Jóreggelt csajok!
Azért kukorékolok már ilyen korán, mert 6 óránként szedem a Duphastont és hát most van itt az ideje
Bri: érdekes a párod, de teljesen tipikus, hogy a pasik csak akkor szólnak ha valami már nagyon nem OK számukra
Babakérdéssel kapcsolatban: nem mondták hogy mi okozza, vagyis csak azt hogy valszeg sárgatest elégtelenség, ami ugye a 12- hétig elvileg fenntartaná a . December 18-án mérték utoljára a progimat, kövi alkalom jan. 4-én lett volna, no azt most már kihagyjuk
csak ultrahangra megyünk. A TSH-ról szó nem esett, a nőgyógyászok erről nem beszélnek, mert nem az ő asztaluk. Tény hogy 2 napja emeltem a gyógyszeradagon, most kicsit tanácsatalan vagyok, hogy szedjem-e a régi adagot vagy már az újat
PCOS esetében pedig alap, hogy adnak utrot vagy duphastont, nem is értem, hogy én miért nem kaptam az első naptól
A vérzés ma reggelre jelentem elállt, így most várjuk a reggeli idejét, aztán irány vissza az ágy
Anyci: gyógyulgass drága, mennek a gyógyragacsok
milyen: köszi a bíztatást meg a néma drukkot, majd msn-en úgyis értekezünk...
chrissy: hát elmondom Neked, hogy amikor megtudtam hogy babát várok, megszédültem kicsit. Nem az a felszabadult boldogság tört rám, aminek jönnie kellett volna, kicsit meg is ijedtem magamtól (bár valszeg nálam a külső körülmények is rátettek egy lapáttal, hogy nem kitörő örömöt éreztem). Megláttam a tesztet és azon kaptam magam, hogy én most ennek örülök-e vagy sem. Alig mertem ide a fórumra ezt leírni és vártam a fejkaszákat a lányoktól, mert itt ugye mindenkinek egy a célja.
Aztán elmentem orvoshoz, ahol is a drága nőgyogyim megfogta a kezeimet és az övéibe temette. Megkérdezte miért ilyen szomorú a szemem, amikor annak nevetnie kellene. Elmeséltem neki, hogy mi mindenen mentem keresztül az utolsó 2-3 hétben, amire az orvos csak annyit válaszolt: Na és drágám, de hiszen magának gyermeke lesz
Akkor ott rám ragadt a jó kedve és az életöröme. Tegnap is amikor bementem hozzá és felfeküdtem a vizsgálóasztalra, azt mondta, hogy nyugi, ránk ijesztett ez a gyerek, de minden rendben lehet még. És megint bevettem a lesz@rom tablettát
nem foglalkozom az engem körülvevő világ negatív dolgaival.
Bár az enyém csak egy kezdődő terhesség, de dolgoznak a hormonok. Fogalmam sem volt arról milyen érzés nem ismerni valakit és már szeretni feltétel nélkül. Nos ez olyan érzés... Kimondhatatlanul jó dolog és felemelő érzés
Bocsánat ha kicsit hosszúra és túl őszintére sikeredtem
Ja és lányok B.U.É.K. mindenkinek!