Dia! Biztos, hogy van Boglárka roma lány is
. Én nem ismerek egyet sem. Viszont Olivérből csak romát ismerek, de ez nem baj persze. Csak Katinka kérdezte, hogy kinek, hogy tetszik az Olivér név, én meg válaszoltam, ennyi! Nekem romás, de csak azért mert én fehér Olit nem ismerek. Mindekinek szive joga milyen nevet ad a gyerekének!
Timi: Sztem ez nem, nemfüggő, hanem inkább kor és a gyermek személyiségétől függ, de majd utánaérdeklődöm! Azért édes lehet, ahogy a kajáját elrakná kistesónak
Nagyon aranyos jó szivű kisfiú! Kistesó fiú vagy kislány lesz,tudjátok már?
Anett: Sztem se idegeskedj, felesleges. Nekem Bogival lett egy állati alacsony Afp értékem, majd szétvetett az ideg hetekig, mert meg kellett ismételni és 2 hetet várni az eredményre. Ami persze jó lett! Szóval én már ilyesmire nem adok! gondolj arra, hogy ha baj lenne, a dokid biztosan szólt volna, vagy hívott volna kollégákat konzultálni!!! Nem szabad megijedni, mert tényleg ártasz vele a babának, aki makk egészséges, nyugi
Smille: Nekünk Graconk van. Érdemes olyat venni, ami könnyű, és van hozzá babahordozó is. Pl Graco Vojager! nekünk nagyon bevállt, én arra esküszöm!
Szülésre sokat gondolsz! Még szép! Életed legklasszabb eseménye lesz
! Egyébként nem olyan rossz, mint ahogy az ember elképzeli! Én sokkal rosszabbra számítottam. Igaz, rövidebbre, de rosszabbra. Nem volt olyan vészes, ha annyira pocsék lenne, akkor a legtöbb nő nem vállalna másik babát.
Erre kell gondolni!
Enikő