Új privát üzeneted érkezett!

EEEEEEEEEEEEEEEEzt nektek!

:wink:

http://miislegyen.multiply.com/video/item/26

Boldog, egészségben, szeretetben gazdag, babával áldott új esztendőt kívánok Nektek szeretettel!
zsuzska30

En is most csak gyors bekukk majd jovore irok bovebben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Zsuzska orulok,hogy latlak mar a mulkor elfelejtettem irni 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok Lányok!

Csak beugrottam. Még mindig egyben, úgy látszik a 2010-re hajtott ez a pici lány :lol: , de már teljesen nyitott a méhszáj, így remélem a héten megszületik, mert ha nem hétfőn befekvés és megindítják.

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek és persze kisbabát Mindenki pocakjába.

Legközelebb szerintem már a babás képekkel jelentkezem :wink:

Vigyázzatok Magatokra, sok puszi és ölelés!

Kép
Kép
akella

Sziasztok!

Akella, megy a drukk!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Jó reggelt! :wink:

KÍVÁNOK MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET !
Recon, egy korábbi kérdésedre válaszolok: igen, mi az első babával próbálkozunk. remélem hamarosan összejön.

Puffocska, üdv köztünk. Hú, gyűlünk...
Nekem is hasonló gondjaim voltak a fogi gátló abbahagyása után, de azt hiszem, most már rendben vagyok. Felborította a ciklusodat a gyógyszer?

Eni, mikor tesztelsz? Hány napos ciklusaid vannak?

Csibuc, itt is mondom, pihizz és rendben lesz minden.
Mares, hát ilyen gyönyörű szivárványt decemberben! Csak is jót jelenthet.
Csillag, köszönjük a biztató szavakat, én biztosíthatlak, hogy itt leszek és szeretettel támogatok mindenkit, akinek kicsit is szüksége van rá. :wink:
Te pedig megtennéd, hogy ránézel a hőmre, szerinted jó helyre tette a pé-t? Mert lehet, hogy hamarabb volt, nem? Tudod, én még csak most tanulom ezt az egészet.

Lujzedli, ez nagyon szép volt, szívhez szól! Köszönöm.

Akella, hát hajrá. Várjuk a képeket! [/b]

chrissy81

Kép

Csillag

Köszi, megnyugtattál. :) Pihenek és nem izgulok ezen. Nyugszik a beteg :D Már lassan ellátogatok a dokihoz... ;) Hogy telt a szilveszter?

Mares

Köszi :) Jobban vagy már? :wink:

Akella

Drukkolok, hogy már ne várasson sokat magára a kiscsaj:)

chrissy81

Akkor mennek Neked a drukkok hogy az új évben hamar zebrásodj:)

Csibuc

Pihen sokat és nagyon vigyázz magatokra!
recon

Sziasztok!

Sajnos nekem borzalmasan telt az új év első éjjele és napja, kisfiam lett most kruppos, nagyon fuldoklott az éjszaka, és egész nap is alig lehet vele szót érteni, állandóan nyafog, sír, fáj a torka. Kezelem, ahogyan csak erőm bírja, de megmondom őszintén, már rettenetesen fáradt vagyok. :roll:

Örülök, hogy sokan bekuksiztak, akik ritkán írnak, kérlek gyertek gyakrabban is!!!

Akella, gyors és lehetőleg fájdalommentes szülést kívánok, nagy örömmel várjuk a híreket, és a képeket is!

Chrissy, én is oda tenném a pé-s vonalat, ahová a rendszer helyezte, szerintem stimmel. :wink: Remélem, kitettetek magatokért és a babáért :wink:

Recon, örülök, hogy nyugisabb vagy, így is kell, ügyi vagy :wink:

Puszákolok mindenkit, elnézést, hogy most is csak röviden írtam, de képtelen vagyok szinte bármire, pedig még sok dolgom lenne. :?

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag, sajnálom... :cry: Pici fiadnak küldöm a gyógypuszikat!

