Helló Csajok!
Jaj, de jó, hogy ilyen nagyon sokat írtatok és karácsony után egyre többen jelentkeztek!
A barátnőkkel nekem is felemás érzéseim vannak, most inkább azok kerültek előtérbe és azok a barátnőim hívnaak többször, keresnek jobban, akiknek már van gyerkőcük, és vhogy velük most több is a közös téma. Mi már a 28-30-32 korosztály vagyunk, így a hétvégi buli-pia amúgy sem túl aktuális már, bár néha nagyon-nagyon hiányzik nekem is.
Én is csak azt tudom Nektek mondani, Anna és zilvi, hogy így most biztos nehezebb egyedül és elsőként átvészelni ezt az időszakot, de később, amikor a barátnőitek kerülnek ebbe a helyzetbe, már mind keresni fognak, hogy adj nekik tanácsot, akkor már Ti lesztek a bölcsek.
Szóval, aa nem gyerekes barátnőimmel való találkozás eléggé leapadt, aminek kicsit az is az oka, hogy ők általában már csak elég későn, este 8kor, vagy azután érnek rá, én meg olyankor még ha nem is alszom, de már jobb szeretek itthon lenni, eléggé elfáradok napközben. Most is úgy volt, hogy két ünnep között lesz vmi találka, de nem lett belőle semmi, vagy legalábbis nekem szóltak... Azért emailben tartom velük a kapcsolatot, már amennyire ezt kapcsolatnak lehet nevezni.
Fanni, örülök, hogy mostmár ilyen jól vagy, hogy "be sem áll a szád"
, csak így tovább, előre a gyógyulás útján.
Kicsit még bennem is van félsz az oltástól, pl. a férjem azt mondja, hogy szte attól van már másfél hete bedugulva az orrom, semmi más bajom nincs, csak taknyolok és egyfolytában be van dugulva az orrom, már rhinatol plus orrcseppen élek.
Nyilván ez sem túl jó, de legalább nem vagyok lázas.
Anniyra azért nem vagyok még bedepizve, mint ahogy lecsapódott ez az üzimből, de nehéz és egyre nehezebb, ezért most elkezdtem puzzle-t rakni
Így legaalább elterelem a gondolataimat, és tegnap is, meg ma is tornáztam, lehet már az volt a baj, hogy itt a nagy karácsonyi eszem-iszomban, pihenésben a boldosághormonom nem termelődött.
Az én mérleg históriám az úgy kezdődött, hogy kb én is 170 maagas vagyok, tavaly ilyenkor voltam a legtöbb, amit életemben addig mértem, 74 kg, kicsit kiakadtam és akkor már anyyám is nagyon cseszegtetett, hogy hogy fogok kinézni az esküvőmön. Igaza volt, ezért extra diéta és mozgás és egyéb csodaszerekbe kezdtem, aminek következtében az esküvőm napján, május 16-án 66 kg voltam, ennél lejjebb már sztem neem is tudtam volna menni, nagyon jól éreztem magam. Egészen július végéig csak 1 kg jött fel, így 67 kg-osan mentünk el a nászútra, ahol all inkluzív ellátásban volt részünk, így haza már 69-cel jöttem és 2 nap múlva ki is derült, hogy terhes vagyok és innentől kezdve, kárhogy odafigyeltem az elejeén éss minden nap 1 órát tornáztam ( fél óra ellipszis tréner, 20 perc Réka + Béres Alexandra 10 perces gyakorlatai kismamáknak ), a 12 héten, amikor elmentem a védőnőhöz már 71 voltam.
És most én is a 80-at taposom, sajnos már inkább felette vagyok, mint alatta, de remélem, ez mosstmár marad és csak a gyerkőc súlyát szedem fel, ami még max 3 kg.
Hát ez van. Szilvi, ez a fűszeres rízs jól hangzik, már én is egy kis barna rizs -diétán gondolkodom aaz újévre, milyen fűszerek kelleneek rá vagy csak delikát/húsleves kocka? Te hogy csinálod ezt a finomságot?