Sziasztok!
Örülök, hogy rátok találtam, remélem tudtok nekem egy kis infóval szolgálni. Első sorban olyanok segítségét szeretném kérni, akik a közelmúltban szültek.
Február 20-ra vagyok kiírva második babámmal és most a Szent Imrében fogok szülni, ahol még életemben nem jártam.
Elméletileg csinálnak szülésfelkészítést is, csak most az influ miatt teljes zárlat van és lehet be sem tudok menni szétnézni, érdeklődni már szülés előtt
Olyasmiket szeretnék tudni, hogy milyenek a kórtermek, hány ágyasok, tisztaságuk, felszereltségük milyen, van-e saját fürdőjük, tv, mikró, ilyesmi? Azt olvastam a kh honlapján, hogy egyágyas is van napi 7ezerért. Érdemes ilyet kérni?
A baba egész nap velem van-e vagy elviszik időnként? Esetleg be lehet adni a csecsemősökhöz, ha pihenni szeretnék (mert van ahol nem feltétlenül veszik ezt jónéven).
Császár után odaadják-e rögtön a babát (én tuti az leszek)?
Érdemes-e szerintetek császárhoz szülésznőt fogadni? Mennyit kérnek általában a szülésznők? Hány napot tartanak bent szülés után?
Kell-e pelenkát, ruhát, babaápolási szereket, takarót, sapkát vinni a gyerkőcnek?
Mire érdemes még odafigyelni, készülni, ilyesmi? Bármilyen tapasztalatot, tanácsot örömmel fogadok!
Köszönöm szépen!
Vera