Új privát üzeneted érkezett!

Szilvi,ZsAndi!
Köszi a kérdést!
Javulgat.A szeme már tök szép,még kicsit könnyezik de már reggel nem volt össze ragadva és csipás sem volt neki szinte egyeltalán.
Homeos szemcseppet csepegtetek napi 3-4-5x(ahogy a kezembe kerül a cseppentő),és anyatejjel mosogatom neki,azt is ahogy eszembe jut.Én nem gondoltam volna,hogy ez a homeos cucc,ilyen jó.
Szegényke viszont mára már köhécsel is kicsit,gondolom csurog a cucc a torkán :(
Viszont nem olyan taknyos már mint tegnap.A náthájára is kap homeos cuccot,szerintem az is használ.

Csak most az a gáz,hogy sokkal nyügösseb szegény és ez kikészít :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mimi12 2009.12.23 18:54-kor.

mimi12

Neve: Bjursta

A mi konyhánk olyan színű mint a tiétek, de olyan asztal nem volt ami abba a színbe hozzánk praktikus lett volna így barna lett, de én naon szeretem a barnát!!!

Ha jók lesztek elmondom miért nem számolták a székeket, mert utólag rájöttünk apával!!!
Tudjátok mit??? elmondom, hisz holnap karácsony!!!!!!!!!!!
Elkezdtük pakolni a székeket és kicsinek bizonyult a kocsi, ezért apa kitalálta, hogy összeforgatja a székeket, mert egyesével csomagolva ilyen alakja volt:I
I
I--------I
I I
I I szóval szék, de ilyen kis vékonyka, ahogy összeforgatta téglalap alakú lett és lett egy csomó helyünk.
Aminek örültünk, mert így simán befért az asztal is a bevásárlókocsiba és nekem annyira evidens, hogy egy étkező asztal hat székkel teljes.
Ez az Ikeás történetünk rövid összefoglalója:)))))))))))))))
Vendég

Zsand! Nagyon szép az asztal!
Az egészen sötétbarnát vettétek? A szék milyen hozzá?

Én is nézegettem az asztalokat! Nekünk az összes bútorunk antikpác, Leksvik, de a Leksvik asztal nem tecc!
A másik, hogy ezek puha fából vannak és az összes karc meglátszik rajta! :?
Így lehet egyszer lecseréljük az egész nappali bútort is és akkor ahhoz kéne majd asztalt is venni! :roll:
Nekem nagyon tetszenek a fehér bútorok is!

Na én takarítással nem haladok, viszont Fruzsinak jó napja volt! :wink:
Kapot egy oliva olajos fejmasszázst mert koszmós volt egy kicsit a fejbőre és így tök jl le tudtam kaprgálni!
Utána hajmosás, levágtam neki, hogy szép egyenes legyen a vége!
Beszárítottam, majd lementünk a szalonba! Kapott egy teljes test masszázst, arcmasszázst, manikürt, pedikürt!Annyira hálás volt ez a kis tündér, gondolom hogy nagyon jólesett neki, mert a végén már meg sem szólat, ami Fruzsinál nagyszám! :wink: :lol:
Szegény Bogika meg sírt, hogy őt is! Holnap neki meg Bubunak lesz wellness napjuk!

Ja én direkt nem mentem fodrászhoz, hogy majd a Kolpingba, erre kiderült hétfőn zárva, kedden meg nem is lett volna idő rá! :?
Nem baj, majd beszárítom, most festettem be, legalább színre jó! :wink:

Apropó! DOLLI! MOST NÉZTEM A KÉPET RÓLAD AZ IWIW-EN!!!!!!!!!
Bakker Te milyen csini vagy!!!!!!!!!!!!! :shock:
Annyira csinos vékony vagy, jó ez a felsőd is, olyan szép a pocikád!
És még smink is volt rajtad????
Én sosem voltam ilyen szép kismama! :cry: Mindig bálna mama voltam! :oops:

Szerintem ma korán ágyikóba bújok, holnap korán kelek.
Vendég

Röviden a családi esemény végeredménye:
Este csak beszéltünk róla, bár apa nem akart. Végeredmény apa szerint én vagyok a hibás, mert inkább örülnöm kellett volna, hogy nem kellett átmennem és utána és is itthon fel tudtam köszönteni. És egyébként is amikor, ott vagyunk szüleinl és ott van az apja is, akkor én mindig unott flegma fejet vágok. (nem ezekkel a szavakkal, de ezt jelentette) Jó ebben lehet valami, mert láttam már magamról olyan képet, amin olyan fejet vágok, hogy még én sem barátkoznék magammal. Pedig az baráti körben készült, el sem merem képzelni ott milyet vághatok. De erről nem tehetek, nekem ilyen „érdekes” a fejem. Nem tudok rajta változtatni, aki ismer az tudja, hogy a flegmaság igazán távol áll tőlem.

