Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Mi holnap utazunk a szülőkhöz, ezét már most szeretnék Békés és Boldog Karácsonyt kívánni!

Kép
20150601134430

Boniko, nagyon vicces Zsigi, ahogy rá próbál ülni a pici pacira.)))

Timejka, sajnálom a hülye náthát, pont a legrosszabbkor jött ki! Jobbulást!

Ditus, van még hasmenés? (nekem is kellett popsikenőcs egyik nap, nem hülyeség!):)

Reggel fájt a hasam, szenvedtem, de elmúlt. Jaj, de jó! MÉg egyben szeretnék maradni.

Kép
Vendég

Sziasztok

Viki Boldog névnapot!!!

Nem tuom hogy tudok e még jönni de mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt Kívánunk.
Zoli Darinka és Violetta

Kép

Kép
vius
Baja

SZIASZTOK

két napig tuti én sem fogok tudni jönni úgyhogy

MERRY XMAS AND HAPPY NEW YEAR

Kép

dita75

Szép estét! már csak egyet kell aludni!

Kép
Vendég

Vius!
Köszönöm szépen!
20150601134430

most jutottam csak gép elé érdemben.. most is annyira, hogy Vikimami szeretnék neked nagyon boldogságos névnapot kívánni, és remélem teljesül minden kívánságod! :lol:
Vendég

Drága Viki mami,

Nagyon Boldog Névnapot kivánok Neked, Kellemes Karácsonyt kivánok és jó utat a szülőkhöz. Olcsinak tennap csináltam vadast, ette vadul, bejött neki a főztöm, kapott ma sütőtököt is, megy ez mint a karikacsapás, köszi a tippeket, pussz

Kép
pgsuska

Viki,
sok boldog névnapot kívánok Neked!

Levi is elkezdett orvosi utasításra kanalas ételeket enni, egyenlőre Sinlac, őszibarack és alma. Bármit adok a szájába nyeli, mint kacsa a nokedlit. Kóstoltatni így nem nagyon tudok, mert rögtön a fél üveg kellene. Szopi után próbálgatom, hátha elég pár falat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt! mi holnap reggel elutazunk, és csak 28én 29én jövünk vissza

Minden Kedves Cyber barátnőmnek és családjának Békés, Boldog, Meghitt Karácsonyt szeretnénk kívánni éteren keresztül!
Kívánom, hogy az angyalkáitok segítsenek valóra váltani az álmaitokat! Köszönöm,hogy vagytok és hogy lesztek!

Weöres Sándor: Száncsengő

Éj-mélyből fölzengő

- csing-ling-ling - száncsengő.

Száncsengő - csing-ling-ling -

tél csendjén halkan ring.

Földobban két nagy ló

- kop-kop-kop - nyolc patkó.

Nyolc patkó - kop-kop-kop -

csönd-zsákból hangot lop.

Szétmálló hangerdő

- csing-ling-ling - száncsengő.

Száncsengő - csing-ling-ling -

tél öblén távol ring.

.Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!!!

Évi boldog névnapot kivánok neked és Ádámodnak is!!!

Kép

Kép
vius
Baja

Vikimami és Vicky79, nagyon boldog névnapot kívánok nektek!
Vendég

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

twist: Köszi.

boni: Zsiga nagyon vagesz, látom tetszik neki a lovacska.

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok én is.

Kép
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Békés, boldog karácsonyt kívánunk mi is mindenkinek!

Viki, Vicky!

Nagyon boldog névanpot kívánok nektek!

Vius!

Köszönjük szépen! Ádámmal nem akartunk így kitolni, ahogy anyuék velem :twisted: :twisted: :twisted: , így neki szeptemberben tartjuk. De külön köszi, hogy gondoltál rá!

Boni!

Micsoda fess fiatalember a Zsiga :) Látom bejött neki a paci :)

Törpikéim ma csupa 1-esek :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

SZiasztok,

Viki mami, VIcky, Évi,

nagyon sok boldog névnapot kívánok nektek!!!!!!