A teszteket nem tudom lefényképezni, mert sehogy se látszanak a csíkok, de nekem is olyan volt a pozitív 1 hete, mint Babicseké.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Csillag, sajnálom a kisfiadat, remélem hamar kinövi.
Köszi, hogy ránéztél a görbémre, azt hiszem mindent megtettünk. Sikerült együtt lenni 2 nappal pé előtt meg a pé napján. :wink: :D
Habár nekem nem voltak olyan erősen pozik a tesztek, mint a többieknek. Ez kicsit nyugtalanít...

chrissy81

Ah, nagyon nagyon rosszul indul nekem ez az ev!!! Pedig annyira pozitivan alltam hozza, es annyira remenykedtem benne, hogy minden jo lesz. :( Kezdve egy nagyon rossz remalommam amire ebredtem ma reggel, aztan este WCn meglattam, hogy ma megjott nekem. Annyira remenykedtem, hogy mivel karacsonykor volt az ovulaciom es szinte minden nap dolgoztunk az ugyon, most sikerulni fog. Szinte ereztem hogy most meglesz. Es ami a legjobban idegesit, hogy ezek a hulye tunetek, ami a menszesz elott van, ugyanazok amik a terhesseg korai szakaszara jellemzoek. Tehat honnan lehet tudni? Ez az ember elkezd remenykedni, hogy na hatha most ez az, es nem a mikulas :((

Alig birtam kivarni ezt az elmult egy hetet, hogy megtudjam, hogy vajon mi a kimenetele.... erre most megint varnom kell ket hetet minimum, csak hogy ovulaljak , es aztan megint egy orokkevalosagnak tuno ket hetet, hogy megtudjam, hogy most vajon terhesseg vagy menszesz miatt vagyok erzelmileg labilis, mellfajdalmakkal?!

Na csajok, csak ki akartam panaszkodni magam, a siras hataran vagyok, de ez eleg jellemzo erre az allapotra!

Es tudom, hogy pozitivnak kellene lennem, csak nehez ilyenkor.
Na de nem akartam elrontani az ujevet, sajnalom, hogy rossz hirrel tudok csak szolgalni!
Remelem, hogy ti szerencsesebben jartok!!!
Vendég

Sziasztok!
Köszönjük szépen mindenkinek a drukkokat, jól vagyunk egyelőre és már várjuk a hétfőt, a következő UH-t.

enikö: nem szabad ennyire görcsösen akarni egy babát :( Amíg így éled meg a mensit, hogy a frász törne ki rajta, addig nem fog senki beköltözni a pocakodba. Nem szabad számolgatni, nem szabad negatívkodni. Csak tedd a dolgod, végezd a munkád, érezd jól magad és ne gondolj a babára! Hidd el ha így teszel hipp-hopp ott lesz Neked valaki ;) Utána úgyis megint jön az aggódás, hogy vajon minden rendben lesz-e vele és a napok ugyanolyan csigalassúan telnek majd az egyik vizsgálattól a másikig.
Nekem azt mondta az orvosom anno, hogy hajtsunk gyerekre :!: :oops: De ne úgy hajtsunk, hogy minden nap vadul lövögetem az LH teszteket és mérem a hőmet, mert annak sok értelme nincsen (bocs lányok, de én tényleg nem méricskéltem a hőmet). Pozitív gondolkodás, sok vidámság és minden rendben lesz hidd el! Szerintem...
Vendég

Hali!

Köszi csajszik, hála az égnek, mára már jobban van a töpörtyűnk :)

Enikő, szomorkodd ki magadat, aztán újra kezded, én is, meg még sokan itt a Babaneten így csináltuk, és előbb, vagy utóbb, de meglesz az eredmény, hidd el nekem!

Csibuc, örülök, hogy jól vagytok! Én nem mindenben értek egyet azzal, hogy ne akarja annyira azt a babát, nekem sem sikerült lelazulni a témáról, amikor úgy volt, hőmérőztem, tesztelgettem, teákat ittam, vitaminhegyeket beszedtem, stb, stb, és igaz sokat vártam, de végül mindkétszer meghozta eredményét az akarás. :P

Szerintem ez mindenkinél változó. Az viszont tény, hogy ha nem teszi magát tönkre valaki azzal, hogy összeomlik minden egyes mensikor, az jó, de az is lehet, hogy pont ezek az elkeseredések viszik tovább az ember lányát, legalábbis nekem nagy erőt adott, hogy felálljak újra, és felhúzzam megint azt a bizonyos boxkesztyűt. :)

Szép napot kívánok!

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Ehcs!!!

