Sziasztok Lányok!
Nem tudom, hogy hol sikerült összeszednem, valószínűleg BKV-n, mert nem voltam bárányhimlős közelében. De tudjátok mi a legszebb?! (csodabogárságom is itt előjön...
): én kétszer voltam bárányhimlős! Egyszer 2 hónapos koromban, köszönhetően drága nővéremnek
, csak akkor nem jött ki rajtam rendesen, majd 6 éves koromban megint. Aztán 9-10 éves korom környékén sikerült bekapnom az övsömört is! Az utóbbi 20 évben nyugalom volt e téren, erre most megint. Minden szar kijön rajtam, mintha csak a sors fintora lenne, hogy mind inkább tolódjon a bébi projekt...
Átérzem a "már megint megjött" kijelentést...
Bár mi még nem próbálkozunk olyan régóta, ez a mondat egyre súlyosabb számomra is. Telnek a hetek és nem történik semmi... Olyan érdekes ez az egész, mármint, ami a lelki oldalát illeti a dolognak. Alig pár hónappal ezelőtt, még egészen másképpen álltam ehhez...
Mindig is "konzervatív" voltam e kérdést illetően, és úgy gondoltam, hogy előbb az esküvő, aztán a bébi. (persze, akkor se lett volna semmi, ha előbb jön!
) Volt is rá esély, de akkor valahogy még megrémített volna, ha kiderül, hogy terhes vagyok. Nem tudom, hogy miért!!!???
Aztán pontosan az esküvőnk napján megjött 4 napos késéssel...
Egy részről megkönnyebbültem, más részről ki voltam borulva!
Azóta fordult a kocka és alig várom, hogy végre + legyen a fránya teszt!
Próbáltátok már az ovulációs teszteket? Mi a tapasztalat? Ma megcsináltam két félét, mert számszakilag éppen ma vagyok a legfogékonyabb, ehhez képest - lett az eredménye...
Nővéremtől kaptam őket egyébként, de ő azt mondta, hogy neki nem jött be egyik sem. Mondjuk tök mindegy most, hiszen az oltások és az övsömör miatt ez a hónap kimarad...
, csak kíváncsi voltam!
Kitartás Julcsi! Már tényleg nincs messze a jövőhét!