Új privát üzeneted érkezett!

Köszönöm a pocak dicséretet, remélem jövő hét hétfőn tényleg kiderül valami. :wink:

Onlány
A korrigáltat nézik, tényleg alacsony, de ne mtudom, hogy mennyire és hogy van e jelentősége, kell e izgulnod, ez az afp az ember réme. :evil:

Kírus
Jól teszed, hogy sótlanul eszel és figyelsz magadra, nem lehet baj! Szép és különleges nevet választottatok.

Kép
Kép
susytunder

Laptetőt passzolom. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Én én én elkapom Suzytündér :D :D :D

Moat olvastam, hogy nekem a szerncse napom az 1-én lesz....
na hát kiváncsi vagyok...Megjönn?Vagy semm?
Majd kiderül :wink:
Zenélek inkább, igen Onlány :D Nagyon jó :D
csip-csip18

Suzytündér: Jó egy érzés amikor te így paszolod ezt a laptetőt...
És ennyire gondolsz ránk(perrsze a többiek is), akik még nem babásodtak be :) :)
csip-csip18

ancsi!
nem semmi, amit levezettél a napokban
párod bajai??? :o

susy!
szép poci :)

voltam a dokinál. 15. napon 11 mm nyh, 11,6*14,3 mm-es tüsző jobb oldalon (szóval doki szerint jó, hogy nem lettem túlstimulálva, de én azért megreklamáltam, hogy nekem úgy tűnik, stimulálva sem túlzottan :D)
1 hét múlva co, de a szilvesztert azért jacasolt ágyban tölteni :)
ja, és irulv-pirulva bocsánatot kértem, hogy annyira túlspilázom mostanában a dolgokat... :oops:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Kitti
Tényleg gondolok rátok, sokat! :)
és csak úgy mellékesen megjegyzem, hogy Kristóf költözéskor fogant, előtte vagy fél évig nem akart, akkor meg eszembe sem jutott, nem fogsz te sem görcsölni rajta, hátha... :lol:

Juli
Nem rossz program szilvesztert az ágyban tölteni.

Na lányok engem meg tessék kinevetni, elkezdtem babakelengyével foglalatoskodni. :oops:

Kép
Kép
susytunder

Suzytündér, a korrigáltat nézik? Irigyke a babakelengyézés miatt. Én is gondoltam már rá, hogy el kellene kezdeni mosni, vasalni és hajtogatni őket, de nem merem elkezdeni :(((( Jaj csajok nagyon várom a holnap 5órát, de nagyon félek is egyben tőle. Mikor mész a 4dre? 4-5én? vagy hogy? Mivel nem vagyok anorexiás típus, gondolom ez nagyban közrejátszik az eredmény miatt, meg megittam minimumfél l vizet :shock: apája azt mondja hogy kajáltam is, de én ezt nem hiszem.... Na én befejeztem, mert már kezdek túl sokat foglalatoskodni ezzel.

Juli, ez "majdnem túlstimuzva"? :shock: :lol: az egy kissé arrébb vanszerintem.

Csip csip, most már nagyon irigy irigy vagyok. AMúgy hogy jött a szüleidnek ez hogy j-re menjenek? Apud szülinapja miatt? Mit meséltek a helyről? Hozzál már képet! Hagy legyünk mi is kicsit melegben :D :wink:

Kép
Kép
onlány

Ja és ahajadról is képet!

Kép
Kép
onlány

Onlány: igérem hozok képet a hajamról...csak kell még csinálni...
Anyukám nagyon rég óta oda szeretet volna menni...És akkor most úgy döntöttek, hogy akkor most apu 60 dik Szülinapján oda mennek!!!!Szóval így jött :D

Suzytündér: Köszönöm aranyos vagy :D Jól esnek ezek a dolgok amiket írsz :D
Amúgy tényleg annyira bele vagyok már ásodva ebbe a lakás dologban, hogy ma nézztem meg mikor Onlány kérdezte, hogy hol tartok, mert annyira nem voltam képben... :oops: Fogalamam sincs mikor voltunk együtt a párommal, mert ez a hónap neki is meg nekem is sok volt melo téren, szóval egyaltalán nem izgat mi lesz a vége ennek a hónak!!! Mert lakás, lakás, lakás :D
csip-csip18

sziasztok!