Annyira sajnálom Picifiad!!!! Remélem tényleg hamarosan kinővi, hisz 6 éves... Már nem kell sokáig izgulnod, Reménykedem :)

Csibuc
örülök, hogy jól vagytok, pihengess sokat :) Feküdj ha kell a nap 24 órájában.
Ha jól olvastam neked pótolták a sárgatest hormont? Csakmert pár hete mikor kiderült, hogy Pocaklakóm van, nagyon görcsöltem, így elmentem az ügyeletes kórház ügyeletes dokijához, és kértem, hogy nekem is pótolja a sárgatesthormont, de inkább ő jól letolt, hogy attól még, hogy pcos vagyok nem kell, csak a lombiknál szokták pótolni, mivel amikor kiszedik a petéket akkor szakadnak ki a stesthormonok, és akkor kell pótolni.., szted? Azóta mondjuk elmúltak a nagy görcsök, időnként szoktam görcsölni még, de nem olyan nagyon. Azóta voltam a dokinál, és hétfőn megyek vv-re, mivel karácsonyra nálunk leállt a fontosabb vv-okkal... (na ez is a magyar orvostudomány).
De nekem is azt mondta a doki, hogy feküdjek nagyon sokat, és azóta alig kelek fel, és jobb sokkal, szóval te is sokat feküdj, tudom nehéz, de hidd el hatásos.

Mares
Nagyon szép a szivárvány :)

Enikő
Írtam neked privit, elmesélem a saját sztorim neked :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

baba.goa: honnan tudod hogy 100 %-ra PCOS-od van? Mire eljutottál volna a megfelelő orvoshoz, addigra babás lettél :roll:
8)
Egyébként az meg marhaság, hogy csak lombiknál adnak sárgatest pótlást, adnak mindenkinek akinek szüksége van rá. És igen, én is kapom, mert úgy tűnik hogy a jó vv eredmények ellenére mégsem annyira jó a helyzet sárgatest-ügyileg.

EHCS: jobbulást kívánok a fiadnak!
Vendég

Sziasztok!!!

CSAjok, kicsit lemaradtam az olvasással, mert vidéken szilvesztereztünk :D

CSillga: örülök, hogy jobban van pici fiad, én is reménykedek, hogy szegényem azért kinövi......

Baba: most néztem hogy már milyen "sok" idős terhes vagy...:D jó látni komolyan mondom :D

CSibuc: igen, ha teheted feküdj sokat, az tutti hogy segít...

Enikő: nekem jis voltak rossz hónapjaim, főleg az október volt ilyen.... alig tudtam talpra állni... de itt a sok csajszi és mindenki bíztatja a másikat, ez pedig azért erőt ad!!

Sárgatest hormon.... én azt vallom, hogy ha ártani nem árt hát akkor miért nem adnak???? vagy nem írhatják fel...??? nekem kolleganőm azonnal kapott pedig semmi baja nem volt...!!! ÉRdekes, ...

Sajna én "rossz" kislány voltam, mert tegnap volt a 2 hét önmegtartóztatás vége, de mi már az év utolsó napjának reggelén is összebújtunk... nem fájt, nem véreztem.... szerintem nem lesz baj, mert azt már érezném....remélem....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

CSillag,

neharika... mindig képes vagyok elírni neveket... elnézést!!!!! :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Helló!

Mares, seráfütty, van, hogy én is elírok ezt-azt :lol:

Baba, nem a nagyobbik fiam kruppos, ő is volt, kb. 1 hete, most a kisebbik manó beteg (ő még csak 2,5 éves), de már nála is múlóban hála az égnek. :P
Azért az állandó pihizéssel is vigyázni kell, mert az sem mindig jó ám, az a legjobb, ha középúton marad az ember, vagyis nem szabad megerőltetni magadat, ne cipekedj nagy súlyokat, tologass bútorokat, stb, de nem is szabad egész nap fetrengeni, csinálni kell dolgokat, mondjuk főzni, ruhákat hajtogatni, meg ilyenek, de a nagytakarítást bízd másra.

Úgy van, ahogyan Csibuc írta, nekem is rendben volt vérvételügyileg, tehát papíron a hormonháztartásom, mégis kellett az az Utro.

esthajnalcsillag

Enikő!
Szomorúan olvastam a soraidat, de hidd el, ezzel a gondolkodással csak magadnak ártasz. Tudom, hogy mit élsz át, mert én is átéltem hasonló dolgokat, de bízni kell és hinni, hogy minden rendben lesz és amikor tényleg elfogadod, hogy akkor lesz babád, amikor a Jóisten vagy a sors úgy akarja, akkor tényleg lesz. Én úgy gondolom, hogy mi mindent megteszünk és amikor minden feltétel adott, akkor sikerülni fog.

