Új privát üzeneted érkezett!

Meli,

elmondhatatlanul sajnálom ami veletek történt. egyszerűen nincs rá szó. kitartást és sok erőt kívánok nektek.

Kép
gota79

sziasztok

ha nem gond szeretnék én is csatlakozni hozátok, és persze tanácsot kérni. Szintén PCO-s vagyok elvileg amit március otta tudok. Cisztáim nincsenek csak az inzulinum rettenetes (24,6; 59,7; 104 cukrom: 4,3; 5,4; 6,2 )ezek mellett striák a hason, hajhullás, ja és a legujabb nyomásra tej préselhető. Jelenleg fogamzásgátlót szedek Diane 35öt de nem igazán használ gyógyszerszünet utolso napján megjön épp hogy és jó ha tart két napig. Idén ez már a második fajta gyógyszer (Minerva) arra sem reagáltam jobban. Ami még fontos lehet 23éves vagyok 156 cm és 66kg. Mindenhol azt halom fogyak le és minden rendbe jön de én már nem igazán hiszek benne. Tejcsorgást se magyaráza semmi a prolaktinom 205 mU/l ami bőven normális igy azt mondták ne foglalkozak vele. Jelenleg erőteljesen babán gondolkodok de az orvosom azt mondta tavaszig ne is beszéljünk rola.Jelenleg 2*500 mg Merckformint szedek ami már semmi tünetet nem okoz. A kövi inzulin vizsgálat májusban várható. Nektek is voltak hasonlo tüneteitek? Meli igazán sajnálom ami veletek történt! A többieknek is drukolok és jó készülődést az ünnepekre!
Bocsánat a hosszas írásért!
horibol

Horibol,
üdv köztünk.
Először is jó lenne ha valami más megoldást találnátok a fogamzásgátlásra, mert a fogi gátló rontja az IR-t.
A másik dolog ami feltünt, h szerintem kevés az a gyógyszer amit szedsz.Kihez jársz és hova orvoshoz?
Tejcsorgásra nem tudok neked reagálni, mert ilyet nem tapasztaltam.
Vendég

Ja és lányok a dokinő még nem tudja, h csökkentettem majd emeltem, most újra csökkentem.
Akkor amikor beszéltem vele azt mondta ne legyek türelmetlen, ha nem javul akkor menjek vissza januárba.
Vendég

loviné szegedre járok endrokrinologushoz ő nem is írta fel mert szerinte semmi bajom csak tartsak 1000kcal diétát a gyógyszert a nőgyógyászom irta fel más is mondta már hogy kevés de én magamnak ezen nem tudok változtatni
horibol

Horibol,

üdv közöttünk!
a gyógyszeren szerintem tudsz változtatni. simán megemeled az adagot. annyi hogy egy kicsit gyakrabban jársz vissza feliratni.

Kép
gota79

a háziorvosom szokta felirni és mindenhonapban mennem kell mert csak két dobozal kapok igy rögtön lebukok
horibol

szerintetek mennyit kellene szednem??
horibol

sziasztok!
rég írtam, de azért olvasok :)
éppen tüsző-érlelő szakaszomba léptem most, hogy a múlt héten beszedtem a clostit... 6 nap, és meglátjuk, volt-e eredménye.

meli!
nagyon sajnálom :(

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

horibol,

és a dokkerral nem lehet megbeszélni az emelést?

Kép
gota79

Juli,

akkor mennek a drukkok!

Kép
gota79

gota!
köszi :)
gondoltam, a karácsony úgyis éppen jó időszak a babásodásra ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

a nőgyászom aki felírta jelenleg fel van függesztve, az endokrinologus csak fogyásrol beszél szerinte a met hülyeség, a háziorvosom meg tök rendes bárhova ir nekem beutalot szó nélkül de más munkájába nem akkar beleszolni
horibol

Meli,nagyon sajnalom. Hatalmas oleles!!

Horibol, udv koztunk.En se vagyok meg egy regi motoros.
Igy nagyon sajnos nem tudok ertelmesen hozza szolni,csak kitartast es erot tudok kivani. :wink:

Kacsi,orulok,hogy jottel es hogy jol vagy.

Juli,mennek a drukkok.

Loveni, es mast erzel a hajhullason kivul?
Pisilnek en szivesen zebrat. :lol: De egyaltalan nem hiszem,hogy baba van a dologba. Hohullamok ugyan ugy vannak....
Kivancsisagbol azert csinalok egy tesztet.

