Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csöpplány: Igen eltaláltad a karácsonyfán kicsiny fiam első cipője lóg :D Tesóméktól kapta ajándékba, meg egy csomó más cuccot is pl. megvan az első palusa is!
Nagyon-nagyon tetszik a kis kék kantáros ruci :lol: Kérünk képet akkor is róla, ha megérkezett a belevaló :P
Ami a hajolgatást illeti évek óta nem tudok, a rossz gerincem miatt, így csak guggolva, viszont már így sem kényelmes annyira :?

Mazsolita: Nekem kifúrta volna az oldalamat a kíváncsiság, hogy mi a neme, viszont 100%-ban igazat adok, hogy az a fontos, hogy egészséges legyen a babád :!: Többiek meg várhatnak még pár hónapot, vegyenek sárga vagy fehér rucikat :)

Hibernia: Egyet értek veled, nem kell otthon ülni a babával, nálunk is vannak vészmadarak!!! Mi rengeteget utazunk, párom most is kint van Indiába... Viszont nyáron a lehető legtöbb időt tengernél töltjük és ez jövőre sem lesz másképp! Apám már mondta mondjuk le az utazásról, mert akkora babával nem lehet :? Nem tudom mi ártana neki, mert az út nem hosszú (autópályán megyünk) Tengeri levegő? Az csak jó lehet neki....

Ami az itthon létet illetni, mi még nem beszéltünk róla, hogy meddig, viszont párom szeretne második gyereket (én nem annyira), valószínűleg csak anyagiaktól fog függeni, hogy meddig....

Bár reményem szerint ezt már nem ebben az országban kell eldöntenem.....

Kép
hné29

Sziasztok lányok!

Megtaláltam a topikotokat és ha nem lenne nagy gond, én is szeretnék csatlakozni a 2010. májusi babákhoz! :)
Mi május végére várjuk a csöppséget, ahogyan a héten kiderült Kislányt! :) Nálunk is igen nehezen jött össze a baba, csak úgy, mint Charlott-nál, igaz mondjuk nem lombik, hanem 3 ovuláció indukció és 2 inszemináció után!
Remélem befogadtok engem is!

Kép

KépKép
ercsikati

Boldog Új Évet Minden Kismamának Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hné29 2010.01.01 11:45-kor.

Kép
hné29

Sziasztok!
Bocsi a zavarásért....de hátha valamelyikőtöket érdekel...Én nagyon szerettem volna ilyet annó!!!-és lett,de sajna ár kinőttük!
Eladnám az alig 4hónapot használt, szép állapotú Nania Pico Easy hordozót- kerekes vázzal!(Kicsi babakocsi!)
Újszülött baba teljesen fekvő helyzetben
lehet benne, nem kell ülnie mint a hordozókban !Ha elalszik a kocsiban,nem kell cipelni,csak a vázra tenni és tolni!
EU szabványos, 0-13 kg-ig használható!
Hordozó kerekes vázára rögzíthető a hord fülével !
Váza kicsire összecsukható,még az autó ülése mögött is elfér!
Vázzal együtt kb. 6 kg!
Új ára :26.990.-
Én 22.000.- szeretnék érte kérni!Esővédőt is adnék hozzá!
Ha érdekelne valakit,pü-ben keressen ..több képet is küldök,ha szeretnéd majd!

További boldog pocakosodást kívánok!
üdv.Andi

Kép
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

charlott
én mondjuk soha nem voltam otthon 2évnél tovább gyerekel ,és most se szándékozok 1-2 évnél tovább itthon maradni mert kell a pénz .

hibernia
nem cipelnek helyetem ,a barátok ,ismerösök csak azt mondják hogy miért én cipekedek.grat a jó afphez

csöpplány
nagyon édes ez a ruhácska :D mennyi pénzbe került ?

ceysee
én ugytudom nem veheted ki egyben a szabidat csak a felét másik felét a munkahely határoza meg ,ha most menél vissza gyesröl akor kiadnák neked egybe a felgyült szabikat .
csics

csöpplány
nehezebb néha nekem is .

