Baba,
nagyon várunk!
Timi
akkor leírom itt az én tejelős módimat (hátha mást is érdekel), és elnézést az OFF-ért azoktól, akik épp nem szopiztatnak!
7 napig szinte semmi tejem nem volt! (Ezt írtam itt is, sajnos nagyon kínlódtunk, mert 2 óránként 30-at tudott szopizni a 2 ciciből összesen, és mellé pótoltam 30 tápit mokkáskanállal. -hiába vettük meg a legdrágább latexes döntött nyakú üvegcsodát, abból sem eszik
) Először próbáltam a napi 4 l folyadék ivást és 2 szopi között addig masszíroztam a cickókat, míg sikerült tejbelövellést elérni. Apa hozott urtica urenst, 4 napig szedtem emelt dózisban, semmi. Akkor ajánlotta valaki a More Milk-et, na mondom, ezt még kipróbálom
Igaz, nagyon drága (60 szem 6800
), de ha xxxxxxx pénzt kiadtunk már meddőségi kezelésekre, nehogy már erre sajnáljuk
...napi 4et szedtem és a 4. napra annyi tejem lett, mint a legelején!
Végre nem koplal a Lyány!
- most már csak napi 1et szedek, de azt is el lehet majd hagyni...
Lois
igen, görögszénamag a "csodanövény". Lehet inni teának. Viszont én most nem merek reszkírozni: ez bejött és nem kísérletezek újítással, csak ha megint gond lenne
Most csak kb 2 litert iszom naponta, de szigorúan megalszom a 8 órát -ha kell, több részletben, és 2-3 óránként mellre teszem Lencsit. Így most nem kell pótlás -kopp-kopp!