Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kata!
Jó síelést kívánok nektek!!!!!!De jó lesz nektek,örülök,hogy mentek! :P Vigyázni magatokra! :wink:

Fitie!
Pepéről várjuk a fotót,biztos tetszett neki a karácsonyfa!

Kismamiknak poci simi! :P

Nagy ölelések mindenkinek!

phpBB: Kép
belluska

Lánykák!
Kívánom,hogy mindenkinek teljesüljön minden vágya a 2010-es évben!!!!! :P Millió ölelés!!!!!!
Kép
Kép

belluska

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ennyi ideig nem jöttem, szégyellem magam, hogy szó nélkül hagytalak titeket, de nemcsak a munkában, hanem máshol is elég sok minden összejött, hirtelen annyi minden ránk zúdult, hogy egyszerűen képtelen voltam követni a dolgokat, és nem voltam teljesen jól az utóbbi időben sajnos. De most már rendeződni látszanak a dolgok és remélhetőleg többet tudok jönni.

Hbzs, őszintén sajnálom, hogy nem sikerült a lombikod, nagyon bízom benne, hogy a következő alkalommal, vagy a legszerencsésebb esetben, természetes úton sikerül a gyermekáldás. Nem szeretnék sebeket felszakítani, ezért ha úgy érzed, hogy nem tudsz írni erről, azt megértem, de engem érdekelne, hogy miért gondoltátok úgy, hogy nagyobb valószínűsége volt ennek.

A mi beavatkozásunk 2010-ben lesz, valamikor tavasszal megyünk.

Bellus, nagyon édesek a gyerekeid.

Tücsi, vigyázz magadra, a Zsombor pedig egy gyönyörű név.

Zsuzska, gyönyörű a kisfiad!

Kata, jól tettétek, hogy nem hagytátok ki a síelést.

Mindannyiótoknak nagyon boldog, sikerekben bővelkedő új évet kívánok.

L.
Vendég

Ladiva!
Nagyon örülök,hogy írtál és hogy rendeződni látszanak a dolgaid!Remélem egészségileg nem voltak nagy gondok veled!
Szerintem a tavaszi kezdés szuper!!!!!!A lombikig tervezett vizsgálatokat akkor sikerült elvégeztetni?
Sokszor puszillak!!!!!!!!

belluska

Sziasztok !

Mindenkinek NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK, de ez mellé hogy mindenkinek teljesüljön az ÁLMA ! :D

Ladiva, jó, hogy jöttél, remélem, hogy most már rendeződtek a dolgok, és jobban vagy már ! :)

Kata, jó kikapcsolódást, és a feltöltődést a síelés alatt ! :)
wepe

Sziasztok csajok!

MINDENKINEK ERŐBEN, EGÉSZSÉGBEN, BOLDOGSÁGBAN ÉS PERSZE GYERMEKÁLDÁSBAN GAZDAG BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!

Kép

Kata!
Érezzétek jól magatok a síelésen és vigyázzatok nagyon egymásra! :)

Belluska!
Nagyon édesek a gyerkőcök a karifa alatt, annyira látszik rajtuk, hogy nagyon örülnek a karácsonynak és persze az ajándékoknak. :D Katának nagyon tetszik a babakocsija, majdnem ilyen színű, az amit mi Babócának vettünk. :P
Puszi nekik!

Ladiva!
Örülök, hogy ismét köztünk vagy, remélem most már minden rendben és többet hallunk rólad! :)

Wepe!
Tegnap hosszas nyűglődés után végre én is beoltattam magam... :? Rengeteget agyaltam, hogy mit csináljak, de mivel mostanában elég sokszor begörcsöl a hasam, és a dokibácsim azt mondta, lehet, hogy nem tartunk ki márciusig, úgy döntöttem, hogy inkább jöjjön, aminek jönnie kell... Így legalább biztos védett lesz, mire megszületik. :P
Várom nagyon az Uh. képet!
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabó!
Ne is mond, elég nehéz így ünnepek alatt süti nélkül. De helyette ettem sok-sok halat és tengeri herkentyűt... Igaz azok nem pótolták az édességet, de legalább telítették a pocakomat. Ha minden jól megy holnap elmegyünk apával egy olyan cukiba, ahol isteni diabetikus sütik vannak, már nagyon várom... :wink:
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tücsi!
Igaz utólag, de NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!

