Sziasztok!
Remélem, mindenkinél legalább olyan klassz volt a Szenteste, mint nálunk. Életem egyik legharmónikusabb napja volt. Apával sütöttünk-főztünk, majd Enzó aludt, akkor feldíszítettük Ricskóval a fát, ami nagyon szép is lett. Anyutól kaptam egy állati vastag frottír pizsamát. Férjem könyveket, gyerekek legókat. Tőlem Apa megkapta a Queen albumot 2CD-vel, ami most jelent meg, valamint egy autós töltőt a telefonjához
, 4pár sízoknit, mert mikor leesett a hó, sírt a szája, hogy fázik a lába szánkózásnál
(ez combig felér szerintem... sose fogja hordani
) Enikőnek minden a dísz a fán "ajándék", úgyhogy résen kell lenni. Apától kaptam egy hatalmas kence-fice csomagot, meg egy 8GB-os usb-t. Imádom a filmeket, mindig arra töltök és nézem a dvd-n, ha hagynak
Igazán bajban voltunk az ajándékok vásárlásával, mert év közben, ha valami kell, azt megvesszük, nem hagyjuk karira.
Apa behalt a kajáktól, amit Évi és Csillag rakott fel, én is most ettem ilyet először, nagyon jól sikerült, állati finom lett!!! Köszi lányok!
Ma átmegyek barátnőmhöz, mert nagyon cefet kedve van. Ő is jöhetne, de akkor egy szót sem tudnánk beszélni, megrohamoznák a gyerekeim
:):) Rendes lány, okos is, szép is, de hapsikkal nem volt szerencséje. Remélem, hogy ez hamarosan megváltozik, megérdemli.