picilulu
dehogy vagy rossz anya ,én a nagyal 2évig voltam itthon ,közben teso is megszületett és a nagy 2 éves korában ment bölcsibe vele együtt ment a kicsi is ő akor ép 9 hónapos volt ,manapság pl ha nagynak iskolaszünete van kicsi se megy oviba ,és nagyon boldog 2 fiam van azota is . :)

hibernia
egyettértek ,mi is egy nyüzsi család vagyunk és hétvégente mindig mentünk ,megyünk jó időben kirándulni ,és ezt az uj baba se nagyon fogja megváltoztatni remélem.gyerekek nagyon hálásak tudnak lenni némi kirándulásért,ha ezt szokják meg .
csics

hibernia
nekem meg az a bajom nincs manapság mindenkinek ráérő nagymamája akire hétvégén fáradt szülök rábizhatnák a gyerekeket esetleg ,mert régen voltak ,és nem gyengeség jele ha a szőlökre támaszkodunk gyerekvigyázásban ,én pl csak anyukámra bizom szivesen hosszabb időre a fiaimat ,másra nem. még a barátaimra sem max 10 percig igen .mert nekem igen is jol esik mikor anyu azt mondja néha hogy ottalhatnak ,mert én ilyenkor páromal moziba megyek ,vagy vacsizni ,vagy mind kettő :D és sokáig alszunk másnap .

ercsikati
üdv közötünk ,hanyadik gyerek lesz ez a kislány ? ha szabad kérdeznem :)
csics

lányok
tudtok itt olyan topicot amibe magárol az istván korházrol lehet olvasni mert én csak olyanokat látam ami egy adott dokirol szol ,nekem inkább a korházrol kéne info majd vagy egy topic friss infokal.
csics

Hát nem a legolcsóbbat választottuk,2150 volt.Nézegettünk bodykat is,de abból meg olyan volt hogy 3 egybe,és nem akarok besokallni,mert örökölni is fogunk.Ez kicsit nagynak tűnt,pedig 56-os,de ebben szeretnénk majd hazahozni.Remélem május végén már jó idő lesz.Egyébként a 3 56-os body azt hiszem 1150 lett volna.Nagyon sok 62-es is volt,de abból mindenképp megvárjuk az örökölt cuccokat.56-osból viszont mondták hogy csak 1-2 db van nekik azért mertem venni.

KépKép
Kép
csöpplány

Boldog Új Évet kívánok!

Judit

jucicuki

Kép B.Ú.É.K! Kép

KépKép
Kép
csöpplány

Csatlakozom én is: mindenkinek boldog, békés 2010-es évet kívánok, azt hiszem jövőre mindannyiunknak legalább egy álma megvalósul. ;)

hibernia

Csajok!
Lehet hogy most éppen nem ezzel kellene foglalkoznom,de valami elgondolkodtatott.Ha május 24-re vagyok kiírva azt jelenti hogy még 5 hónap és 3 hét van hátra,akkor viszont nem lehetek majdnem 4 és fél hónapos terhes.Lehet hogy csak én nem értek valamit.Ha hetekben számolom akkor teljesen jól van,meg a 12. és a 18. heti uh-n is azt mondták hogy a magzat méretei a terhességi hétnek megfelelőek,tehát biztos hogy 19 hetes terhes vagyok.Hónapban számolva viszont nem stimmel.Eléggé idegesít most ez,valaki el tudná magyarázni hogy akkor most hogy is van ez a 9 hónap terhesség?
Bocsi hogy pont ilyenkor ilyennel zaklatlak titeket.

Még egyszer boldog új évet mindenkinek!

KépKép
Kép
csöpplány

Szerintem az úgy van, hogy a baba 9 hónaposan születik meg, az 36 hét.
De vmi oknál fogva (mikor még nem tudták, hogyan is zajlik a megtermékenyülés, ergo nem tudták, hogy a ciklus felénél történik a fogantatás) úgy számolják még ma is, hogy az utcsó menses első napja alapján számolják ki a szülés időpontját, az pedig 40 hétre van az utolsó menstruációtól.
Nem tudom, így érthető-e. :lol:

hibernia

Csak a matek szerint: 9 hónap az 36 hét, mégis 40 hétre születik a babó, azaz 10 hónapra.

