sziasztok!
Márti, mekkora már a lányod!
Milyen helyesek vagytok így együtt! Nem mesélted el, hogy hogy hogy kimentetek külföldre, legalábbis én nem emlékszem rá. Boldog szülinapot a lánykádnak!
Lili
de cukorfalat! Hómanó, kb mint az enyém
)))) és az a papucs, azta! Lizinek mikulásos volt, csak annyira szerette, hogy ronggyá hordta. Nagyon jók a képek!!!!
Vivi, hogy van?
Nati, na nálatok miújság?
megvolt a nagy ultrahang vizsgálat. Hála égnek egy neves szonográfushoz kerültem és nem ilyen aszisztenshez, akik 5perc alatt leráznak. kb 15percig voltam benn, már sík ideg voltam, mert nagyon sok időnek tűnt, míg vizsgált, épp meg akartam kérdezni, hogy netán baj van, amikor mondta, hogy minden a legnagyobb rendben van, bár az arcát nem tudta megvizsgálni, mert az én kis drágám hason szundikált Nem nagyon volt hajlandó pózt váltani és így nem tudtuk meg a véglelges nemét, de nem baj, a lényeg, hogy minden okés. Legközelebb jövő szerdán megyek 2 uhura! a 3.at lemondtam, mert hülyeségnek tartottam. Apja kissé kiborult, hogy nem tudja a gyermeke nemét. Mondom neki, legkésőbb születése napján megtudod... hát ezt a poénomat nem díjjazta.
Lizával tegnap szánkóztunk Apa húzott minket, aztán felfedezte a lányom, hogy a szomszédban lakó udvarlói is kinn vannak és szánkóznak, így velük is ment 2 kört nagyon cukik voltak. Le is fényképeztem. Ha megtalálom a telóm usb kábelját, akkor felteszem