Zsuki: az a fr@nya ciszta-hess hess! (Nagyon nem szerettem amikor anno nekem mondtak, hogy egy honapon nem mulik semmi, de tenyleg igy van. Minel idealisabb korulmenyek legyen a stimuhoz, hogy biztos siker legyen!)
További drukkjaim es kitartas sestrice ++++++++++++++++++++++++++++++
Monic, L.Moni: spontan kismamik hogy vagytok?
Zalika, Melania: pocaksimi nektek is!
Zalika: sajnalom, hogy nincs minden rendben a cukorral... Inzulin resistencia (IR) vizsgalaton nem voltal regebben? Nem akarok hulyesseget irni, de ugy tudnom, akinel terhessegi cukorproblemak alakulnak ki, azoknal fennalhat az IR is - pontosabban a nem megfelelo inzulintermeles miatt (IR) kesobb cukorbetegseg, terhessegnel pedig cukorproblemak alakulHATnak ki - bocsi a fogalmazasert, nem vagyok orvos.
Tudod, ez a baj van nekem is,pedig a vercukrom tokeletes, mindig is az volt! Rizikofaktor: csaladban eloforudulo cukorbetegseg, tulsuly, vagy dieta ellenere sem csokken a suly, hasra hizas, un alma tipusok, PCOS. Nekem ezek kozul egy sem volt, csak, hogy pici pocim azert van a 169 cm es 55 kg mellett is, de megis... Es sajnos eleg sok embernek van, csak nem tudnak rola, nalam is tunetmenetes.
Mivel nincs tb altal tamogatott szures, csak fizetosre lehet menni
. Mar lassan egy eve dieataznom es sportolnom kell, pontosabban ez nem is dieta, hanem etrend, maga az egeszseges etrend. /Semmi feher cukor, mez es feher liszt, csak teljes kiorlesu dolgok, stb. Napi 5-6x etkezes, megadott szenhidrat tartalommal. / Dietetikus mindent el fog mondani-es ha gondolod, van egy csomo anyagom, amit szivesen atkuldok. Nem akarom radzutiani az infokat, csak ha akarod.
Nem kell aggodnod, rendbe jon minden, csak egy kis odafigyelest igenyel. Drukk drukk ++++++++++++++++++++
Illetve megint szeretnem mindenki figyelmet felhivni arra, hogy erdemes megcsinaltatni ezt a vizsgalatot = terheleses vercukor es INZULIN - nem eleg csak a cukor! Sokminden kiderulhet, es a sajat egeszsegunk miatt is fontos, nem csak a baba miatt. Az IR neheziti a teherbeesest is, nagyon de ezt mar ezerszer leirtam, ugyhogy Amina befogja a szajat
Bonya: pusszantas neked is!
Rolunk: hat az orokbefogadas eleg lassan halad, de ugy nez ki, hogy sikerul egy alapitvanyhoz bekerulni, es talan nem kell meg 5-6 evet varni a gyermekunkre.