmaradas miatt. :(
A Netunk szerintem most sem gyorsabb, de parom valamit mondott hogy alkudozik veluk…. Engem nem erdekel kulonosebben. Amig mukodik a Babanet, engem hidegen hagy milyen a gyorsasag. :D:D:D:D:D
T-com meg c@rjon suncsaladot! Jo tuskes fajtat!
3000 ft egy csomi Pampers??????? MEGYEK !!!!!
Kriszti: nekem hiaba van autom sajat, nincs rajta teli gumi igy nem er egy kalap kakat sem ebben az idoben. Apa hallani sem akar rola hogy en havon vezessek a gyerekkel. (Pedig 8 evig eltem Canadaban, ott volt ho meg jeg meterszamra….) na mind1. En is itthon rohadok, raadasul a babakocsit is elvitte veletlenul a kocsijaban…. Klassz kis szitu!......
zsAndi: nekunk lesz addigra elado legzesfigyelonk szerintem. Ha erdekel dumalhatunk rola. (AngelCare az a verzio ami 2 funkcios, nezi a babamozgast meg a hangot is es van hozza babaor egyseg is.) :) En par napja tettem be a kisagyba azokat a lapokat, de rajottem marha vagyok mert a gyerek mellettem alszik!!! (Mia az agytroszt!!!) :mrgreen:

Megyek az utolso etetesre ezen a napon... jah, mar holnap van 4 perce :D
Jovok ha tudok, lehet csak holnap utan... majd igyexem! :) puszka !

sünciboglya

Mia! Te sem vagy semmi az éjféli babanetezéssel! :D
[quote]B írta:anatara most sem sikerult engem beteríteni,

Ami késik, nem múlik, hidd el! :wink:
Nem feltétlen fog belázasodni Patrik! Nekünk asszem csak a 18 hós + pneumococcus elleni után volt hőnk. Hú, én is hogy paráztam minden oltás után! :shock:
Szerintem abszolút jó súlyban van Patrik! Nem is értem! Most néztem a mi méréseinket, a 3 hónapos pont valamiért nincs a kiskönyvben, de 2 hósan volt 5750, és a harmadik hónapban még szintén majd egy kilót fölszedett. Ha jól emlékszem, akkor kaptunk új védőnőt, aki tiszta hülye volt, talán 6500 körül mérte Gézut, és ő is mondta, hogy már ne szoptassam csak 4 óránként! :roll: Bólogattam bőszen, aztán mentem a magam feje után! :D :oops: És lám, nincs elhízott fiam... párom keresztanyjáék sopánkodtak karácsonykor, hogy olyan kis vékony! Pedig nem is! :D Csak most épp nyúlik.
Az alvással meg végkép nem értem, mi a baj! :roll: Mit nem adnék én is 9 óra alvásért!

Andi! Zsombor mettől meddig alszik? És milyen volt a mostani éjjel? Képzeld, most éjjel nem ébredt Géza, csak egyszer sírt fel, és akkor is visszaaludt magától! :D Lehet, hogy a havat érezte?
Meg többi baba is! Kinek hogy alakulnak az éjszakák? Én már néha ki vagyok akadva, hogy maximum 9 órát alszik Géza éjjel, ha délután csak 1 órát hagyom, akkor is. Lehet, hogy ez a normális, de amikor letesszük, akkor lenne időnk apával egymásra. Mire ágyba kerülünk, páromnak már alig van 6 óra alvásideje, mert reggel 6-kor kel legkésőbb. Vagy ha hullák vagyunk, akkor kidőlünk csibével, és no kommunikáció. :roll:

Kriszti! Jó, hogy újra jöttél! :D

Edina? Hol jársz? Mikor mész dokihoz?

Anett! Te is olyan rég voltál már! :( Nem hagynak a fiúk babanetezni? :wink:

Zsand!
[quote]T írta:eljesen normalizálódott a nyomásom(kopp-kopp-kopp) remélem ez így is marad, akkor ígérem beiktatom a pihenést a mindennapomba.
Helyes, helyes! Jó gondolat! :wink:
Én sem tudtam, hogy van anyaotthon! :roll:
Ugye Te kérdezted anno a Csernus könyvet? Most olvasom a nőciset, karira kaptam azt is meg a pasisat is! :D

Idén könyvkupac van, rég kaptam ennyi könyvet, és úgy örülök nekik, imádom őket, csak lenne polcom is hozzájuk! :? De majd pár év múlva. Addig rakom egyik helyről a másikra.

Lányok! Töktotálvéletlen nem megy Pestre valaki pénteken 2 óra körül? :oops: :roll:
A hazautam már meg van oldva, csak befelé nem tudom még a menetet.

Hétvégén bútorboltokat kéne járnunk (az én hasammal), anyósék beígértek nekünk egy kanapét, csak mire megtaláljuk az ideálisat!!! Pénteken mondták, hogy azt kapunk közös szüli névnapokra, szombaton már érdeklődtek, hogy van-e valami kanapéügyben... :roll:

Lini! Remélem, jobb lesz már az alvásotok! Tuti Lilinek is bekavar ez a hó!

