Évi, hintáztatható pihenőszék nagyon jó, nekünk is uez van más színben (Fisher Price). Van rezgő funkció, de Enikőnek az nem jött be, viszont hintázáskor sokszor bealudt. Nagyon rövid ideig - kb. 1hét - az első hónapokban fájt a pocakja, ebben tudtam csak elaltatni, úgyhogy kincset ér
Ricsi is hasfájós volt, de nála nem volt ilyenre pénzünk, ezért az autós hordozóban hintáztattuk hasonlóképpen. Az nem felelt meg annyira a célnak, mert nem hintáztatásra tervezték... ez volt...
A világítós kütyühöz nem értek. Akkor vegyél, ha hálózatról működik v. tölthető az elem, máskülönben - szerintem - a gatyátok rámegy az elemcserékre.
Valami zenélős forgókát feltétlen vegyetek. Mindjárt felrakok képet, hogy nekünk milyen volt. Milliónyi típus van. Mi sajnos eggyel megjártuk, nem lehetett állítani a magasságán, ezért nagyon belógott a kiságyba, a gyerek állandóan bandzsított, mikor nézte, attól hamar megszabadultunk (szintén F.P. volt). Abból látod, hogy megnőtt a babád, hogy letépi
:):)
Baldachin nekünk nagyon bejött. Hiába új ablakok, nem tesz jót kis huzat sem a buksijuknak. Van baba, aki egyáltalán nem komázza a kissapit, amit én első hónapban pl. Enikőnél rendszeresen a fejére húztam (február végi baba), de annyit tornázott és fészkelődött, hogy hamar lekerült a fejéről, így jól jött a baldachin. Kórházba sapit pl. feltétlen beviszek, mi gyerekünk nagyon megfázott ott, állati huzatosak voltak a folyosók és a nővérek csak a kopasz babákra adtak.
Minket első gyereknél tökre felültettek az ismerősök, hogy már bezsákozták nekünk a ruhákat, majd a 8. hónapban menjünk el érte... csak duma volt. Úgyhogy, ha valaki mondja, hogy odaadja, akkor huss, menj is el érte. Mi nagyon számítottunk rá, főleg anyagi helyzetünkben, úgyhogy pofánverésként ért, hogy átvágtak, másnak ajándékozták - mondták ők -, én meg elhiszem, ha akarom. Inkább hozd el és rakjátok le a pincébe, nem kell rögtön - ilyen hamar - babaszobát berendezni, de legalább tudj vele számolni, hogy az már megvan.
Orvosválasztás
Remélem sikerrel jársz, egyszer kell csak megtalálni a jó dokit!