Sziasztok csajok!
Benikém, sajnálom.
De nagyon örülök, hogy nem törtél le, én is úgy etrvezem, hogy semmi esetre sem fogok, ha nem jön össze a januári inszem. Lehetséges, hogy azért nem erőltették a következő ciklust, mert azt mondta nekem Niki a klinikán, hogy szinte senki nem akar jönni az ünnepek miatt karácsonykor és ezért a január eleje nagyon durva szokott lenni. Mivel eleve csúsztatni akartatok, lehet, hogy készpénznek vették a "ráérést". Mondjuk én azt gondolom erről, hogy egy hónap, ide vagy oda, nem számít már. Nem is érdemes ezen rágódni
Bumi, végre előkerültél Te is.
Én tegnap a nagyimnál voltam vidéken és délután indultam haza 1/2 3 körül. Kész szerencse, hogy nem később, mert az M3-ason Gödöllőnél már vízszintesen esett a hó
. Onnan 30-cal jöttem én is, ráadásul az egyik kerestfiunkért kellett mennem, mert Pesten volt kézilabda kupán. Azt hittem sose érek oda, de végül minden jól alakult. Volt izgalom tegnap rendesen...
Én ma reggel csináltam egy tesztet, ugyanis tegnap nem jött meg. A teszt negatív, így gondolom csak a sok izgalom miatt csúszik. A múlt hetem is nagyon hajrás volt. Persze ha továbbra is késik, akkor majd csinálok még tesztet, de nagy reményeket nem fűzök hozzá. Majd februárban a januári inszem után
Elkezdtem szedni az Elevitet egyébként, mert ugye már terhesség előtt is ajánlják. Arra gondoltam, az inszem előtt egy hónappal elkezdem...hátha ez is segít
T