Szijasztok, Jó reggelt!
Brigi, micsoda szaloncukor szakértő lettél!
Bakker nagyon kemény fekete hajból mást csinálni!
Januárban elmegyek a fodrászomhoz és megvitatom vele a témát!
Lehet elzavar, hogy növesszem le!
Hogy lehet lenöveszteni egy fekete hajat????
Én arra gondoltam, hogy melíroztatni kéne és visszafesteni barnára.
Most mindenhol azt olvasom, hogy öregít a fekete!
Hááát valjuk be, 30 felett vagyok, nincs ezzel baj, de lehet hogy bele kell törődnöm, hogy a feketéből kiöregedtem!Lehet most még elmegy, de 1-2 év múlva már bizti nem! Ne akkor kezdjek el kapálózni!
Most amúgy is rövid a hajam, túl sok vesztenivalóm nincs!
max. 4 hetente járok fodrászhoz, mindig halványít rajta egy kicsit, közben vág is a végéből! Nyára még lehet akár jó hajam is!
Más!
Tegnap a barátnőmtől olyan szupikirály társasokat kaptak!
Fruzsi kapott egy riszáló százlábút, de csak este próbáltuk ki, mert kellett bele elem!
4-en lehet játszani vele, Bogi is tudja használni! Én annyit röhögtem, játék közben, hogy nem láttam semmit a könnyimtől!
Naná hogy carrá vertek a gyerekek!
Bogi meg csúcs, ha nem sikerül felraknia a csipesszel a golyót akkor megállítja a riszálást és miután felrakta visszakapcsolja!
Ma jönnek sógórnőmék, egy digitális képkeretet vettünk neki, tegnap 1 órán keresztül válogattam a képeket rá!Mindig panaszkodik, hogy nem küldök képeket a gyerkőkről! Most ráraktam többszáz képet!
Szilvike! Majd hívlak, hogy megbeszéljük a holnapot!
Mit szoktatok enni szilveszterkor?
Andi! Mentek ma sétálni? Megnéznéd nekem, hogy nyitva van-e a Biotech üzlet két ünnep között? Nem akarok palira odamenni, mert nem tudok ott megállni kocsival.
Fogytán van a shakem.
Mia! Vegyél festéket és szólj és felmegyek valamikor befesteni!
Igen csinálok Neked cellulit masszázst, de tényleg vissza kéne csöppenned a régi énedbe és a tudatos táplálkozásba!
Ha kell mindenben segítek!Mindenre van valami ötletem!
Én sem alkatilag vagyok 60 kiló!
Na megyek összeszedem a lakást, magamat és megyünk át sógórnőmért!