Új privát üzeneted érkezett!

[quote="horibol"]j írta:horibola igen egy valamit még kihagytam a nőgyógyászom felhívta a diabetológiát és ott mondták ezt az adagot.

A leleteid nélkül?
Nem a diabetológus csinálta a terheléses cukrot.....

pisztácia

NEM!!!!
Nem kell laptető!
Átadom bárkinek!

pisztácia

Princzike,

csúcs a kép! nagyon drága a babócád. a nemét nem látták még?

Kép
gota79

Pisztácia én vevő vagyok a laptetőre! :D

Princike, csuda szép kép! :D :D Én is én is!!!

Horibol, volt hüvelyi uh?
mókica

sztk orvos de sosincs ideje semmire max 5 perce van egy embere és azt se tudja kivagy foglald neki gyorsan össze és már kérdi is hány kiló vagy oké más panasz ha van akkor vérvétel és kb ennyi ezért áll a sorban 4 órát az ember ugy hogy időpontja van. Hüvelyi ultrahangot még sose csináltak nekem csak hasit de annak megírtam az eredményét. Ami még lehet hogy fontos volt egy vakbél műtétem mely után csomók lettek a hasamban de ezzel sem kell foglalkozni állítólag mondjuk ezt már régóta tudom. A nőgyógyászom négy helyre adott rögtön beutalot ultrahang, hormon labor, diabetológia, endokrinológia. A vércukor terhelést a diabetologus ajánlotta de csak akkor kellet volna vissza menem ha rossz az eredmény de ilyet nem mondtak. Az endokrinologus írta elő az ismételt vércukor és inzulin terhelést mivel inzulint először nem néztek. Amikor felhívta a diabetologiát a dokim akkor nála voltak már a fentebbi leletek és ezt javasolták.
horibol

Horibol!

Fuss még egy kört, légy határozottabb kicsit!
Tudd, hogy mit akarsz, ne hagyd magad lerázni, másként nem fog menni!
Ha emelést akarsz, emeljenek, mondd el, hogy ha nem tudsz tovább fogyni a DIÉTA mellett sem, akkor mi legyen, tegyen valamit!
Ne böködjön, az nem megoldás!
Ennél okosabbat nem tudok sajnos ajánlani!

Móki!
Tiéd, nagyon esedékes lenne már!
Te és Babszika nagyon rég vártok.........

pisztácia

januárban szerintem felkeresem újra a nőgyógyászom mert tényleg nem akarok fogi gátlót szedni mert semmi értelme meg letelik a három hónap várakozás is lassan a tejcsorgás véget. Akkor majd mondom hogy emelni kellene a metet aztán meglátom mit szol hozzá. Ha ellenzi akkor megkel válnom sajna tőle is pedig szerintem jó orvos.
horibol

Sziasztok!

Horibol,
én tavaly novemberbe kerültem endodokihoz sajna, addigra már túl voltam olyan dolgokon amin nem biztos szükség lett volna.
Na a lényeg az h az első azt mondta h nincs semmi bajom, akkor decemberbe már a második endodokit fogyasztottam, kis idő után amikor is jelentősen javultam (-11 kg, de az eredményeim sajna romlottak-ami a met egyik hatása , de ez természetes mert utána javuló tendencia jön.)
akkor elkezdet ijesztgetni, h cukor beteg leszek 1-2 éven belül.Ekkor döntöttem el, h inkább utazok 50 km-t , de egy olyan orvossal beszélek aki érti mit csinál, ekkor kerestem fel Valicskó doktornőt.
Az előző orvosaimak mondani kellett milyen vizsiket KÉREK!(és igen , határozottan közöltem, még a körzetimet is tájékoztattam dolgokról aki kinevetett, majd később elnézést kért, h nem hitt nekem.
Az elmult évbe nem stimuztak nem szedtem semmit és szeptemberbe tökéletes értéket produkáltam.
Vendég

Horibol
Szerintem is menj el Tüű dokihoz. Én is hozzá járok és csak ajánlani tudom. Nekem is amikor mondta, hogy most már nyugodt szívvel próbálkozhatunk a babáért, a második hónapban már ott is volt! Szóval inkább fordulj hozzzá!