Kép

Szerencsére apának nem kellett dolgozni karácsonykor, így együtt lehettünk, de ma sajnos dolgoznia kell, bár a főnöke azt ígérte este 11-kor elengedi. Remélem tényleg így lesz és akkor hazaér 1/2 vagy 3/4 12-re és együtt ünnepelhetjük az új évet... :lol:

Tegnap készítettünk pocakfotót, íme:

Kép 30 hetes pocak

Még egy kép, amit korábban ígértem, mikor esett a hó karácsony előtt voltunk hajnalban sétálni, ott készült Minnieről... :P

Kép Hárman egy kabátban...

Szép napot mindenkinek!!!

Ne álmodd az életet, hanem éld az álmaidat...

KépKép

Kép
minnie manó

Sziasztok!

Kívánk mindenkinek az új évben nagyon sok boldogságot, erőt, kitartást, szeretetet, kisbabát és kistesót!!!!!

Minni!
Csodaszép a pocid!!!!

Puszi mindekinek!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!Kivánok mindegyikönknek minden álmunk betekjesülését,ki mire vágyik....:)Puszillok mindenkit!

salygabó

Sziasztok

Nagyon-nagyon Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek! Szívetek minden vágya teljesüljön 2010-ben!

puszi

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

salygabó

Gabókám!
Itt is nagyon gratulálok Embikéhez!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Minnie!
Szépséges a pocid!!!!!!!Esküszöm mintha semmit nem szedtél volna fel kilót a pocidon kívül!Csini vagy nagyon-nagyon!
A hármas fotó Minnie-vel eszméletlen jó!Olyan édes!Ő nektek igazi családtag!Szinte könnybe lábadt a szemem!Simi!
Remélem apa időben hazaér hozzátok!

Gabókám!
A te kis picikéd egy álomszép baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Millió puszi!!!!!!Simi!

Hát csajok,sajnos Barnikám nagyon fél a durrogásoktól,szinte le sem lehet tenni őt!Úgy örülök,hogy nem mentünk párommal sehová!Remélem éjfélkor nem lesz nagy felriadás! :roll:

Zsuzska!
Puszi Bencusnak! :P

belluska

Gabó!

Tündéri Embike a képeken!!! Pocaksimi neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Belluska!
Köszönöm! :D
Hát emellett a diéta mellett nem nehéz a súlyom megtartani... :wink: Sajnálom, hogy Barnus fél a durrogásoktól, reméljük nem lesz olyan hangos az éjféli mulatozás... :?

Egyébként Minnie is ki van borulva, nemrég ébredt fel, de azóta folyamatosan "puffog", ahogy hallja a trombitázást és a durrogásokat... :roll: Remélem éjfélkor itt sem lesz nagy hangzavar, mert szegény biztos kikészül tőle... :roll: :roll: :roll:

Zsuzska!
Köszi! :)
Puszi Bencusnak! :P

KépKép

Kép
minnie manó

Minnie, nagyon csini vagy, ill. vagytok !
A doki bácsi mondott valamit, hogy mi lehet az oka a görcsöléseknek ?
Remélem, hogy babócátok megvárja a márciust :wink:

Gabó, édes a picitek ! :D

Belluska, szegény Barnikád :( Reméljük, hogy hamar telik ez az időszak.
Nem is értem, hogy miért engedélyezik ezeket a kütyüket. Itt is délután óta folyamatosan megy, azt nem értem, hogy itt a fene nagy válság, és van akinek van ilyesmire pénze, hogy eldurrogtassa :twisted: inkább adja nekem a felesleges pénzét :lol:

Fitite, milyen volt a karácsony ? Pepe baba ?

Zsuzska, azt hittem Te is teszel fel képet :)
wepe

Wepe!
Nagyikával:
Kép
Dédivel:
Kép
Kép Kép
8 hetesen:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csodaszép ez a Bencuska,receptre kérnék ilyet:)Minnie,milyen csini vagy!Irigyellek!Belluskám,ez a durrogtatás már tegnap óta buli :oops: :cry: Én is félek tőle :roll: De jó Katának,no de hol van hó? :lol:

salygabó

Hát most nálunk közös alvás van,váltjuk egymást apával,mert Barni minden 10.durrogásnál félálomban közli,hogy menjünk,menjünk...(fogalmam nincs hová)szegény! :(

Minnie!
A diéta előtt is nagyon csini voltál kismamiként!
De nagyon jó,hogy ilyen alkat vagy!

