Új privát üzeneted érkezett!

Mindenkinek áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánok!

Kép

rodina74

Babe!
:shock: Így néztem, mikor olvastam az örömhírt! Nagyon gratulálok nektek! :lol: Most már nem parázni, csak nyugodtan! A babának a nyugalom a legfontosabb! Jan. 6-án is minden okés lesz!

rodina74

Remélem mindenkinek szépen telt a szentestéje!

Nekem tegnap megjött, bár nem értem hogy lehet ez, mert hétfőig várnia kellett volna, ugyanis hétfőhöz visszaszámítva volt pont két hete a leszívásom, de tegnap előtt a bevásárláskor úgy megemeltem magam, hogy egész este görcsökben fetrengtem. Január 5-én mentünk volna UH-ra, hogy alkalmas vagyok-e egy újabb próbálkozásra, de így mennem kellene a két ünnep között, de tök ciki, mert kiírattam magam a begsiből és behülyítettem a melóhelyemet, hogy megyek... na mindegy fő nekem most az egészség és a baba. Ráadásol a leszívás után végig fájtak a petefészkeim, valami nincs rendben és olyan vagyok, mint egy legalább 6 hónapos kismami, erre szokták mondani, hogy "az utrótól van" :) de ez nálam nem érvényes, mert nem kaptam, úgyhogy valami nincs rendben szerintem...

Avarka édes, írtam privit, kérlek ha erre jársz olvasd el légy szíves, köszönöm.

Maccs
vörösmacska

sajt: Én se tudom nagyon visszafogni a fogyasztásomat sütik terén. Anyu küldött beiglit, de nagyon édes. :evil: Ropog benne a cukor. Még jó hogy mondtam neki 1000-szer, hogy nem ehetek ilyet. Persze most eszek belőle, de csak keveset és mindig olyan lelkiismeret furdalásom van miatta, hogy a gyereknek nem okozok-e vele valamit. Szóval azért elég pipa voltam, de már mindegy. A tiramisu nagyon jó lett, egyáltalán nem édes. Anyós is vitt belőle még haza.

vörösmacska: Nem lettél te túlstimulálva? A sógornőmnek mondták, hogy a sok fehérje és folyadék lehúzza majd a hasát. Neki is fel volt fújódva nagyon. Drukkolok, hogy jó híreket kapj.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajok!

Babe GRATULÁLOK!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Remélem Mindenkinek jól telik a karácsony.

Lujzi
a legjobb ilyenkor szüneteltetni, de ha nem megy mindenképp használjatok gumit, különben hiába szedi a párod a gyógyszert.
mako30

Vicky: utólag bár,de Boldog névnapot :D

Vörösmacska: tényleg igyál sok folyadékot,lehetőleg szénsavmentes ásványvizet...Eszternek is nagy volt a pocakja,és Szűcs doki azt mondta neki,hogy igyon meg napi 5 liter folyadékot!!!

Lujzi: a sógornőd szedjen magne B 6-ot naponta 3x2...attól el fog múlni a görcsölés és a porontynak sem árt!!!ezt nekem mondták az E.T. után,mert baromira görcsölt a hasam...Gratulálok neki a spontán Babához :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

kiss angyal: Köszi.

lujzi: A magnézium jó ötlet, de a magnerotot ajánlom, amit nekem is szedni kell. Ebben 500 mg magnézium van egy tablettában, szóval kevesebbet szedjen belőle. De nem kell félni, nem lehet túladagolni. Én ebből is 3x2-t szedek.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajt, ja keresztgyerek jól karbantart, már csak sózsáknak hívom. Épp a napokban gondolkoztam, hogyhogy most nem hízok, mikor alig van időm tornázni. Már megvan a megoldás.

Tyúha Babe, überszuper hírt hoztál nekünk karácsonyra, nagy-nagy gratula. Ezentúl én is azt fogom gondolni, hogy nem vagyok meddő ;) Drukkolok az ikrekhez, nekem ez a titkos vágyam. Bár úgy legyen, ahogy te szeretnéd. Gyógyulgass, pihengess és továbbra is pozitívan. Minden rendben lesz 6-án.