Abban meg tudtok segiteni,hogy aranyabba nezve utalhat PCO-ra?
Azon gondolkodtam,hogy nagyon messze van meg marcius.
Addig ki kene harcolnom egy vercukor mereset,nem tudom a nevet,de ahol nezik az IR-t is.
Vagy sima vercukormerovel,tudok en nezni valamit?
Bocsanat az ostoba kerdesekert. Csak ugy erzem nagyon magamra vagyok utalva a gondommal. Ferjem az teljes alazattal elfogadta amit az orvos mondot. En jobban utan szeretnek nezni.
Hisz hany olyat olvastam,hogy nincs cisztas petefeszek,ez sincs az sincs, es meg is PCO van a dologba.
Koszonok mindent lanyok. :oops:

Kép
paszicsnyek

Petra!

köszi :)

megnéztem a laborodat... sztem az lh/fsh arány nem uta pcos-re, és általában ez az, ami a leginkább mutatja, ha gond van.

insulin: vércukor-terhelésre kell beutalót kérni (esetleg ogtt -oralis glükóz tolerancia teszt- néven futhat még), insulinnal együtt, azaz a vérvételekből nem csak a cukrot, hanem a hozzá tartozó insulint is meg kell nézetni. legjobb, ha 5pontos a vizsgálat (éhomi, 30, 60, 90, 120 perces vérvételekkel), de minimum 3pontos legyen (1, 60, 120 perc)

tesztet csináltál :?: kíváncsi vagyok :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!
csak gyors bekukk!

Meli, ez nem lehet igaz... :cry: :cry: :cry: Ölellek!

Horibol,Üdv itt!
tejcsorgásnak utána kell járni, nem normális dolog szerintem. Általában mondjuk magas prolaktin okozhatja. MRI-n nem voltál?
Súlyfelesleg, szőrök, pattik vannak? Ciklus rendszeres?

Kacsi, köszi a hő dicséretet. Szerintem volt pém, de nem tom mikor, mert ugye nem mértem....

Eclipse, nyugi...... Idegeskedéssel, nem oldasz meg semmit. Tudom, átestem én is ilyen dilis időszakon.

Lucuzs, mikor tesztelsz?

Na most hirtelen ennyi. Ha valaki ki maradt bocs, kicsit felületesen olvastam, :oops: rohanok melózni.
mókica

Mókica,
nem vagyok ideges, főleg nem szeptember óta. Hanem valamikor a körül tájt feladtam, ennyi.

Eclipse
eclipse
Budapest

sziasztok.

Jol esik hogy erdeklodtok,olvaslak am benneteket.
velunk minden okes,elem a terhesek mindennapjait.Nocival ket hete voltunk Uh an akkor volt 2,4kgam,a vegere 3,5 kgra saccolja a doki,vagy ennel tobb majd meglatjuk.
egyre nehezebb a dolog,faj itt ott,nem kapok levegot,a hasamtol kenyelmetlen aludni de ez van meg egy honap kb es vege lessz.

meli nagyon sajnalom ami veletek tortent,anyira szoritottam a kispetikeidnek es vartam a johirt hogy hanyat ultetek vissza.a ti evetek 2010lessz.

hajni nagyon ugyi vagy a fogyassal,csak igy tovabb.

eclipse sajnalom hogy rossz passzban vagy,bizom benne hogy jovore te is babasodsz.

lucuzs nagyon izgi,par nap es kiderul hogy sikerult-e?kibirod hogy holnap nem losz el egy tesztet?lehet mar halvanyan kimutatna.

Lovine te is ugyi vagy,szepen helyrehoztad magad.ehhez a met emeles csokkeneshez nem igazan ertek,nekem ugyanaz az adagom mar lassan 3eve.

petra,valahogy tenyleg meg kellene nezetned az inzulinod,biztos ott is vannak privat laborok,lehet ugy kellene beprobalkozni,latom ez a tb es dolog eleg docogosen megy.

gota hanyi megvan meg?nem irigyellek erte.nekem par napja elojott a gyomoreges,brutalis,olyan mintha valami szetmarna a gyomrom a savam meg a torkomban van.

horibol udv itt.akkor te most babara gyursz vagy nem?
en is diane35ot szedtem,de csak 5honapig utanna babas is lettem.

Ranita neked is szoritok,en meg bizom nalad a spontan bababan,hatha becsusszan.

most hirtelen ennyi.