hibernia

Utánanéztem.Hibernia a 9 hónap az nem 36 hét hanem 39,mivel egy hónap kicsivel több mint 4 hét,és 3 havonta összegyűlik egy plusz hét.Tehát a 9 hónap alatt 3 plusz héttel kell számolni.A kilenc hónap pedig úgy jön ki hogy az egész kilencedik hónap még a várandósághoz tartozik,tehát mondhatnánk azt hogy majdnem 10 hónapra születik a baba.Engem az zavart meg hogy mindig azt mondják hogy 9 hónap a terhesség.Jókor izgatom magamat ilyen hülyeségekkel :lol:
Én tegnap nem tudtam megvárni az éjfélt olyan fáradt voltam,úgyhogy ma reggel ünnepeltem :D Ráadásul anyum cicáját állatorvoshoz kellett vinni,szóval már 8kor a non stop állatorvosi rendelőben ültem.hálistennek csak felfázott.De 10 napig kell hordani injekcióra.Jól indul az Új év! :lol:
Egyébként tegnap és ma is nagyon aktív a kicsike,folyton izeg mozog! :lol: És ami azt illeti igen erőszakos,mert ha valami pozíció nem jó neki ahogy ülök akkor rögtön jelez :lol: Pedig még milyen kis picike és szinte tényleg olyan érzés mintha rugdosna :D

Remélem lassan mindenki "magához tér" az óév búcsúból :)

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Sikerült magamhoz térnem az óév búcsúztatásából! :-)
Kellemesen telt, ittunk, ettünk, társasoztunk és sokat beszéltünk, hát persze, hogy a gyerekről. :lol:

Csöpplány: azért is jöttünk tegnap 23 órára már haza, hogy cicusomat "megvédjük" a petárda zajától. Persze mire hazaértünk remegve az ágy alatt találtuk, de hamar megnyugodott a jelenlétünkben. Jobbulást a Ti macskátoknak. :wink:

A mozgásról annyit, hogy még mindig semmi! A férjem kérdezte is, hogy lakik ott bent valaki? :-) Nagyon türelmetlenek vagyunk. :roll:

KépKép
charlott

csöpplány
nekem is elég erősen tudatja ha nem tetszik neki ahogy fekszem :) háton fekvésért még nem kaptam oldalba rugást :) tüzijátékot is hallhata mert egyszer tegnap oldalba rugot miközba néztem . :D

én nekem meg a kisfiam valamit összeszedett ,mert nincs hangja és ugato köhögése van . :(
csics

Boldog új évet kívánok mindenkinek!

csics: Fruzskával is megjártuk ma már az ügyeletet :( reggel lázzal ébredt, ugató köhögéssel, sipoló tüdővel... :( krupp, az első. Szerencsére jó a kedve, nincs semmi baja, és szó nélkül megevett minden gyógyszert, amit kapott (eddigi 22 hónapjában nem kapott ennyi gyógyszert, mint most...)

charlott: Fruzskával csak a 20. hét végén éreztem először biztosra, hogy ő az, szóval nyugi!!!! jön majd az a mozgás!!!
linocs

Charlott:a mi cicánk is az étkezősarok alatt bújkált míg abba nem maradt a tűzijáték,de utána is nagyon rémült volt,mondjuk én nem láttam mert már 11kor aludtam,csak párom mesélte :D
csics,linocs:jobbulást a gyerkőcöknek,és vigyázzatok nehogy ti is elkapjátok :?
Egyébként háton fekvésnél engem sem zargat :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok az új évben, az előbb csináltam egy fotót, mert úgy éreztem, hogy az elmúlt két napban hipergyors ütemben növök.
Íme:
Kép

Ti ehhez képest hogy álltok / álltatok? Mindig is az volt a rémálmom, hogy óriás hasam lesz. :?
Ma vagyok 19 + 2. [/img]

hibernia

Huu,szép nagy pocid van már. :D a második és a harmadik kép között mennyi a különbség időben?
Én már raktam fel képet hogy 1 hét alatt mennyit gömbölyödtem.Én soknak látom. :D

KépKép
Kép
csöpplány

sziasztok!csatlakozhatok?én 22 hetes terhes vagyok,máj.16-ra vagyok kiirva és kisfiam lesz :D szivesen ismerkednék veletek :D

Kép
lakó katalin

csöpplány: Valami ilyesmire gondoltam én is, hogy ezzel van a trükközés... :)
Jobbulást a cicának. :(

charlott: Szerintem ne izgulj, lehet pont úgy van a kedvenc helye, hogy ahogy fekszik, nem érezni... Vagy lehet, a méhlepényed mellső tapadású és akkor állítólag később lehet érezni a mocorgást. Harmadrészt lehet, hogy már ezer éve érzed, csak nem tudsz róla. :roll:

csics, linocs: Jobbulást a kicsiknek!

