Sziasztok,
Remélem mindenkinek jól teltek a karácsonyi ünnepek. Meséljetek majd.
Andi ti most vagytok oda síelni?Kellemes pihenést, síelést, kikapcsolódást Nektek. Majd várjuk a sok száz fotót:-)
Évinek és Vikikének nagyon sok boldog névnapot kívánok így utólag is!!!!!!!
Zsuzsi gratulálok a férjednek az új munkához. Látod új év, új lehetőségek. Nektek különösen kívánom, hogy a következő év valami nagyon nagyon jót hozzon számotokra. És mit fog a férjed dolgozni, hol? Te így is keresel tovább munkát és Pannika megy bölcsibe? Bár megértem, ha mostmár inkább biztosra mentek és vártok még picit a második babával. De remélem már nem kell sokáig várnotok.
Nekünk nagyon szerencsésen megoldódtak az István munkahelye körüli problémák. Végül is nem kell Pestre mennünk, a volt főnökétől kapott egy minden szempontból nagyon kedvező ajánlatot, így legalább emiatt nem kell aggódnunk.
Lányok, még csak két hetesek vagyunk, de máris sikerült elrontanom a kis Benedeket. Pedig nagyon jó babának indult, de engem ez sem tartott vissza attól, hogy elrontsam
Fürcsi után Anna megy a kis szobájukba aludni - ehhez van szokva - ezért Benedeket mindig a nappaliban szoptatom este is, igy van hogy még fél10-kor is ébren van, vagy ha be is alszik, hiába viszem be a kiságyba, felébred és elkezd sírni. Annyira megszokta, hogy ott van velünk még este, hogy nem szeret az alig megvilágított szobájában aludni. Így tegnap nagy lépésre szántam el magam. Fürdés után bementem Benedekkel szopizni, Annának pedig elmagyaráztam, hogy ott fogunk enni, büfizni, utána Benedek is alszik, ő pedig maradjon csendben és aludjon. Olyan nagylány már és okos, ezt is megértette és szót fogadott. Benedekkel sem volt semmi baj, szopcsizott, büfizett, letettem, úgy is tűnt elaludt. De 15-20 perc múlva felébredt, sírt nagyon. Addigra már Anna elaludt, sajnáltam is szegényt, hogy ilyen sírásban hogy tud aludni. Picit hagytam sírni Benit, de utána párszor bementem hozzá megvigasztalni. Nem hoztam ki egyszer sem, csak felvettem, hogy megnyugodjon és visszatettem. Ez ment egy órán át, aztán 9kor meguntam - mert ahogy felvettem egyből elhallgatott - és megmondtam neki, hogy többet nem jövök be. Innentől gyakorlatilag 10-ig ordított. Néha voltak kisebb szünetek, akkor azt hittem végre feladta, de csak erőt gyűjtött. Nem is gondoltam volna, hogy ő is tud ilyen harcias és kitartó lenni. Aztán 10kor végre elaludt, és hajnal egyig nem is ébredt fel. Igazából nem is Benedeket sajnáltam, hanem Annát. De abban bízom, hogy mivel még kicsi, hamar hozzászokik a kiságyhoz és a szobájához, így még max 2-3 ilyen este lesz és utána simán menni fog az ott alvás.
Képzeljétek bedöglött a mellszívóm:-((( Ha vki tud eladó elektromos mellszívót lszi gondoljatok rám. Nem tudom mitől, de egyre gyengébben szív, István szétszedte, de hát nem szerelő, így csak annyit mondott, hogy hamarosan végleg megadja magát.
Évi mesélj már kicsit magatokról!!Szinte már nem is írsz a babanetre.
Panka milyen volt az első karácsony az új házikóba?Tehetnél fel új képeket is!
Ha addig nem lenne nagyobb a forgalom itt, akkor mindenkinek kívánok egészségben, szeretetben, örömökben gazdag új évet!!!
Puszi