Na ennyit a panaszkodásból, hisz holnap karácsony!!!! Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Mindenkinek, nagyon kellemes ünnepeket kívánok! Annyit sikerült elérnem, hogy holnap itthon leszünk 3-n!!!! nincs nagyszülőzés, rohanás, stressz…… Csak mi 3n. Annyira, de annyira boldog vagyok!

Hajni: annyira de annyira aranyos vagy! Sajnálom, hogy nem tudtunk ma menni, de egész nap sírdogált, nyügi volt. Nem csodálom, mert nekem is majd szét esett a fejem! Ja a mozi menni fog,mert apa is akar menni. Én meg mondtam neki, ha én is mehetek ő is mehet!

Lini
Kép
kicsi lini

Ügyes vagy Lini!
Jó hogy tudtatok beszélni róla, de szerintem a párod sincs tisztában azza, hogy ez milyen csúnya dlog volt anyósodék részéről! :cry:
Az viszont jó, hogy hármasban lesztek holnap! :wink:

Én is szeretnééééééék moziba menni! :oops: Ha nem zavarok! :roll: :oops:
Vendég

Tényleg akkor melyik nap lesz a tali?
Vasárnap este?
Hova menjünk?
Hozzám még fér be valaki!
Szilvikét tutira viszem, de ketten-hárman még beférnek! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nálunk már mindenki kidőlt a sorból!!
Dorina 10 perce aludt el, de már köhögött kettőt adtam neki lándzsás útifüvet, az ilyenkor szokott segíteni, de elfogyott, úgyhogy holnap még mennem kell gyógyszertárba.

Nagyon fáradt vagyok, de a szőnyegek még a mosógépben vannak azt meg akarom várni még 30 perc :?

Orsi!
Apának azt mondta a nő aki szokta masszírozni, hogy szerinte a letapadásból lett az izomgyulladás, próbálta felszedni a letapadt izmot, de nem tudta, most, hogy 3 napig nem még ki sem fog menni nagyon, majd sokszor bekenem neki, hátha javulni fog.............

megyek, szólok a mosógépnek, hogy igyekezzen!!!
Vendég

Jó estét!

Edit! Örülök, hogy tetszett az idézet, remélem, párodnak is fog. :D
Akkor nálatok sem egyszerű a helyzet anyós ügyben. :(
Mikor mi Gézunak vettünk főzős készletet 1 éves szülijére, após beszólt, hogy mit nevelek belőle.... Pedig ha egyszer épp arra volt rákattanva, ha nem a játéklábassal játszik, akkor játszik az igazival... Akkor nem mindegy? :D

Orsi! Köszi! Az már kicsit korábbi kép, azóta bálnásodom ám azért. :)
Akkor jól éreztem magam a bőrömben, meg is látszott rajtam. :)

Lini! A holnapi hármasban lét nagyszerű! Szuper szentestétek lesz! :D
Nekem egyszer vágta párom a fejemhez, hogy milyen miss (vagy mísz vagy ezt hogy is kéne írni) vagyok, amikor apujáéknál vagyunk. Akkro szépen elmondtam neki az okokat, de azóta már ő is látja, hogy milyenek a szülei, az még hagyján, hogy velem, de hogy a saját fiukat dobják ki a lakásból... :evil:
No de tényleg félre gondok, holnap kari és majdnem mindennel kész vagyunk. :D

Orsi! Annyira igazak ezek az idézetek és a gondolataid is a családról, és szép lenne, ha mindent varázsütésre meg tudnánk változtatni... Sajnos minden változáshoz kell mindkét fél, ahogy azt is tudom, hogy minden konfliktushoz két személy kell. Sajna nem vagyunk tökéletesek. :oops:
Néha úgy elszégyellem magam, amikor leírod a gondolataidat, és tudom, hogy én sosem leszek ilyen jó, sajnos sokkal gyarlóbb és önzőbb vagyok, mint kéne. :(
Az idézetekbe én is nagyon el tudok merülni. :D

