Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Ez tök jooooo, hogy minden nap gratulácioval kell kezdenem a levelemet!!!
Ma Orsoly a soros, gratulálok tiszta szivemböl!!Kép
Norci, Kata, köszönöm a grafikonokat, alaposan tanulmányozgatom!!!
Lella, ma véletlenül sikerült belépnek az oldaladra, de ott még nem látom a grafikonokat, remélem azért elöbb-utobb sikerülni fog berakni oda is!
Sajna peteérés még hirböl sincs, talán késöbb, ha még lehetséges...Olyan jo lenne, ha normálisan müködnék már végre.
Pusszancs
Barbi
Barbi

Sziasztok!

Aki kérte, annak mail elment.

Györgyi!
Én szájban mértem és igen, a legmagasabb a 36,7 volt.
Még nem szedtem semmit. A jövö hónapban akartam elkezdeni a Macát. Már nem fogom Kép Kép Kép

Orsoly!
Isten hozott az öszi babaesöben! Kép Kép Kép KépGratulálok, vigyázz magatokra nagyon és ne izgulj, egy 6 hetes babát nem lehet elnézni. Az én lányom 7 hetes volt amikor elöször ultrahangon voltam, és még én laikus is láttam a monitoron, hogy az egy baba Kép Kép Kép

Monchy!
Nincs mit! Csak pozitívan álljunk hozzá, jó? Sikerülni fog!!!!! Látod peregnek a tagok. Olyan jó lenne együtt átmenni a másik topicba, ahová Te is jössz.

Éva!
Én vasárnap teszteltem elöször. Negatív lett. Ennek ellenére semmit nem emeltem meg aznap, pedig egy szobát pakoltunk ki teljesen, az új padlószönyeg miatt. Itt a bizonyíték. Ha emelgetem a bútort most nembiztos, hogy van pocaklakóm. Szvsz. ne vállald ha csak egy mákszemnyi esély is van rá, hogy babás lehetsz.
Ugye lányok?

Norci!
Válaszoltam, megkaptad?
Én már alig várom a jövö hetet, hogy a dokibácsi is megerösítse, és még ha csak monitoron is de lássam a babucimat.

Puszi Mindenkinek!

Kata
Kata

Sziasztok lányok!

Orsolynak nagy-nagy gratula! Kép

Hihetetlen, hogy mi van itten....

Ancsikám, kedves hogy hiányolsz.Télleg sok a munka Kép. Vagy Kép

Velem semmi hír. Érlelgetem az ehavi petémet.

Puszi: Lotti
Lotti

Nagyon gratulálok a kedves kismamáknak-nagyon vigyázzatok magatokra és a pocaklakotokra!!!Kép
Nem szol senki hozzám,pedig minden nap igyekszem jönni ,hogy elolvassam a fejleményeket...és rólam senki sem érdeklödik soha...na mindegy!Itt van két kép nektek , találtam-hátha segit nektek valamit!
KépKandi72Kép
Kép
Kép
Kandi72

Szép jó reggelt Lánykák!

Kép Kép Kép
Sajna ma is eléggé pörgös napom lesz, úgyhogy nem tudom Veletek tölteni a napot! Kép De amikor tehetem, benézek és olvasgatlak benneteket. Addig, amíg nem indul be a nagyüzem, itt leszek.

Kandi72!
Köszönjük a görbét! Kép Amiatt meg ne csüggedj, ha nem beszélgetnek Veled, hiszen ez nem szándékosan! Csak hát annyi az olvasnivaló, hogy mire az ember végigolvassa, addigra félig elfelejti, hogy ki mit írt és mire is reagáljon. Elöfordult már, hogy velem sem beszélgetett senki, de azért nem keseredtem el! Úgyhogy írj csak bátran, elöbb-utóbb valaki biztos reagál rá! Kép Kép
Különben is, mindjárt jön a középidöd, úgyhogy ne búslakodj! Most fel kell töltödni, hogy legyen energiád! Adok egy keveset: ++++++++++++++++++++++ Kép Kép Kép

Györgyi!
Gabó esetében nem áll fenn a kövérség állapota! Kép Ezt tanúsíthatom.