holnap délután megyek dokihoz...elvileg akkor leszek 6+4. úgy döntöttem sztk-ba... bejelentkeztem ahhoz a dokihoz, akinél volt hely... még sose hallottam róla...
csak azt nem tudom, hogy ilyenkor mi a helyzet... uh-ra beutal ő és oda is időpontot kell kérni? na mindegy, majd megmondja...
aztán választott orvosom lesz, már azt is tudom, hogy ki... de majd csak a 12. hét körül megyek hozzá... ráérek onnantól dellázni...
na meg arról nem is beszélve, hogy én biztosan szeretnék magzatvízvételt (a koromra való tekintettel), mert ezekben a kombinált szűrővizsgálatokban, sőt még a genetikain uh-ban sem bízok... inkább kibírom a három nap szigorú fekvést utána...

kezdem egyre jobban érezni magam a bőrömben... már nem parázok annyira...és kezd átjárni a boldogság!!!! :lol:

csip tetszik a hozzáállásod! sokkal jobb így, mintha túlparáznád! a hajadra már én is nagyon kíváncsi vagyok!!!

susytunder naon szép a pocid!!! :lol: :lol: :lol: :lol: dehogy nevetünk ki a "kelengyézés" miatt!!!! én pont most nézegettem a babakocsikat... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: ez inkább mulatságos... :lol: :lol: :lol: :lol:

Juli hát akkor növesztgesd tovább a tüszőcskét, aztán... :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

most visszaolvasom az előző oldalt... :lol:

Kép
gtunde75

onlány!
[quote]J írta:uli, ez "majdnem túlstimuzva"? :shock: :lol: az egy kissé arrébb vanszerintem.
:?: :?: :?:
én azt írtam, hogy a doki szerint nem lettem túl-, de szernitem leginkább stimuzva sem :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

tünde!
nem biztos ám, hogy rossz az sztk-s doki... én pl ahhoz járok szakrendelésre, akihez kírus magánba... szóval nem az számít, hogy hol vizsgál, hanem hogy hogyan :) és persze hogy ki :D
egyébként aranyos nagyon a doki. a múltkori (és mindenkori) idiótaságaim miatt vittem neki karácsonyi és egyben bocsánathogyhülyevagyok-ajándékot :lol: a jóember hagyta, hogy végigmondjam a szövegemet mellé... pedig voltak pillanatok, amikor majdnem mondtam neki, hogy közbeszólhatna már, hogy ne égessem tovább magam :oops: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Szép Estét Mindenkinek!!!
Megyek bezárom a szolit :) :) :)
csip-csip18

Sziasztok!

Nem tudom, hogy mi van velem, de egyszerűen most nagyon kilátástalannak látom a helyzetem és próbálok a férjem segítségével a holt ponton átjutni, de egy pár nap és remélem jobban leszek!
Nem biztos, hogy fogok jönni, nem akarok hangulatromboló lenni és egyáltalán nem akarom sajnáltatni magam, de nagyon megviselnek a történtek és szerintem most a karácsony miatt is erősödött a lelki fájdalmam!

Nagyon sokat sírok, de örülök, hogy egyáltalán sikerül, mert ezzel könnyebb lesz Nekem tudom!

Köszönök minden támogatást, együtt érzést és nagyon, de nagyon sokat gondolok Rátok és drukkolok mindenkinek amennyire csak tudok!

További nagyon szép estét!

Puszilok Mindenkit!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Ide nem csak akkor jön az ember, ha örömöt oszt meg a lányokkal! Bár tudom neked sem lehet könnyű olvasni a mi babás dolgainkat. én megértelek, sokat gondolok rád, és drukkolok, hogy minél előbb túl juss a nehezén és minden újra szép legyen, és végre..... gólya néni jöjjön hozzátok is! Sok sok erőt, kitartást neked!!!!

