Sziasztok!
Végre sikerült visszaolvasnom, tényleg igaz a mondás, hogy aki korán kel, aranyat lel...
Nagyon szépen köszönöm Betsynek, Jaimeenek és Judynak is a tanácsot, jól haladunk a leszoktatással, Nikici egyre többször válassza a cumisüveges megoldást. Vasárnap cicizett este, sokáig is, éreztem, hogy egy kicsit hiányzott neki, de azután hétfőn meg tegnap cumisüvegből kérte ismét. Meglátjuk ma mi lesz?! Egyébként még Jaimee kérdésére válaszolva már csak este volt szopi az elalváshoz kellett, tej már biztosan nem volt sok.
Betsy,
Jó a szánkós kép, látszik, hogy élvezték a fiúk. Igen, felénk is esett a hó, szánkóztunk is Nikivel, sőt, szánkóval mentünk mindenfelé bevásárolni meg ilyenek, nagyon tetszik neki, szerencsére. Én imádom a havat, remélem lesz még az idei télen bőven belőle, mert például még hóembert nem is jutottunk oda, hogy épitsünk. Niki nem sokat beszél, sőt, szerintem majdnem, hogy mondhatom, hogy semmit, mondja, hogy anya, mama, apát tudta valaha mondani, de mostanában nem akarja, nyinyi (az a macska), be (olyankor használja, ha valamit beleteszünk valamibe, vagy bebújunk valahova, tehát a be ragot amikor használjuk), meg néha mondja az első két betűt, ha mi mondunk vagy kérdezünk valamit, például ha megkérdezem, hogy mit kér enni margarint vagy szalámit, akkor mondja, hogy ma meg mutat is rá és bólogat. Úgy kb ennyit, bár már várom, hogy beszéljen, de szerintem ő is olyan lesz, mint az uncsitesója, nem sokkal a két éves szülinapja előtt kezdett el beszélni, de akkor hirtelen mindent mondott, tehát rendesen beszélt.
Gyabi,
Szegény Bandita, látszik, hogy meg volt fagyva. Tényleg jól megúsztátok a bakancsokat!
Judy,
Nem semmi amin keresztülmentél, de biztosan minden rendben van/lesz, nyugi! Meg tényleg annyi minden befolyásolhatja az eredményt. 5.-re nagyon szoritok, és az olvasottak alapján nyugodj meg, ha Angie azt mondja, hogy az a doktornő ilyen jó, és ő is nyugtatott, akkor biztosan nincs gond. Még nem hangosan, de gratula a kiscsajhoz, milyen szép is ez, két fiú, két lány... A pé figyelésről meg már megint ennyit... hiába, oda lyukadunk ki, hogy csak a lombikkal lehet befolyásolni a baba nemét...
A kép meg nagyon jó, főleg a második képen nagyon szépen látszik a babóca!
Emlékszem, hogy neked hirtelen kellett abbahagynod a szopit, mert gyógyszer kellett szedned, ugye? Meg hogy Barbika is nagyon cicis volt, de legalább azóta átalussza az éjszakát, a rosszba a jó. Nikinek igyesen az elalvás megy nehezen, most megissza a tejcit, azután meg még egy-másfél órát ugrál rajtam, mire már elmondom neki százszor, hogy elmúlt 11 óra is, és hogy legyen szives aludni, akkorra odabújik, és elalszik egyik pillanatról a másikra.
Nemtudom mennyire tudok jönni az ünnepekben, igy előre is
MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KIVÁNOK, LEGYEN NAGYON SZÉP ÜNNEPETEK!