Gabó!
Ne félj, hiszen Neked is van zebrácskád (ÁFI, ha jól emlékszem)! A zebra pedig köztudottan szerencsét hoz!!! Kép Kép Kép
Egyébként hiányolom az aláírásod mellöl a "smile-figurát". Annyira megszoktam már, hogy hiányzik. Azonkívül, ha nem teszed oda, még azt találom gondolni, hogy nem vagy jókedvü. És ez nagyon bántana, úgyhogy tessék ezentúl odabiggyeszteni megint!!! Kép Kép Kép

A mai lista:
Sugár 1c 56 cn Salgótarján 23 év
Cicó 4c 53 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 46 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 39 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 39 cn Líbia 32 év
Boglárka 8c 32 cn Györ 24 év
Andi 13c 29 cn Szeged 30 év
Eni 2c 28 cn Pécs 26 év
Edina 7c 28 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 27 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 27 cn Ulm 26 év
Djeszter 2c 27 cn Budapest 29 év
Lora 11 c 25 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 24 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 23 cn Adács 27 év
Éva 28c 20 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 6c 19 cn Szekszárd 21 év
Barbi 7c 17 cn Calgary 26 év
Kriszti 13c 15 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 14 cn Pusztavám 26 év
Moni 5c 12 cn Törökbálint 28 év
Lotti 10c 10 cn Budapest
Kandi72 1c 9 cn Budapest 29 év
Cincérke 33c 9 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 8 cn Budakeszi 32 év
Eszter 13c 7 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 7 cn Maglód 33 év
Gitta 6c 4 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 3 cn Debrecen 24 év

Mindenkinek szép napot kívánok!

Kép Monchy
Monchy és Zebulon

Moni!
Úgy érzem, igencsak jó hatással van rád a Maca!!! Kép Kép Kép
Miközben olvastam a soraidat, úgy éreztem, hogy én is feltöltödöm energiával. Úgyhogy utólag is köszi a "virtuális" Macát! Kép
Tetszett a harisnya-hasonlatod! Kép

Orsoly!
Úgy örülök, hogy van pocaklakód! Kép Kép Kép
Mit gondolsz, az jelent valamit, hogy melletted ültem szombaton? Kép

Kép Monchy
Monchy és Zebulon

Jó reggelt jó reggelt!!!! Kép Kép Kép
Itt legalább csupa vidámság van! Kép Kép Kép Sok öröm-jelecske!

Nem nézzétek meg az Erazmusz topikot!!!!!!!!! Van egy nagyon "vad" hozzászólás és csak sírnátok rajta vagy nagyon bosszankodnátok. Én mindkettőt megtettem... Kép

Caldeának ++++++++++++++++++++++++++ Kép Kép Kép
Jók legyetek!
Cincérke
Cincérke

Sziasztok!

A mai reggel nagyon "szomorúan" indult, az eddigi 37,1-bol ma csak 36,8 lett. Holnap biztos megjon.
Bánatomban készítettem egy forró capuccinot, utana fel is ugrott 37,1-re. (De a számban mértem, ugyhogy ez csalás...)
Azt hiszem holnap reggel ujra az utolso helyre kerulok. Kép

Orsoly!
Mit mutatott a reggeli teszt?

Sugár
Sugár

Sugár!

Ne légy szomorú, holnap még minden lehetséges! Kép Elöre ne szomorkodj! Kép

Monchy
Monchy és Zebulon

Monchy!

Azért még nem vesztettem el teljesen a reményt, de már a mellem sem olyan érzékeny. Kép
Eddig még az is kellemetlen volt, ha a polo hozzáért. De legalább ne váratott volna magára 57 napig!

Sugár
Sugár

Cincérke!

Elolvastam azt a "vad hozzászólást" dr. E. topicjában, amit említettél. Kép Hát, nem tudom, hogy mi állhat a dolgok hátterében, így nem tudok nyilatkozni.
Én is elítélem az abortuszt, meg szerintem itt mindannyian, hiszen nekünk teljesen más cél lebeg a szemünk elött! Kép
De nem tudhatjuk, hogy Kitti esetében mi van a háttérben, így szerintem nem ítélhetjük öt el a döntése miatt.
Az is lehet, hogy nem a férjétöl van a gyerek, vagy éppen a férje kényszeríti arra, hogy elvetesse.
Egyvalami viszont nem tetszik nála: a stílusa, az a szenvtelenség, ahogyan beszámol a történtekröl. Teljesen tárgyilagos, semmi érzelem nem tükrözödik a mondatai mögött. Semmi kétségbeesés, pusztán a tények. Brrrrr, ráz a hideg.
Mi persze itt mindent megteszünk, hogy legyen baba, másnak pedig csak úgy váratlanul, akarata ellenére "becsúszik".
Hát ez van!

Monchy
Monchy

Sziasztok!

Lotti! De jo, hogy te is benéztél, habár tudjuk, hogy csak este van rá idöd, de azért hiányzol innen!!!KépKépKép

Monchy!

Ugye dolgozol? Perste, hogy jelent valamit, hogy Orsoly mellett ültél!!KépKép

Képzeljétek ma reggel hömérsékleti rekordot döntöttem!!! 37,25 hüvelyben, ilyen magas még sosem volt! remélem még sokáig igy marad!KépKép

Kandi72

A gyerköc nagyon édi!Kép A papa focista??? Hol szereztetek a gyereknek megfelelö méretü mezt?