Csillag, örülök, hogy jobban van a kisfiad. Borzasztó lehet látni szenvedni a kicsikéket :cry:

Baba, minden ok? Vigyázz magatokra! Figyelted a hőmet?

Ebbe a sárgatest pótlásba nem nagyon tudok beleszólni... Mikor nincs megfelelő sárgatest képződés? Milyen esetekben?

Mares, akkor most védekeztek? :roll:

chrissy81

Lányok!

Hát hétfőn megyek vv-re és akkor néznek sárgatestet.
Nem is értettem, h miért nem adott, mikor kifejezetten ezért mentünk. Mondjuk az ügyeletes doki elég bunkó volt, sírva is fakadtam, akkorra tahó volt, mert h nekem addigra már volt egy hormonvizsgálatom, és hogy akkor még nem töltöttem be a 25.-és nekem minek, az állam mire költ meg ilyenek. Azért mentem el több dokihoz is, majd kiderül, h kell e pótolni e vagy sem.

Csibuc voltam azóta dec kivizsgáláson, ugye volt időpontom. Most olvastam vissza, h nem is írtam neked. :(

Ehcsillag azt hittem a nagyobbik, óóóóóóó. Nem tudtam, hogy mind2 fiad kruppos :( Szegénykém, elhiszem, jól kilehetsz. :( Kismanónk is kezdi kinőni, rég nem volt rohama, reménykedem, hogy a ti gyönyörű fiaitok is kinővik :)

Mares igen az idő telik, RókaRudi meg marad.

Chrissy köszönöm kérdésed jól vagyunk, RókaRudi látogat naponta :) Persze, hogy néztem a hődet :P Márcsak 5 nap és tesztelhetsz, vagy előtte már jóstesztelhetsz is :)

Betty hogy vagytok? Minden rendben?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!Jó rég jártam már erre.
Tudna valaki nekem tesztárakat mondani?
Még egy kérdés:az utóbbi 3 alkalommal 1,5havonta jött meg.Így hogy lehet kiszámolni a peteérést?
Vendég

Baba, Te még nem vagy 25 éves? Hát nem is tudtam, hogy Te ilyen szemtelenül fiatal vagy!!!! :wink: :D

chrissy81

Gitka, csak neked, csak most :lol: :

Postázás készlettől függően a pénz beérkeztétől számított 3 munkanapon belül történik bélelt, diszkrét borítékban. Postai díj egységesen 600 Ft. A postaköltség tartalmazza az elsőbbségi ajánlott postai díjakat, a csomagolás árát, és azt, hogy a postára megyek.

A fizetést banki készpénzbefizetéssel, számláról átutalással, vagy rózsaszínű csekken tudod teljesíteni, illetve készpénzfizetéssel személyes átvételkor Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot felszámolok.
Az utalás banki készpénzbefizetésnél azonnali, számláról átutaláskor pedig 24-48 óra. Rózsaszínű csekkes fizetéskor a postás 3-5 nap alatt hozza ki hozzám a pénzt, ezt vedd figyelembe!!!

Tesztet csak akkor küldök, ha már az összeg a számlámra megérkezett, előbb nem áll módomban!

Tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 100 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 270 Ft/db.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 100 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 270 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 1700 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására = 9000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 6500 Ft.

A rendeléseket privát üzenetben várom! Köszönöm

Betty, tényleg, lassan kezdheti a tesztelést, persze lehet, hogy suttyomban már tesztelget :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára esthajnalcsillag 2010.01.06 09:20-kor.

esthajnalcsillag

sziasztok,

BÚÉK!

Csillag, örülök, hogy jobban van a kisfiad.

Eniko: sajnálom, de nem szabad ennyire szomorkodni. Tudod, új hónap új reményekkel!

LÁnyok, én holnapra nem várom. Jelenleg még fent van a hőm is, remélem így is marad.:)

puszi,
Henne
henne

Sziasztok!

