Szia!
Nem is tudom hol kezdjem..
Először is:Igen,jelölj csak be iwiwen!
Nekünk is Mariann a védőnénink,valóban.
A kórházas kérdésnél mindig van egy kis keserűség bennem.
Nagyon nem voltunk megelégedve.
Nem vagyok az a feljelentgetős típus,de kis híján az lett a vége.
A terhességem komplikáció mentes volt,aztán a 37-ik héten magas vérnyomás jelentkezett,befektettek a kórházba.
Rá pár napra elkezdtem vizesedni,de valami horror módon.
A lábaim elefántéra hasonlítottak inkább.
A lényeg a lényeg h mindenki elment szabira,mi le voltunk tojva.
A kisasszony pedig semmi jelét nem adta h kibújna.
Az utolsó egy hétben már szörnyen voltam,kismamák jöttek,babástól távoztak,engem meg a nővérek elneveztek veterán kismamának,mert addigra ugye már majd három hete bent feküdtem.
Fájásaim voltak,de nem erősödtek fel.
Végül aztán a kiírt időpont letelte után tíz nappal úgy döntöttek h megindítják.Rosszul lettem,epilepsziához hasonló rohamom lett,így sürgősségi császár lett a vége.
Kiderült h az utolsó pillanatban vették ki,terhességi mérgezésem volt.(reggel fél 7-től asszem délután fél 4-kor vették ki)
Bevittek a szobába,még éppen láttam fényképen Tamarát mikor újra rohamom lett,még súlyosabb mint elsőre.
A sürgősségin ébredtem,nem is tudtam mi történt.A lényeg h júli 14-én született meg,és 22-én jöhettünk haza emiatt!
Több mint egy hónapot bent töltöttem,ami nem lett volna szükséges,ha odafigyelnek rám.Ennyi.Na ez jó hosszúra sikerült.
De vannak dolgok amikre inkább nem is emlékeznék,de szerintem így is érted.A Németh Zsolt és a Sándor doki végezték a műtétet.
Na evezzünk vidámabb vizekre!
Tamarának tetszett a Karácsony,de leginkább a fa.Ruhákat kapott és egy plüss macit,ja és egy ugráló várat,de azt a cégemtől.
A rokonoktól szintén ruhákat,és még néhány játékot,plüssöt.
Nektek hogy telt az ünnep?
Mi vándoroltunk,és azt hiszem én még Tamaránál is rosszabbul bírtam.Jó lenne végre egy olyan Kari amikor itthon töltjük az ünnepet.
Milyen volt a Sándor dokinál szülni?Elég nyers a modora,de hallottam róla jót ,rosszat egyaránt.Neked milyen élmény volt a szülés?
A császárban az a rossz h készen kapod,magyarán tök nehéz elhinni h egyszer csak hopp itt van.Fura érzés.
Sajna az első pár napban tápszert kapott,mert erős gyógyszereket kaptam a rohamok miatt.Aztán azért sikerült átszoktatnom.
Na a párom már szekál h bestsellert írok-e?
Megyek is!
Szép napot nektek!