Sziasztok!
Csak meg akartam várni, amíg lecseng a fenti téma. (nincs vele semmi gondom, hiszen én is beleírtam, csak úgy éreztem, annyira pörög a topic, hogy észre se veszitek ha írok
Nszóval, nem tudom meddig alszanak a kölkök, ezért hátulról kezdem:
Krizsi
Nálunk ugyanez volt, vagyis hogy mutatva lett csak a bili, meg pelus nélkül sétáltunk nyáron lenn, de nem volt semmi eredménye.
Ladányi Peti egy nap alatt lett szobatiszta éjjelre - nappalra:
Én pisiltem, ő kísért, ahogy már mászós kora óta mindig. Lehúztam a wc-t , erre: - a Petike is!!!! (mármint, hogy Ő is lehúzza. Mondom, csak az húzzhatja le aki odapisil. Erre: - Peti kakál... Ülőke fel, Peti az ülőlére, és azóta így van. Ez december 23-án történt, pár napig éjjelre még volt pelus, de hajnalban csak nyüszögött, csak nyüszögött, kérdeztük: pisilni kell? Igen. elvittük, pisilt, és akkor már nem adtuk voissza rá, és így aludt mondjuk 5-től 1/29-ig. Aztán kb 1 hét múlva gumilepedő+pelusnélküliség éjjelre is. aztán 2-3 nap múlva gumilepedő se. Az volt izgi, amikor 25-én mentünk a mamához. Akkor mozdultunk ki először a sikeres első próba óta, és nem engedte a pelust felvenni. Egész uton paráztunk, de nem pisilt be.
Azóta is 2-3x pisilt be éjjel, de utánna mindig vissza tudtam vezetni, hogy valami történt napközben.
Szóval, összegezve: én a helyedben nagy ovációval mennék minden alkalommal pisilni, és nagyon megdícsérném magamat, + apával is megdícsértettném magam. Jókat röhögtünk ám anno
No, ébredezés, ezért gyorsan magunkról is:
Annus betöltötte a 6. hónapját, és éljen éljen éljen, eddig csak anyatejet kapott. Kb 2 hete kezdtük el napi rendszerességgel a kóstolgatást (régebben is volt egy két próba, de mivel nem lelkesedett, feladtam), na most is főztem neki sóska-krumpli-tojássárgáját, ímmel ámmal max 5 kanállal
Anyósnál is etetem, eszik pár kanállal, majd vetkőztet, keresi a cicit
Védőnéni szerint már csak 3x kéne szopiznia...na ja....
Éjje lszopik a hajnali 6 órásival együtt 3x, + reggel, délelőtt, délben, délután vagy 3x, este is kb 2x. az vagy 10-11 szopi....
Mondjuk sokszor van, hogy csak "megbontja a zacskót" aztán elfordul, meg röhög.
Olan kis heves amúgy képes úgy szopni, hogy közben dumál, jár a lába, szétmarja a cicimet a körmeivel, és közben röhög.....
Még nem tud ülni, csak forogni, de úgy jó messzre eljut. Éjjel sokszor azért ébred fel, mert keresztben van a kiságyban, és a két lába fenn a rácson ( már két fejvédő van fenn, mert mindig beszorult keze lába).
Petivel nagyokat bohóckodnak, jókat röhögnek
NA eddig hagyták, folyt köv
Puszi Maszat
jajj, gratula Krisztinek az elinduláshoz
a törpéim
Annus pasizásáról nem tudtam egy képet, mert így a folyamat látszik
meg az elszántság....
( a kisfiú 2 héttel idősebb Annánál)
reszkessen aki pasiból van pár év múlva.....