Új év, új remények :)
lujzedli

ehCSillag es Chrissy, nagyon szepen koszonom, hogy megengedtetek hogy szomorkodjak :))) komolyan, szerintem ez valahol termeszetes reakcio az embertol, foleg amikor akar valamit, es latja hogy megint nem teljesult... es persze nem beszelve arrol a hormonkoktelrol, ami ilyenkor a szervezetedbe jut a mensi hatasara, ilyenkor eleve egy "siro bogo masina" vagyok, meg akkor is, ha nem probalkozunk a gyerekkel! Hat ha meg ez is tortenik a tetejere! De ma mar jobban vagyok, probalok pozitivan hozzaallni, ugy dontottem, hogy nem tesztelgetek ebben a honapban, csak csinaljuk amikor jol erezzuk magunkat es akarjuk. (Persze nem tudom, hogy az agyamat hogy tudnam leallitani kozben, hogy ne arra gondoljak, mert annak a szervemnek ugy tunik hogy onallo elete van, es feleskudott arra, hogy engem kinozzon :)))
Aztan ebben a honapban lesz kivizsgalasom, mert nagyon el vannak cseszve a menstruacios ciklusaim. Van amikor egy honapon keresztul csepegek , es folydokalok. egy heti szunettel kozben. most is a peteeresem utan 5 napra jott meg a mensim. Szoval kerul amibe kerul, es kivizsgaltatom magam, es hatha tudnak valami okosat mondani azok a dokik.
Majd meglatjuk.
Majd ertesitelek titeket!
Addig is koszonom a batorito szavakat, nagyon nagyon sokat segitenek, higyjetek el!

Nektek meg jo babasodast, aki meg dolgozik rajta, akinek meg van gyereke vagy terhes, azoknak jo egeszseget es boldogsagot kivanok.
Akik meg beteg gyerekkel kinlodnak, azoknak meg mielobbi javulast!!!
pussz
Vendég

Kedves Chrissy most dec 28-án töltöttem a 25.-et :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Bocsi :oops: :oops: annyira szita az agyam Boldog Új évet is szeretnék kívánni mindenkinek.
Vendég

Jóreggelt Lányok!!!

Baba,: hú, hát én öreglány vagyok hozzád képes :oops:

chrissy,: hát most nem védekeztünk, mert szerintem még péeteérésem sincs, meg minden lh teszt pozi lett, mondtátok hogy még a maradék hcg miatt ami a véremben van.... ezért gondoltam nem lesz gond...

enikő: nyugodtan mesélj csak itt , szerintem mindenkinek van úgymond rossz vagy rosszabb hónapja :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

esthajnalcsillagnak ment a pü.Köszi!
Vendég

Sziasztok lányok!

Nincsenek jó híreim: ma déltől mensi előtti fájdalmat éreztem, meg is lepődtem, még nem számítottam rá. Ici-picit barnázok.
Egyszerűen nem értem mi történik. Leghamarabb is keddre nem várnám... Ráadásul a hőm is fenn van.
:cry: :roll:
Van valakinek valami ötlete?
Arra gondolta, hogy lehet elmegyek dokihoz és kérek egy hormonvizsgálatot. Bár már tiszta hülyének fog nézni, novemberben voltam, akkor azt mondta, uh alapján, hogy minden ok...

chrissy81

Chrissy, nekem is ugyanez van most, hogy nem szamitottam meg a mensire, mert csak par nap mulva kelllett volna megjojjon, es megis, ereztem a gorcsoket es minden egyes tunetet es kozben barnaztam, meg neha elek piros is volt.
Szerintem nekem mensim lesz ebbol.... :( lehet h tulsagosan gorcsoltem rajta, es a szervezetem megbolondult :)))
nem tudom, nagyon remel,em, hogy veled nem ez a helyzet, hatnem ugymond beagyazodasi cseppel ezek!!
Feltetlenul ird meg hogy mi lett!!
Vendég

Hát nem tudom Enikő, minimálisnál is kevesebb barnázás van...
De nekem mindig így indul... Csak most azért lepődtem meg, mert még nem vártam.
Erősen gondolkodom egy hormonprofilon..

chrissy81

Sziasztok! Ma elmentem dokihoz (egy másikhoz), mert a 43. napon vagyok és se menzi, se baba. Megbeszéltük, hogy csináltatunk egy hormonvuzsgálatot ( potom 8000 Ft). Úgyhogy a ciklus 5. napján megyek majd.

enikő: Kitartás! Szomorkodj egy kicsit, aztán fel a fejjel, előre!

chrissy: nagyon felborult a ciklusom agyógyszer után. Majdnem 1 év volt, mire úgy-ahogy beállt (Norcolut és Closty segítséggel). De most úgy látszik kezdődik előről.
puffocska