Osoly!

Mit mutat az "ellenörzö" teszted??

Sugár!

Nem elkeseredni, amig nem látod a mensis bizonyitékot!

Ja és Gabo nem, hogy kövér, hanem nagyon is nádszál!! Tehát PCO kizárva!!! Olvasod ezt Gabo??
KépKép

Ancsi Drága!

Veled álmodtam: Pesten voltunk UH-n és onnan akartunk átmenni Gyöngyösre! Vajon mit jelent ez? (természetesen babásak voltunk!KépKép

Cincérke!

Persze, hogy itt mindig vidámság van!! KépKépKép

Pucur és Phedra
Pucur & Phedra

Jó reggelt Mindenkinek!

Györgyi!
Most kb 60 kg vagyok. Nem tudom ez sok-e, de én úgy érzem egy kicsit magamra szedtem az utóbbi hónapokban. Hozzá kell tennem, hogy eszem a maternát és olyan gyogyit szedek, amit este bö étkezés közben tudok csak bevenni.Kép
Hátha nem az. A doki csak észrevette volna a laparon.KépKép

Gabó
Gabómanó

Szebb reggelt mindenkinek, legalábbis amilyennek nekem indult.

Sugár!
Ne legyél elkeseredve! Fel a jejjel, még minden lehetséges!
Sugárzom a +++++++++++++++++ energiát, pedig most nekem is elkéne egy kicsi.

Képzeljétek Ilyen pocsék hireket. Végleg megszüntetik nálunk a netet. Micsoda hely ez? Mit fogok csinálni nélkületek? Tisztára le vagyok törve. Mint a bili füle.
Valahogy otthonra kellene beszerezni, de nem tudom hogy lehet. Bocsi hogy ilyesmivel untatlak titeket.
Mindezek tetejébe ma reggel a hőm megint 37 lett csak. Én ezt nem értem Mintha hullámvasuton ülne: 37,1 37,1 37,1 37 37,1 37
A melleim még mindig fájna, egyáltalán nem tudok úgy aludni, ha rajta fekszem. A hőm ahhoz képest jó, hogy a mult hónapban 3 nap után leesett, elötte 6 nap után.
Ráadásul valami kis vérzést is tapasztalta, de nem olyat mint a mensim szokott lenni.
Na mindezek után semmi kedvem ma semmihez.

Jók legyetek. Amig még van net jövök, aztán már csak könyvtárból tudok. Ha mégis összejön a baba mindenképpen megírom nektek.

Djeszter
Djeszter

Djeszter!

Hát a net a tényleg rossz hír. Miért szuntetik meg most, mikor inkább minden cég elofizet rá???
Ráadásul hiányozni is fogsz innen!
Remélem azért csak sikerul valahogy gyakran nethez jutnod! Kíváncsi vagyok - szerintem mindannyian kíváncsiak vagyunk, hogy mi lesz Veled!
Orulnék én olyan honek, mint amilyen a Tiéd!!! Kép
Az az 1 tized az tényleg semmi, az szerintem tokeletes ho! Ugyhogy emiatt egyáltalán ne aggodj!
Remélem azért még tudsz netezni!

Sugár
Sugár

Drága Pucúrka!Kép

Látnál most. Fülig ér a szám. Nádszál vagyok. Azért jó nagy 60 kilós nádszál. Jó hallani egy kivülröl szemlélö megítélését.KÖSZIKépKép

Puszi: Gabó
Gabómanó

Jó reggelt Barátosnéim!Kép
Továbbra is feldobott vagyok, jókedvem van..KépKép

Pucúr!!!Kép
Ez így is lesz...) Az álmok sosem hazudnak..)
Természetesen mindketten babásak leszünk...méghozzá HAMAROSAN...Kép ÉRZEEEEEMMMM!!!

Szóval, ma ki is lett kétcsíkos????Kép

Nemsoká benézek, szólít a kötelesség...

Ancsi és Debra
Ancsi

Az álmokról jut eszembe: én ma azt álmodtam, hogy 37,6 a hom. Hát most ez nem jott be Kép

Sugár
Sugár

Sziasztok!

Djeszter!

Ne légy szomi az én hõm is olyan mint a hullámvasut. Nekem ma visszaesett 37,1-re.
A melleim nekem is elviselhetetlenül fájnak már 5 napja.

Sugár!

Nem elkeseredni jó?

Orsoly!

Szerintem biztos terhes vagy, nyugodj meg.
Azért teszteltél?

Éva!

Egyetértek Szonjával most ne menj semmilyen megerõltetõ munkára.

Norci, Kata!

Köszönöm megkaptam a görbéteket.

Kriszti!

Hõd hogy áll?

Andy
Andy

Sugár!

A ugy tudom, hogy egy virus invázio miatt szüntetik meg nálunk a netet. Biztonsági okok.
Sajna.