Gota
Hát.. 100%-osan nem biztos, de nagyon úgy néz ki, hogy kislány lesz. Kerstük minden formában a kukiját, de nem találtuk :lol:
Aznap nem tudom hányan voltak a nőnél Uh-on, de azt mondta, hogy aznap 1-etlen egy kisfiú volt csak... érdekes. Lehet idén lánydömping lesz a tavalyi fiú dömping után? hehe... :lol:

Móki
Küldöm neked a +++++++++++-at ! :lol:

Kép

Kép
princzike

Princzike! Csodaszép a babátok! :lol: :lol: :lol: Mikor voltatok 4D-n?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Sziasztok!

Princzike gyönyörűűűű :)

Lucuzs: már csak 1 nap, nem vagy izgatott?csuriban a kezem :)

Horibol: elég szörnyűségeket írsz le..amit előttem írtak azzal tudok egyet érteni.

Mi jól vagyunk egyébként...küzdünk a cumis üveggel...

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok lányok!
Bocsánat hogy szó nélkül eltűntem az ünnepekre, de volt egy kis riadalom. 23-án voltam dokinál, aki manuálisan megvizsgált és utána egy kis véres nyák távozott. Természetesen berezeltem és amikor tudtam feküdtem, pihiztem az elmúlt napokban. Szerencsére csak pár csepp vér volt, dokit hívtam aki szintén mondta hogy nyugodjak meg, ez a vizsgálattól van.
Most 30-án vissza kell mennem, hát meglátjuk, próbálok nem előre parázni. Ráadásul ma reggelre a mellfeszülés is sokat enyhült, ha jól számolok, akkor most járhatunk a 6. hét közepén és fogalmam sincs hogy ez normális -e :roll:

Meli: nem találok szavakat arra ami Veletek történt, nagyon sajnálom, sok erőt és kitartást kívánok Nektek :(

Lucuzs: igazából ma miattad néztem fel ide a fórumra és sajnálattal láttam, hogy még nem írtál... Nagyon várom a híreket :)

princzi: gyönyörű a kiscsaj

horibol: a lányok itt már minden lényeges infót leírtak, szerintem is jelentkezz be mielőbb a MM-be. Tűű-ről az esetemben is csak annyit, hogy amikor nekem mondta, hogy most már jöhet a bébi, a következő ciklusban spontán teherbe estem.

móki: én is küldöm a drukkjaimat Neked :)

julcsi: érleld csak a szép tüszőcskéket :!:

Mindenkinek szép napot kívánok!
Vendég

Csibuc!
Vizsgálat után normális!!!Persze a pihi nem árt! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Lucuzs: most látom csak, hogy ma 13. dpo-n vagy, ezek szerint "csak" holnap tesztelsz?
Vendég

zazzy: köszönöm, bár elsősorban az enyhülő mellfeszülés miatt aggódom, mert nem tudom, hogy ez rendben van-e így a 6. hét közepén :roll:
Vendég

Sziasztok!

Csibuc,
nem lesz semmi gond, nem baj az, ha nem feszül a melled annyira. Most mondjam azt, hogy én a Hannánál azt sem tudtam mi az a mellfeszülés?

Princzi,
nagyon édes bébi. Mikor még nem olvastam mit írtál, én fiúra tippeltem :roll: .

Horibol,
üdv. itt!

Lucuzs,
holnapra drukk!!!!

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Kis életjel.

Meli: nagyon sajnálom, sok erőt és kitartást az újrakezdéshez.

Aisha, gyögyörű baba.

Zazzi már 8 hónaposak vagytok?????

Szuper a 4d felvétel, igazi kis modell baba.

Nálam a helyzet változatlan, semmi előrelépés, és persze megint elment egy újabb év.

Kép
timcsi82

Timcsi! Azért a 14.dpo szerintem igenis előrelépés!!!! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Jajj, a fene tudja volt-e egyáltalán ovu. Ezt magától generálta a rendszer.

Kép
timcsi82

Aisha!
Cumisüveg???? Kevés a tejed?

Zazzy!
Fotók?

Princzike!
Kislányt várni nagyon jóóóóó! :D

További drukkok a teszteléshez......

Timcsi!
Reggeli hőd? Abból lehetne látni, hogy van-e peteérés.

pisztácia

Nem mérek hőt, nem egyidőben kelek.

Kép
timcsi82

Aisha, miért kell cumisüveg????? :shock: :shock: :shock:

Timcsi jó látni téged is! Ha nem mérsz hőt honnan veszi a rendszered a 14. dpo-t????