Lukácsné, dont worry az uh kép miatt, hétfőn már biztos látni. Még akkor is berakhatjátok a fa alá :D

Vicky, Boldog Névnapot így utólag.

Babszika, én emlékszem Rád! Mi van veled? Mesélj.

Vörösmacska, nem hangzik jól, amiket írtál. Most senkivel ne foglalkozz, az a lényeg, hogy te rendbejöjj.

Mi ma jöttünk haza anyósoméktól, a szentestét anyukáméknál töltöttük. Hát egy ésszerű fogyókúrába bele kell kezdenem, mert nem gyengén sokat ettünk. Még most is csak pihegek.
vayacon

Sziasztok!

remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek!

Babszika:én is emlékszem még rád!!!!!!!!!

Angyalom:te mikor is kezdesz újra?
:roll: :roll:

vörösmacska:te szegényke!sajnálom hogy megjött!nem említetted ezeket a görcsöket mikor voltál Bmc-ben?
sting1982

Sziasztok!!

Remélem mindenki jól van!! :)

Babe!
Gratulálok!!! Remélem minden rendben lesz veletek!! :)

Én még mindig nem tudom, hogy hol is áll a fejem....
Anyós-buli nagyon jó volt!!! Nagyon tetszett nekik minden-ez a lényeg. Kicsit paráztunk tőle, hogy a gyűrű miatt ki fogunk kapni, de az is nagyon tetszett nekik. Após, aki közel húsz-30 éve nem hordja a gyűrűjét, csak ünnepnapokon, azóta le se veszi!! :)

A karácsony sajnos nem egészen úgy sikerült, ahogy szerettem volna, elrontották nekem... :(

Kinek mit hozott a Jézuska?
Nekem egy telót, meg egy sálat.

A sálról jut eszembe:
Két barátnő beszélget
-Te mit kaptál a férjedtől karácsonyra?
-Egy piros sálat. És te?
-Egy nagy lóf@szt.
-Nem cserélhetnénk?

Tegnap voltunk apáméknál, aztán hazafelé felvettük egyik barátunkat és elmentünk egyet névnapi-mulatni (férjem János, a barát meg István). Nah, a lényeg az, hogy hazafelé jövet annyira ünnepi hangulatban voltunk, hogy sikerült bearanyoznunk egy hajléktalan életét, amikor férjem kiveszi a pénztatyóját és kihúz belőle egy kétezrest és odaadja neki, és még boldog karácsonyt is kíván. A csöves meg annyira meglepődött, hogy nyögni sem bírt semmit.
dmimi

dmimi:de rendesek voltatok azzal a csóri emberrel!!!!!!!!!!!!!!
miért nem sikerültek az ünnepek?ha megkérdezhetem... :cry:
sting1982

Sting!
az a helyzet, hogy idáig tényleg én is úgy éltem át a karácsonyokat, mint a kisgyerekek. Nagyon vártam ezt is, nagyon sokat készültem és készülődtem.... Csak amikor nagyon sokat megteszel a családodért és még akinek kéne (Anyám), az se mondja, hogy köszönöm, vagy hogy milyen jó hogy vagy nekem. És teljesen természetesnek veszi azt, hogy mindent felvállalok és átvállalok helyette... el egy kicsit lelombozott.
Bocs, lehet hogy nem érted... Kicsit nagyon érdekes a családom. De ez van.
dmimi

Sziasztok Csajok!