[quote]R írta:eggel olyan korán kezdj tornázni, hogy az agyad már ne tudjon közbeavatkozni.
:D

Kép
Kép
tekiroll

Szilvi! Köszi! Gézu jól van (koppkoppkopp). Néha van egy fél napos náthája, de annyi. Az mitől lehet? Mondjuk az utsó 4 foga még mindig bujkál! :roll:
Már "várom" mikor dőlünk ki, mert október óta nem voltunk betegek. Jó, úgy nagyon nem is voltunk olyan helyen, ahol benyalhatott volna valamit.

Jaj, lányok! Én úgy parázom ettől a kórházas dologtól, hogy mi lesz addig Gézuval! :( Tudom, hogy apa mindent megold, csak félek, hogy lelkileg ne viselje meg szegényt. Meg én sem tudok elképzelni nélküle egy napot sem. Nem hogy 4-5-öt. :?
Tapasztalatok második/harmadik gyerkőcnél?

Kép
Kép
tekiroll

Szijasztok Jó reggelt!

Jaaaaj de szééép hóóó van! :D

Andika egy gyors véleménykutatás!
Ha nem olvad el estig a hó, nem megyünk el szánkózni????
Robi úgyis otthon van, nem kéne egyedül jönnöd, Api is azt mondta siet haza! Annyira szeretném elvinni a skacokat, imádnak csúszkálni és ki tudja, lesz-e idén még hó! :roll:
Amúgy szerintem annál jobb edzés nincs, és még friss levegőn is vagyunk és jót röhögünk! :wink:
Robit rá lehet venni ilyenre????

Nem jöttök át délelőtt Zsombikával????Nyomnánk egy tornát! :wink:

Mia! Hűűűű de kis bátor fiad van! Súlya szupi, szerintem nem sok, Bubu 3 hósan 6600gr 66cm volt!Én nem tudom mennyit kell tápiból enniük, nekem anyatejes volt Bubu, igény szerint szopizott, azt sem tudtam mikor evett utoljára, ha nyekergés volt kapta a cicit!
Eleinte méricskéltem, írtam és jól bestresszeltem magam! :oops:

Lapocka, ha az vígasztal nekem ma reggelre beállt a nyakam a lapockám miatt! Teli van csomóval, reggeli kv mellé toltam a dolót is, Apa bekente Voltarennel és carrá nyomta, kértem, hogy ne kíméljen, rázott a hideg úgy fájt, de most sokkal jobb! :wink:
Ha jönni akartok gyertek nyugodtan, olyankor mindig összeszedem magam és elmúlik minden fájdalmam, nyűgöm, bajom!A munka az én dopping szerem! :wink:

Tegnap összepakoltam a gyerekszobát! :shock: Mindent kis fiókot, játéktartót kiborítottam, azt hittem sose lesz vége, de most mindennek megvan a helye! A karácsonyi ajcsik edddig csak össze vissza voltak dobálva, némelyik dobozában, de már keveredtek a játékok alkatrészei, a babákkal, a gyöngyökkel, az apró legókkal, az ékeszerekkel, a cumisüvegekkel, a vonatsinekkel, a kártyákkal, a puzzle-k kisszáz darabjaival, a főző edényekkel, a pénztárgép darabjaival és hadd ne soroljam! :oops:
Amikor ennyire keveredik minden már nem tudnak rendet csinálni, ilyenkor kiborítunk mindent és csinálunk mindennek külön helyet!
Anyira hálásak, szeretik a rendet!
Viszont elment az egész estém, Apa is iszonyat későn ért haza, így elmeradt az edzés! :( Annyira bántott, így azért lementem még hasazni és szaunázni!Vacsit kihagytam, csak shaket ittam! :D
Nem is írtam, nem bírtam magamban tartani Apa meglepijét, hogy febr. 13-án el akarom vinni egy napra csak kettesben Wellnesselni!
De nem is bánom, mert a Visegrád Thermál Hotelt néztem ki, és annyira nem jó hely.

Helyette a Velence Resort&Spa-ba megyünk! :D Apiék már voltak ott csapatépíteni, nagyon szupikiráj! :D
Addig viszont bele kell húznom az edzésbe! :wink: 5,5 hetem van!