A vérzésnek sem örülök. Nem tudom, hogy mi lehet.Viszont rengeteget járok wc-re. Szerintem én vagyok az orvostudomány csödje. Nálam minden forditva történik, mint másoknál.

Djeszter
Djeszter

Sziasztok!

Megfogadtam magamnak, hogy nem jarok egesz nap a netre. Pedig annyira szeretek Kép (csak hat massal is kell foglalkozni...). Ma legkozelebb szerintem este jovok (du. 4-re kell mennem a dokihoz, hogy megnezze, hogy hat-e a Serophen (es a Maca Kép), de azert lehet, hogy meg elobb "elcsabulok".
Szoritsatok! Kép

Sugar!
Meg ne add fel. Tudom, hogy szeretned, ha nem jonne meg, de meg nem probalkoztok regota, es "normal" esetben is lehet, hogy 3-4 honapot kell varni a babusra. Kevesebben stresszelni rajta.

Cincerke es Monchy!
En nem erzem, hogy szenvtelen lenne, hisz meg is kerdezi, hogy "Ön ajánlaná-e a baba megtartását a korai idö miatt is?"
Azt hiszem felti az egeszseget, szeretne meg gyereket, de az elozo pont ezert fontosabb neki.
En is mindig is eliteltem az abortuszt (es nem csak amiatt, hogy mar sok ido ota probalkozunk).
Es valahogy melyen azt erzem (persze nem szabadna), hogy a termeszet miert nem "bunteti meg" a fogamzasgatlas helyett abortuszt valasztokat. (Van olyan "ismerosom", aki 8 gyerekebol 6-ot! elvetetett. Hat igazsag ez? Miert lehetett meg a masodik abortusz utan gyereke? Oke, az elso meg esetleg "becsuszhat".)
De azert nem itelem el, meg ha a cselekedetevel nem is ertek egyet.
"az anyameh gyumolcse jutalom"...
De szeretnem, ha vegre nalam is csak becsuszhatna, meg vedekeznek is, csak becsusszon!Kép

Kandi es mindenki!
Kezdek belekeveredni. A multkor a Kata hogorbejet nezve jutot eloszor eszembe, hogy en ezt az egeszet nem ertem. Hiszen mindehol azt irja, hogy 37 fole kell mennie a masodik fazisban a honek, es olyanrol, hogy alacsony alapho senki nem ir. (persze tenyleg jol lehet latni a minimumot...) En meg alandoan gorcsolok, mert az en hom is 36,4-36,6 kozot az elso fazisban, de nem szokott akarni 37 fole menni. De ezek szerint ez is lehet normalis... Kép Jo tudni! A Kandi gorbejen meg nem latom a minimumot... A 10. nap lenne? (de akkor meg eleg lassan megy (4 nap) 37 fole, ez igy oke?)

Beszti
Beszti

Sugár,
Sajnálom, hogy lement a höd. Azért fel a fejjel, minden megeshet!

Djeszter,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ és ne bánkódj. Ha van otthon számítógéped, csak egy modem, meg egy havidíjas szerzödés kell, hogy tudj otthon netezni. Az isdn vonal sem elvetendö ötlet, mert sokkal gyorsabb vele a letöltés ergo pénzt spórolsz vele.

Lányok,
Én egyátalán nem ítélem el Kittit. Sajnálom öt, hogy ilyen nehéz döntés elé kell néznie. Van már egy kislánya, tudja mit vállal és mit veszíthet.
Toleránsnak kell lenni azért mert nem tudhatod milyen sorsot szán az élet NEKED. Míg mi gyereket szeretnénk, addig mások elvetetik babájukat. Igen, ilyen az élet. Amikor a te babád születik mások meghalnak. Ilyen az élet. Sajnos.

Az, hogy szerintetek érzelemmentesen írt szerintem az sem gond. Szerintem sorai mögött nagyon nagy gyötrödés áll. Az jobb lett volna, ha úgy ír, hogy "ugye nem kell elvetetnem a babámat, sírok éjjel-nappal, stb? Nem hiszem. Ráadásul ebben az esetben olyan választ kapna amit HALLANI AKAR. Tipikusan az a szitu, amikor a lány megkérdi a fiút "Ugye szeretsz?" mire a válasz "Igen". A lány ezt szeretné hallani, nem mást. Én sajnálom öt és a családját. Pucurnak is igaza volt, amit mondott. NEm feltétlenül kell elvetetnie a babáját ez alkati kérdés!

Puszi, Moni
mj

Sziasztok Lanyok!