Kép
monyo83

Csajok! 28-án (14.dpo) fogok tesztelni, már eldöntöttem. Nem is izgat a tesztelés, boldog vagyok, hogy hat az utro és a 9.dpo-n még nem barnázok. :lol:

Monyo! Bogival nekem is iszonyat gyomorégésem volt a végén, az utolsó hetekben félig ülve tudtam csak aludni. Nekem a Reni savlekötő bevállt.

Horibol! Üdv köztünk!:D

Puszi Mindenkinek! Rohanok készülődni, mert végre jól állok, és nem akarok a végén elcsúszni. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Eclipse, bocsi...De nekem ez jött le, hogy ideges vagy..... :oops:
A reményt ne add fel, azt nem szabad. :)

Lucuzs, várom a zebrád.

Monyó, teszel egy Nóci-lakot? :)
mókica

Kép

Boldog, békés, zebrás karácsonyt mindenkinek!
mókica

Kellemes ünnepeket mindenkinek!

Kérdésekre a válasz:
paszicsnyek: köszi a gondolatokat
mókica: a tejcsorgásnál néztek egy prolaktint ami tök normális egy picit alacsonyabb lett mint az eloző de semmi egyébb. Nem kell vele foglalkozni várjunk pár honapot hátha elmulik ez volt a válasz ami nekem nem igazán tetszet. Súlyfelesleg van arra fognak mindent egy másik orvos szerint még a tejcsorgás is, amugy 156cm 67kg vagyok. Világéletembe pattis voltam , szörosodés egy éve kb de nem vészes. Ciklus? A leghosszabb 160 nap a legrovidebb 18nap . Idén már nem is igazán akart megjöni inkább csak ilyen kisebb foltok voltak a bizonyitékok hogy valami van. Márciusban kaptam fogigátlót hogy az majd meghoza végülis minden honapba megvolt vagy két napig én egy honapban 3 tampont nem hasznélok el:( Endrokrinologus javaslatára hagyam abba 3 ho szünet utána semmi jele addig nőgyógyász vissza másik fogigátló most Diane már a harmadik honap de ugyan az. Az orvosom is csak ráza a fejét mert nem érti. Az endrokrinologus meg azon van kiakadva hogy 10 cm vörös striák jelentek meg a hasamon ugy hogy tartom a sulyom állitolag már mindent megnézetet vérből amit lehet mégis ujabbak lettek. Miotta szedem a metet 5kg minusz , tejcsorgás, ujabb striák ismét csak hason.Hát rólam hosszasan ennyit és ez mind az idén jött elő.
monyo83: baba vagy nem baba? ezen gondolkodunk már egy ideje a férjemel jelenleg ott tartunk nem bánjuk egyáltalán ha becsuszik de tudatosan nem tervezük mert egyelőre a szülökkel lakunk akik már 10 éve készülnek elválni és eladni a házat igy tervezni meg nehéz. Másrészről meg alig várják hogy unokájuk legyen:) Ha rájönnek mindenek az okára és nem a fejüket csoválják hogy hát , fogyjon le hátha az mert mást nem tudunk már mondani akkor tavaszal neki állunk probálkozni.A Diane neked rendezte a ciklusodat? De jó hamarosan te már anyuka leszel:)
Ja igen ami még fontos lehet anyumnak 27 évesen volt méhnyakrákja amit ugyan nem lehet örökolni csak a hajlamot az idei év után meg már semmin nem lepödnék meg.

Remélem válaszoltam mindenkinek
horibol

Horibol, grat a fogyáshoz! :) Egyél rendszeresen, napi 5* kicsi adagot. Mozogj, sportolj amit szeretsz, és a met az kell. A mettel és a fogyással már jó úton vagy. Hormonképed milyen? LH; FSH; tesztoszteron, progeszteron és a többi? Ezek jutottak még eszembe és a www.pco-szindroma.hu honlap.Drukk++++
mókica

Sziasztok!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!

Itt fehér lesz a akarácsony, ahogy nézem.

Kép

Üdv.
Aisha
aisha

KÍVÁNOK MINDENKINEK BÉKÉS, BOLDOG ÜNNEPET!!!!
SIKEREKBEN, EGÉSZSÉGBEN, BABÁBAN, BABÁKBAN GAZDAG ÚJ ÉVET!!!!

hajni...
Budaörs

mókica:

09:18a eredmény:
[b]17 oh progreszteron 0.7 nmol/l norm tart: 1,2-4,2[/b]
Androszténdion (4 Dion) 5,2 nmol/l 1,9-8,9
DHEA 19,4 nmol/l 7,9-24,8
Inzulin OGTT t. 0 min 24,6 mIU/l
60 min 59,7
120 min 104