Kép
Kép
susytunder

Suzy, igazán nagyon kedves vagy és köszönöm, hogy megértesz... igen nehéz időszak ez most nekem, de nagyon igyekvő vagyok és akarok jobban lenni, csak ez idő és sok-sok erő!

köszönöm :wink: :!: :!: :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
néha kell, hogy kikapcsoljon az ember... ha az esik jól, ne gyere... meglátod, hiányozni fogunk :wink:
ha pedig túl vagy a holtponton (remélem mihamarabb), várunk vissza :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Zsu
Igen, tudom, az idő mindent megold, csak az a baj vele, hogy nagyon lassan telik. :(
Ölellek és mindig eszembe vagy!

Kép
Kép
susytunder

jó reggelt!

Zsu annyira sajnálom!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
gtunde75

A képen nem nagyon látszik semmi, de dobog a szíve! hallottam! apa is hallotta!!! :))))
Kép

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Köszi Lányok, itt vagyok már sokkal, de sokkal jobban és nem akarok nem jönni, mert érzem, hogy már most hiányzik a babanet, azaz Ti :!: :wink:
Azt hiszem elkezdődött a pete érése...
puszilok Mindenkit!

Remélem Ti jól vagytok :!: :?: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tündi, sokszor puszillak és nagyon, de nagyon drukkolok Értetek, nyugi van :!:
Ugye már nem hőmérőzöl :?: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu köszönöm, aranyos vagy... :) érleld csak azt a petét szorgosan!!! :wink: :wink: :wink:
örülök, hogy jobban érzed magad!!

most már nem fogok hőmérőzni, de azért nem minden tökéletes: kaptam utrot, és 3 hét no sex... van a baba mellett vmi folyadékféle...
de bizakodom, és remélem erősen kapaszkodik a baba... :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Jó reggelt Mindenkinek!!!!

Tünde: örülök az örömödnek. És tök szupi, hogy az APA is hallotta a pici szív dobogását :) :) :)

Suzy: Hiányzol ám, ha nem jövöl hozzánk :(

Na ma Én nyitom a napot????Hol vagytok korán eklők???Jaj Én nagyon jó kedvű vagyok ám, nem tom mitöl, mert nagyon ok nincs rá :) De egyszerűen folyamatossan vigyorgok, mint aki jól beszívot :D De komolyan...Na azt azért nem...
Ma fél napos vagyok:D Jupéééééééééé
Szóval csak du.3 ig melozzom a 10 helyett :D :D :D Jaj de jó Nekem :D
És képzeljétek Ancsám lehet jönn hozzám :D Szóval lehet ezért is vagyok ennyire jó kedvben????
Ancsuuuuuuumm várlak jerrrrrrrr

Szép Jó kedvű napot kívánok mindenkinek!!!Puszooooo
csip-csip18

Tünde
gratulálok a kis szívdobogáshoz! Szépen megnőttök majd. :)

Zsu
Nagyon örülök, hogy jobban vagy! gyere, gyere közénk, mert nekünk is nagyon hiányzol!!!

Lányok mi elutazunk a szüleimhez, ha esetleg nem jönnék mindenkinek BUÉK!

És azt hiszem nem haragudtok, ha Zsu- t külön kiemelem.

Azt kívánom neked drága druszám, hogy a jövő évben minden úgy teljesüljön ahogy ti vágytok rá!!!

De persze mindenkinek ezt kívánom!

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Nagyon köszönöm Mindenkinek, kedvesek vagytok hozzám és ezt Én nagyon nagyra értékelem!

Pihizzetek, legyen nagyon szép napotok, ne dolgozzatok sokat :!:

Tünde, tudod, ha erős és akar kapaszkodni...drukkolok nagyon, hogy minden a legnagyobb rendben legyen :!: :wink:

Csip, kitartás már nem sok van a munkából, örülök, hogy jó a kedved, Ancsit sokszor puszilom :!: :wink:

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csajok mentem, mert össze kell szednem magam..Nem bizti, hogy fogok jönni...

B.U.É.K
csip-csip18

Boldog Új Évet kívánok minden kedves topoctársamnak!

Kép
Kép
onlány

Gyors bekukk, de láttom, azóta nem volt senki, csak Onlány... :D
Taliztam Ancsámmal tegnap nagyon jó volt tünemény egy csaj...Na majd jövök mesélni róla :D :D
Na csak azt akartam írni, hogy menzi nem jött még...Csak, hogy tudjátok...Na jó megyek is, mert alszom:D :D :D

B.U.É.K. mégegyszer!
csip-csip18

Sziasztok!!!