Nem teszteltem. Meggyoztetek tegnap, na meg realisan nezve a dolgot, nem a teszt, hanem az orvos szava mervado minden esetben. Ugyhogy inkabb majd megveszem azon a penzen a Kismama ujsagotKépKépKép

Monchy es Andy: tuti hogy jot jelent, hogy mellettem ultetekKépKépKép

Most jott az a korszakom, hogy jutnak eszembe a dolgok, amiket elkovettem az elmult 6 heten: belenyaltam a pezsgobe a minitalcsin, megittam egy Neocitrant amikor nagyon nathas voltam, bevettem egy tablettat isKép Jajjjjjjj

Lanyok, gyertek ti is utanunk, aztan nyissunk uj topicot Zebracsalad nevenKépKépKépKépKép

Pussssz: orsoly
orsoly

Jo reggeltKépKép

Cincerke
Meg asszem senki nem valaszolt neked,az 5 ampulla 5000 FT.Nem olcso de telleg jo.

DJEszter
Ez nem igazsagos!Sajnalom,azert gyere amikor csak tuccKép

Orsoly
valaszoltam!

Gabo
Ugye mar sokkal jobb mindenKépKép????Ma postazom a lapot.Hol a koszonto??

Sugar
Tobb varandossag kezdodott igy,meg ne add felKépKépKépKép

Lanyok!
Pici felreertes alakult ki a PCO-val kapcsolatban.Nem feltetlenul 100 kilosra hiznak,en is 60 kilo vagyok.Csak rossz a cukoranyagcsere,en onmagamhoz kepest vagyok `sulyos`+ 4-5 kilom van.

Megyek elolvasom E.-t

puszi Kriszti&Ella
kriszti

Orsoly!

Helyes...
Eppen akartam irni, hogy a vedono tesz alapjan nem vesz terhesgondozasba, a doki szava a mervado. Egy kb. 6 hetes pocaklakot pedig gyonyoruen lehet latni az UH-n meg laikuskent is (lattam ekkorat sajat szememmel (ott akkor lattam eloszor UH-s monitort), ugy nezett kis, mint egy babszem (alakra), meg nem igazan latszott emberkenek, de tokeletesen kiveheto volt (a fiam! De szeretnem ujra atelni...Kép). Te nem lattad?
A kulonbozo dolgok miatt pedig ne aggodj! Egyik sem fog artani neki KépKép (innen meg jobban vigyazol...)

Beszti
Beszti

Orsoly!

Szerintem jol dontottél!! Kép Kép Kép
Azok miatt az aprosagok miatt ne aggodj! Inkább élvezd a kismamaságot! Kép

Sugár
Sugár

Koszonom a biztatást! Nyafogást abbahagytam, tényleg nem nagy tragédia tortent, meg akkor sem, ha megjon. De azert meg mindig remenykedek egy kicsit.... Kép

Ugyan ki lesz a kovetkezo? Kép Ki a legerosebb lancszem? Kép

Sugár
Sugár

Lányok!
Az abortuszról szerintem így nem lehet nyilatkozni, hogy elítélem e vagy sem. Tudomásul kell venni, hogy van ilyen.

Vagy jobb lenne, ha a megeröszakolt és teherbe esett nök kihordják gyereküket, vagy a nyomor tetejébe szüljenek még egy gyereket, aki csak az éhezést és a nélkülözést fogja látni? Az jobb lenne e a gyereknek, ha az utcára kidobva élné életét és pénzért kuncsorogna? Az jobb lenne, ha az alkoholista papa mindennap megverné? Az jobb lenne, ha a gyerek kihordása az anya életét is veszélyeztetné, és esetleg mindketten belehalnának? Vagy esetleg férj nélkül, papa nélkül, aki lelép, nevelje fel 14-15-16-17 évesen? És még számos okot tudnék felsorolni.
Ne általánosítsatok, azért mert MI BABÁT SZERETNÉNK!

A 6 abortusz is lehet az emberi tudatlanság és persze a hülyeség müve. Megvallom azért ez nekem is sok és ilyen esetben már én is elítélem a szülöket. Mindkettöt! Az emberek többsége azért valószínü van annyira okos és müvelt, hogy tanult az elsö abortusz példájából.

És ne értsetek félre. Nem azt állítom, hogy az abortusz jó, de még mindig jobb mint egy örökre megpecsételt, elrontott, élet.

Tudom most felháborodtok és azt fogjátok mondani, hogy persze a fent felsorolt esetekben azért elfogadható az abortusz. De akkor ne ítéljétek el! Ne kategorizáljuk, skatulyázzuk be az embereket.