Remélem Mindenkinek jól telt a kari. Nekem szuperül. A legcsodálatosabb ajándékot már 23-án megkaptuk. De képzeljétek, a Férjem és Én is még 23-án mentünk Egymásnak ajándékot venni. És tudjátok mit vett Nekem az Én Drágaságom? Egy hatalmas könyvet, aminek a címe: KISBABA (az első két év csodálatos története). Hát amikor megláttam Én úgy elsírtam Magam, mint egy taknyos gyerek. Annyira meghatott, hogy csak na. Ez volt a legcsodálatosabb ajándék. Meg kaptam még Tőle egy pendriwe-ot, meg egy goffry-sütőt. Persze mindegyiknek nagyon örültem. Anyuéktól meg kaptam egy nagyon szép 5 részes jénai készletet.
Bocsi, hogy nem írok Mindenkihez, de már annyit kellett visszaolvasni. Mindenkinek köszönöm a Gratukat. Még mindig nagyon parás vagyok, hogy 6-án minden OK legyen.
Ja, hajnalban meg volt az első nagy rókázásom. Olyan rosszul voltam, hogy ihaj :cry:
De most ezt se bánom. Bár miután "megkönnyebbültem" már semmi bajom nem volt.
A náthából úgy néz ki megyek ki, az orrom még nagyon fáj a sok fújástól.
Tényleg Kismamik,
volt valakinek hányása? Rosszulléte? :oops:

Mimikém,
nagyon sajnállak a Családod miatt, nincs is rosszabb, mint egy "furi" család. Hála Istennek az Én családom mindenkinél jobb család. Számomra.

Nálunk egyébként 25.-e óta egészen keddig jövés-menés van. Úgyhogy curvára nincs időm tanulni, pedig nagyon kéne, mert január 8-án már vizsgám van. Meg hát ugye ez a felfokozott lelkiállapot se nagyon visz rá a tanulásra. Nem baj, majd összeszedem Magam.

Pusz :lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

babe: Nekem reggeli rosszulléteim a 11-12. hétig voltak és kétszer hánytam is, de inkább csak nem kívántam semmit. Ez együtt jár az első trimeszterrel.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok

nekünk is jól teltek az ünnepek, holnap megyek uh-ra remélem minden rendben lesz és meglátom a mi kisbabánkat.

dmimi
átérzem a helyzetedet, én is ilyen vagyok mindent megteszek a családért, a nagy családért is és sokszor utána még én szívok.
na mindegy egy ideje "kivonultam" a nagy családi életből és nem érdekelnek, de mondjuk ezt egy anyával nem lehet megtenni.

holnap majd jelentkezek, hogy mi volt.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

dmimi :igazad van nem nagyon értem a helyzetedet. :roll:
és nem nagyon akarok belemászni a dolgodba mert nem akarok esetleg rosszat irni....

Babe:annyira csodálatos ajándékot kaptatok a sorstól ,hogy mindenki nevébe mondhatom hogy ilyet szeretne.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lukacsné:várunk mi van a ki8s manóval és ha tudsz hozz kis "erősítő" uhu képet :lol: :lol: :lol:
sting1982

Sziasztok!

Babe, Mimi itt is üdv!

Gyorsan csak egy kérdésem lenne, Szűcs doki dolgozik az ünnepek közt?
Köszi

Enikõ
vacak2

sziasztok

megjöttem , egy db 8mm petezsákom van. egy hét múlva kell visszamennem és ha lesz szívhang akkor elengednek terhesgondozásra.
a met-et le kell állítani 2*1 4napig utána 4*1 és abbahagyni.

mindenkinek mielőbbi pocakosodást kívánunk és ma is volt egy ++++ vv lombikos csajszi előttem. úgyhogy fel a fejjelcsajok beindult a babaeső :) :) :) :) :D :D :D :D
Kép

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

vacak

igen van, ma voltam nála.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné
Gratulálok!
Remélem hamarosan követhetlek. Mi januárban kezdünk talán...

Enikõ
vacak2

Lukácsné, gratula, édes a kis pötty. Én is úgy látom, hogy beindult a babaeső :lol: :lol:

Valószínű mi is januárban kezdünk.
vayacon

Lukácsné:Szívemből gratulálok a babádhoz :D :D :D

Nekem is egy maradt meg,és sejtem is mikor távozott a másik manó,beülti után két héttel barnáztam és szerintem akkor :cry:

Neked volt valami hasonló tüneted?

