Szijasztok Jó reggelt!
Jaaaaj de szééép hóóó van!
Andika egy gyors véleménykutatás!
Ha nem olvad el estig a hó, nem megyünk el szánkózni????
Robi úgyis otthon van, nem kéne egyedül jönnöd, Api is azt mondta siet haza! Annyira szeretném elvinni a skacokat, imádnak csúszkálni és ki tudja, lesz-e idén még hó!
Amúgy szerintem annál jobb edzés nincs, és még friss levegőn is vagyunk és jót röhögünk!
Robit rá lehet venni ilyenre????
Nem jöttök át délelőtt Zsombikával????Nyomnánk egy tornát!
Mia! Hűűűű de kis bátor fiad van! Súlya szupi, szerintem nem sok, Bubu 3 hósan 6600gr 66cm volt!Én nem tudom mennyit kell tápiból enniük, nekem anyatejes volt Bubu, igény szerint szopizott, azt sem tudtam mikor evett utoljára, ha nyekergés volt kapta a cicit!
Eleinte méricskéltem, írtam és jól bestresszeltem magam!
Lapocka, ha az vígasztal nekem ma reggelre beállt a nyakam a lapockám miatt! Teli van csomóval, reggeli kv mellé toltam a dolót is, Apa bekente Voltarennel és carrá nyomta, kértem, hogy ne kíméljen, rázott a hideg úgy fájt, de most sokkal jobb!
Ha jönni akartok gyertek nyugodtan, olyankor mindig összeszedem magam és elmúlik minden fájdalmam, nyűgöm, bajom!A munka az én dopping szerem!
Tegnap összepakoltam a gyerekszobát!
Mindent kis fiókot, játéktartót kiborítottam, azt hittem sose lesz vége, de most mindennek megvan a helye! A karácsonyi ajcsik edddig csak össze vissza voltak dobálva, némelyik dobozában, de már keveredtek a játékok alkatrészei, a babákkal, a gyöngyökkel, az apró legókkal, az ékeszerekkel, a cumisüvegekkel, a vonatsinekkel, a kártyákkal, a puzzle-k kisszáz darabjaival, a főző edényekkel, a pénztárgép darabjaival és hadd ne soroljam!
Amikor ennyire keveredik minden már nem tudnak rendet csinálni, ilyenkor kiborítunk mindent és csinálunk mindennek külön helyet!
Anyira hálásak, szeretik a rendet!
Viszont elment az egész estém, Apa is iszonyat későn ért haza, így elmeradt az edzés!
Annyira bántott, így azért lementem még hasazni és szaunázni!Vacsit kihagytam, csak shaket ittam!
Nem is írtam, nem bírtam magamban tartani Apa meglepijét, hogy febr. 13-án el akarom vinni egy napra csak kettesben Wellnesselni!
De nem is bánom, mert a Visegrád Thermál Hotelt néztem ki, és annyira nem jó hely.
Helyette a Velence Resort&Spa-ba megyünk!
Apiék már voltak ott csapatépíteni, nagyon szupikiráj!
Addig viszont bele kell húznom az edzésbe!
5,5 hetem van!
Mimi! Nagyon ügyesek vagytok!
Tudom, hogy szereted a természetes dolgokat, ajánlom neked az almaecet! Nagyon jó vízhajtó, zsírégető, ÉHSÉGCSÖKKENTŐ!!!!!
Sokan azt hiszik, hogy savat csinál, de NEM!
A szervezetre bázikus hatással van! Segíti az emésztést, gyorsítja az anyagcserét!
Én fél liter vízbe rakok egy evőkanállal! Nem annyira gáz az íze csak nem szabad többet rakni bele!
Próbáljatok meg valamit edzeni, mert az is elveszi az étvágyat!
Ha több a súlyfelesleg simán lemegy a heti 1-2 akár 3 kiló is, de hosszú távon a heti 1 kilót kéne tartani, hogy ne kapcsoljon a szervezeted takarék üzemmódba!
Mikor nekem sikerült lefogynom egy dolgot írtam mindig a naplómba!TÜRELEM!!!!!!!!
Minden diéta ott bukik el, hogy gyors eredményeket akarunk és ha az nincs meg, akkor megkérdőjelezzük a módszerünket és hamar feladjuk!