Mocor: Hát nálam abszolút kiszámíthatatlan, mikor mozog... Az vicces mondjuk, hogy ha a laptoppal az ölemben ülök és az hozzáér a hasamhoz, akkor ott, ahol "érintkeznek" belém boxol egyet. (De ugyanez van biztonsági övvel is pl.)

Kép: A 2. kép a 17. héten készült, a 3. most, 19+2-nél, szóval 2 hét telt el kb, de most nagyon izén nagynak érzem magam. :roll:

Katalin: Üdv, első baba? :)

hibernia

hibernia:nagyon sokat nőtt a pocid :shock: .Na majd jövő héten összevetem a sajátommal :D De szerintem simán leköröztél :D
Nekem elől tapadó lepényem van,kicsit félek is,mert azt senki nem nézte még nálam hogy fedi-e a méhszájat,és hát szex közben néha kicsit barnásan vérzek,de miután megtörlöm semmi sincs utána,csak közvetlen együttlétkor.Mondtam az orvosnak mert ez már másodjára fordul elő.Annyit mondott hogy óvatosabban(már párom igy is alig mer hozzámérni),vagy ha nem múlik el akkor házasélet megvonás :? De bezzeg megnézni hogy konkrétan mi van az semmi.Még annyit kérdezett hogy fáj-e közben.De nem fáj,és még sem nézett meg.Néha elgondolkodom hogy mégis csak fogadni kellett volna orvost.Hátha többet foglalkozna velem.Van itt olyan akinek volt saját orvosa meg sztk-s is?Érzékelt különbséget?
Katalin:szia közöttünk :)

KépKép
Kép
csöpplány

csöpplány, jó, hogy említed a "házaséletet"... :? Nálunk alig-alig megy. Már bocs a túl intim témáért, eddig sem voltam valami hodály ott lenn, de mióta tudom, hogy mi a pálya, valahogy mintha még szűkebb lennék... Más tapasztalt ilyet? Nem kérdeztem még rá a dokinál, mert olyan ciki :roll:, de úgy érzem magam, mint a legelső együttlétemkor kb, olyan nehezen "történik meg a dolog". Aztán közben sem túl okés, mintha totál összementem volna. :? :? Nem csípő, nem szúró érzés, semmi ilyesmi, csak valahogy gáz az egész na. Lehet pszichés alapon? :oops:

hibernia

Hibernia, Csöpplány!
A sex, hát igen sokan mondták, tapasztalt anyukák, hogy azt sok időre el lehet felejteni, mert más a terhesség alatt és ha már a gyerek is ott van, sokkal nehezebb az intimitást kialakiítani. Én nem hittem nekik.
De mikor babás lettem, amikor még nem is tudtam, már máshogy éreztem magam az aktus alatt, olyan szűk lettem én is.
Mikor megtudtuk nem mertünk, még a sexre gondolni sem, nehogy a méhösszehúzódástól kilökődjön.
A kritikus idő után (3. hónaptól) neki estünk egymásnak, jó volt, de fura volt már az egész. Valaki ott "csücsült" már a hasaban és nem igazán tudtam koncentrálni. Féltettem a kis gombócomat. :lol:
Nem sokkal utána, a vizsgálatok alatt közölte a dokim, hogy a méhszájnál van a béby, feletsük el az együttléteket.
Szóval, már csak álmaimban fantáziálgatok :oops:

KépKép
charlott

charlott: Sajnálom, hogy neked is ilyen gáz. :? Engem nem tiltott el a doki a szextől, nem mondta, hogy gáz lenne a lepénnyel, mégis olyan fura az egész. :( A legrosszabb, hogy béna feleségnek érzem magam, mert a férjemnek jól esne a maximális kényeztetés (értsd: tényleges, normál szex), érzem, hogy nagyon tetszem neki így, ilyen kereken, de nem tudok mit csinálni, ha nekikezdünk, fáj és minden illúzió elveszik, hogy én szabadkozom, hogy nem megy a dolog, ő meg nyugtatgat, mint egy szűz lányt. Próbálok én lazítani, tudom, hogy nem lehet baja a babának, mégsem megy. :? Csomó helyen azt olvasom, hogy a nők tök aktívak lesznek a hormonok miatt a terhesség alatt, hát nálam ez nem jött be, sőt. :( Kicsit parázom, hogy ez már mindig így lesz, nem tudom, mit lehetne tenni, hogy tágabb legyek: :lol:

hibernia

Hibrnia: mindenképp el kellene engedni magadat! Előjátéknak egy kis masszírozás és halk zene a távolból. Koncentrálás a férjuradra és nem a gyerekre. (tudom könnyű írogatni)

Nekem egyik barinőm mesélte, hogy minél inkább benne volt a terhességbe, annál inkább kívánta a sexet. Szinte követelte. Szerinte a hormonháztartás felborulása így jelentkezett nála.