Kép

És mindenkinek nagyon sok boldog karácsonyt!!!!

Kép

És,

Dita,

előre kívánok neked nagoyn sok boldog születésnapot! (holnap nem biztos, hogy net közelben leszek)

Kép

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Boni, istenek a képek, Zsiga csiga beszarás, komolyan mondom, egyik képen ügy ül mint Al Capone, vagy mint a Keresztapa, kezdek félni....... nagyon cuki a szerkó jövöre Olcsa baba is kap is szépségeset, pussz

Kép
pgsuska

Évi,
sok boldog névnapot kívánok Neked is, Ádámnak meg majd szeptemberben :lol:

Levinek is volt kis csokornyakkendős szerkója, de egyenlőre csak videón van meg, majd csinálunk holnap képet is, mert anyósnál is csinosnak kell lenni :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Évi: Természetesen neked is boldog névnapot.

Linacska: Várjuk Levi csokornyakkendős fotóját.
vicky79
Budapest III. kerület

Köszönöm szépen csajok :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok! Várjuk a karácsonyi fotókat.)
Zsigus de jó lovacskát kapott! És látszik, hogy imádja!!!:-)

Évi, tényleg, boldog névnapot neked is!:)

Vicky, veled minden okés mostanában?

Mikor van Ditus szülinapja?
Vendég

Sziasztok

Gyors bekukk

Twist ma van Dita szülinapja.
Hogy vagy Twist?
Sajna nem sok időm van ma Dari nagyon sokat sír nem akar enni sem rendesen nem tudom mi baj lehet.Pocija az biztosan fáj neki láza nincs .Megyek is mert nyöszörög

Sziasztok

Vicky79 téged kihagytalak a köszöntésből!!!Boldog névnapot!!!!!

Dita neked pedig itt is boldog születésnapot!!! Kép macira fókuszált:)

Kép

Kép
vius
Baja

Köszi az érdeklődést. Minden rendben, még egyben vagyunk. Ha január 20-ig még egyben maradunk, akkor már lehet menni szülni. Akkor már nem lesz koraszülött a baba. A méhszáj rendben (mármint nem romlott, maradt az 1 ujjnyi) és a kislányom is a korának megfelelő ütemben nő. A cukrom is jó és szerintem mostanában javul is.
vicky79
Budapest III. kerület

Mindenkinek áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánok!

Kép

rodina74

sziasztok lányok,

késve bár, de nagy szeretettel:

BOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNOK MINDENKINEK!!

VIKIMAMI, ÉVI, VICKY: BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK!!!

DITA: BOLDOG SZÜLINAPOT!!

Boni: Zsigi nagyon édi!! olyan nagyfiú már!! nekem a kedvencem a széken felrakott lábbal vagyány ülés!!!

Kép Kép
APA ÉS ANYA SZERELME

KISÖCSI 2010.08.28.-ÁN ÉRKEZIK
czinkeb.

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm az iwiw-en, emilben, sms-ben kapott köszöntéseket és az ittenieket is, nagyon aranyosak vagytok!

Megint egy évvel idősebb lettem de most nagyon boldog vagyok hisz velem van végre az én kis szerelmem!

Azt hiszem a kép magáért beszél:

Kép

CZINKI
De jó hogy végre téged is lehet látni! :)
Puszi neked gyere ha tudsz.

VIUS
Nagyon cuki darinka. Olyan édi pofákat tudnak már most vágni! :)

BONI
Írtó aranyos Csiga ebben az ünneplőben!
Végre megülheti a nagy pacit. :)

ÉVIKÉM
Utólag is boldog névnapot kívánok neked és Ádinak (Ádinak is most tartjátok?)

Most ennyire futotta megyünk pancsizni.

Puszi Mindenkinek!

dita75

Dita,
utólag is sok boldog szülinapot kívánok Neked!