Nátrium 145 nmol/l 136-145
Kálium 4,1 nmol/l 3,5-5,1
Klorid 106 nmol/l 98-106
Glükoz terhelés 0 min: 4,3
60 min 5,4
120 min 6,2
Haemoglobin A1C 5.2 % 4-6
Koleszterin 3,73 nmol/l <5.20
Triglicerid 1,03 nmol/l <1,70
HDL-koleszterin 1,19 nmol/l >1,40
LDL koleszterin 2,07 nmol/l <3,00
Aszparát aminotranszferáz (GOT) 17 U/l <31
Alanin aminotranszferáz (GPT) 20 U/l <31
Alkalikus foszfatáz (ALP) 88 U/l <104
Alkalikus foszfatáz (GGT) 19 U/l <32
Össz bilirubin 8.8 umol/l <21,0
Karbamid (Urea) 3,8 nmol/l 2,1-7,1
Kreatinin 67 umol/l 53-97
Húgysav 260 umol/l 145-340
Fehérvérsejtszám 9,22 Giga/L 3,90-11,10
Lymphocyta 2,43 Giga/L 1,00- 3,20
Lymphocyta % 26,4 % 25,0-29,0
Monocyta 0,93 Giga/L 0,20-0,60
Monocyta % 10,1 % 5,0-6,0

Eosinophil 0,03 Giga/L 0,03-0.60
Eosinophil % 0,3 % 1,5-7,5
Vörösvértestszám 4,64 T/l 3,88-4,99
Haemoglobin 130 g/l 118-148
Hematokrit 0,41 L/L 0,36-0,44
Trombocyta szám 305 Giga/L 169-358
MPV 12,4 fl 8.00-10,0
TSH 3,77 mIU/L 0,27-4,20
Anti- thyreoid peroxidáz antitest 14,73 iu/ml <34,00
FSH 5,2 iu/l
LH 9,3 iu/l
Prolaktin 285 mIU/L 102-496
Osztradiol 208 pmol/l
Tesztoszteron 3,07 nmol/L <2,86
SHBG 25,2 nmol/L 26,1-110,0

Dehidropiandroszteron szulfát 9,53 umol/l 4,02-11,00
Cortisol 419 nmol/L
pont az nap jött meg amikor készült bár ennek állitolag semmi jele nem látszik.
remélem sehol nem irtam el. A csillagosokat kiemeltem.

a márciusi uh felvételen pedig ez van :
BMF:49mm AP 38 mm. Endometrium: 11mm Gest gyürü nem ábrázolható. Douglasban szabad hasi folyadék nincs. Uterus környezetében kóros nem látható. Ovariumok norm. méretűek. Tüszöérés nem látható. Ennél már két hete pecsételtem és a vices az volt amikoir megkérdezte hogy tuti nem vagyok terhes?:)
Ennél részletesebb az idén már nem lesz.
horibol

Kép

Boldog Karacsonyt mindenkinek!!!

Csinaltam amugy tesztet,full negativ,termeszetesen.
Koszonom a tanacsokat,jovore kiharcolok egy vercukormerest. :wink:

Kép
paszicsnyek

Békés, Boldog Karácsonyt Mindenkinek :D !

Kép

Kép

Kép
ranita1979

Áldott Karácsonyi Ünnepeket, és boldog, babaesőben gazdag új évet kívánok mindenkinek!

Köszönöm a segítő szavaitokat!Nagyon jól esik.Még pár napig nyalogatom a sebeimet, aztán lábra állunk, és megyünk tovább, amíg el nem érjük a legnagyobb vágyunkat, és lesz babánk!
Mert igenis lesz!
Puszillak Benneteket!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok Lányok!

Áldott, békés karácsonyi ünnepeket, zebraesőben gazdag, boldog új évet kívánok mindenkinek!

Sok puszi!
Kriszti

Mi dec. 27-jan 3. Aggtelken leszünk táborban.

Eclipse
eclipse
Budapest

Boldog karácsonyt mindenkinek!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Nálam készül a süti, szépül a fa, de azért mindenképp akartam ide is jönni.

Szeretnék nektek nagyon szép ünnepet kívánni, a fa alatt legyen sok szeretet és egészség, na és persze kívánom a babára vágyó társaimnak, h ez a kívánság legyen az első helyen a Jézuskánál, amit teljesíteni fog! :wink:

Kép

www.albertiria.freeblog.hu

babszika

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Vendég

Aisha, Babszika, Bettike, Csibuc, Eclipse, Gota, Hajni, Horibol, Jucus, Juli, Kacsi, Loviné, Mara, Meme, Meli, Mókica, Monyo, Nocciola, Petra, Princzike, Ranita, Sophie, Syl, Timcsi, Vicky és mindenki, aki, csak olvas! remélem mindenki megvan!