Na holnap jövök még! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Kukucs! :)
Kép

A kitűzött feladatokat elvégeztem. :) Sütik megsütve,ajándékok becsomagolva,kivéve Páromét,azt majd holnap.Meg a fát kell majd feldíszíteni.
Tegnap éjjel 1kor Dorcim fölkelt. :x Próbált visszaaludni,de mindig felsírt. Valami fájhatott Neki szerintem. :( De láttam,hogy jön a 2 szemfoga.2kor meg megéhezett. :?
Azóta amúgy nem próbálkozott az ágyból kimászni.Nekem az a parám amúgy a rendes ággyal,hogy nem veszem észre,hogy fölkel.Mostanában amúgyis mindenre felmászkál.

Hajni!Örülök,hogy itt voltál! :) Csak kár,hogy ilyen keveset. :( A tányérod meg itt maradt :?

Lini!Sajnálom a helyzetedet. :( Erre nem is tudok mit írni,mert nem értem,miért viselkednek így veled,mikor olyan aranyos vagy!A férfiakat sosem fogom megérteni!Amúgy flegma fejet már én is megkaptam már!

Dolli!De szép neveket választottatok!Hogy vagy?Jaj,bálnásodtál? :shock: Képzelem! :roll:

Orsi!Párodon jót röhögtem. :D Ezt Neki küldöm: http://www.youtube.com/watch?v=nFSNiYPSLAg bocsi :oops:
Nem 28-án lesz tali????

Zsand!Akkor nektek különösen boldog karácsonyotok van az Ikea jóvóltából. :)

Csajszik!Szerintem holnap még jövök,de azért
Békés,Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Nektek!!!!
[img]http://piszurka.freeblog.hu/files/karácsony.jpg[/img]

Jó éjt!

Kép
tierno

Mindenkinek Nagyon Boldog, Szeretetben Gazdag Karácsonyt kívánok!

Kép

Orsi
Sajnálom, hogy nem jött be a Kolping. A wellness része Kehidához képest tényleg gagyi. Masszázs :twisted:

Gabi

Kép
gabusz

Szijasztok, Jó reggelt, Boldog karácsonyt! :D

Kipattant a szemem és rájöttem, hogy én még semmivel nem vagyok készen! :lol:

Úgy lelassúltam a Kolpingban, hogy még nem tértem magamhoz!
Turbóra kéne állítani, de mivel senki nem jön estére hozzánk, (elvileg :roll: ) nem is érzek túl nagy késztetést, hogy minden patyolattiszta legyen. Vagyis mindent takarítok, de olyan kényelsesen, jólesően! Vettem egy tök jó Prontó bútorápolót és azt hiszem a rabja lettem! :shock: Annyira finom illata van és olyan szépek lettek tőle a fabútorok!Mindent lemsotam kívül belül, aztán bútorápolóval! Olyan jó, hogy ezekre van időm! Rengeteg ruhát kiselejteztem, szekrényeket összepakoltam!
H afelkel a család, akkor már csak egy gyors porszívózás, felmosás kell, Apinak még el kell szaladnia csomagolópapírért, meg anyósomnak fáért.

Ebéd nálunk mákusguba lesz.Alvás után átvisszük csimókat nagyihoz és díszítjük a fát! :D
Még nem tudom, hogy átjön-e anyósom, mert 19h-ra megy templomba.Majd kiderül! Kaja lesz bőven, hely is van bőven!

Viszont most jutott eszembe, hogy sógórom adott pénzt és abból nem vettem + ajándékot a skacoknak! Igaz azt mondta, hogy költhetjük wellnessre, de az nem gáááz? Igazából a gyerkőknek Mammut asztalt és székeket akartunk venei, de hiánycikk az Ikeában(csak a szék nincs, de mit kezdjünk csak asztallal :? )! :? Szerintetek nem gáz, ha azt mondom, hogy majd megvesszük januárban és ők majd odaadják akkor? Végülis bőségesen vettem ajándékot a nevükben, csak ők keveselték az összeget!Kicsit parázom ettől, hogy mit szólnak a lányok hogy nem hozott a Jézuska mosógépet, vasalót, vasalódeszkát??????Hogy magyarázzam el, hogy még megkapják, de csak 26-án! :shock:

Brigi, képzeld valszeg Boginak is nő valami rágófoga! :shock: Ő is nagyon sokat kel éjszaka! :(
Kiságy: igen, onnantól nem lehet lerakni egy percre sem, hogy ne parázna az ember! :(
Párom nem volt annyira részeg, csak jobban mosolygott a kelleténél! :wink:
Most akkor hétfőn lesz a tali????????????Nem úgy volt, hogy Hajninak nem jó az a nap?????
Vendég

Gabi!

