Vanda: boldog szülinapot az 1 éveseknek!
Skrisz: boldog szülinapot!
Bocsi, hogy csak ritkán jövök-illetve jövök én napjában többször is, de csak az olvasásra elég az időm.
Gondban vagyok az Alexával, mert rengeteget bukik, sokszor az egészet kibukja a végén, orrán-száján folyik a cucc, kész horror. Evés közben elkezd tekeregni, forgatja a fejét, nyöszörög, de közben meg nagyon mohón szívja a cumit (cicivel is ugyanez a helyzet) és csuklik nagyon sokat. Próbáltam megállni vele többször, böfiztetni, de ha bukik, akkor mindent. Az az érdekes, hogy nem mindíg jön ki, van amikor egész nap semmi, bár akkor is vadmalac módjára eszik. Pocakja fájhat? De csak evés közben? Mert egyébként meg elmúlt minden pocakfájós, szorulásos problémánk. Ha reflux lenne, akkor minden kajánál visszajönne nem? Tanácstalan vagyok.
Kedden jön a gyerekorvos, de addíg is hátha tudtok valami tanácsot adni.
Egyébként nagyon jófejek a csajok, annyit nevetünk rajtuk. Tegnap apa megmutatta Hangának 2x a hüvelyk ujját-szopás céljából- erre azt vettük észre, hogy utána szorgalmasan gyakorolja a bekapását, szív rajta kettőt, aztán csak kiköpi. Nem szeret cumizni a lelkem, csak, ha kaja is jön belőle.
Már nagyon figyelnek mindenre. Ahogy rám néznek az maga a menyország! Hanga rengeteget mosolyog-mégha ez még nem is tudatos, annyira jó látni a kis vidám arcát. Alexa meg kis szigorú, szemöldökösszehúzó manó, aki így tanulmányozza a világot és ha tetszik neki valami, akkor elkerekedik a szeme, na meg a szája is, szinte rácsodálkozik dolgokra. Nem tudok betelni velük!