Fotókat majd teszek, csak most nagy pakolásban vagyok, indulunk "nyaralni". Ott lesz rá jó sok időm :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Dituli drága, utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!

Vicky, örülök, hogy nem tágultál tovább, hurrá)

Vius, Jaj, de édi a koncentrálós Darinkád.)))

Dita, gyönyörűek vagytok Milóval, imád téged!:)))

Na, én még egyben vagyok, sőt elmújtak a hasfájások a melegfront jó hatására. Ha jön megint a hideg, akkor szerintem megint fájni fogok.
Vendég

SZiasztok,

Twist,

nagyon sokat gondolok rád és izgulok, hogy mikor fog születni a pici kislányotok!

Vius,

Darinka december 31-én ünnepli a névnapját? Ma vettem új naptárat és rögtön feltűnt, hogy dec 31. Szilveszter és Darinka napja :wink:

DIta,

nagyon jól nézel ki, olyan vékony az arcod mint régen, és a boldogság ami rólad sugárzik... :lol: Jó rátok nézni :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Monic, éppen rád gondoltam én is, ugyanis most nagyon erős hasmenésem van (mikről jutsz eszembe:))))))))))))))) és ugye mondtad, hgoy szülés előtt neked is az volt.
Hátha ez már A JEL!!!:)

A szám dagadása elmúlt, az ezek szerint nem volt A JEL. Ma viszont vihar tombol odabenn. Pályázom az év első babája címre, csak ki tudja, hogy egyben leszünk-e még addig.
Nálam még a nyákdugó egyáltalán nem távozott, szóval, ilyen egyértelmű jelek sajnos nincsenek. Csak a mensis fájdalom és a vihar odabenn.
Vendég

Twist,

nekem az erős hasmenés a magzatvíz elfolyása után kb fél órával jött. Amíg vihar van odabent nyugodt lehetsz mert azt mondják, hogy szülés előtt nagyon nyugodtak lesznek a babák, szinte alig mozognak valamit.
De gondolom ez is mindenkinél másképp van. De jó lenne, hogy Dottya lenne az év első babája :wink: :lol:

Kép}
monic80

Dita
integettem ma neked virtuálisan ugyan, de egész közelről...átmentünk Várpalotán :lol:

És ugye adós vagyok egy-két képpel is...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska, tök jók a képek! Mit ölelget Lilike, csak nem plazma tévét? :wink: (én is tudnék ölelgetni egy olyat!:)))
Nagyon csini Levi és Lilike is, gyönyörűek ünneplőben!

Monic, aha, szóval, magzatvíz elfolyás után jön a nagy hasi-masi. Na majd figyelek. Este pocsékul voltam, de lefeküldtem és elmúlt. Ahogy ellazulok, úgy elmúlnak a rossz érzetek. Ma jól vagyok, úgy érzem, hogy még mindig esélyes lehetek az év első babája címre:))))
Vendég

Twist,

a hasmasi is mindenkinek másképp jelentkezik, de szerintem az csak jó, ha van mert akkor a beöntés sem lesz annyira kellemetlen.
Kitartás, tényleg nagyon jó lenne ha te szülnéd az év első babáját :lol:
SZilvesztert hol töltöd? Addigra lesz dokid?

Linácska,

annyira csinos Levi! Én se égen se földön nem kaptam ilyen elegáns szerelést...

Kép}
monic80

Monic,
H&M-es a rucija Levinek :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Twist,
nézd meg a dobozon a képet :lol: Az egy kisház :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jaj, Linácska, azt hittem, hogy plazma tévé:))))))))))))

A dokim igen, most 30-31-én lesz:)) Hurrá! Mert már 100 éve szabin van. Aztán január 4-től már mindenki bent lesz, újra teljes az üzem a kórházban, az már megnyugtató lesz a számomra:)

A szilvesztert itthon töltjük, szeretne jönni egy babát váró pár hozzánk, de én nem szeretnék háziasszonykodni, hanem csak feküdni tudok és nem is biztos, hogy éjfélig fentmaradok, mert már 21 órakor be szoktam dőlni.
Vendég

sziasztok

Bocsi hogy nem jöttem eddig de sok volt a dolog Most is csak annyira jövök hogy írjak pár sort.