Látom Te is korai vagy ma! :D
Neked is Kellemes Ünnepeket!!!!
Aztán jövőre aktívabb legyél fórumozás szempontjából! :wink:
Hiányzol! :cry:

Kolping annyira nem rossz, csak mindenki azt mondta, hogy százszor jobb mint Kehida!Mi meg elhittük és nagy meglepetés volt! :shock:
Azt sem tudtam, hogy külön épületek vannak és nem egy nagy szállodában az egész! Ez az én hibám, hogy nem néztem meg!
Aztán lehet, hogy a Kehidán túlmisztufikáljuk, mert évek alatt az életünk része lett és már kötődünk hozzá! :wink:
Szegény Kolpingot jól lehúztuk a vélemény lapon! :oops:
Ott volt egy egydülálló nő egy 20 hónapos kifiúval! Neki annyira nem tetszett, hogy 8 napra jöttek, de 2 nap után kijelentkezett és átmentek Zalakarosra a MenDan-ba! Lehet ez is befolyásolt! :roll:
Na mindegy, jövőre Kehida! :wink: Igazából, ha mászókázni, akarnak a gyerkők elviszem őket az Esőerdőbe, de ilyenkor azért megyünk, hogy szanaszéjjel áztassuk magunkat! :lol:
Arra meg tényleg jobb a Kehida!
Lehet le kéne vinni jövőre anyósomat! Csak az a baj, hogy nem fér be az autóba! :?
Vendég

Kép
Szasztok lányok!
Kép
Hoztam Neketk egy kis forró csokit, hogy jól induljon a nap!Kép
Mindenkinek nagyon boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!!!!!!
Kép

Kép
sylph

Kép

Kép
Kép
tekiroll

Nem tudok meglenni Nélkületek! :oops: :lol:
Csak gyorsan:

Orsi: végül a 28-a lett jó, mert 27-én Mia nem tud jönni. Én meg majd megfűzöm Apát, hogy engedjen el. :lol:
Jó lesz a Szikla?

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Szija Hajni!

Okés a 28! :D Csak nem emlékeztem, hogy melyik nap lett, csak az hogy két nap volt a legtöbb embernek jó!

Ez a Szikla?

http://sziklagrill.hu/news.php

Viszont akkor meg kéne tervezni, ki hogyan tud eljutni oda! :wink:
Ki jön még autóval????
Vendég

Brigi! Ez a fotó kora reggel... jó volt ránézni! :lol:
Úh, szegények! Nekünk is gáz volt az éjjel, aludtam max 4 órát, mosott rongyi vagyok. :?
Direkt később raktuk le ráadásul Gézát, hogy reggel is későn keljen, és majd nagyszülőknél kihagyjuk az alvást, hazafelé a kocsiban szunyál... Hát ember tervez, Géza végez! :wink:
Ez a képeslap és idézet nekem is nagy kedvencem. :)

Orsi! Abszolút nem gáz, ha épp nem lehet kapni, nincs mit tenni. Tőlünk is kérdezték anyósék, hogy megvettük- e magunknak az ajándékokat, nem fogták fel, hogy azért még nem tudok egész nap csavarogni. Ráadásul utálom, hogy a saját ajinkat is nekem kell kitalálni. :?
Lányoknak meg úgyis elmagyarázod, nem féltelek, ismerem a beszélőkédet! :wink:

Hajni! Kis függő lettél? :lol: Nem baj, mi nem vagyunk károsak az egészségre! :D

Zsand! Túlélted az éjszakázást? :D

Na megyek díszíteni, pakolni, 11-kor indulunk.