Gabó!
Maradj már drágám,te is olyan csinos vagy!!!!!!!!!!!!!Ejnye-bejnye!
Kata kereszt apuja lemondta a 26.ai síelését,mert semmi hó nem volt ott ahová mentek volna,erre tegnap elment 10év után újra focizni,erre vállig gipszben van(eltört a keze)! :? De reméljük Katáéknak van hó a pályán legalább!Ámbár Katát nem féltem,szerintem hó nélkül is élvezné a kiruccanást!

Kata!Holnap várunk nagyon a beszámolóval! :lol: :wink:

Wepe!
Igen,erre a pénz dologra már én is gondoltam a tüzijátékkal kapcsolatosan(ámbár azt sem tudom mennyiért vesztegetik őket)! :roll: :lol:

belluska

Sziasztok!

B.Ú.É.K.

Zsuzska,
Bencus nagyon édes!:-)

Gabó,
nekem nagyon piciben jönnek be a képek, de azért látszik milyen helyes kis arca van :lol:

Minnie,
mintha nem is nőtt volna most a pocid :lol: Nagyon csini vagy!

Beus,
akkor sajnos nem tudunk együtt menni, mert nekem ha jó lenne az eredményem, akkor lehet már kezdek.

Mindenkit puszilok és remélem idén mindenkinek teljesül az álma!

A síelés nagyon jó volt, de iszonyatos izomlázunk van :oops:
Közép-Ausztriában voltunk, lent nem is volt hó, csak fent a hegyen, úgy kb. 1400m-től. Mi 1650-en voltunk, ott volt a pályáknál a szállásunk és ezt nem is tudtuk, mert nagyon sebtiben foglaltuk le, nem figyeltük annyira. Motorosszánnal vittek be minket és a csomagjainkat a panzióhoz. Nagyon jó volt :lol:

i.kata

Kata!
Húúú de klassz lehetett!!!!!!Örülök,hogy jó volt és volt hó! :lol: :wink: Az izomláz meg majd múlik! :D
Remélem jók lesznek az eredményeid és meglesz a várva-várt siker! :P

belluska

Sziasztok!Remélem már mindenki ráébredt 2010-re....Mi nagyon kight-osan búcsúztatuk az évet,banánturmix-al idehaza.Nevettek is a lányaim nagyon mikor meséltük nekik.Hosszú évek óta az első szilveszter itthon.... :lol: Belluskám szerintem te se sokat aludtál az éjel,sajnálom szegény Barnusod... :wink: Kata!A te beszámolod viszont nagyon izgin hangzik... :lol: Wepem,én nem találtam semmi jót a tv-ben,és kicsit furcsáltam,hogy az RTL-nek nem volt szilveszteri műsora!Furi....Fitie!Pepének hogy tetszett a karácsonyfa,nem is mesélted,asszem... :roll:

salygabó

Sziasztok csajok!!!!!!!!!!!!!!!

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK ! ! ! ! ! ! !

Wepe!
Én is nagyon remélem, hogy megvárja a márciust, mert olyan szép nőnapi ajándék lenne egy csodás baba... :)
Nem mondott semmit arra a dokibácsi, hogy mitől lehetnek a görcsök, szerintem a front okozza, mert ahogy mostanában váltakozik az idő, jön a hideg-meleg front akkor szokott elkezdeni görcsölni... :?