Békés, boldog karácsonyt kívánok Nektek!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Én is Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenkinek!

és kívánom hogy mindenkinek teljesüljön a legfőbb kívánsága!!!!

Kép
gota79

Sziasztok!

Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Nagyon Boldog Új Évet kívánok!!!!
jucus80

Sziasztok!
Ezzel a kis versikével kívánok Nektek Boldog Karácsonyt!

Zúzmarától terhes ágat,
ringat kint a téli szél,
Bent aranyló sugarával,
világít a gyertyafény.
Karácsonyi pompájában,
áll a szobánk asztalán,
Messzi hegyek zöld fenyője,
csillagszórós csoda fám.
S ez a fényes karácsonyfa,
annyi mindent mond nekem,
Szeretetről, Békességről
mesél e szép ünnepen!

Hajni

hajni...
Budaörs

sziasztok.

Kellemes karacsonyi unnepeket kivanok mindenkinek.

Kép
monyo83

Kellemes űnnepeket kivánok mindenkinek:)

KépKép
bettike83

Horibol, én nem vagyok egy nagy lelet értelmező.
Amit én látok:
inzulin emelkedett.
lh/fsh arányának 1:1 nek kellene lenni.Nálad ez majdnem 2*es eltérés.

Többihez sajna nem igen értek.. :oops: De biztos jönnek a többiek és megszakértik ők is.

Ne add fell! Nekem majd 3 évvel ezelőtt az lh/fsh arányom 3*os eltérés volt. Mára már 1:1 :)
mókica

Meli, gyere amikor tudsz! Nagy ölelés!

Babszika, Hajni, jó hogy jöttetek!

Zebra esőt mindenkinek! :lol:
mókica

mokica: nem adtam én fel semmit csak most már szeretnék válaszokat is. Bár gondolom ezzel nem vagyok egyedül. Még egyszer mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok.
horibol

márciusban amikor elkezdtem a kivizsgálást akkor az fsh 6,7 az lh meg 8,1 volt szoval csak ennyire romlik kiváncsi vagyok majd a májusira
horibol

Szoasztok!

Mindenkinek BÉKÉS, BOLDOG, SZERETETTBEN GAZDAG KARÁCSONYT KÍVÁNOK!

Bea
hobea

Lányok!

Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt!

http://www.youtube.com/watch?v=u_YsIElJifA

És hoztam magammal pár képet.
Remélem délután lesz időm olvasgatni is benneteket. Kissé le vagyok maradva. Mostanában itthon ki vagyok túrva a gép elől.. :(

Kép

Kép

Kép
princzike

Horibol!
Már a cukrodon is látszik, hogy gáz van! Az inzulin is rossz!

A progin, hogy nincs peteérés, a tesztoszteron basszus....

Keress fel egy diabetológust, a 6,2-s cukorra biztosan fel fog figyelni! Ha nem megy, akkor keress másik dokit, mert ez jelenleg nincs a helyzet magaslatán!

Emletesd fel a met adagot! Emelett szigorú diéta és rendszeres, kiadós mozgás!

A pco-szindroma.hu oldalon van egy rakat cikk, ami a metformin és a pcos összefüggésével foglalkozik! Mi ez a baromság, hogy a metformin egy hülyeség??????????????
Én emelnék saját hatáskörben és mennék iratni, kérném, hogy írjanak kéthavi adagot, mert nem jó ilyen "vírusos" időkben a rendelőbe járni!
Így ki tudod kerülni kicsit őket, de mi az, hogy a dokid nem ismeri az ide vonatkozó szakinfókat, hogy a minima adag a 3x500!!! Ilyen inzulinnal főleg!

Bocsánat, nem téged hibáztatlak, nagyon örülök, hogy hozzánk fordultál! Felháborítónak tartom, hogy még 2009-ben is itt tartunk némely országrészeken!

Nyah! Lenyugodtam! :)

Szóval a fentiekből kicsit vondd le a dolgokat, de valamit tenned kell!

Meli! :(

Monyóka! Nagy drukkok nektek!!!! Borzasztóan örülök, hogy már itt jártok! Nem sokára!!!

Eclipse! Okosat nemt udok mondani! Remélem a "feladtam" inkább belefásultamot jelent..... Drukkolok!