Remélem mindenkinek csodásan telt a karácsony.

Kép
marianna82

Gratulálok Lukácsné!

Én is megjöttem a BMC-ből!
Lássatok csodát látszik az egyik petefészkem és 9 mm a mhny-m :lol:
Ma vagyok a 18 napon és még pihiznem kell! Kiváncsi a doki egy 3. napos vérvétel eredményére!

Stimu alatt 2 mm volt a mhny-m és nem látszott petefészek!

Hatott a méhpempő és az aloe berry nectar! :lol:

Kezdés sajnos csúszik... talán március eleje!

Kép
avarka

Avarka, miért csúszik nálatok a kezdés?
vayacon

Lukácsné gratulálok a PöttyhöZ!
Avarka, ez nagyon jó hír, hogy látszódik a petefészek, olyan jó lenne ha nem kellene nyesegetni a leszívás miatt!!!! Csak így tovább!

Én is voltam a BMC-ben Tanár úrnál, hátha ebben a ciklusban megtermékenyítik a drágáimat. Sajnos nem, vannak visszamaradt ciszták (tömlők), meg sárgatestet? is látott így az ötödik napomom, úgyhogy egy hónapot pihennem kell nekem is. Remélem január végén jobb hírekkel jöhetek, talán februárban lesz a beültetésem.
Elkeseredtem, mert bíztam, hogy lesz valami, így még kifelé jövet sírtam is. Kép

Maccs
vörösmacska

Sziasztok,

Gyors bekukk, végre elaludt egyszemke, karácsonyban egyetlen rossz dolog volt az éjszakai 13 óra alvás helyett most max 7 órát, napközbeni 4 helyett 0 amit alszik az én kicsi fiam, remélem ma már visszazökkenünk, mert kezdek morci lenni.

Babe,
Üdv a klubban, Marcival én kb. az első 4 hónapot töltöttem a nagy fehér fölé hajolva, most pedig mást sem eszem csak tea és háztartási keksz. Most még rosszabb szerintem mint az első terhességnél.

Lukácsné,
Micsoda fotó. Hurrrá.

Avarka,
De jó hírek.

Vörösmacska,
Sajnálom, drukkolok hogy minél hamarabb rendben legyél, és meglegyen a beülti.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Helloka!

Lukácsné:gratulálok neked még 1x!!!!!!!!!!!
csodaszép kis pötyike :lol: :lol: :lol:
de jó lenne már én is itt tartanék.........
minden vágyam egy kis manóka.....vagy kettő.. :D

Vörösmacska:tényleg rossz amikor az ember ennyire akar valamit és az idő néha ellenünk dolgozik de eljön a beülti nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:
sting1982

Helló lányok!

Egy gyors kérdésem lenne: mikor és melyik számon érdemes hívni a BMC-ét?
Képzeljétek, ma 2-től kb 3 percenként csörgettem őket másfél órán át (autóban ültem) és semmi!
Nagyon gáz, mert holnap korán reggel indulunk külföldre, és nem akartam onnan hívogatni őket, de kénytelen leszek.
A HSG-re kell időpontot kérni, és 4-én már késő lesz... :(

Kép
lujzici

Lujzici én megyek holnap...ha gondolod, küld el priviben a korlapszámodat és a tel.számodat és kérek neked hsg-re időpontot...és elküldöm sms-ben ha jó így neked!!!

Lukácsné: nagyon szép fotó :D

Sting: január 19 köröl jön majd meg a mensim és utána kezdünk,ha minden úgy alakul...

Macsek: sajnálom...viszont februárra minden rendben lesz veled,és beköltözik a pocodba a várvavárt lurkó!!!