Kösz a drukkokat! :D
mókica

Nővéremnek elment a magzatvize! Mennek szülni! Olyan izgatott vagyok!!!! :D (jan. 9-re volt kiírva)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Látod ezt én sem tudom! Lehet, hogy megjósolta???

Kép
timcsi82

21.06-kor megszületett, kisfiú (bár ezt tudtuk)! Nagynéni lettem!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

negatív :cry: :cry: :cry:

Indulunk Tapolcára, este jövök.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Jaj Lucuzs annyira sajnálom :cry:
Vendég

sziasztok.

Lucuzs,naygon sajnalom,anyira szoritottam :cry:

Gratulalok a nagyneniseghez.

csibuc,gratula.tunetek hol vannak hol nem,ezen ne aggodj,minden rendben lessz.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Lucuzs sajnálom, de mondjuk még ne aggódj...

Cumisüveg azért kellene, hogy a lefejt tehet elfogadja és akkor pl. a sógornőmre lehetne hagyni pár órára és pl meg tudnánk nézni egy filmet a moziban. Meg próbáljuk felkészíteni, hogy ha vissza kell mennem dolgozni...

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha, így már értem. :)

Lucuzs grat a nővérednek a babóhóz!
Nega tesztet sajnálom, de várom a tapolcai híreket!

Velem nincs semmi.
mókica

Sziasztok!

Igérem igyekszem visszaolvasni, most csak Lucuzsnak egy szót!

Drága Lucuzs!
A nega teszt még semmit sem jelent!
Fantasztikusan javulsz!14.dpo, és nem volt barnázás!Ez szuper!
és van, akinek csak késöbb mutatja a teszt a babét! :wink:

Délután jövök majd!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok Lányok! Köszi minden drukkot és együttérzést. :roll:

Voltunk Tapolcán, a teszt ott is nega lett, megnézett uh-n, a mnyh 15 mm, és sorvadó sárgatest látszik. Az utrót abba kell hagynom, mensi 3. napjától meg jöhet a 2x1 closty. Nyomjuk a következőt (egyben az utolsót :wink:)!!!! :lol:

Nem mondom, hogy nem viselt meg, mert igazából végig bőgtem Tapolcáig az utat, de most már jobb, és mióta a Törökkel találkoztam, már újra hiszek és bízok a sikerünkben. :lol:

Nővéremet is meglátogattam, a babát nem láttuk, mert kék fény alatt van sárgaság miatt, de talán az már sok is lett volna az érzékeny lelkemnek... :roll:

Amúgy meg örülök, mert ahogy Meli is írta, 14. dpo és 2x1 utró mellett nuku barna!!! :lol: :lol: :lol: Szóval talán ezt is elcsíptük! :wink:
Ja, és 10-es tesztnek már illett volna mutatnia a babót, így fix, hogy nem vagyok terhes. Ez van, így tovább kell lépnünk!

Ranita! Köszönöm az sms-t, jobbat nem is írhattál volna! Nagyon jókor, és jól mondtad! Sok erőt adott. Köszönöm. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
sajnálom, hogy most nem sikerült, de a januári biztos meghozza majd a sikert!
És én nagyon örülök, hogy 15mm-es volt a nyh-d, és nem volt barnázás!!!!!!!!!!!!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli! Igen, ez két olyan dolog, aminek én is nagyon-nagyon örülök! Mert javulás van! Segítenek továbblépni! :D

Neked hatalmas ölelés!!! Leszünk még mi zebrásak! Akár a párom is lehetsz! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
örülök, hogy azért jól vagy :? .
De azért egy valamit nem értek :roll: . Miért nem küldenek el egy átjárhatóságira? Nem kérdeztél erre rá???
Sajnos az ember tényleg nem tud mást tenni, mint amit írtam :roll: , összeszedi magát, aztán megy, küzd tovább.

Kép

Kép
ranita1979

Lucuzs, sajnálom a nega tesztet!
mókica

Ranita! Nem, nem kérdeztem rá. :oops: Múltkor annyit mondott a Török, hogy mivel van Bogi, és nem történt velem azóta semmi jelentős, nagyon nagy valószínűséggel nincs elzáródás. Legközelebb sikerrel járunk, és akkor ez is bebizonyozodik. :wink: (de ha esetleg mégis más lenne vége, akkor majd szóbahozom...)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

sziasztok!
megvolt az uh. 11 mm nyh, 11,6*14,3-as tüsző.
valahogy többre számítottam a clostitól így 15 cn-on :? de a dokim biztat... és egy hét múlva vár co-ra.