Moni
mj

Andi!
Ha most megint jóslásokba akarnék bocsátkozni Kép, akkor azt mondanám, hogy babás vagy...Kép

orsoly!
szerintem már meg is rendelheted a Kismama újságot nagyjából 9 hónapra..Kép

A hõm reggel felkúszott 36,8-ra...haladok a csúcsraKépKép

Ancsi
Ancsi

Andi
A hom beallt a 36.6-ra stabilan,ez igy szokott lenni.Ugye meg nem keseredsz el???KépKépFel a fejjelKépKép

Monchy
Kapok idezetetKépSzeretned ha elkapnad Orsolytol a babafertozest mi??Kép

Kriszti
kriszti

De ugye az elhizas nem feltetlenul PCO-ra utalhat?
Nalam a +20 utalhatna erre, de nehez lenne eldonteni, hogy tenyleg ez-e az okozo, mert en eszek es nem mozgok (es stresszelek, ami szinten ok lehet). Ezek utan "termeszetes", hogy tobb vagyok a kivanatosnal... (Foleg, hogy genetikailag sem a sovanysagot hordozom valoszinuleg.)
De a tunetleirasoktol mindig fraszt kapok, ti nem ismertek magatokra mindig? Valami hasonlo tunetem nekem is van mindig, ami persze, hogy nem lenyeges...
Pl. itt a PCO kapcsan a Kriszti leirta a hajhullast (nincs fokozottabban), edessegkivanas (ez sincs a normalison felul szerintem), elhizas (van), ezenkivul tudom, hogy a verzeselhuzodas (ez neha van), vagy -kimaradas (nincs), es persze a petefeszek allapota (nem tudom, de remelem a doki csak szolt volna!).
Na most PCO-m van? Erazmusz dno szerint lehet, a dokim nem mondta, en hiszem, hogy nincsKépKép!

Na sziasztok, meg esetleg du. 2 korul benezek, meg este biztos (bar akkor mar lehet, hogy nem lesz senki, de legalabb olvasgatok Kép
Tenyleg szoritsatok, lasson egy-ket gyonyoruen ero tuszot! Kép

Beszti
Beszti

Lányok,
honnan ez az abortusz-téma????

Ancsi
Ancsi

Beszti,
Ne láss rémeket. Én amikor egészségügyibe jártam minden betegség tünetét amit tanultunk, tapasztaltam magamon. És hidd el, nagyon sok betegséget tanultunk! Több százat.

Az elhízás nem feltétlenül PCO zavar. Lehet más is mögötte. Ahhoz, hogy tisztázd a dolgot, feltétlenül vizsgáltasd ki magad. És utána megnyugszol, esetleg megfelelö kezelésnek vetnek alá. Küldök energiát, hogy minden rendben legyen ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabó a nádszál,
Nöi szemmel nézve te és ha megengeditek, hogy ilyet mondjak, minden hátsó gondolat nélkül: Te nagyon jó nö vagy. Nincs rajtad felesleg, ne aggódj miatta.

Tegnap szerelmeztünk párommal. A felét elröhögtük a nagy igyekezet miatt. :-))))))))

Üdv,
Moni
mj

Ancsi,
E. topikjából.
Moni
mj

Meg egy utolso...

Moni!
Elitelem az abortuszt. A fenti esetekben is elitelem. Nem az embert, ahogy irtam is, hanem a cselekedetet. Meg akkor is ha megeroszakoltak, barmikor. Ez az en felfogasom. De tudomasul veszem, hogy ez en vagyok, es mindenkinek joga van donteni. Ne szulje meg, ha megeroszakoltak, vagy barmi mas. Neki nem kell, ha ugy akarja. De en nem gondolhatok mast, mint hogy MINDEN esetben gyilkossag. Mindez CSAK magam szamara kotelezo ervenyu. SENKI masra. Nem beskatulyazom oket, ahogy irtad, inkabb sajnalom. Sajnalom, mert szamukra nem ertek az emberi elet (egy kis ize, amitol meg lehet, vagy kell szabadulni, nem ember).
Nem tudhatjuk, hogy mi a sorsunk, mi fog tortenni velunk, egy mostani ilyen cselekedet, nem biztos, hogy megvedi az embert a jovobeli sorsatol (pl. elhagyas..).
Tudod, csak azt utalom hihetelenul (es ez nem a megeroszakolos eset), amikor valaki fogamzasgatlas helyett alkalmazza. Tudom, hogy nagyon sok tudatlan ember van. Es azt is, hogy nincs szaz szazalekos modszer. Mindenkinel "becsuszhat". (Akkor talan kevesbe itelem el, ha lehet igy fogalmazni).
Es ne ertsetek felre.

Beszti
Beszti

Kandi!

Én mindig olvaslak, csak nem mindig tudok hozzászólni idöhiány miatt. De mindig gondolok rád is, mint itt mndannyiótokra. Tudd,hogy én szavak nélkül is veled vagyok!!!!!!!!)

Monchy!
Ezt csak neked küldöm Kép

Eszti!
Én is mindig találok magamon tüneteket. Ez néha örületbe kerget, de aztán elmúlik. Kép

Gabó Kép
Gabómanó

Beszti!