Kép

kiss angyal

Angyal:szia!
miért kell menned bmc-be?nincs gond ugye?
nekem 7-8 körül jön meg mensi manó én akkor kezdek elvileg!

lujzici:igen hsg-re időpont kell!rendes angyaltól hogy kérne neked időpontot de én azért leirom a teló számot hogy meglegyen:
458-46-33
458-46-40
458-45-79
458-45-80

:lol:
sting1982

Kedves Angyal!

De aranyos vagy! Köszönöm szépen előre is. Máris írom priviben az adatokat!

Sting: nagyon köszi a telefonszámokat! Én csak kettőt tudtam ezek közül, mert csak azokat találtam a weboldalukon.

Kép
lujzici

nagyon szívesen :lol:
sting1982

Sting : nincs gond,csak jan .13-án lejár a sperm.vizsga és gyorsan megcsináltatjuk...

Kép

kiss angyal

Csaóóó!

Nekem is musz lesz felhívni a BMC-t... :? A méhtükrözés után 4 napig véreztem, a doki azt mondta, hogy a 10. napon már lehet huncutkodni - hát aktiváltuk magunkat! :) Azóta (2 napja) pecsételek...
Holnap kéne mennem az endokrines vérvételre, a 23. cn-on. Csak az a baj, hogy most fiogalmam sincs, hogy hanyadik napon vagyok ténylegesen?! A méhtükrözés előtt múlt el a mensim, aztán amiatt újra megjött, mostmeg ez a pecsételés... Remélem Sz. doki eligazítja az agyamat... :roll:

Pá Drágáim!
sajt@

Lukácsné:
Csodaszép sztárfotó!!! :) Olvadozok...

Dmimi:
Én is kiteszem a lelkem a családomért, aztán néha jön egy-két pofon...
Akkor szépen visszaveszek, hadd vegyék észre a különbséget. Ha már tapasztalok egy kis megbecsülést, elismerést, olyankor szoktam az arany középútra beállni. Nehéz ezt megtenni velük, de muszáj, mert nem is biztos, hogy ők igénylik ezt a fene nagy szeretetáradatot - ami különféle formában nyilvánul meg (sok főzőcske, a karácsony lebonyolítása, stb...). Máskülönben meg érdemes bevonni a családtagokat a munkába, hadd tapasztalják meg, hogy miből áll a sok készülődés. Neked meg nem fontos megszakadni és a segítség, munkamegosztás számodra is jobb.

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

vayacon: azt mondta a doki bácsi, hogy pihizni kell még a leállított stimu után. Szerintem ez nem teljesen igaz, de most nem bánom! Iszonyú nagy a teher rajtam és így lesz 2 hónapom még rendbe rakni magam körül a dolgokat és addig is erősödöm!

Azért addig sem telik BMC nélkül az életem.. :D 3. napos vérvételre kell mennem. /szerintem alig hitt a szemének a doki/
utána rá 1 hétre megint meg akar kukkerolni!

Ezerrel tömöm reggel a méhpempőmet.. Sajnos a aloe berry fogytán van és a money-m is :(
A propoliszos kúra pedig kb. 30e ft lenne, ami 25 napos, arra most tuti nem fussa :?

Kép
avarka

sziasztok

köszi mindenkinek a gratulációkat nagyon aranyosak vagytok.

mindenkinek szoritok hogy minél előbb legyen nektek is ilyen sztárfotótok.
a túlstimusoknak irnám, hogy én együtt feküdtem leszíváskor és beültetéskor is egy egy túlstimuzott kismami jelölttel és ma meg a váróban szóba elegyedtem eggyel és csajok megérni várni mert azt az állapotot amibe ők kerültek nem kívánom senkinek.
egyik csajszi bejött reggel hogy nem kapott levegőt, ülve próbált aludni, higgyétek el a dokiknak tudják mit csinálnak, és ha minden oké és rendben van akkor jönnek vissza a babák és veletek is maradnak, nem kockáztatják senki életét sem, és türelem látjátok hogy elindult a babaeső :D :D

én most nem leszek 2napig vidékre megyünk férjem rokonaihoz majd ha hazajövünk olvaslak benneteket.

kismamiknak hányásmentes időszakot kívánok.

többiek pedig most még koccinthattok én a hugoméktól gyerekpezsgőt kaptam karácsonykor mondván csak azt ihatok :)

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lányok!