Dita a kép mindent elárul.
A pofivágásokon annyit szoktunk nevetni a párommal.
Linácska Levi rucija nem semmi én is ölelgettem volna a dobozt mint Lili is tette.

Monic igen holnap lesz Darinka névnapja van februárban is én azt szerettem volna de azt mondták hogy születés után az első.

Twist már csak 9 nap húúúú de izgulok várom a híreidet!!!

Mi tegnap voltunk dokinéninél mert drágám nem akar enni csak 50 miliket kiderült ismét van szájpenész a rózsaméz elmulasztotta de ez a gombaféle már hozzá van ezekhez szokva igy most kaptunk erősebb gyógyit rá napi 3szor kell bekenni a száját a dokinő ott már lekezelte egyszer majd haza jöttünk és meg evett 150et soha nem evett ennyit meg.amúgy szépen hízunk is hétfőn 4690g volt.

Teszek pár képet is.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja

Vius, annyira szépek vagytok!:)) Nagyon-nagyon tetszik Darinka fülbevalója is, sokkal szebb az átlagnál, imádom!:)
Nagyon sokat tanulok tőletek, a szájpenészről is, meg a hasmenés, popsikiütés kezeléséről, a tejszaporításról is, meg stb. Biztos velem is minden elő fog fordulni és jó, hogy lehet hozzátok fordulni:)
Az én gyermeklányom nem kíván kijönni:) Hideg van, havas a táj, nem akar fázni. Odabent jó meleg van, nem kell megdolgozni a kajáért, esze ágában sincs kijönni:) Azon szoktunk nevetni, hogy egészen felkapaszkodik a gyomromig, nemhogy lejjebb menne, hanem még fölfelé kapaszkodik, nehogy kiessen:))
Holnap már többet tudok, visz a párom a dokihoz.
Túlhordani úgysem engedik, szóval, 7-én szülünk legkésőbb. De én nem bánom már, nagyon szívesen megdögönyözném a pici lányomat, úgy megnézném már, milyen lett, kire hasonlít és örömmel hallgatnám, ahogy sír, vagy gügyög:))
Vendég

Jah elfelejtettem még írni hogy dec 23.án meg jött a mensim is magától így már szedem is a fogigátlót.

Twist nekem igaz inditották de szét rugott bent.De volt olyan szobatársam akinek fent volt a bébi és rugdosott mint az álatt és még is megszült.Ez szerintem embere válogatja.

Kép

Kép
vius
Baja

Twist a fülit már régen még a nyáron kinéztem anyósom meg mondta a dédinek hogy milyent szeretnénk és a dédi meg is vette neki karácsonyra 12000 ft volt de nagyon szép

Kis virág körbe rakva cirkónia kővel és a közepénben egy fehér gyöngy van.

Kép

Kép
vius
Baja

SZiasztok,

Danika lebetegedett, fertőzp torokgyulladás... HIába vigyáztam, hogy ne menjen közösségbe, a családtagok által mégis elkapta...
Tegnap esete óta lázas, kapott egy rakat gyógyszert, a dokinéni mondta, hogy a neheze még hátra van. :cry:

Kép}
monic80

Monic nagyon sajnálom Melőbbi jobbulást Dancinak!!

Kép

Kép
vius
Baja

Dita nektek volt már szájpenész?

Kép

Kép
vius
Baja

szájpenészen tul leszünk remélem utánna jön a koszmo? képzeljétek cukrot kell rakjak dari tápijába hogy jobban elfogadja .