Csak annyit szeretnek meg hozzafuzni az abortusz temahoz, mondjuk a jelen esetet veve alapul, hogy amennyiben a terhesseg az anya vagy a magzat eletet veszelyezteti, akkor igenis van ertelme az abortusznak. Es itt a nemregi csaszar miatt erre sajna van esely, bar teny, hogy az orvosok mindig inkabb borulatobbak....

orsoly
orsoly

Kriszti, köszi, hogy megírtad mennyibe kerül a Gynevac. Lombik után (80 rugó volt a gyógyszer és nem is sikerült Kép )már olcsóság ez az 5000 Ft...

Csak azért írtam Kittit mert nagyon ledöbbentem. Nekem ilyesmi meg sem fordulna soha a fejemben. Bármilyen helyzetben lennék. Igen a gyermek ajándék, Isten ajándéka épp ezért nem szabad vele "játszani". Nem elítélésrol van szó, de ha már egyszer ott van az a pici, nincs az a körülmény amiért én lemondanék róla. (Mondjuk ehhez hozzátartozik, hogy én sosem szedtem fog. gátlót sehogy sem védekeztünk, mert nem is kellett. Megvártuk az esküvot, nászutat és csak akkor "akcióztunk". Én ilyen konzervatív vagyok és ezt a párom nemcsak hogy elfogadta, de o is nagyonis benne volt.

Bocs a prédikációért!
Cincérke
Cincérke

Ancsi!

Egyszer már augusztusban volt ilyen, hogy a 31. napon jött meg. Akkor lettem túlstimulálva a Clostitól. Most lehet hogy a MACA-tól nem jön meg?
Hát eléggé izgalmas napok mit mondjak.

Móni!

Nekem nyúlós nyákom sem volt a MACA-tól. Érdekes nem?
A röhögésrõl annyit, hogy a múltkor mi is végig
röhögtük, de azért sikerült végig csinálni.

Kriszti!

Nem vagyok még elkeseredve. A hõd emelkedhetne már.

Orsoly!

Tudom hogy hova kell ülni.

Andi
Andy

Beszti,
Értem az érveidet. Más az életszemléletünk és ez így van jól.

Kriszti,
Mikor kezded el a Metrodin kúrát? Annak ellenére, hogy úgy néz ki nem volt sikeres a mütét, maradsz Fábiánnál?

A höm azért nem semmi (újfent):
Az elsö 5 napban 36,8, és a rákövetkezö 7 napban 36,7. Már megint egyenes, csak most nem csak a 2. fázisban, hanem az elsöben IS. Na mindegy még 2 nap és le kell esnie.

Andi,
Nagyon gyanús vagy nekem. Lányok, olyan furcsa, taliztunk és nem is tudtuk, hogy esetleg már babások is vannak köztünk. Inkább csak reménykedve sejtettük, "tudtuk" a dolgot.

Üdv, Moni
mj

MOni és Mindenki!
Kár, hogy ma csak ritkán tudok jönni, pedig annyi jót olvasok magamról, hogy lassan kicsi az irodám az arcomnak.Kép

Gabó Kép
Gabómanó

Sziasztok Lányok!

Ugy látom a tegnapi suly kérdéssel jó nagy port kavartam a PCO körül. Remélem nem kezd el mindenki tüneteket keresni magánKép

Kandi
Nehogy azt hidd, hogy nem foglalkozunk veled! Csak már nagyon sokan vagyunk. Te is ugyanolyan tagja vagy a csapatnakKép
Mindenki kéretik mielött "elhagyni" a TopicotKép

Van valami infonk Caldeáról? Rendben ment az inszem?

Djeszter
Nem jo hir a NET hiányKép Pedig kell, hogy értesits minket, hogy elért a babaesöKép

Szeretném ha feltennétek a listára
3c 28cn 26 év Bp
Györgyi
Györgyi

Gabo, akkor rateszek meg egy lapattal, szerintem is nagyon jol nezel kiKépKépKép Bar en szereny leszek, es annak tudom be a ragyogasodat hogy velunk talizhattalKépKépKépKépKépKépKép

pusssz: orsoly
orsoly

MJ
Maximalisan osztom a nezeted az abortusszal kapcsolatban,nem vagy vele egyedul.Nem szabad altalanositani.PERSZE,hogy maradok nala!!Mar belopta magat a szivembe.Egyebkent sem az o hibaja,hogy nem indult be a ciklus,a mutetet tokeletesen csinalta csak en vagyok `selejt`.Most nem nyafogok!Tegnap kinyafiztam magam matol csak nov kozepet varom akkor kezdi adni a szurikat.meg kell varni amig most megjo es indul a komoly kuraKépKépKép
Jo kis gorbeid vannak neked is.Kép

Andiiiii
A legjobb helre ultel!!!