Sziasztok!látom mindenki meg van!rossz híreknek nem örültem... :cry:
Betty szorítok!
Nálam semmi extra még mindig semmi!
Puffocska én úgyan igy vagyok mint Te,áprilisban lesz 1éve hogy abba hagytam a fogigátlót,és 45-50napokra jön meg 3. alkalommal szeddem a Clostyt de még nem segített,remélem már nincs sok hátra és rende lesz a mensim!Szép estét mindenkinek
vikus82

Eniko
A menzinek tizen vgy huszon akarhany fele mellek jele van aminek fel legalabb ugyanaz,mint a terhessege ezert a jelekre nem lehet adni :arrow: Majdnem minden honapban van pe-je az embernek de nem minden pe-bol lehet terhesseg meg ha ra is dolgoztok...sajnos ez a termeszet rendje... :roll:

Chrissy
Azert mert te nem szamitottal a menzire es megjon azert meg nem kell dokihoz menni es hormon vizsgalatot vegezni :shock: kezdessz paranojas lenni ngyon a baba korul forog az agyad ami nem tesz jot...es minden amit olvasol magadra veszed es magadon is latsz tuneteket...Ha hormon vizsgalatra szeretnel menni azt ugy tedd,hogy 3.cn es pe utani cn altalaban 21.cn szokott lenni de rovid ciklus eseten ,mint ahogy nekem is az van 19-20korul mentem :roll: Ebbol eleg sokminden kiderul!Nekem pl a hom menzi erkezese utan esett le 3.cn 4.cn :shock: van ilyen is...es a barna meg nem menzi !En lehet a pe-det a 12.cnre tennem :? Bar a 13.cn-en sem rossz es a hod is esik...szal ha minden igaz jon piri :? Luteralis fazik 13-14nap ha 12.cn en volt a pe akkor holnap mire normalisan megjon 13.dpo-n leszel...de mindenesetre ez a hormon terkep megnezese nem rossz otlet egyaltalan!!!3.cn es 21.cn :wink: (nekem is itt derultek ki a problemak :? :roll: )

Csillag
Jobbulast a fiadnak :(

Puffocska
Jol tetted,hogy elmentel dokihoz...altalaban az ilyen hosszu ciklusok pcos-ra utalnak :? nem tudom nalatok mi a helyzet mert nem olvastalak az elejetol fogva de ez a hormon ellenorzes ngyon jo lesz neked :!: :!:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Chrissy, van mar valami ujsag? MEgjott mar ugy istenigazabol vagy meg mindig csak barnazas?
Puffocska, varom a fejlemenyeket!!!

Velem egyenlore annyi, hogy most nem aggodok annyira, bar a verzesem nagyon kikeszit, mert egyre idetlenebb es egyre tovabb tart es igazabol nem tudom, hogy mi szamit az elso napjanak, ha mondjuk egy hetig csak barnazok es csopogok, mint egy rosszul megjavitott csap :)
Na de a ferjemmel ugy dontottunk, hogy elmegyunk kivizsgaltatni magunkat. Igaz, nem probalkozunk meg evek ota, de ha van valami gond, akkor jobb idejeben elkapni es dolgozni rajta, ha meg nincsen akkor legalabb nyugodt lelkiismerettel es gorcsoles nelkul tudom nekiallni, mert tudom, hogy ugyis ossze kell jonnie. A mensimet meg nagyon rendbe kell tetetnem, mert ez nem allapot. SZerintem hormonali okai vannak, hogy igy felborult a szervezetem. Novemberben pl egy het kivetelevel vegig vereztem, mar decemberre is atment a dolog, es most megint sokkal hamarabb van itt, mint kene.. es sokkal tovabb, mit kene... szoval 11en megyek a nogyogyaszhoz, es 15en meg a ferjemmel a kivizsgalasra es megnezetjuk magunkat ilyen ugyben. Majd ertesitelek titeket, addig is fel a fejjel, uj ev uj remenyekkel... elobb utobb sikerulni fog mindannyiunknak
Vendég

Sziasztok CSajoik!!!

REggelt mindenkinek!!!

ITTEN HAVAZIK KOZÁRMISLENYBEN!!!+ :D CSUDISZÉP :D

ma megyek dokihoz kontroll-ra... remélem bekukucsol és mindent rendben talál :D

CSillagom: mindent nagyon köszönök!!!!!! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt!