Gabó!
Neked is nagyon jó alakod van, emlékszem ám rád, és nem tessék irigykedni, nagyon csini kismami vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bárcsak én is hízhatnék, akkor legalább tuti, hogy finomakat falhatnék... :oops:
Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Sajnos a mára tervezett sütizés is elmarad, mivel a cuki ahova szerettünk volna menni zárva van... :cry: :cry: :cry:

Kata!
DE jó lehetett a síelés, no és persze a motorosszánkózás is, én is szívesen kipróbálnám mindkettőt... :lol:

Belluska!
Sajnálom, hogy Barnit annyira megviselte a durrogtatás. :( Én Minnienél is rosszra számítottam, de szerencsére 3/4 12-re hazaért apa a munkából, így az éjfélt együtt ünnepelhettük. Majd kimentünk az erkélyre tűzijátékot nézni, apa meg fényképezni. Minnie szokás szerint a kabátomban volt, és úgy vettem észre, hogy élvezte amit lát... :wink: Kapkodta a pici fejét, a tűzijátékok felé és egyáltalán nem sírt meg semmi hasonló, nagyon csodálkoztunk rajta, mert délután még nem tetszett neki... :roll:

Egyénként kérdésedre válaszolva, Minnie nagyon örült az ágyikójának, azóta is az a kedvenc helye. :lol: Betettük neki a radiátor alá, mert imádja a meleget, és ha épp fáradt, akkor mindig abban alszik, korábban a krokodilján aludt, de azt most erősen mellőzi... :wink:

Zsuzska!
Tündéri Bencus, puszi neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

Szép napot mindenkinek!!! :P

KépKép

Kép
minnie manó

Gabó!Hát mi apával este 10-kor koccintottunk egyet,mert tudtuk,hogy éjfélkor a gyerekekkel kell majd lenni!De kicsit már azért vágyódtam volna el,de végül a kicsik miatt nem bántam,hogy itthon maradtunk.Hiányoznak már a barátok,mindig olyan jól sikerülnek a szilveszterek. :D 8) De viszont bazi sokat ettem,rá sem merek állni a mérlegre!A párolt káposzta nagyon etette magát :lol: ,így muszáj volt másból is be enni mellé! :oops: :lol:
Sajnos nálunk hajnal kettőig meg sem álltak a durrogtatással,én nem tudom honnan szedtek ennyi tüzijátékot!De szerencsénkre Barni éjfél előtt pár perccel elaludt és így csak félálomban rettegett!Kata csak szorongatta a kezemet!De kettőtől mindenki vándorolt a helyére a megszokott módon!

Minnie!
Örülök,hogy Minnie értékelte a meglepit és szereti!Na,még a végén élvezte a fényeket! :lol: :wink: :shock: De jó!Családi tüzijáték nézés! :lol: Igaz a kis hercegnő lehet nem tudta mire vélni a hangokat! :D De ő anya pocijában tuti biztonságban érezte magát! :D

belluska

Sziasztok

Nagyon Boldog Új Évet még egyszer mindenkinek :)

Zsuzska
Bencus nagyon édes, olyan kis husi :D (Petinek még most sincsenek ilyen kis hurkás combikái :) )

Belluska
sajnálom hogy Barnus annyira félt, itt is borzasztó hangosak voltak :( a házak meg csak felerősítik a zajt :( nekem is az járt a fejemben, hogy ki az a hülye aki képes több ezer forintot kiadni ilyen marhaságra, még a tűzijátékot csak-csak megértem, mert ott ugye van vizuális élmény, na de a petárda?! kinek jó az ha megsüketül, megijed és még esetleg az ujjait is leviszi a robbanás :shock:
Peti is csak nézett amikor annyira robbantgattak, de mivel mindketten vigyorogtunk rá, nem ijedt meg túlzottan.

Kata
de jó lehetett Nektek, sajnos a férjem nem tud síelni és nem is az a típus akit rá lehetne venni, úgyhogy én már évek óta nem járok. úgyhogy :irigy: ;)

Gabó, Minnie, Wepe
csini kismamik klubja :D

Peti nagyon élvezte a karácsonyt, meg akarta szerelni a karácsonyfát anyóséknál és főleg a csillagszóró és a gyertyák tetszettek neki amikor a sógorom meggyújtotta. Egész jól bírta a karácsonyi rohanást és hogy átszeltük a fél országot, a nagy családi karácsonyt is bírta, kisebb pityergés volt, de a legnagyobb hangzavar közepén olyan jót aludt a drágám, hogy utána már csak vigyorgott mindenkire :D ajándékoknak nagyon örült :D Sajnos nem jól sikerültek a fotók, de azért majd megpróbálok valamit kalapálni rajta hogy fel tudjam rakni.