Kép

Örömmel jelentem, hogy a a statisztikánk ismét 2 pozitív teszttel gyarapodott, ezért a
"Minél több pozítív tesztet"
kampány jelenlegi állása:
29 !!! Gyerünk nyuszikák, zugolvasók és nem regisztráltak, turbózzátok fel ezt a számot!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Kép

Miért nem lehet színes betűket írni??? :cry:

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Vagyok én is, túlestünk a karácsonyon, olyan hamar eltelt :cry:

Lukácsné!
Gratula a petezsákocskádhoz, remélem mihamarabb követlek! Le kell állni a met tel?? :shock: Én azt hittem a 12.hétig azt mindenképp szedni kell, nem is tudom honnan gondoltam. vicky, te meddig is szedted? :roll:

Avarka!
De jó, hogy látszott a petefészked, és hatott a méhpempő is :) :) :)
Szupi hírek!!!

Macsek!
nem elkeseredni!!!! A ciszta monnyon le!!!! Ne félj, a legalkalmasabb pilanatban fogod visszakapni a kis drágáidat!!!

Sting!
Hamarosan eljön a mi időnk is, ne aggódj!!!! Jövő ilyenkor mi is babázhatunk, ez tuti!!!! :wink:

Puszi mindenkinek!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Jó reggelt!

Tegnap hatalmas döntést hoztam!
LE A STRESSSZEL!
Ezért megválok az üzletemtől, ha találok megfelelő befektetőt, aki átveszi tőlem! Már a gondolattól is, az hogy kimondtam, jobban aludtam és könnyedebbnek érzem magam!
Képzeljétek, hogy 25-én /nem kellett mennem dolgozni/ délután 4-ig aludtam. Nem vagyok nagy alvó, napi 6 órát szoktam aludni, de karácsonykor ki tudtam kapcsolni és kipihentem magam!

Remélem ez a döntés méginkább hozzásegít, hogy minden rendben legyen február végére!

Kívánom mindenkinek, hogy az új év beköszöntével legyen bátorsága meghozni azokat a döntéseket, amelyek icuri-picurit is hátráltatták a nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb életben.
/remélem értitek mire gondolok/ :?

Kép
avarka

heni, lukacsne: Én addig szedtem a metet, ameddig csak tudtam. Jó, ha az ember a 12. hétig legalább szedni tudja, de a legjobb ha végig. Én még beszedtem amit kiváltottam, így a 15. hétig kitartott. Szedtem volna végig, de nincsenek rá tanulmányok, hogy gondot okoz-e terhesség alatt. Persze akik végig szedték, náluk nem okozott semmi panaszt, viszont nem kellett az inzulin. Sajnos nekem később már nem volt, aki felírja.

avarka: Ha ez ennyire megnyugtat, akkor jól tetted, hogy így döntöttél.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Lukácsné, hatalmas gratula a kis petezsákhoz. :D

Heni, vicky, nekem azt mondta a doki, hogy a 10. hét végén kell csökkenteni az adagomat felére utána pedig a 12. hét végétől el kell hagyni.
Remélem nem lesz semmi gond, mivel az utrot is el kell kezdenem csökkenteni.

Mindenkinek nagyon-nagyon drukkolok, hogy a 2010-es év tuti siker legyen!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Látom, szépen lassan mindenki előkerül... :D
Ahhoz képest, h. 24-én mindig kicsit ideges vagyok, egész jól alakult a karácsonyunk (ahogy máskor is...)! Szenteste délutánján (szentdélután :lol: ) belöltem egy kis páleszt, aztán minden szebb lett!