Kép
Kép
tekiroll

Dolli!Ez ismerős...Minél később alszik el,annál korábban kel.De miért? :roll:
Mondjuk én örülnék,ha pl anyós inkább pénzt adna,hogy vegyük meg mi az ajándékot,nem venné a bóvlikat. :?
28án Te is jösz?Jó lenne. :)

Hajni!Jó,hogy mondtad Párom előtt,hogy hogy érzel a fórum iránt.Legalább rájött,hogy nem csak én vagyok függő. :) Szilveszterkor mit csináltok?Vagy otthon maradtok Lilivel?Én úúúgy mennék valahova.Amúgyis most leszünk 10 évesek.Nem kimondottan bulizni.Csak egy kicsit kikapcsolódni.

Kép
tierno

Jaaa,az utazóknak jó utat!Vigyázzatok Magatokra!

Kép
tierno

Brigi!

Ne aggódj, az én uram is orról rám a babanet miatt! :oops:
Állandóan megkapom, hogy mikor itthon van csak a gép előtt ülök!
Na most erre azt szoktam mondani, hogy veletek legalább lehet kommunikálni!
Nálunk általában az van, hogy én beszélek ő meg hallgat! :wink:
A másik, hogy ha pont akkor írtok olyat amihez hozzászólnék, akkor nem fogok másnap reggelig várni, mire elmegy itthonról!
Mondtam neki, hogy szokjon hozzá hogy van egy pár családtagom még itt a babaneten akivel osztiznia kell rajtam! :wink: :lol:

Viccet félretéve, alig várom, hogy hazaérjen és úgy tudjak leülni ide, hogy nem a három gyereket hajkurászom!
Van hogy elkezdek egy hozzászólást és kb 3 órával később fejezem be! Vagy elkezdek egy mondatot, felugrom valamiért és úgy fejezem be a mondatot, hogy mégegyszer leírom ugyanazt! :lol:
Szerintem még mindig jobb hogy netezünk, mintha barátnőkkel csavarorognánk és vasárolgatnánk a plázában! :wink:
De az is megoldás, hogy kikapcsoljuk a gépet és becsavarodunk a 4 fal között, és lemegyünk arra szintre,. hogy csak gügyögünk a gyerekeinkkel!
Amúgy ha nem netezek telefonálok, mert közlési kényszerem van!(ez most komoly) Szóval olcsóbb ha itt írom le mi történt velem! :lol:

Api elaszaladt nagyinak fáért, gondolom be is állítja neki a talpba.
Én még takarítok, de úúúúgy élvezem, hogy mindent alaposan kitakarítok, közben selejtezek mindent!
Most végeztem a fürdővel, két zsák tisztálkodószert, félig üres flakonokat dobtam ki! :oops:
Kimosam a tárolókat, olyan jó volt visszapakolni!

Na megyek már "csak" a skacok szobája van! :wink: Kimostam az összes büdös plüsdögöt! :lol:
Vendég

Orsi,
Hogy tudod ezt a sok mindent egy nap alatt és főleg a 3 gyerek mellett megcsinálni? Annyira ügyes vagy :D

Dolli,
Nekünk is sz@r éjszakánk volt, Zsombor 3x kelt az éjjel, a harmadiknál Robi megunta és áthozta hozzánk. Csak utána meg én nem tudtam tőle aludni mert ráfektette a fejét a fejemre, alig kaptam levegőt. Ha arrébb mentem akkor felébredt és jött ő is.

Kép[
Kép[
kostyika

Dorci most Mamánál alszik,kész vagyok a fa díszítéssel.Még gyorsan becsomagolom Apa ajándékát,mielőtt hazaér.

Orsi!Na,ezaz!Én is csak beszélek,beszélek...Ő meg hallgat.De van,hogy nem is néz rám közben.De azt mondja figyel!Gondolom... :? Nekem muszáj ide jönnöm.Ha nem is vagyok szép,legalább bolond ne legyek! :)

Andi!Sajnos rászoktattam Dorcit arra,hogy este egymás mellett alszunk el,aztán átrakom az ágyába.tegnap Ő is ráfeküdt a fejemre és nyomott egy pukit is! :)
Zsombi nem lett még mindentől félős?Szerintem attól is fölkelhetnek éjjel,nem?

Kép
tierno

Andika!