Ancsi
Jo menetelestKép

Beszti
NNa ezt nevezem en bebeszelesnek.PCO-ja csak nnak 100% akirol orvosi szakvelemenyt adnak.Az en edessegkivanasom mar korosnak nevezheto,iszonyatos mennyiseget de csak a 12. nap kornyeken es mensi elott.Egyszeruen szereted az edesseget es mindenkinek hullik a haja.Egyebkent nagyon gyors szor-haj novekedes is jellemzo.De minden tunet lehet egeszen mastol is pl:csak mert ilyen vagy.Erted mait probalok magyarazni?Nme kell mindjart remeket latni.Komolyan ezt igy nem lehet elmagyarazni szoban sokkal jobban meg tudanalk nyugatatni.

Dolgoznom is kellene!!!!!!!!!!!!!!

IMADLAK titeket,mar megint ti raztatok fel tegnap.KOSZONOM!

Puszi,nagy oleles
Kriszti
kriszti

Bejelentkeztem a vedonenihez...keddreKép Szerintetek rakerdezzek, hogy tutira terhes vagyok-e vagy hulyenek fog nezni?KépKépKépKép

Ezt felve kerdezem meg, de ugye nem baj hogy meg itt rontom a levegot? Ugyan nagyjabol olvasgattam a Friss kismamat is, de azert ti vagytok az en baratnoim....es nem szivesen hagynalak el titeket...majd inkabb veletek egyuttKépKépKép

orsoly
orsoly

Orsoly
Nagyan ari vagy!Meg mindig nem mered elhinni,hogy baba lakik a pocidban!?KépKépKépKép
nem rontod a levegot,sot fogjuk a pozitiv sugaraidat.

laccik,hogy kapkodok csupa hibaval irokKépKépKépKépbocsanat!

Kriszti
kriszti

Csak nem birlak itthagyni titeket... Kép

Orsoly!
Nem, ne kerdezz ra! Ugysem fogja tudni maskepp megallapitani, mint teszttel, de raadasul sok doki ugy gondolja, hogy az egyeduli bizonyitek az UH. Szoval te varandos vagy. Biztosan! Az UH nem esetleges dolog, hanem bizonyitek! (A dokid veletlenul nem 5 evig tanult egyetemen? Kép Es utana meg praktizalt is?) Nem tudom, elolvastad-e az elozo hozzad szolo szavaimat...

Kriszti!
Termeszetes nekem magamtol soha eszembe nem jutott volna a PCO...
Eleg nekem a mostani dolgok, nem kell meg egy elhiheted! Kép
Bar lehet, hogyha a korelozmenyimet 5 ujabb dokinak mondanam el, mindegyik mast mondana. (Sajnos a dokikat konnyebb (es olcsobb Kép) virtualisan elerni, mint tenyleges pacienskent...)
Mindegy, ma a dokinal ugyis sok minden eldol... Csupa jo hir er majd! KépKépKép

Beszti
Beszti

Kriszti!

Te mit javasolsz meddig szedjem még a MACA-t? Kb. van még 20 szem. Mostmár szedjem be mindet? Ártani nem árt ugye?

Orsoly!

Szerintem ne kérdezd meg a védõnõt. Ha bizonytalan vagy akkor inkább menj vissza az orvoshoz és õ majd biztosan megerõsíti. Vagy inkább tesztelj egyet, minthogy õrlõdj. Az UH meg nem téved.
Tünet van?

Moni!

Gyanús voltam én augusztusban is, de nem lettem terhes. Lehet hogy valami ciszta okozza ezt, én már csak ilyenekre tudok gondolni.

Andi
Andy

Gabó!
Csak, hogy kidöntsd az irodád falát bájos arcocskáddal:
Szerintem is egy tündéri, nagyon szép leányzó vagy...
Ha fijú lennék irigykednék párodra...KépKép

Ancsi
Ancsi

Beszti! Persze hogy elolvastam, koszi a megnyugtatastKép En nem lattam sajna az UH monitoratKép Bar szerintem, mikor mar felkeltem es ott alltam mellette, akkor is az a kep volt meg rajta....es annyit lattam, hogy ott egy szoloszem nagysagu fekete foltKép Az lett volna a baboca?KépKép

Andi! Igyekszem megnyugodni, csak ugy latszik en mar ilyen aggodos kismama leszek. Bar gyanitom mindenki ilyen, akinek nehezen jon ossze...

Ja, es nem ennel a dokinal szeretnek szulni....pont itt a babaneten szult nala valaki, es abszolute nem volt vele megelegedve. Szal aki tud jo dokit ajanlani, azt szivesen veszem. Lotti ajanlott mar egyet, de asszem megsem szeretnek Kistarcsan szulni...majd meg gondolkozom rajta.

orsoly
orsoly

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?