Gabó
nekem is nagyon piciben láthatóak a képek amit felraktál, de nagyon bájos a embike pofija :D

jah, azt akartam még kérdezni, hogy nálunk már tervben van a tesó-projekt, de nem tudom hogy esetleg ha megint lombikra kerülne sor, akkor előtte még egyszer végig kell-e csinálni a 6 inszemet, szerintetek?

[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;31;17/st/20090520/n/Pepe/k/d665/age.png[/img]
fitie

Fitie!
Azért legalább egy nem jól sikerült fotót kérünk! :wink:
Örülök,hogy jól teltek az ünnepek!
Remélem nálatok is olyan egyszerű lesz a baba projekt mint nálunk! :lol: :wink:
Nem tudom,hogy lehet,de szerintem az inszemek ilyen esetben már nem kellenek! :roll: Legalább is nekem ez tűnik logikusnak!
Puszi Pepének! :P

belluska

Véget ért egy év, ezernyi élménnyel.
Kezdődik egy új, millió reménnyel.
Remény van örömre, vidámabb jövőre..
Sok szerencsét mindehhez már most jó előre!

Mindenkinek kíván ok minden elképzelhető jót 2010-re! +++++++++++babásodást!!!!!!!!!!!!!!!!
babszi

Fitie,
szerintem tuti nem kellenek már az inszemek. Az első 6 bőven azt támasztja alá, hogy szükséges a lombik, bár reméljük erre sikerül Neketk is rácáfolnotok, éppen úgy, mint Belluskáéknak :wink:
Óóó, mi nem vagyunk túl jó síelők sajnos, de nagyon élvezzük. Én még áltsuliban tanultam, de csak nagyon az alapokat. Aztán nem voltam többet, és a párommal gyakorlatilag együtt tanutuk egy egyetemi sítáborban :lol:

i.kata

Sziasztok!

Minnie!
El is felejtettem a múltkori levelemben,hogy kérünk babakocsi fotót!
Akkor ezek szerint van benne rózsaszín ugye?Biztos nagyon dögös csajos! :P :wink:

belluska

Kata!
Csak most néztem,hát ti aztán gyönyörűséges helyen voltatok síelni!Nagyon irigykedem,igaz nekem életemben egyszer volt síléc a lábamon! :lol: De azért nagyon elgyönyörködtem volna a tájban az tuti!

belluska

Sziasztok !

Gabó, hát nem volt túl bonyolítva a szilveszteri műsor még a TV2-n sem.Néha a M1-re kapcsoltunk át, de ott meg csak operett volt. Szerintem, sokba került volna egy műsor összeállítása. Tavaly éjfél után TV2n meg csak Irigy Mirigy ment, hát az sem volt jobb...

Minnie, csak nem lesz sok front addig :)

Zsuzska, édes Bencus, de azt hittem vannak újabb képeitek is :)

Mindenkinek szép napot!

Ime egy mai kép:
Kép
wepe

Wepe!
Hát te is felsorakozhatsz a dögös,csini kismamik sorába!!!!!Szépek vagytok!!!!!!! :P Olyan édes a pocid!

belluska

Belluska, köszi, zavarban vagyok :oops:
wepe

Sziasztok!

Wepe!
Nagyon szép a pocakod és a múltkori képhez képest is sokat nőtt, de így is nagyon csini vagy!!! :) Pocaksimi!!!!!!!!!!!!!!
Én is nagyon remélem, hogy most már nem lesz sok front... :roll: Ma egy kicsit szeles volt az idő, azt is éreztem, bár szerencsére csak pillanatokra szurkált be a pocakom... :P

Fitie!
Szerintem sem kell a 6 inszemet újból végig csinálni. De bízzunk a természetben, hisz az Belluskáéknál is bevált... :D
Én is szeretnék már fotót látni Petikéről!!! Puszi neki! :)

Belluska!
Még, hogy van benne rózsaszín... :shock:
Na figyelj csak!!! :lol: :lol: :lol:

A babakocsi típusa Bébé Confort Pack Streety, van hozzá mózes, hordozó, sport rész és pelenkázó táska. Egyébként használtan vettük, mert az újkori ára elég borsos, 149,000 Ft. De nagyon szép állapotban van. :D Az eredeti színét az utolsó kép adja vissza a legjobban!
Igazi csajos kocsi... :P Pont azt beszéltük apával, hogy Babóca részéről nagy kitolás lenne, ha a végén mégis fütyivel a lába közt születne, mert a kocsi elég merész színű, pláne fiúnak... :oops:
De mikor voltunk a 29. héten UH-on, a doki szerint még mindig maradt puncis, amit rendesen lehetett is látni a lábai közt... :lol:

Mózes:
Kép

Hordozó:
Kép

Sport rész:
Kép

Együtt a 3 rész:
Kép

Kíváncsi vagyok a véleményetekre!