Kép

Kép
vius
Baja

Sziasztok

Mostanában nem nagyon van időm jönni, Moniccal vagyok forródrótba. Mindkettőnk nevelt gyereke fertőző beteg és Danika elkapta Miló remélem nem.

A Ricsinek pár napja fájt a füle. Tegnap reggel hányt is. Apja elvitte dokihoz heveny fertőző középfülgyulladás. Persze bokazokniban térdig feltűrt nadrágban sapka és sál nélkül bicajozik és nem ám kabátban hanem pulcsiba. Most rácseszett mert 3 hétig nem engedem hogy idejöjjön mivel hiába van jobban annyi a lappangási idő. Nem nagyon szeretnék Milóval kórházba kerülni. De persze a hülye kurva már ma hívott hogy jobban van a Ricsi hogy visszajöhet-e. Azt hittem a pofám leszakad hogy 5 hetes kisbabához fertőző beteget küld mikor két napja okádik is ráadásul. Azt hittem hogy agyhúgyköveg kapok mikor hallom a telefonban hogy mi van.
Párom mondta neki majd jövő héten de én jól hallhatóan közöltem itt mellette hogy 3 hétig nuku. Maradjon szépen otthon a valagán.

Mi is voltunk dokinál az arcán a pöttyök miatt meg a gyakori fosi miatt. A dokinő azt mondta hogy nincs baja a pöttyök elmúlnak hol kijönnek újra nem tudni mitől lehet de nem betegség. Azt mondja használjuk a gyógyszertári fürdetőkrémet ne a Gabit mert az nem jó. Mondom neki hogy a gyógyszertáritól tiszta száraz volt a bőre, de olyannyira hogy ijesztően és mióta a Gabit használjuk csodaszép a bőre. Csak rázta a fejét hogy az orvostudomány így meg úgy. Leszarom az orvostudományt ha egyszer szar a bőrének akkor miért használjam? Nekem is azóta jó a kezem mióta nem azt használjuk. Tiszta ekcémás volt ugyanis attól a szartól.

A popója már majdnem megjavult de most megint kezd csúnya lenni a sok fositól de erre is azt mondta hogy 3. hónapig normáis hogy ennyi széklete van. Görcsösen tolja ki magából. A dokinő megnyomkodta a pocakját és akkor is odatojt egy olyat hogy még a váróban is hallották szerintem és nagyot nyögött hozzá. Azt mondta rá hogy pocakfájós csak ő nem üvölt meg sír hanem ő így jelzi hogy fáj a pocakja. Nyügösködik és húzkodja a lábát és nyög hogy ha görcsöl a hasa és kakil.

NEkünk nincs koszmó és szájpenész sem. Egyfolytában sterilizálok mint az őrült, folyton megy a mikró.

VIUS
Darinka nagyon jó súlyban van. Miló most 4,6 kiló. Ő már volt hogy megevett 150-et sőt még többet is igaz úgy hogy megette az adagját 130-at és utána csuklott így adtam neki anyatejet mert attól el szokott múlni. Aztán abból is legurított vagy 30-at ha nem többet. Tegnap össze-vissza evett. Többször kis adagot és elég nyüzsis volt nem nagyon akart aludni. Féltem hogy elkapott valamit a nagytól. Mondtam is Monicnak vérfürdőt rendezek ha igen.

De hogy ez a retek nő másnap már visszabaszná a beteg gyerekét ide a kicsihez hát még mindig nem térek napirendre. Megvárom míg párom nem lesz a közelembe és felhívom a nőt most már nagyon ki vagyok rá élezve és nagyon elküldöm melegebb éghajlatra hogy mégis mit képzel magáról és hogy ő egyáltalán anyának tartja magát? A nővérem anyunál töltötte a karácsonyt mert összeveszett a férje fiával, ott volt a 26 éves lánya a 22 éves fia is vele meg a 12 éves Vivien. Még ő is akinek felnőtt gyerekei vannak azt mondta hogy ha a két nagy közül az egyik azt mondja nem megy vele akkor inkább otthon marad, ez meg már 23án ide akarta küldeni a gyereket. Már nem először nem töltik együtt a szentestét tavaly és tavalyelőtt sem. Borzasztó én el sem tudnám képzelni a gyerekem nélkül a karácsonyt. Milyen anyák vannak siralmas.