Remélem mindenki jól van!!??

Nagyon Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek :!: :!: :!:

Kép
Vendég

mindenkinek nagyon boldog új évet! 2010-ben teljesüljön minden álmunk!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gtunde75

Sziasztok!!!

Remélem mindenki jól van!!??

Nagyon Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek :!: :!: :!:

Kép
Vendég

Tünde!
Gratula a kis dobogó szivecskéhez!!!! :wink:
Vendég

Kép

Legyen nagyon szép estétek, vigyázzatok magatokra, egymásra és a pocaklakókra :!: :wink: a legjobbakat kívánom Minden kedves sorstársamnak ezzel az idézettel:
"Hozzon az új esztendő békességet, örömet, hogy mindenütt boldogságban nőjenek a gyerekek :wink: "

Mi a barátnőmékhez megyünk hamarosan :!:

Puszilok Mindenkit :!:

Zsu

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

És a legfontosabb, hogy nagyon köszönöm Lányok a sok erőt, segítséget, türelmet, drukkot, amit kaptam Tőletek, nagyon örülök, hogy Rátok találtam és befogadtatok!
A jövőben is szívesen jövök...pusszantás :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csip, drukkolok nagyon, hogy ne is jöjjön piri :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Boldog Új évet Mindenkinek, és sok-sok pozi tesztet!!! Kép

EDI
ediii

Buék Csajok!

Bocsi, hogy nagyon rég nem jöttem, de szinte itthon sem voltunk végig. Így a tanulás is elmaradt, és kezdek sík ideg lenni. Két és fél hét múlva vizsga és úgy érzem egy szót sem tudok! :( De, ha végre letelik ez a 3 hét, itt leszek minden áldott nap! Már nagyon várom!
Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek. Én most 4 nap alatt felszedtem 2 kilót. Kész vagyok, pedig nem zabáltam sokat, de szerintem a sok gyümilé lehet a ludas. Mostantól diétára kell fognom magam. Aztán majd kapok a védőnőtől.

Zsu

Remélem az az érő petécske hamarosan átváltozik kisbabává. Nagyon drukkolok!

Susytunder

nagyon szép a pocid!

Csip

Megy a drukk, hogy ne jöjjön meg.

Többieknek is kellemes pihit!

Joli
Kép
Kép
joli83

Sziasztok csajok...

Mi itthon vagyunk apácskával, ő tv-zik, én meg az ágyból írok :D :D
Hajnali fél 4 re értünk haza...Voltunk egy buliban ami az elején jó volt, csak jól felidegelt a kedvesem, mert a barátnöm, aki oda hívott, jó szép nagy kebles csaj, az én párom az meg nagyon komázza...

Mert hát persze nekem nem adta meg az a Jó Isten :D
Aztán jó mérges lettem, és elment a kedvem is :(
Szerencsére mi kocsival mentünk, felálldoztam magam...Nem csúszot a pia valahogy :roll: :shock: :?
Aztán meglátogatuk a tesomat, azt indultunk haza...Röviden ez volt a Szilveszter nálunk :? Na mind 1, lesz egyszer jobb is talán...
Na de menzi még mindi sehol :?
Azért eléggé ingerlékeny vagyok...Jó lenne ha megjönne, mert eléggé ingadzzik a kedvem, meg minden... :(
Na majd jövök...
Pihizzetek!!!
csip-csip18

sziasztok!

Mi végül maradra mentünk. A tvben nem volt semmi izgi műsor :S bealudtam éjfél előtt :shock: :oops: Kutyukat beengedtük a petárdázás miatt, de a kedves kutyám (lány) 2kor riasztott, hogy pisilni kell... :evil: egyszál semmi lelavíroztam kiengedtem vártam vagy 10percet, senki sehol, hát én meg gondoltam, nem fogok szobrozni, úgyhogy kinn maradt, legalább a másiknak volt helye :D

Tünde, jaj de jó ez a kép! Olyan jó hallani a szívdobogását! Miféle folyadékról van szó?

