Elkezdtük szoktatni Jozsót a cumisüveghez, de ez nem nagyon tetszik neki. Fujjog, löki ki, fuldoklik, okádik.
A beteg ciciben jó ha van 100 gramm tejci, de inkább kevesebb, nappal 2-3 óránként eszik Jozsó, de szerencsére éjjel továbbra is alszik, igaz ma fél 6-kor hatalmas bömbire kelt, valszeg piszok éhes lehetett. Biztos fog most fogyni egy picit, mert kevesebb kaki, pisi is van, de nem olyan nagy baj, mert közel 7 kg, szóval van tartalék.
A tejem most már tuti el fog apadni, mert most már én nem akarok tovább szoptatni. A nőgyógyászom, a gyerekorvos, a klinikai védőnő is egyönetűen azon a véleméynen vannak, hogy még egy utolsó próbálkozás, és ha újból begyullad, nincs mese, el kell apasztani a tejemet. Nem normális, hogy egy hónapon belül a második antibiotikum kúrát kapom, meg tömöm magamba a rengeteg lázcsillapítót. Ez 1-2 alkalommal OK, de a babának sem tesz ez jót, gondolom átmegy a tejbe.
Lányok,
köszi a fagyis zacsis felajánlásokat, de a szopis karrieremnek ezennel befellegzett, nekem már nincs rá szükségem. Tudom, jó volna 6 hónapos korig kizárólag szoptatni, de nem bírom tovább, és megkezdem az elválasztást.
Pár hétre való fagyitej még van, aztán kap majd tápit. De azt a ku... cumit nem tudom miért nem akarja elfogadni.
Lehet jól ki kellene éheztetnem, de most lázasan erre nincs erőm. A lázam továbbra sem megy le, semmire nem reagál, de annyit javult a helyzet, hogy most már alacsonyabb, kb. 38,5.
Arról tudtok valamit, hogy a gyógyszeres tejapasztás mennyi idő alatt apasztja el a tejet? Mondjuk nővérem úgy apasztotta el (miután a kislánya azt mondta, hogy vége a szopinak), hogy 2 napig nem evett, nem ivott, és elment a teje.