Editke, fokozom egy kicsit én is a kakitémát, az anyatejes kaki sem mindig egyforma. A nagy melegben ő is inkább a hígabb első tejet szereti, nekünk ilyekor olyan folyékony kaki jön, ami képes a háta közepéig kifolyni
.(és miylen nehéz kimosnia ruciból
) Ennek semmi szaga nálunk.
Lányok, sosem gondoltam volna, hogy mennyire lehet örülni hajnalban 5,5 kg-os csomaggal a vállamon tíz perces sétálás után egy büffentésnek
Manófalvi már 7 órát alszik éjjel egyhuzamban, bückemücke vagyok rája.
Allergia: az egyik gyógyszeremmel (hörgőtágító) tui nem lehet szoptatni, 7 óra csak a felezési ideje (brutális szer)de hogy erre ne legyen szükség a másik szeremet kénytelen vagyok hazsnálni, a tüdőgondozóban mondták, hogy használjam mert ha nem hazsnálom és nem kapok jól levegőt attól apad el a tejem, ha belekerülök egy asztmás rohamba akkor pedig kapok egy olyna durva szert az ügyeleten mert akkor már csak az segíthet, amitől már másnapra elapadok. NA ettől jól megijedtem, és azóta az alapszert hazsnálom, bár eleinte azt sem akartam. Szerencsére Balinak semmi baja nem jelentkezett de akkors em örülök hogy használni kell, szerencsére már csak kb.2 hét és vége. A homeobogyó sajnos ha befulladok arra nem hazsnál, és nekem azzal van bajom főleg de azértszedem. Meg nagyon nagyon tudom dícsérni a légkondit. Amióta felszerelték és ki sem megyek, ajtót ablakot zárok, azóta egész jól vagyok.
A poharastej ötlet jó, tetszik, nekem azzal van bajom, hogy ezek az aventos zacsik olyan alaktalanok fagyva, rossza helykihazsnálásuk. Ha már majd elfogy a zacsim és a főzibe teszem el, akkor lehet én is áttérek, akkor lehet már a hiperstreilitás sem annyira nagyon lényeges.Na és most akkor 3 vagy 6 hónapig lehet eltratani? És fagyás nélkül 24 vagy 72 óra??? Én már mindenfélét olvastam.
Olyan rendes szomszédaink vannak, most hogy én nem mehetek ki szóltam a pótnagyinak, hogy elvihetik sétálni Balázst, hát persze hogy jöttek, még a kutyát is vitték
ilyen szomszédot kívánok mindenkinek.
Holnap leszünk 6 hetesek, rohan az idő. Olyna jó volt a fotón látni Soraya babáját, mi már olyan nagyot nőttünk. És olyna jó visszagondolni ahogyan a kórházban miylen kisnyuszi volt Bali.
JAj nagyon off voltam bocs
puszka Hurki