Enikő, tegnap éjszaka megjött rendesen. Nem vagyok elkenődve, mert normális mensim van, és időre jött meg. Vasárnap, amikor elkezdtem barnázni megijedtem, mert még nem volt itt az ideje. Na, szóval nem problémázom rajta, mert rendszeres ciklusaim vannak és most már a menzim is rendes, piros. A baba meg majd jön, ha akar, nem fogok rajta görcsölni. És igazából szerintem hamarosan jönni is fog.
De, Te nagyon jól teszed, hogy elmész kivizsgálásra, hiszen majdnem biztos, hogy vmi hormonod rakoncátlankodik és azért nem rendes a ciklusod. Mikor hagytad abba a gyógyszert?
Mert én amikor abbahagytam akkor megjött mindig napra pontosan, csak abból tudtam, hogy vmi még nem teljesen ok, hogy nem volt piros vérzésem csak barna...
Többieket ölelem.

chrissy81

Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés innen. Tegnap este volt pár csepp barna, de aztán abbamarad, semmi hasfájás mellé. Kicsit megijedtem azért. Ma reggel meg óriási émelygésre keltem. Alig bírtam munkába indulni :x

Remélem mindenki jól van!

Chrissy, Enikő, sajnálom a mensit :cry:
recon

Lányok sajnálom, h jött Piri :(
Maresz remélem a kontrollon minden oké lesz...
Mostanában nem tudok olyan sűrűn jönni, a fránya rosszullétek miatt, de majd pótolom :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Recon, vigyázz magadra! Pihenj sokat.
Baba, sajnálom a rosszulléteket, már nem sok idő és jobban leszel. :)

chrissy81

Chrissy
Mi egyutt pirizunk emlexel mult honapban is egyutt piriztunk :shock: (nekem is ma jott meg :twisted: )

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok! Úgy látszik ez egy piris nap. Ma megjött nekem is. Kicsit örülök, mert így legalább megnézik most a hormonjaimat. Szerintem hamarosan babás leszek. Jó előérzetem van.

Ölelek mindenkit.
puffocska

ah, ma gorcsolok mint allat. nem szeretem a pirit :) ha terhes vagyok,legalabb van ertelme szenvedni, de ennek semmi. Chrissy, en nem szedtem soha fogibogyot. ezert is furcsa nekem, hogy ennyire szarok a ciklusaim. na rohanok melozni!
sziasztok
Vendég

Sziasztok Csajok!!!

Megjöttem dokitól, minden oikés, de persze a szövettan még sehol :D

Hát mire is számítottam volna... de dokim édes volt vittem neki "köszönetként" csokit, bár nem ő csinálta ugye de intézkedett, és utána meg meg akart vele etetni hogy legyenek boldogság hormonjaim, aztán nem azt hanem a mogyorós Milkát ettük :D jó kis vizsgálat volt, előtt és utána csoki :D

Talált kis fertőzést, kérdem hogy lehet kivédeni : azt mondja egészséges táplálkozás, kevés cukor és csoki :D na ott röhögtem, de utána még belém tömött kis csokit :D

na jófej a drága :D

pusszka futok apihoz mert morog hogy gépezek :S

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, örülök, hogy minden rendben.
Enikő, futás a dokihoz.
Puffocska, sajnálom. De így legalább kiderül, hogy miért csúszik ennyit a ciklusod.

chrissy81

mares ki ez a doki????? én is hozzá fogok járni, ha elárulod!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Gtunde csak neeeem :shock:

Nagy gratula neked :D orulok ngyon nem is olvastam mikor babasodtal be?Mondjuk mostanaban nem sok idom van olvasgatni :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

bridget0801 bocsi, nektek nem írtam meg ide, hogy ez történt..., csak a 4 napig tartó pozitív lh tesztről beszélgettünk... aztán ez lett belőle... :wink: :lol: :lol: :lol:

köszi a gratot! :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

gtünde, én is gratulálok neked, nagyon arik a vonalzóid, tehát kisfiút szeretnétek :)

Bridget, köszi neked is, hála az égnek fiaim egyenlőre jól vannak :)

Mensiző lányoknak: :( basszuskulcs, de remélem ez a ciklus majd babát hoz!

Recon, Baba, jobb közérzetet kívánok!

Mares, micsoda dokid van :shock: :lol:

Betty hova a fenébe tűnt el, tud valaki valamit róla? Remélem, rendben van! :roll:
Sajna a blogok olvasására nem igazán jut időm :roll:

Puszi mindenkinek

esthajnalcsillag

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?