cyntia: gratula az eredményhez. Ha "megnyugtat" nekem 57 kg-san is leszakad néha a hátam meg a derekam is szokott néha rendetlenkedni.
Szóval ez szerintem ezzel jár, gondolom változik a tartásunk stb.
csingiling: gratula a fiúcskához.
Engem érdekelnek a pontos adatok!!! Nagyon köszi, hogy megkérdezted, nem gáz, hogy nem nyugtattál meg, legalább őszinte volt a dokinőd.
Az igazat megvallva, végigtelefonáltam az uh központokat (mind a 3-at ami van itt a dzsungel közepén
) és a legkorábbi időpont, amit szereztem, január 14. Ez a 21 + 1 nap, ha azt nézzük, mikor történt a valós fogantatás, a menses szerint számítottak szerint pedig 20 + 6. Egyszerűen nincs korábbi időpont.
(Lehet, ez is rátett egy lapáttal a karácsonyi depimhez.) 20 + 6 nem olyan cinkes szerintem, de ha azt nézzük, hogy 16 + 6-nál azt mondta a doki, hogy a 18. hétnek megfelelőek a baba méretei, az azért kicsit aggasztó, mert ha jól tudom, azért kell a 20. hét körül végezni a vizsgálatot, mert utána kevesebb a babó helye és nem látszik minden úgy, mint kéne...
Picilulu: Még egy kisfiú?
Nagy itt a fió túlsúly, úgy látom! Gratula!!
s.orsi: Magyar a férjem és ahogy elnézem, ezek után nem bizti, hogy itt fogunk mindig élni. A terhesség nagyon kihozta a honvágyamat, az írek rettentő jó fejek (bocs mindenkitől, de szimpatikusabbak, mint a magyarok), de a körülmények sok tekintetben balkániak, aki otthon él, el sem tudja képzelni, itt milyen hétköznapi dolgok nem természetesek. (És itt nem csak az egészségügyre gondolok...) Persze tudom, a mi választásunk volt itt élni, de azt hiszem, át fogjuk ezt gondolni pár év múlva...
csöpplány: Remélem javult a gondod! A Rennie-t én is hallottam, hogy jó terheseknek is. (Amúgy nem tudom, máshoz is visszatér néha-néha az émelygés vagy csak én vagyok ilyen mákos?
)
Az utaztatással kapcsolatban meg: Bírom az ilyen válaszokat, hogy inkább ne vigyük hosszú távra a babát.
Mikor a császár után nézelődtem, ott is mindenki elkezdte ecsetelni, milyen hülyeség, ha egy "kis" probléma miatt az ember a csaszit "választja" (ha vkinek az enyém kis probléma, akkor csak egy héten át éljen vele és szerintem revidiálja a gondolatot azonnal), minthogy a kérdésre válaszoltak volna...
Mindenesetre köszi a tippet a hordozót illetően, nem tudom, még mi lesz, de tájékozódom folyamatosan.
caysee: Jobbulást!! Babamozgás: A mi kis Ufo-nk már nagyon aktív, naponta érzem, de így könnyebb, ha már tudom, milyen érzés. Néha önkéntelenül is felszisszenek, akkorát boxol, nem fáj, csak olyan rémisztő.
És képzeljétek: 25-én rátettem a férjem kezét a hasamra és ő is érezte! Először csak gyengéden, aztán egyszer csak akkorát rúgott, hogy majd' felkiáltott, tök megörült neki. Állítólag a "kézrátétel" stimulálja a babát, lehet, azért mocorgott ilyen erősen, mert érezte, hogy a központban van.
Ja és még nem is mondtam: slusszpoénként 24-én reggel beszart a fűtésünk, az elektromos művek viszont közölte, hogy csak január 4-én tudnak kijönni... Majdnem sírtam, komolyan. Szerelők ilyenkor nem járnak. 24-én egész nap egy hordozható hősugárzóval fűtöttünk a nappaliban (a lakás többi részén 14-15 fok volt), majd 24-én éjszaka a férjem (!) nekiállt megszerelni a fűtést, hogy nincs az az isten, hogy ezt ki lehessen bírni még 10 napig... Most vmit buherált, most meleg van, de ki tudja meddig, nem fűtésszerelő... Hát itt tartunk.