Szóval, ha doki nem tilt el ettől, akkor csapjatok a lecsóba! :lol:

KépKép
charlott

Nekem nincs ilyen problémám,nagyon jók az együttlétek,bár korán sem vagyunk olyan sokat együtt mint ezelőtt,és nem is vagyunk olyan hevesek.Csak mikor látjuk hogy "baj" van akkor összerezzenünk és oda a romantika :? De párom nagyon megértő,sőt ő jobban meg szokott ijedni mint én.Próbálunk óvatosak lenni de ha még egyszer előfordul akkor követelni fogom hogy vizsgáljon meg normálisan,hogy mi miatt lehet.Nem akarom hogy a pici kincsem lássa kárát :(

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok Lányok!

Boldog Új évet kívánok mindenkinek még egyszer!

Remélem jól telt mindenkinek. Én is dorbézoltam hajnal 3 -ig (feküdtem az ágyikóba és tesómékkal dumcsiztunk) Vártuk a férjemet, mert dolgozott. Keresztfiam1/2 9-kor keltett bennünket, így egy kicsit nem vagyok a toppon.

Képzeljétek 31-re a szemem alatt és a szemhéjamon is megpattant ér. Az alsó piros a fölső viszont barnás színű. Nem tudom h. más is tapasztalt e ilyet, de én egy kicsit beparáztam. Olvastam h. várható ez a terhesség alatt, illetve a sóginőm is mondta de nem túl jó h. a szemem környékét támadta meg. Állítólag egy idő múlva felszívódik?

Csináltam pocis képet. Remélem feltudom majd rakni. Nekem nagyon sokat nőtt a hasam az elmúlt időbe. Sóginőm is mondta h. hatalmas, illetve a cicim is. Neki kb a szülés előtt nézett így ki. Beszéltük h. akkor még itt mi is lesz.

Hibernia: Nem értem a 25 éves dolgot. Nem jöttem rá h. mivel kapcsolatosan írod

Sex dolog. Mi elég jól bírjuk a kedves urammal. Nem vagyunk olyan sokat együtt mint régen, de most még jelenleg minden zökkenőmentesen megy. Kicsit néha zavar a hasam, de nem fáj. Írta valaki h. melső fali méhlepénye van. Nekem is az van, de remélem h. a bubu jó helyen fekszik. Az eszméletlen sex iránti vágy viszont ezidáig még elkerült.

A hasam nekem is nagyon kemény. Nekem azt mondták h. jó vele vigyázni, mert nem túl jó dolog. Pihenni kell ha bekeményedik a hasfal mert elindulhat a szülés. A hajolgatás, cipő felvétel már nem egyszerű dolog

Megnéztem a képeket újból és szerintem én viszem a pálmát has méret ügyileg. Nem tudom h. hova fog még nőni, mert most is olyan érzésem van h. szétpukkadok. Hízni eddig 4 kg-ot hiztam, de lehet h. kevesebbet egy kicsivel. Így nem igazán értem. Azt olvastam h. akinek melső fali a méhlepénye annak nagyobb a pocija, illetve jobban látszik ez szerintetek is igaz?

Nem fog a feltöltés most sikerülni. HOlnap megpróbálom. sziasztok
caysee

caysee: Bocsi, elnéztem, mazsolitának akartam írni. :roll:

hibernia

Sziasztok!

Megszabadulnék kisfiam első ruháitól. Ha érdekel alig használt, olcsó babaruha, nézz be ide:

http://picasaweb.google.com/momi74/20091231Babaruhak#

Alkudni lehet.

Sziasztok!