Csip csip, szóval kitett a barinőd magáért :shock: :evil: hányadik napon jársz? tudom, hogy elmúlt már a 28.... :roll: Valami tünet? Menzis, terhességi?

Joli, ejnye bejnye! Tessék rendesen készülni a vizsgára! Aztán jól szavadon fogunk ám!

Voltunk 4dn :) annyira ideges voltam a vizsgálat miattt. Végülis azt mondta, hogy semmi eltérést, rendellenességet nem lát :) és utána moziztunk :) Hihetetlen aktív csajszink van.. Megyek mert apa ideges, lányom rendetlenkedik

Kép
Kép
onlány

Onlány: Az akkor jó hír, hogy nincsen baj :D :D :D Örülök, hogy minden rendben van :) :) :)

Én ma vagyok a 32 napon, ha jól számolom, mert nov.1 volt meg utoljára...Igen akkor ez a 32 nap....Te most semmi tünet nincs, mintha hó közepén járnék...De komolyan mondom...Egyszer, kétszer talán megjönn érzés, de semmi, nem is fáj a hasam :?
Szóval nem tom... :?
De valahogy nem vonz a teszt... :wink: inkább jöjjön meg, mint hogy negatívat teszteljek ...magyarul még várom, hogy megjöjjön :wink:
Most valahogy azt elkönyveltem, hogy Én most nem vagyok terhes... 8) 8)
Majd jövök még :D
csip-csip18

sziasztok!!!

mi itthon maradtunk tegnap este apával, kettecskén... :lol: úgy volt, hogy éjjel bemegyünk a belvárosba, de esett az eső... esőben meg még tűzijátékot se vagyok hajlandó nézni :)

szóval társasoztunk, éjfélkor koccintottunk ásványvízzel.. :wink: :lol: 20 éve ez az első otthon töltött szilveszter... de nem bánom, mert most nem vágytam buliba... :wink: :lol: :lol: :lol:

csip hát én inkább azt kívánom, hogy ne jöjjön meg...ha nem baj! :wink: :oops: :wink:

Joli két és fél hét alatt rengeteget meg lehet tanulni! ne stresszelj!!!

onlány az én kutyum is végig ugatta a petárdákat!
:lol: nagyon kis harcias lett tőlük!!! :) morgott is!!! :lol: ilyenkor dőlünk a röhögéstől... képzelj el egy 1kg90dkg-os kutyát, ahogy vérengző házőrzőt játszik!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nem tudom milyen folyadék... a doki nem volt nagyon kétségbe esve tőle, úgyhogy én se fogok idegeskedni rajta!
:lol: :lol: :lol: :lol: betartom az utasításokat és tömöm magamba a golyókat!! :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
képet nem tudsz valahogy idevarázsolni a 4D-ről? olyan kíváncsi lennék a babódra!!!

Kép
gtunde75

csip jaj Csipp...most jut eszembe!!! ebben a ciklusban én is tök elkönyveltem magamban, hogy biztos nem vagyok terhes... emlékszem még pár embernek bizonygatnom is kellett itt a topicban, hogy az most nem lehet!!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Na igen, esett az eső is :S bár, hogy bevvaljam őszintén, egyáltalán nem bántam, mert így a lányzóm nyugodtan tudott szundizni, Apuval beszéltem reggel és azt mondta, otthon kemény bulik voltak, csomó tüzijáték stb, szóval jó volt itthon, bár nagyon mehetnékem volt.
Nem is kell rajta idegeskedni ;-) Ásványvizes koccintás :D és apája is azt ivott??? :shock:

Csip, ha netán úgy alakul, akkor kb mikor fogod rászánni magad a tesztre?

Kép
Kép
onlány

Sziasztok!
Tünde! gratula a babód dobogó szivecskéjéhez :D

onlány !! Igen, kérünk szépen képet :D

csip!! azért megy a drukk,hogy ne menjen hozzád piri :wink: mutas nekünk egy szép pozi tesztet :)

Joli!! Jó tanulást, még van időd, megtudod tanulni :wink:

Zsu! szegénykém téged nagyon kikészít a closti :? ,de remélem meglesz az eredménye!!!kitartás!