Szép estét mindenkinek!!!

KépKép

Kép
minnie manó

Szisztok!

Kata!
Sielés.... de isteni lehetett.... irigy irigy :oops: :oops: :oops: :oops:
Mennek a drukkok az eredményekért!!

Minni, Wepe, Gabó!
pocaksimi!

Fitie!
Tündéri lehetett Petikéd a karácsonykor!!

Új képek:

Hurkáim:
Kép

Hűűű:
Kép

Kedvenc játék:
Kép

Kis ördög
Kép

Röhögök:
Kép

Röhögök 2:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Wepe!
Tündéri pocid van!!!!

Minnie!
Dögös csajszis verda!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szopipárnán:
Kép
Kép

Kidőlve:
Kép

Tigrissel:
Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szép álmokat nektek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Minnie, szuper a babakocsitok, tényleg nagyon csajos :D

Zuszska, jól látom, hogy már 3-as a pelust hord Bencus ?
Azok a hurkák, nagyon édesek :lol: már lehet dögönyözni, masszírozni :)
Mindegyik képen nagyon szép baba ! Nem csodálom, hogy gyönyörködtök Benne :)
wepe

Minnie!
Nagyon szuper a verdája a kis hercegnőnek!Nekem nagyon bejön!Én annak idején nem mertem rózsaszínt venni,hogy ha majd a második esetleg fiú lesz le kell cserélni,de hát ez be is jött!De amúgy álomszépek ezek a lányos színűek!Hát az eredeti ára valóban brutális lett volna! :shock: :shock: :shock: Na hát annyit nem adnék egy babakocsiért sem pedig én mindennek vagyok mondható csak nem spórolósnak! :lol: Szóval nagyon klassz!!!!!

Zsuzska!
Öröm nézni a kisfiatokat,olyan helyes srác!!!!!!Köszönjük és soha ne fogyj ki itt nálunk a képekből!Imádom nézni őket!Én is mindig nosztalgiázok a kiskori képeikkel!Két hét és Katus már 3 éves lesz! :shock: :D

Wepe!
:D

belluska

Zsuzska,
Bencus nagyon édes! A hurkái meg zabálnivalóak :lol:

Minnie,
nagyon szupi kocsit vettetek. Nekem első blikkre fel sem tűnt, hogy rózsaszín, tiszta pirosnak láttam.

Wepe,
szerintem is nagyon csini vagy, nem kell ettől zavarba jönnöd :wink:

Belluska,
tényleg gyönyörű helyen voltunk. Láttad volna a szobaablakunkból a panorámát... :lol:
Ez egy részlet, amit az ablakból láttunk:
(mostmár azért szívesebben tennék fel babás fotókat, mint utazásokat)
Kép

i.kata

Katám!
Tudom,hogy lehet unod tőlem,de eljön a ti időtök is mikor a világ legboldogabb anyukája és apukája lesztek pároddal!Azon vagytok és főleg te aztán mindent megteszel az ügy érdekében,ami sikerhez kell,hogy vezessen!Már nagyon várom a kezdéseteket,de először is nagyon szorítok a jó eredményekhez!Puszi!

Hbzs!
Hol vagy??????Nagyon eltűntél!Gyere írj nekünk!
Hogy teltek az ünnepek?

Lehet havat lapátoljunk testedzés gyanánt! :lol: :shock:

belluska

Sziasztok !

Kata, az idei év a Tietek lesz! Már alig várom, hogy tudjunk Neked drukkolni az ikrekhez :D
Januárban mész valamikor, úgye ?
Szép helyen voltatok, én még sosem síeltem, de nagyon elvágynék egy ilyen szép havas helyre, de csak szánkózni, mert hógolyózni :lol:

Belluska, nekem ma jutott eszembe Hbzs, hogy kari óta nem volt :shock:

Szép napot mindenkinek ! :)
wepe

Sziasztok!

