Sziasztok!
Voltunk ma abban a szep parkban Diosdon a nagy toval es a vizesessel. (Vagy az meg Erd?) Jot setaltunk. Patrik lesett kifele a babakocsibol, hallgatta az eszmecserenket. Jok ezek a setak, ilyenkor kommunikaativ parom.
Mar meg a nagy durrogatas kint, pedig hol van meg az ejfel?...
Vettunk hazafele a Pataki cukiban par sutit, de valahogy nem kivanom. Jobb is. Valahogy nekem csak a Milka van “beakadva”. (Volt…. Bocs!)
En mar jo kislany vagyok.
Judy:
Most latom hogy mar kozeledsz a szuleshez! Bar neked tuti rutinbol fog jonni, de nekem nagyon izgi volt a szules. Klassz ha kislanyod lesz! (Nekem is az volt a titkos vagyam.) Na nem baj, a kisfiam is megfelel.
:D:D
Kditke:
65 kilos kutyi? Nem semmi!!! A mi kutyank (anyu elkobozta igy hat inkabb anyu ebe mar) masfel kilos
:D
Remelem tenyleg kellemes lesz a jovo evem – ahogy mondtad – mert a mai seta nagyon jol esett, kitunoen ereztuk mindannyian magunkat. Ha ez szamit akkor 2010 a klassz dolgok eve lesz.
Orsi:
Ezt megdumaltuk! Orsi a lelek-kurkasz.
:D:D:D A csoki a multe (remelem birom is!!!) Bar eddig ha erot vettem magamon, ment. 3 evig nem ettem csokit…. Csak menni fog. Most az hajt hogy peldat kell mutatnom a gyerekem elott es ez ugy nem megy ha ket pofara zabalom a csokit. Szoval 2010 a bombasodas eve lesz! Nyaron aratunk a strandon anyukak!!!! (Mondjuk en kirakom a cuki 30 centis hasvarratomat es a fantasztikus talicskaval hordozhato ciciket es mar tokeletes a latkep!
Mia a bombasztikus mama. Csak fel ne robbanjak a nagy bombasodasban.
:D:D:D Orsi, a hulyesegtol fel lehet robbanni?
Ja, biztosan nem! AKkor en mar egeszkicsi koromban miszlikre hullottam volna…
Dolli:
Nagyon vigyazz magadra! Mar a vege fele kozeledsz, utana majd visszater az erod. Megertelek, majd megbolondultam en is hogy meg egy lehajolas is verejtekezessel jart. Tok gaz, az ember egy nagy elnehezult traktornak erzi magat. Bar szerintem te nem traktorosodtal el.
(Csak ugy feeling-re.) Szoval csak pihizz maxon! Lassan babazhacccc. Dejooooooo
Noemi:
Szomszedod c@rjon suncsaladot! Csunya dolog amit csinalt. Nem baj, tuti jol erzitek magatokat ha nem is hosszu idore de megis kimozdultok.