lucuzs!
sajnálom az egy csíkot :(

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Lucuzs,
akkor biztos igaza van.
Csak látod én is hogy jártam :roll: . Volt már a Hanna, aztán mégis lett egy méhen kívülim és nagyon úgy néz ki, hogy a másik petevezető sem átjárható. Pedig velem sem történt semmi, legalábbis én nem tudok róla.
Azért ha netalántán nem sikerül a következő ( bár úgyis fog :D ), akkor én azért megnézetném. Mert a lehetőségek meg fogynak :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Juli,
hát igazad van, annak a tüszőnek már nagyobbnak kellene lenni, a mnyh az szép. De ki tudja, lehet, hogy kitolódik kicsit a pé :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

ranita!
ugye :?: meg is reklamáltam a dokinak :lol: persze ő azt mondta, hogy csoda lett volna elsőre a clostitól az, amit én akarok, mert olyan azoknál szokott lenni, akiknek rendben vannak a hormonjaik... na de azoknak minek closti :?: -erre csak mosolygott, és mondta, hogy higgyem csak el, azoknak is kell... én meg elhiszem, ahogy azt is, hogy ebből még lehet pé... mert hülye fejemmel mindent elhiszek neki :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Ranita! Ha mélyen elgondolkodom az eddigi sikertelenségeink okán, úgy látom, hogy nekem kb. alig volt értelmes pé-m, illetve ha volt is az alacsony progi nem segített célhoz érni. :? És apa sem volt a helyzete magaslatán, amit ugye reméljük sikerült felturbózni. És ami csak ritkán jut eszembe, de lehet ez sem mindegy, hogy nekem hátrahajló méhem van, és bár elvileg az semmit sem befolyásol, de azért az inszem már legalább egy akadályt sikerül legyűrni a fiúknak.:wink:
Szóval én hiszem, hogy ezeket hárítva célhoz érünk!!! :lol: :lol: :lol:

De ígérem, ha mégis lenne "de", akkor újra szóbahozom.

Juli! Én lassan 1 éve szedek metet, és "rendes" pé-m most volt először, hogy clostyt kaptam , pedig a hormonjaim sokat javultak ez idő alatt. Szerintem csak idő kérdése és a te szervezeted is rendeződik és akkor majd nem kell reklamálnod a dokinál! :wink: És persze késői pé-ből is lehet babó!!! Drukk!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,

sajnálom a nega tesztet. de majd a következő!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
gota79

Próbálok visszaolvasni, de előre is bocsi, ha valakit kihagyok! :oops:

Ranita,
mikor kezditek a második lombikot?

Juli,
bocsi, de nem emlékszem!
Mikortól szeded a metet?
Túlsúlyod van?
Milyen ciklusaid szoktak lenni?
Bocsi a sok kérdést, csak mostanában nem nagyon tudtam figyelni a részletekre! :oops: :roll:

Horibol,
üdv a csapatban!
Hát, szerintem nagyon kevés ez a met, amit szedsz!
Fogyással hogy állsz?Nehezen megy?
Az inzud elég rossz, de ne aggódj, rendeződni fog!De ami a tuti, az a 3as kezelés!Met+diéta+mozgás
Drukkolok nagyon, hogy hamar rendeződj!
Fogigátlót meddig kell szedned?
Tesztoszteronod milyen?

Petra,
szerintem is érdemes lenne egy inzulint nézetni!Mert az sokmindent elárulna!
Akkor még metet nem szedsz, ugye?Kint milyen vizsgálatokat tudsz megcsináltatni tb alapon?

Monyo,
nagyon drukkolok a szüléshez!Már nincs sok hátra, és a karodban tarthatod Nócit!

Kacsi,
hányadik napon vagy?
Uhun voltál végülis?
Lett petéd?

Eclipse,
mi ez a beszéd!?
Csajszi!
Ha most itt lennél, jól seggberugnálak!!!!!!Mi az, hogy feladtad?
Ilyet hallani sem akarok!
Tessék küzdeni!
Hiszen Te sportoló vagy!Csak akkor lehetsz első egy versenyen, ha mindent beleadsz!A babánál is is így van!A kemény munkának meglesz az eredménye!
Tessék így gondolkodni!
Ez a világ legnagyobb versenye!Nagyobb előkészület kell hozzá, mint bármi máshoz!
De neked van kitartásod, akaraterőd!
Küzdj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És ha bármire szükséged van, csak szólj!
Írj nyugodtan privit! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Babszika,
örülök, hogy kicsit jöttél!