Benta

Kép
benta

Caysee:Izgatottan várjuk a pocis képet. :D Bár te másfél héttel előbbre jársz nálam,kiváncsi vagyok hogy mennyit gömbölyödtél :)
Remélem jobban lesz a szemed környéke :?
Én csináltam a picasaweb-en egy galériát,ide feltettem képeket az eddigi ultrahangokról.Akit érdekel az megkukkanthatja,itt a link:
http://picasaweb.google.hu/tahirak.monika/Ultrahang#

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Látom mindenkinek jól telt a 2009-es év utolsó napja! Hogy vagytok mostanság? Azt már tudja mindenki, hogy hol fog szülni? Csak azért kérdezem, mert én most fogok orvost váltani, de még nem tudom, hogy a tesóm dokiját, vagy az unokatesóm dokiját válasszam! :roll: Nagy dilemmában vagyok! Az egyik doki a Kútvölgyiben, a másik pedig a Jahn Ferencben van!

Csics!
Az első babánkat várjuk! :) A képen a testvérem gyermekeivel vagyunk lefényképezve, akiket nagyon szeretünk! :)

Hibernia!
A pocid nagyon aranyos! Engem is érdekelne, hogy az első és a második kép között mennyi idő telt el?! Nekem is van pocis képem, ha gondolod majd dobok fel!

Caysee!
Engem is érdekelne a Te pocis képed!

Mindenkinek további szép napot!

Kép

KépKép
ercsikati

Ercsikati:Én a Jahn Ferenc-be fogok szülni.Konkrét orvosom nincsen.Maga a kórház,amennyit én láttam belőle,nem a legigényesebb,de párom nővére 2 gyereket,és a sógornőm is ott szült fogadott orvos nélkül,és nekik nem volt panaszuk.Magát a szülészetet nem igazán láttam,csak az ultrahang ott van közvetlenül mellette,érdemes lenne bemenned és körülnézni.Állítólag nagyon kedvesek és segítőkészek.

KépKép
Kép
csöpplány

ja és ercsikati várjuk a te pocakfotódat is! :D

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Megvagyunk mi is, csak kidőltem szilveszterre, ügyeleten jártunk, mert összeszedtem egy heveny hörghurutot. Már viszonylag jól vagyok, bár még elég randán köhögök.

Láttam téma volt a házasélet, nálunk is akadozik, vannak napok, amikor nagyon kívánom, máskor meg van, hogy egy hétig rá sem tudok gondolni. Gondolom ez is hormonjáték...

Pocak és UH képek klasszak, majd én is teszek lassan.

Szép napot!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Házasélet: Itthon lenne férjem, akkor tuti lenne, de így... :( (már csak 13 nap és itthon van megint) Nem kívánom se jobban sem kevésbé, csak a pózok kényelmetlenek néha :lol:

Ercsikati: Mi már válaszottunk orvost terhességem 9. hetében Dr Pazár Dániellnél fogok szülni tatabánya szentborbála kórházban.

Sajnos gerincproblémáim miatt császáros leszek (ezt már írtam) és ezért is akartam ennyire hamar magándokit, hogy végig kísérjen!

Jucicuki: Jobbulás neked!

Képzeljétek kaptam egy nagy csomag babaruhát:) Tele van kantáros kis farmerrel ( nekem nagyon tetszik :oops: ) Vannak benne nagyobbak is, de mindegy eláll a szekrényben :)

Kép
hné29

Kép

A seggem sajnos még nagyobb, mint a hasam :oops: elég helytakarékos a Kiscsaj, vagy az ikres pocak után fura, hogy "csak" ekkora...

Pár kép az ünnepekről, bocs, ha sok leszek!

Karácsony:

Kép Kép Kép Kép Kép

Szilveszter:

Kép Kép Kép Kép

Judit

jucicuki

Sziasztok Lányok!

Hát mivel dolgozom így képet nem tudtam még felrakni.

Hibernia: Nincs semmi baj, csak nem vágtam a dolgot :-)

Csöpplány: Nagyon aranyosak az uh-s képek

Jucicuki: Örülök h. jobban vagy. Jól telhetett a szilveszter így :-( . Nagyon aranyos a pocis képed. Még mindig én vezetek méret ügyileg az már biztos :-) Nagyon szép kislányaid vannak. Gratula hozzájuk!

Megyek mert mindjárt végzek.
caysee

Sziasztok!

Először is mindenkinek BUÉK! Kívánom, hogy a 2010-es év áldott legyen mindenkinek és egészséges babák szülessenek!

Köszi a biztatást a baba nemének megtudással kapcsolatban :) Én is így gondolom!

Aműgy a pocakom, nekem elég nagy...és ma reggel mérlegeltem +4 kg. Én örülök neki. Az első 2 gyereknél 15 kg-ot híztam. Most is szeretnék....