VIUS
Szőlőcukrot vagy mit adsz neki? Szabad?

Nagyon édi tecc a füli nekem is. Miben van pihiszékben?
Látom ő is imád rajtad aludni. Miló is elalszik rajtam néha etetés után. :)

Neked van még valamennyi tejed? Nekem már extra kevés. Tegnap alig volt 50 ml. Ez is csak akkor van ha iszom a teát vagy szedem a homeost ha semmit nem használok akkor akár egyenlő a nullával. :(

LINA
Nagyon cuki Levi a csokinyakkendőbe. Olyan nagy már el sem hiszem.

TWIST
Milyen kis lusti a lányod csak nem akar kijönni.
Én is meg voltam győződve hogy előbb jön majd Miló, aztán csak két nappal jött korábban és még skorpió lett! :twisted:
Az élet fintora hogy van egy skorpió fiú akit imádok a többivel ellentétben :)

Köszi a képdicséreteket. Nagyon tecc nekem is az első közös képünk ki is tettem képernyővédőnek és az iwiw-re is kezdőképnek.

Most rendeltem még egy cumisüveg melegítőt mert az előző valami márkátlan szar volt és üzemképtelen. NEm szarakodtam a csajjal mert végülis 1500 volt postaköltséggel. nem egy nagy összeg, viszont most egy aventosat rendeltem és ez is határ fos. Nagyon ki vagyok akadva mert ez drága volt és másodjára vágnak át. Hihetetlen hogy meg merik tenni kisgyerekes anyukák a másik kisgyerekes anyukával. Nem gondolja bele magát hogy ő mit érezne a helyemben? Most lehet hogy én vagyok technikai ökör de még a lámpája sem világít. Szóval akkor nem jó. Szerintem.
Marad a mikró. De annak nem örülök mert mégiscsak microhullám, nem kisbabának való az abban melegített étel. Igaz csak a vizet melegítem abban de akkor is.
Van valakinek ilyen aventos melegítője? Bár kétlem hogy én lennék béna hisz 3-as fokozaton üzemletettük és fél óra mulva is jéghideg volt az üveg.

BUÉK mindenkinek ha nem tudnék jönni a napokban!

dita75

DIta

én nem használok cumisüveg melegítőt, mert nem vagyok elégedett velük. Én mikrózok vagy a gázon melegítek külön Dancinak vett kisedényben.

Vius,

nagyon szép Darinka, és tényleg irtó aranyos képet tud vágni :lol:

Kép}
monic80

dita koszmo nekünk sincs még..... eddig én is lábasba vizbe föztem ki a cuccokat de doki nő mondta hogy mikroba mert jo a vizbe de a gombákat nem biztos hogy előli- sima cukor orvosi rendelvényre én is meglepődtem rajta.. nekünk olyan dokinőnk van aki25-éves ujszülütt és koraszülött tapasztalata van... és a füliról egy közeli kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja

Dita nekem már egy csepp tejem sincs sajna már vagy egy hete.

Tegnap nekem is összevissza evett ma meg nagyon sokat alszik.
Mindig arébb kell tennem a kiságyban mert mindig bújik a szivacshoz.

Most megyek mert mocorog

Majd jövök ha tudok
De ha nem tudnék mindenkinek

Nagyon boldog új évet kívánok!!

Kép

Kép
vius
Baja

Dita, nekem aventos cumis melegitőm van, és soha nem volt semmi baja az első naptól használjuk és megvagyok vele elégedve, ha nem világit a gomb főleg 3-on akkor bizti rossz. Időközönként szoktam vizkőoldózni, ennyi.

Kép
pgsuska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?