Dancsi! Minden elismerésem a szenvedések miatt
((
TOmika még mindig nagyon szép
. Őszibarack meg finom, naná:D
Enikő! Kösz a képet
. NEkem elment a kedvem az olimpiától. Pedig úgy, de úgy szerettük nézni. A végén már csak a vizilabdásokat követtük. Mindenki, mindenhogy doppingol, és ez elkeserítő...
Gabomamo! Kösz a pontosítást, igazad van!
Gabi3! Én már odaadtam a kismamákat is Virágnak. Imádja lapozgatni, és ha babát lát, akkor "híííííííííj baba" felkiáltással irtóra örül
. De csak összegyűri, és nem direkt, hanem mert annyit lapozza. Ritkán tépi szét. Könyvániás. Kis intelektuel;)
Kriszta! Közsi a kérdést, éjjel is volt sírás
, így (elveimmel ellentétben) kapott panadolt. És most délben is. MErt nagyon nyűgöske
Banita! Tényleg kicsi a világ
))
KArmen! Orsit megzabálom
. Annyira édes kiscsaj!
Igen, még mindig tart a szerelem, nagyon szépen eljátszanak együtt. PErsze mindig a másik játréka kell, de Ágival hagyjuk, h rendezzék a dolgaikat, kiállnak mindketten az "igazukért"
Babamama! AKkor Neked jó hallgatást hozzá;)
Én voltam tegnap dokinál, és úgy tűnik befordultunk a célegyenesbe
. 36+3napos vagyok, azaz érett a terhesség
. Koraszülés elfelejtve, nagyon jó érzés! 1cmre nyitva vagyok, és a koponya tapintható
. Néhány napja már megváltozott a keményedések jellege is, már meg kell állnom, és picit elakad a szavam, biztos ismeritek az érzést. De klasszikus értelemben vett fájásaim még nincsenek
. Doki szerint lehet ebből még 40hét is. MEglátjuk, ideges nem vagyok, hagyom, h történjenek a dolgok. Fáradt az éjzskázás miatt vagyok inkább, meg nehéz már jó alvópózt találnom
.
Mindjárt teszek fel képet is
.:Angi:.