Nem csináltam sokmindent!!!!!
Pont írtam is, hogy nyugdíjas tempóval nyomom! :lol:
Viszont készen vagyok, ebédet nem csináltunk, mert senki nem volt éhes, úgyis korán vacsizunk!
Apa tegnap megsütötte a bejgliket, azt mindig Ő szokta!
Én ma egész nap takarítottam és akolásztam! Közben rájöttem, ha mindig ilyen alaposan takarítanék akkor 170nm-hez hetente 1 nap kéne! :shock: Na nekem mikor van egy egész napom takarításra?????? :roll:
Lemostam a teraszt, anyám micsoda kosz jött le róla! :shock:
8 vödör vizet kellett ráborítanom, mert kicsit habosra sikeredett! :lol: Elkezdtem simán felmosni, de rájöttem, hogy az nem műxik!
ja és lett egy hatalmas púp a tarkómon, mert a Bubu polcáról rámesett egy parafa tábla pont a arkával! Annyia fájt, hogy sírtam egy nagyot+! Aztán rájöttem hogy csak a feszkó jött ki belőlem, így hálás vagyok a táblának!
Most rakjuk le aludni csimókat, ha kelnek átvisszük Nagyihoz Őket, mi meg díszítünk.
17h felé átérünk mi is és ott jön meg a Jézuska először. Aztán Anyósom megy templomba mi meg haza!

Na léptem, mert még ajcsit kell csomizni, magamat kell szépítenem, buzgómocsing Orsi lehúzta az ágyneműket, de azt nem nézte meg, hogy nincs vasalt! :? Szóval még 5 garnítúra ágynemű vasalás is vár rám!

Puszika Nektek!

Andika, nem vagyok ügyes, csak amit csinálok azt gyorsan, de hisz ezt tudhatod, laktunk együtt pár napot nyáron! :wink:
Vendég

Nálunk is már áll a fa, kiraktam az ajándékokat, Robi még rakja fel a csillagfüzéreket. Amint manóék kelnek, jön a Jézuska :D

Brigi,
Napközben nem vettem észre hogy félne de megint éjjel többször felsír.

Kép[
Kép[
kostyika

Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek!
Remélem sok szép ajit hozott a jétuska :lol:

mimi12

Szijasztok, szépjó reggelt!

Remélem mindenkinél kellemesen telt a szenteste! :D
Nekünk is jól sikerült, 19h-ig anyósomnál voltunk!
Tök vicces volt, mert mondtuk neki, hogy 16h -kor átvisszük a gyerkőket, és 17h felé megyünk mi is!
Fél 5-kor vittem át a csimókat de még nem volt készen, nem díszítette fel a fát sem! :lol:
De végül megoldottuk, feldíszítettük a mienket, majd az ővét is, feldíszítették Apával addig én lefoglaltam a csimókat, izgi volt! :lol:
19h-ra átvittük a Gellért utcai templomba és utána jöttünk haza.
Ja és c3-ba 6-an utaztunk, én a csomagtartóban egy 5 kilós són ültem csini ruhában magassarkú cipőben! :lol:
Itthon is jól sikerült minden.
Bubu megkapta a helikopátert, azóta folymatosan csak azzal játszanak az Apjával!Az eladó mondta, hogy 5 éves már el tudja vezetni, de most néztük, hogy 14 éves kortól ajánlják! :lol:
Még Apának is nehéz mert 3 dimenzióban kell vezetni! :shock:
Ezt kapta: http://www.youtube.com/watch?v=beEm0MVyb00
Kapott gitárt is a kölök, de szerintem azt magamnak vettem! :wink:

Apa az órájában aludt! :lol: Edit Nálatok mit szólt hozzá Apa?????

Apa kitett magáért, mondtam, hogy nekem nem kell most ajcsi, csak a paraffingépet szeretném!
Megvette nekem, csodaszép levendula színű, van hozzá kesztyű, lábtyű, és finom barackillaú paraffin! :D
Megvette nekem a rég áhított olajmelegítőt is(egy Aventes cumimelegítőt)
Emellett kaptam csodaszép melltartókat bugyikkal, éééééééés egy HASTÁNCKENDŐŐŐT! :lol: (úúúgy imádom ezt az embert!!!!!!!!!!!!!)
Idén először kaptam olyat ami meglepi volt! :D

Ma lötyögünk, délután jönnek szüleim, tesómék.
Egy kis pulykafasírtot csinálunk, kaszinótojással, franciasalival, Mamiék hoznak krumlisalit, meg valami husikát.
Szóval tényleg jó kis pihis napunk lesz! :wink:

Az idő pocsék, tegnap a teraszt mostam és olyan tavaszi hangulatom volt! :shock: Rájöttem, hogy elkezdtünk kifelé menni a télből! :wink:

Remélem mindenki tud egy kicsit pihenni és a családdal törődni!
Vendég

Sziasztok!