Lukácsné! Fantasztikus a kis 8 mm-eskéd! Pihizz sokat és vigyázz rá!
Milyen furi, h. ha nem BMC-sek lennénk nem is tudnánk, h. mi zajlik bennünk, de így minden kismami mennyire figyel magára! De persze ez nem baj!

Avarka, értem mire gondolsz... néha nálam is van így, h. néha elég ha vmit meg merek fogalmazni, már könnyebb a lelkem! Szinte mindig jelez a testem vagy az agyam, h. mi a helyes, csak nem mindig hallgatok magamra :(
Ja és gratula a petefészkedhez! :D Tényleg jó a méhpempő!

Vörösmacs, ne keseredj el! Új év, új lehetőségek! Minden rendben lesz! 2010 a MIÉNK!!!! :D

Mi majd jan. elején megyünk vissza, aztán akkor beszéljük meg, h. mikor lesz a kezdés... ha hosszú prot. lesz, akkor lehet, h. jan. végén, ha nem akkor febr. elején, h. a 3 hónapunk meglegyen!

Még jövök, de ha vmiért mégsem, akkor:
MINDENKINEK NAGYON BOLDOG BABAVÁRÓS VAGY BABÁZÓS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK
navared
Szfvár

!!!!!!!!
ez lemaradt :lol:
navared
Szfvár

sziasztok csajok!

Lukácsné: gratulálok a sztárfotóhoz!!!!

sajtocska: hogy vagytok? BMC-t hívtad?

angyalka: apa bevásárolt már :?: :lol:

heni: te mikor mész az IR-t ellenőriztetni?

Nekünk elmarad a januári lombikkezdés :cry: . Ember bacis lett és mire beszedi a gyogyit és megy kontrollra addig kiesek a 21. napból :cry: . Így tolódunk kicsit.

2010 január és februárjába velünk lesz teli a BMC :lol:

Kép
sztyopane

Helló!

Sztyopi!
Január 7-én megyek, és 11-én pedig a BMC be a leletekkel, remélem azt mondja a dr nő, hogy kezdhetünk végre. De ha minden leletet ( vv ek, bacivizsgálat... ) újra kell csináltatni, ami nagyon sanszos, mi is csak februárban kezdünk, ha egyáltalán kezdhetünk.Úgy jön ki a mensim, mivel ma vagyok a 6.napomon. De nagyon bízom benne, hogy tuti lesz minden.

Te végülis kaptál másik időpontot IR vizsgálatra a múltkori eset után?

Naná, hogy velünk lesz tele a BMC, kivel mással lenne, ha nem velünk :wink: :lol:

heni77

Heni,

nem kértem még másik időpontot, te hova mész vérvételre maszekba? Szerintem majd inkább odamegyek ahol angyalka is volt.
Nekem nem mondták, hogy meg kellene ismételni a vv-t csak apának nézték. Kíváncsi vagyok az IR eredményedre :D

Csajok: szerintetek apa is kell a recepthez vagy én is felmehetek érte?

Kép
sztyopane

Sztyopi!

Aszem ez az ahova megyek, amit Angyalka mondott, Bp, Thököly út 61. Húh hát még ÉN milyen kíváncsi vagyok az IR emre. :)
Bár büszke vagyok magamra nagyon, NEM ZABÁLTAM karácsonykor!!! Még fogytam is kb 1 kilót az ünnepek alatt!!!! :shock: :lol:
Már csak egy kiló és -20 nál tartok!!! ( ez jobban hangzik, mint a 19 ) :) Olyan szép vagyok, hogy még magam is elájulok :) :) :) Ez csak vicc volt, de nem hagyhattam ki :)
Nem kell Apának is mennie a receptért!!!! Egyedül is elég vagy rá!!!!

Ez is milyen szar, hogy egy recept miatt is be kell menni, nem? Főleg akinek 100 km eket kell érte utazni.

heni77

Na, tuti jó lesz az IR, laptetővel!!!!! :lol: :lol: :lol:
Most erre használom fel!!!! :wink:

heni77

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?