Egyre tobb babnetes kedves ismerosnek ismerem mostmar az arcat is!
OLE, koszi a szurkolast, rank fer! Majd beszamolok, amint tudok.
Agoston ma mar elerte nalam azt, hogy felrugjam az eddigi etetesi rendet, es adtam neki enni soron kivul is. Mostmar ott tartunk, hogy az eddig szepen felvett 4 orankenti evesek kozott, kb felidoben elkezd hisztizni. Sir kezben is. Kajat akar. De ha eszik, akkor meg elalszik kozben. Probalom noszogatni, igy kihuzunk kb 15 percet. De mostmar arra kell gondolnom, hogy nem eleg neki, amit eszik. Attennem en ot masik cicire is, de mar az elson bealszik, hiaba nyosztetem. Aztan meggondolja magat masfel-ket ora mulva es akkor meg magabol kikelve ordit. Mit csinaljak?! Forditsam vissza, amit eddig elertem, hogy van valami napirend? Azt azert nem kellene... De nincs otletem, mit csinaljak vele.
Tudom, hogy alapvetoen erzekeny, siros es erre jon az erzekeny pocakja. No, meg mostmar az is, hogy nagyon "ram szokott".
Igaz, december 21. ota nem adok neki semmit. Nincs Infacol, GW, Espumisan. Csak Normafolret kap. A hasfajasa nem szunt meg, de mar eleg gyorsan helyreall, 10-15 perc alatt lecsillapodik es nem olyan iszonyatos a gorcse, mint kezdetben. Ennek nagyon orulok! Olvastam, hogy hsafjos babaknak konkretan a 4 orankenti evest javasoljak. O pedig mar 2 honapos, 6,2 kg, ugyhogy valahogyan el kellene ernem nala, hogy egyen eleget es csak aztan aludjon el.
Egyebkent mar probal "beszelgetni" a jatszoszonyegen fole logatott figurakkal es probalja elerni oket. Neha, teljesen veletlenul, meg el is talalja oket.
A kis oklet is gyomoszoli a szajaba, ha eppen kajaert sir. Szoval, azert van haladas is a visszafejlodes mellett.