Én nagyon xarul voltam tegnap..., elmentünk moziba,alvin és a mókusokat néztük és közben rosszul lettem elkezdett fájni a hasamalja,hányingerem lett, hazajöttünk...,gyógyszer ,pihi ,de nem lett jobb sőt egyre nagyobb fájdalmaim lettek, mikor már egy halom gyógyszert benyeltem és még mindíg nem használt a párom dokit hívot,akkor már azt sem tudtam hol vagyok...., dokitól kaptam szurit és rá egy órára,az egyik percről a másikra elmúlt a fájdalom,gőzöm nincs hogy mi lehetet, szegény párom meg hulla fehér lett ,kérdem mi a baj, azt mondta ha láttam volna magamat,hogy néztem ki........, szegényt úgy sajnáltam ,mert nem tudta,hogy segítsen.......,azóta semmi bajom :roll:

EDI
ediii

Sziasztok lányok!

Még egyszer boldog új évet mindenkinek!!!

Mi már ma haza érkeztünk, jó volt anyáéknál, finiket sütöttünk- főztünk, de én nagyon hamar, már Kristóffal 9 órakor elaludtam, később jött apa szólni, mondtam neki, hogy még 20 perc, aztán kértem még 20 percet végül éjfélkor a durrogásra ébredtem és arra, hogy apa horkol mellettem. Jó szilveszter volt. :oops: :roll:

Joli
Szavadon foglak majd. :wink:
Drukkolok a vizsgákhoz, ügyes leszel.

Tünde
Nagyon tetszik a vonalzód! :)

edii
Hát akkor neked is jó szilvesztered volt. A lényeg, hogy jobban vagy.

Onlány
Örülök, hogy semmit nem láttak, ami rossz lehet.

Én már a hétfőt várom nagyon, remélem nem hiába. :lol:

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok!

Edi!
Lényeg hogy most már jól vagy!!! :wink:
Nem semmi lehetett :roll:

Onlány!
Örülök hogy minden oké az uh-n!!! :wink:

Susy!
Akkor nálatok is hamar eltelt a Szilveszter :) ,de legalább nem otthon töltöttétek :wink:
Biztos megtudjátok most már a bébi nemét!!!

Csip-csip!
Hogy vagy??? Mensi sehol??

Mi is itthon töltöttük a szilvesztert,Kíra 9-kor bealudt(elötte pezsgöztem vele egyet) :D
Mi meg apival tv-ztünk, aztán 10-kor tettünk egy sétát,mivel majd elaludtam már..na de vissza felé már ugy szúrt az oldalam alig tudtam jönni :? Pedig kb 10 perc volt a séta és csiga tempóban...
Aztán kicsit nasiztunk,éjfél elött főztem virslit, koccintottunk,utána jót dumcsiztunk(aznap voltunk 6éve együtt :D ) és 2-kor aludtunk is...
De hozzá kell tenni hogy ez volt az 1.szilveszterünk itthon :roll:

Joli!
Várunk nagyon hogy gyere sürűbben :wink:
Sikerülni fog biztos a vizsgád!!!

Többiek is gyertek!!!!!!!!! :wink:
Szép napot!!!
Vendég

Szép reggelt :D

Susy!! Mi lesz hétfőn?? ultrahang??

Kírus! Szilveszterkor Ismerkedtetek meg vagy azóta éltek eggyütt? :D

EDI
ediii

Jó reggelt!

Edii
Igen, hétfőn genetikai uh- ra megyek 13 órára, és nagyon reménykedem, hogy végre kiderül ki lakik odabent. :lol:

Kírus
Isten éltessen titeket! Akkor nektek elég kellemesen telt a szilveszter. :)
Most nézem már 26 hetes vagy, lassan készülődhetsz, kelengye, mosás, kórházi pakk miegymás.... :)

Kép
Kép
susytunder

Sziasztok jó reggelt!!!

Akkor ezek szerint mindenkinél eltelt a Szilvszter!!!!

Kírus: vagok köszi megvagyok....Mensi sehol...

Ediii: jó lenne :D

Tünde: Most ebben a hónapban???Nem akkor volt ez mikor végül is egy pozítivat teszteltél???

Na csajok megyek majd jövök még :D Puszi
csip-csip18

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?