Loviné,
gratula a szép fogyásért!
Már csak 1kg, az álomhatárig! :D

Mókica,
örülök, hogy kicsit beszélgettünk!
Drukkolok nagyon!
Munkához kitartást!

Gota,
hogy vagy?Hányi már elmúlt?
Pocakfotót raksz fel?

Jucus,
hogy vagytok?
Pocakfotó?

Hajni,
nagyon büszke vagyok Rád!
Fantasztikus kis csajszi vagy!
Hajrá fogyi!
Ciklusod hogy alakul?

Timcsi,
drukkolok, hogy meglegyen az a pé!
Nem mérsz párszor hőt?Csak a kíváncsiság kedvéért!Hátha mutatna valamit! :wink:
Javulgatsz Te is, hidd el!

Bettike,
hogy áll a ciklusod?
Pé közeled?Hődet méred?Dobsz egy görbét?

Pisztácia,
bocsika, Rád nem emlékszem!
Írnál pár dolgot magadról?
Üdvözöllek a klubban! :wink: De ahogy kiveszem a szavaidból, már "öreg" motoros lehetsz!

Csibuc,
minden rendben lesz, és holnapután dobogó szivecskét fogtok látni!!!!!!! :D :D :D

Aisha,
Milyen volt az első karácsony hármasban? :wink:

Zazzy,
régen jártál erre!
Hogy vagytok?Lara baba már szép nagy lehet!
Kistesón gondolkodtok már?

Lucuzs,
gratula nővérednek a babához!!!!!!!!!!

Syl,
Veletek mi újság?
Nagyon régen voltál!

Remélem nem hagytam ki senkit!
Igyekeztem! :P
Puszi mindenkinek!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Lucuzs,
sajnálom , h csalódnod kellett.Tudom mit élsz át.

Meli,
nem vagyok most túl büszke magamra, de kari alatt zabálási rohamom volt és 2 kila visszajött.(süti hiányom volt)
Vendég

melinda!
március óta szedem a metet. azóta csak júniusban nem szedtem egy hónapig. előtte 2x250-et, kb azóta 2x850et.
túlsúlyom van kb 8-10 kiló, de a doki szerint nem feltétlen leadandó (megjegyzem, a mettől nem ment le egy deka sem), mert vannak rossz periódusaim, amikor elég gyorsan pörögnek le a kilók (bélgyulladás -emiatt már lement egy tizes 2 éve)
ciklusom nem szokott lenni... konkrétan tavaly nov óta most volt először spontán mensim, ha egy augusztusi maszatolást leszámítok...

lucuzs!
én bízom is a késői pé-ben. igazából bármilyen pé-ben bízom, csak legyen :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Szepen lassan mindeki vissza szallingozik a karacsonyi "orulet" utan.

Lucuzs,nagyon sajnalom! De ahogy Te is irod,sokat javultak az eremenyeid. Jo uton vagytok. Kitartas,olellek!

Horibol,neked is sok kitartast erost kivanok.

Csibuc,rendben lesz minden.Pihenj sokat!Drukk az uh-ra!

Juli,hajra pe!!

Meli,orulok,hogy jottel. :)

Met-et nem szedek. Megtudnam csinaltatni az inzulni vizsgalatot tb-bol.Csak az orvosomat kell ra beszelni. Szerinte nem vagyok PCO-s...En meg nem tudom.Ossze vagyok zavarodva.O most tovabb kuldot egy masik orvoshoz,egy specalistahoz...
De ugy is kell majd vissza mennem hozza,es akkor megbeszelem vele,hogy en biztosnag kedvert szeretnek egy inzulni vizsgalatot.
Mas otletem nincs,kicsit tanacstalan vagyok... :oops:

Kép
paszicsnyek

Lucuzs,
nem azt mondtam, hogy nálad is probléma lehet :roll: . Csak én vagyok ilyen parázós.

Meli,
a mostani mensi után- kb 2 hét múlva- megyek vissza Tapolcára és remélem február elején kezdünk is :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Nem bánt, hogy mondtad, nekem is megfordult az agyamban ez a kérdés. Sőt sokszor estem már pofára, mert elhittem, hogy velem ez vagy az nem történhet meg, aztán mégis.
Úgyhogy tényleg rá fogok kérdezni, ha..., na de nem lesz ha!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?