Többikenek is!

(Mona voltam....)
pisztácia

pisztácia köszi hogy válaszoltál az írtakkal kapcsolatban sajnos én is tisztában vagyok vele de az endokrinologusom egy f... Bocsánat de nem tudok rá mást mondani legelső alkalommal amikor még májusban voltam nála akkor megállapított hogy kövér vagyok és az minden bajom bármiféle lelet nélkül és azotta nem szál le erről a témáról amiket mondok csak úgy elmegy a füle mellett. Amúgy a nőgyógyászom is tökre kivan akadva rá mert metet sem irt fel holott azért küldött hozzá. Amúgy idézem a diagnozist vagyis véleményét: túlsúlyosság okozza a bajokat: hyperinzulinémiát emiatt van a menseszavar és a hirsut is. jav: életmódkezelés :"ésszel evés" alapanyagcsere 1440 kcal lehet jav: 1000kal lehet a max napi össz bevitel. Az én alapszakácskönyvem. mozgás!!!
Amikor utoljára voltam én megint lettek a csíkjaim akkor kicsit beijedt mivel öt kilót fogytam így hogy a hízás véget elmélete megbukott ezért elküldött újabb vérvételre aminek megtudom az eredményét májusban mert hogy addig nem ér rá akkor meg ugyis ismétlünk mindent szóval igazán rendes. Gondolkodtam rajt ahogy felkeresem Tűű dokit de fogalmam sincs milyen sokat kellene rá várni vagy hogy egyáltalán mennyi a rendelési díja. Bocsánat hogy megint ilyen sokat írtam de fogalmam sincs mit csináljak.
horibol

Amugy a házidokim nőgyógyász-szülész, házi orvos, és belgyógyász egyben és csak 5 perc séta onnan ahol lakom ugyhogy sokat nem kell várnom. De arra ő sem tud választ adni hogy a 125-ös normális vérnyomásomból tavasz otta hogy lett csak max 110es.
Princzike nahyon klassz a kép biztos jo lehet terhesnek lenni.
horibol

ja igen egy valamit még kihagytam a nőgyógyászom felhívta a diabetológiát és ott mondták ezt az adagot.
horibol

Tűű dokihoz elég sokat kell várni, de vannak az MM-ben mások is, nem csak Ő, bárkihez mész, tudják miről van szó!

Annyiban van igazsága a dokidnak, hogy a túlsúly veszélyes igen, de erre nem az mód, hogy diétázzon örökre, mert attól a emglévő hormon és egyéb bajok olyan lassan jönnek helyre, hogy komoly gondokat okozhatnak!

A mennyi is egy kezelés náluk ügyben nem sokat tudok, de kb. 15 körül mozoghat, amikor én utoljára voltam abból saccolom. Viszont elfogadnak egészségpénztári kártyákat is!

Horibol!
CSERÉLJ DOKIT!
Tűű doki véleményével és diagnózisával írják fel a mai napig a gyógyszereimet a háziorvosnál!
Tudom, mert emlékszem, mennyire nehezen tud az ember a sarkára állni! Nagyon nehéz megkérdőjelezni egyes orvosok "megmondásait", nem így lettünk nevelve!
De itt nálad is már nem csak a babásodás a cél, hanem az is, hogy a későbbi életed milyen lesz! Lesz-e diabéteszed, magasvérnyomásod és sorolhatnám hosszan!

Ehhez nem érzem elégnek a diétát, nagyon-nagyon fontos és a mozgás is, de kevés!

Ha úgy érzed, hogy a diétával és a mozgással tökéletesen betartottad az utasításokat és továbbra sem fogysz megfelelő ütemben valamint nem állnak vissza a hormonjaid, akkor igenis menni kell az emelés ügyében is előre!

Valaki írta és ez is nagyon fontos, a hormonok, minden kívülről bevitt hormon (fogigátló, closty, repesztő szurik, stimuk és társai) erősen rontják az IR-t!!!!!! Nem szedünk ilyeneket!

Mondd meg, hogy nem akarod ezt beszedni, adjon más útmutatót!
Mi az hogy nem ér rá??????? Maszek? Ha igen, akkor add össze amiket eddig neki fizettél és kiderül, nem is olyan drága az MM!!!! Ha SZTK, akkor meg érjen rá basszus, ez a dolga!
Minden SZTK-nak van vezetője is......

Itt mindig van valaki, aki tartja a frontot!

Ide lehet sokat írni! Senki nem fog megfedni érte!

pisztácia

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?