Mindig csak az adott hétre konventráljunk, azt osszuk be, tervezzük meg előre! Mint mozgás mint a táplálkozás szempontjából!
Szerintem minden diéta műxik ha kellő kitartással végigvisszük!
Szerintem Te jót választottál, mert szoptatás mellett ennél drasztikusabbat nem is szabad!
Ezt kéne egy kis mozgással megspékelni, itt is rendszerességen és fokozatosságon van a hengsúly!
Most ne a heti 4x 60 percben gondolkodjál, hanem kezd heti 4x 20 perccel és fokozatosan növeld! Vezess naplót, írd be a tervedet 1 hétre előre és szépen pipáld ki amit teljesítettél! Ahol nem sikerült oda vésd be miért nem!Egy idő után elkezdi szégyelni magát az ember micsoda nevetséges kifogásokat találunk hogy ne mozogjunk, pedig saját magunkért teszzük!
A mozgáshoz is hozzá lehet szokni, kb 2-3 hét és kialakul a függőség, ha alakalmanként minimum 20 percet edzünk!
Ez az endorfin termeléstől van! Emelkedik a pulzus, fegyorsul a vérkeringés, az izomzat megtelik vérrel és az agy kb 20 perc után endorfint termel, hogy csökkentse a fáradságérzetet és fájdalmat!
Ha valaki régóta nem edzett akkor ez kősőbb következik be, ha valaki rendszeresen akkor előbb! Ezzel lehet magyarázni mitől könnyebb egy edzett embernek végigcsinálnia egy órás edzést!
Én kb 10-15 perc után érzem, ahogy elönt a boldogság és IMÁDOM!!!!!Ne röhögjetek ki ez majdnem olyan mint egy orgazmus, én olyankor olyan boldognak érzem magam, hogy még a könnyem is kicsordul!
Ezért ajánlják az összes depressziós embernek a a mozgást!
Ami utána van, mikor bevéshetem a naplómba a pipát!Én mindig mellérajzolok egy mosolygós fejet is!Ebből látszik, hogy az ember mennyire elégedett tud lenni, ha teljesíti a kitűzött célt!
Összegezve: ÉP TESTBEN, ÉP LÉLEK!Ez akkor igazság!
Jusszus, bocsánat ebbe jól belemerültem!
Viszont amikor ilyet hallok, hogy valaki a jó útra tér, annyira boldog vagyok! Itt már rég nem a kinézetről van szó, hanem az Egészégről és csak az lehet szép aki egészséges!
Mégegy aki most kezdi az új életét, talujon meg megbarátkozni az éhséggel!
Ezt nagyon komolyan mondom! Nekem olyan gondjam voltak, hogy ha nem ettem, elkezdtem szédülni, remegni, jött a hányinger és utána a zabálás!
Az éhségérzet lehet irányítani és a javunkra fordítani!
Mindig az lebegett a szemem előtt, ha éhes vagyok, akkor éppen FOGYOK! Ha a vércukor alacsony szinten van, akkor a szervezet a zsírokhoz nyúl!
A nagy éhségérzetet a lassan felszívód szénhidrátokkal lehet kiküszöbölni! A gyors szénhidrátok hirtelen emelik meg a vércukrot és hirtelen esik vissza! Mindig akkor érezzük az éhséget ha gyorsan esik a vércukorszint!
Pl Ha Mia betol egy 100gr-os Milka csokit, hírtelen felugrik a vércukra, utána 1 órűával meg belepusztul az éhségbe mert hírtelen leesik!
Ilynkor tolja be a következő csokit.
A zöldségeket gyümölcsöket teljeskiörlésű gabona termékeket nem csak azért esszük mert teli vannak vitaminokkal és rostokkal, hanem mert szinten tartják a vércukrunkat és nem fogjuk nyitogatni a hűtőt, kamraajtót!
Jaaaaaaaaaaaj órákat tudnék még zengeni a méregtelenítésről, a szervezet sav-bázis egyensúlyáról, a diéták lelki buktatóiról!
Viszont most mennem kell! Nem tudom kijavítani a helyesírási hibáimat, nézzétek el nekem!