Mimi! Nagyon ügyesek vagytok!
Tudom, hogy szereted a természetes dolgokat, ajánlom neked az almaecet! Nagyon jó vízhajtó, zsírégető, ÉHSÉGCSÖKKENTŐ!!!!!
Sokan azt hiszik, hogy savat csinál, de NEM!
A szervezetre bázikus hatással van! Segíti az emésztést, gyorsítja az anyagcserét!
Én fél liter vízbe rakok egy evőkanállal! Nem annyira gáz az íze csak nem szabad többet rakni bele! :wink:
Próbáljatok meg valamit edzeni, mert az is elveszi az étvágyat!
Ha több a súlyfelesleg simán lemegy a heti 1-2 akár 3 kiló is, de hosszú távon a heti 1 kilót kéne tartani, hogy ne kapcsoljon a szervezeted takarék üzemmódba!
Mikor nekem sikerült lefogynom egy dolgot írtam mindig a naplómba!TÜRELEM!!!!!!!! :wink:
Minden diéta ott bukik el, hogy gyors eredményeket akarunk és ha az nincs meg, akkor megkérdőjelezzük a módszerünket és hamar feladjuk!
Mindig csak az adott hétre konventráljunk, azt osszuk be, tervezzük meg előre! Mint mozgás mint a táplálkozás szempontjából!
Szerintem minden diéta műxik ha kellő kitartással végigvisszük!
Szerintem Te jót választottál, mert szoptatás mellett ennél drasztikusabbat nem is szabad!
Ezt kéne egy kis mozgással megspékelni, itt is rendszerességen és fokozatosságon van a hengsúly!
Most ne a heti 4x 60 percben gondolkodjál, hanem kezd heti 4x 20 perccel és fokozatosan növeld! Vezess naplót, írd be a tervedet 1 hétre előre és szépen pipáld ki amit teljesítettél! Ahol nem sikerült oda vésd be miért nem!Egy idő után elkezdi szégyelni magát az ember micsoda nevetséges kifogásokat találunk hogy ne mozogjunk, pedig saját magunkért teszzük! :wink:
A mozgáshoz is hozzá lehet szokni, kb 2-3 hét és kialakul a függőség, ha alakalmanként minimum 20 percet edzünk!
Ez az endorfin termeléstől van! Emelkedik a pulzus, fegyorsul a vérkeringés, az izomzat megtelik vérrel és az agy kb 20 perc után endorfint termel, hogy csökkentse a fáradságérzetet és fájdalmat!
Ha valaki régóta nem edzett akkor ez kősőbb következik be, ha valaki rendszeresen akkor előbb! Ezzel lehet magyarázni mitől könnyebb egy edzett embernek végigcsinálnia egy órás edzést!
Én kb 10-15 perc után érzem, ahogy elönt a boldogság és IMÁDOM!!!!!Ne röhögjetek ki ez majdnem olyan mint egy orgazmus, én olyankor olyan boldognak érzem magam, hogy még a könnyem is kicsordul! :oops:
Ezért ajánlják az összes depressziós embernek a a mozgást!
Ami utána van, mikor bevéshetem a naplómba a pipát!Én mindig mellérajzolok egy mosolygós fejet is!Ebből látszik, hogy az ember mennyire elégedett tud lenni, ha teljesíti a kitűzött célt! :wink:

Összegezve: ÉP TESTBEN, ÉP LÉLEK!Ez akkor igazság! :wink:

Jusszus, bocsánat ebbe jól belemerültem! :oops:

Viszont amikor ilyet hallok, hogy valaki a jó útra tér, annyira boldog vagyok! Itt már rég nem a kinézetről van szó, hanem az Egészégről és csak az lehet szép aki egészséges! :wink:

Mégegy aki most kezdi az új életét, talujon meg megbarátkozni az éhséggel! :wink: Ezt nagyon komolyan mondom! Nekem olyan gondjam voltak, hogy ha nem ettem, elkezdtem szédülni, remegni, jött a hányinger és utána a zabálás! :oops:
Az éhségérzet lehet irányítani és a javunkra fordítani!
Mindig az lebegett a szemem előtt, ha éhes vagyok, akkor éppen FOGYOK! Ha a vércukor alacsony szinten van, akkor a szervezet a zsírokhoz nyúl!
A nagy éhségérzetet a lassan felszívód szénhidrátokkal lehet kiküszöbölni! A gyors szénhidrátok hirtelen emelik meg a vércukrot és hirtelen esik vissza! Mindig akkor érezzük az éhséget ha gyorsan esik a vércukorszint!
Pl Ha Mia betol egy 100gr-os Milka csokit, hírtelen felugrik a vércukra, utána 1 órűával meg belepusztul az éhségbe mert hírtelen leesik! :( Ilynkor tolja be a következő csokit.
A zöldségeket gyümölcsöket teljeskiörlésű gabona termékeket nem csak azért esszük mert teli vannak vitaminokkal és rostokkal, hanem mert szinten tartják a vércukrunkat és nem fogjuk nyitogatni a hűtőt, kamraajtót! :wink:

Jaaaaaaaaaaaj órákat tudnék még zengeni a méregtelenítésről, a szervezet sav-bázis egyensúlyáról, a diéták lelki buktatóiról! :oops:

Viszont most mennem kell! Nem tudom kijavítani a helyesírási hibáimat, nézzétek el nekem! :oops:
Vendég

Szija Dolli! Előtted kezdtem el írni az üzit! :shock: :oops:
Vendég

Andika!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Ezt nézd!

http://www.youtube.com/watch?v=7QA9NYkFw-A

Izmos kocka has, üres fej.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.06 09:21-kor.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?