Wepe!
Bizony ám, már 3-as pelusa van ..... nő, mint a gomba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata!
Aztaaaaaaaaaa...... gyönyrűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű táj :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Irigykedem :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Wepe, Zsuzska,
nem baj, ha nem síeltek, itt van szánkópálya is :lol: És nyáron is lehet menni túrázni, mert televan a környék kristály barlangokkal és alpesi tavakkal.

Belluska,
hát még én, menniyre várom a kezdést:lol:
Mostanában megint elkezdtem rápörögni a témára :lol:

i.kata

Sziasztok!

Örülök, hogy tetszik nektek a kocsi, mi apával egyből beleszerettünk, mikor megláttuk... :P

Kata!
Ez a hely meseszép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: Én is szívesen elmennék oda apával, persze csak szánkózni és hógolyózni, mint Wepe, mert a síeléssel mi is hadilábon állunk. De tavasszal is biztos csuda szép lehet, amikor elkezd virágozni a terület... :) :) :)
Nemsokára kezdés!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Zsuzska!
Bencus tényleg nő, mint a gomba, és igazán zabálnivalók a hurkái... Olyan gyönyörű baba!!! :D Puszi neki!!!!!!!

Hbzs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:?: :?: :?:

Szép estét mindenkinek!!!

KépKép

Kép
minnie manó

Jó reggelt!

Ma már voltam 22. napi vv-en. Ma megpróbálok bejelentkezni az IR kontrollra is.

i.kata

Sziasztok!Kata!Szoritok erre az Ir-re neked,de tuti rendbe lesz minden.! :cry: Hol vagy Hbzs?Zsuzska,nagyon kis imádnivaló a kisfiad,látszik rajta a teljes elégedettség,mosolygós kisbaba :lol: Irtad a fejést....az szopi után kell?Legutóbb a klubban azt mondták,most az a felállás,hogy akár óránként lehet szoptatni...no de akkor minek fejni?Ez az új trend bevallom,nekem még kicsit furi...Nehéz elrugaszkodni a 3-4 óránkénti szoptatástól.Én anno nem tudtam szoptatni,most nagyon szeretnék...Minnie!Tök jó a babakocsi!Én is nézegetem már,nagyon vonz a piros-sárga varáció.Kiságyat kutatok a teszveszen is,mert abból meg fehéret,kombit szeretnék,mert szinben az passzol a bútorokhoz.A babakocsitok pink,vagy piros,nem igazán tudom eldönteni...Nekem mindkét szin tetszik:)Belluskám,akkor 2 hét múlva adhatod Katát nekem,ez az én korosztályom..Hiányoznak is a kis törpéim benntről..Pedig már kis középsősők:)

salygabó

Wepe,Minnie!Nekem éjjelente sokat fáj a kezem,zsibbadnak az ujjaim.Nektek van ilyen bajotok?

salygabó

Sziasztok!

Hbzs! nagyon sajnálom, hogy így alakult :(

Nagyon szép babákat, gyerekeket láttam a képeken, gratulálok mindenkinek, pocakosoknak kitartás és óvatosan, mert csúszik!

Sűrű elnézést kérek, mert nem írtam, de az évem úgy zárult, ahogy senkinek sem kívánom. Kicsit magam alá kerültem, és talán feladtam a baba ügyet is :( Elviekben január 27-én megyek konzultációra, és még mindig márciusi a sorszám. Egyéb téren nem is foglalkoztam a témával.

Ölelés mindenkinek
sonjus

Jó reggelt!!

Gabókám!
Igen, most a kórházban az óránkénti szopit ajánlják eleinte. Nálunk ez nem működött. Bencus elég rossz néven vette, hogy megpróbáltam felkelteni. Ő íaludni akart, nem volt hajlandó enni.
Viszont vigyél be magaddal kézi fejőt, sokat tud segteni.

Fejés: igen, szopi után fejek, hogy teljesen kiürüljön a cicim. Meg kétóránként igyekszem fejni.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?