Az idő pocsék, a nagyszülő elvitték a gyerekeket moziba...egy kicsit csönd van itthon :) Jól esik pihenni, bár nem tudok eleget aludni....ti is ilyen fáradtak vagytok? Igaz én ki sem mozdulok itthonról, a gyerekek betegek voltak, most meg már nem vagyok elég fürge hozzájuk. Hétfőn kezdődik az ovi :)

Sziasztok újak!!!

Lassan mindenki félidős lesz, innem már visszafelé kell számolni!

Csöpplány: május 24 az nem még 5 hónap +3hét, hanem 4 hónap és +3 hét :)

Mazsi

Kép
Kép
mazsolita_

Sziasztok!

Juci: Édik az ikrek! :lol: És nem is nagy a popód, látnád az enyimét! :shock:
Már bele sem merek nézni a tükörbe. A melleim is hatalmasok lettek, de tényleg, és előtejet is produkálnak, de hol van még a gyerek? :-)
Régen terveztem, hogy hónapról hónapra fotózgatni fogom a pocakomat, de erről már letettem.

Ma olyan szontyi a hangulatom és étvágyam sincs, egy-két harapás, nyelés és tolom félre a kaját. :roll: Biztos az időjárásváltozás.

KépKép
charlott

Charlott: Cicik? Nekem úgy megnőttek (hihihi) ... Nemis kell ide szilikon. Előtej nem jön belőle, de igaz nem is próbáltam "fejni".

Amúgy nekem 2 napja szétmegy a fejem. a szél meg a hideg lehet... elég gáz.

Mazsi

Kép
Kép
mazsolita_

Mazsi: miért kell lebuktatnod? :-) Igen, kicsit fejtem, mert annyira szúr,görcsölt a mellem, csak azt akartam tudni, hogy azért-e?
(az egyik sikertelen lombikom után volt hasonló érzésem és akkor is jött tej belőle - sok hormongyógyszer biindította)

Hideg, ja, hétfőn -10 C :roll:

KépKép
charlott

Nekem is nagyobbak lettek kicsit a melleim, de inkább tömörebbek, nehezebbek és már teljesen sötét a bimbó és az udvar is. Tej még nincs, csajokkal is ha jól emlékszem a 25. hét körül kezdett szivárogni.

jucicuki

linocs
jobbulást a lányodnak ,én kisfiam csak ugatva köhög ,és nincs sok hangja ,meg picit folyik az orra .

hibernia
talán kicsit nagyobb az én hasam ,föképp ha jol tele eszem magam :D .

lako katalin
üdv :) és persze csatlakozhatsz .

csöpplány
nekem sincs fogadott orvosom ,és nem is volt
csics

hibernia
én meg jobban kivánom a páromat ,mint edig :D ,de van olyan hogy nem .ez függ a fáradságomtol is .

jucicuki
aranyosak a lánykák ,és a pocid is kis aranyos . :D .

na anyukám ma megkérdezte nem kell e aminora menem mert ugye 34éves leszek montam nem amugy is 35 évesen szoktak ,és nem is mondták ,még csak az kéne .
csics

Minden beteg gyerkőcnek jobbulást!

Köszi a csajok és a pocakom dicséretét mindenkinek!

Szép estét!

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Minden gyerkőcnek jobbulást kívánok én is! Gyógyuljatok meg hamar-hamar! :) Bár ez az idő! Én kutyát sétáltatni voltam kint, de majdnem elvitt minket a szél! ÚÚÚÚÚtálom a szelet! :(

Hné29!
Megkérdezhetem, hogy milyen gerinc problémáid vannak? Csak mert én is küzdök némi nemű problémával? Én honnét veszed, hogy tuti császár lesz?

Judit!
Az ikrek nagyon-nagyon édesek! :) Meg lehet kérdezni, hogy természetes úton fogantak, vagy esetleg lombik? Ha nem túl indiszkrét a kérdés!? :oops: A pocakod aranyos, de azt hiszem, az enyém jóval nagyobb!

Csöpplány!
Köszönöm az infókat. Majd lehet sort kerítek, hogy körbe nézzek a kórházban. Bár az igazság az, hogy én inkább szeretnék a tesóm dokijánál szülni, mert őt ismerem és eléggé jó fej, no meg ő már két babát nála szült, úgyhogy remélem bevállal! :)
Ja és küldöm a pocak fotót!

Mindenkinek szép napot!

Kép

KépKép
ercsikati

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?