Hát nekünk nem ez volt az álomkari, de a lényeg, hogy estére már hármasban voltunk.

Orsi! De szuper helikoptert kapott Bálint! És elirányítja? :roll: Kis ügyes! :)
De édes párod, hogy az ajiban aludt! :D
Orsi a csomagtartóban... előttem van a kép! :lol:

Brigi! Aranyos vagy! :D Sajna mi csak 29-én jövünk haza Kecskemétről, úgyhogy majd csak lelkiekben leszek Veletek. :D

Andi! Nálunk szerintem megint fogacska a hunyó, csak jönne már ki!
Ez az együtt alvás nálunk sem jön be, mert folyton rámfordul Gézu.

Orsi! Nálunk apa nem mer szerintem szólni a netezés miatt! :lol: De ő is jobban jár néha, mert addig sem neki csacsogok. Szerintem látja az előnyeit is. :lol:
És tényleg költséghatékonyabbak vagyunk, mint a plázacicák! :D

Na mennem kell, indulunk párom keresztszüleihez, holnap déltől kezdődik az igazi pihi, akkor anyunál leszünk már. Juppiiiiiii! :D

Szép nyugis napot mindenkinek!

Kép
Kép
tekiroll

:)

sünciboglya

sziasztok. Elnézést most rövid leszek. Telefonnal írok és nagyon lassú így. Lent vagyunk anyósomnál, ezren vagyunk a lakásban. Patrik már beparázott szépen a sok embertõl így most elbujtunk az emeleten, végre elaludt. Majd írok ha odajutok a gép elé, sógornömet lehetetlen kirobbantani egyenlõre... Puszka és kellemes ünnepeket.

sünciboglya

Szasztok lányok!

Remélem mindenkinek kellemesen telik a karácsony!!!!!
Mi nemrég értünk haza Gyönkről... lányok :shock: egyszál pulcsiban voltunk kinn az udvaron! :shock: olyan meleg volt!!!! Durva nagyon! Most meg itt kalászon dörög meg villámlik! :shock:
Na mindegy.... a szentesténk nagyon jól sikerült, meglepiből eljöttünk anyuékhoz! Nagyon örültek nekünk.... gyerekek sorra bontották ki az ajikat, Bubó még bontotta volna reggelig ha lett volna :wink:

Orsi, köszi az idézetet! Én is olvasgattam ezeket, miközben Neked kerestem képeslapot! :wink: Nem semmi helikopátert kapott Bubu!!!! Óra: képzeld, ha minden jól megy a páromnak egy Philippe Patek órát lőttünk a teszveszen, szülinapjára, teljesen oda van érte, remélem megkapjuk.... :wink:
Ja és papus csinált a kutyuknak házikót! :D

Mimi, örülök, hogy javulgat Regi szeme!!!

Andi, tetszett a párodnak a meglepi?! :wink:

Lini, remélem azért megváltozik a párod véleménye! Ti összetartoztok és nem szép megoldás, hogy külön ünneplik a fiukat.....

Mia, hajrá! :wink: :lol:

Jajjj, lányok, tegnap Bubó énekelt.... "...csinglingling száncsengő, száncsengő csinglingling tél öblén távol ring.... fölRobban két nagy ló, kop kop kop......" akkorát röhögtünk.... :lol: :lol: :lol:
sylph

Szilvi,
Teljes meglepődés és siker volt :D

Mi ma anyuéknál voltunk Tatabányán. Mindkét gyerek nagyon örült az ajándékoknak, Veronika a tündérruhájában billegett és kisajátította Zsombor Rody-ját :D

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,

Én is vagyok. 24.-én itthon voltunk 3n. Délelőtt sétáltunk, utána főztünk, Lilivel fát díszitettünk, este ajcsi..... Szupi volt.
Ma anyuéknál voltunk. Apu most először csinált harcsa paprikást és olyan finom lett, hogy egy hatalmas tányérral megettem pedig nem is szeretem a halat! :lol:
Honap mennénk anyósékhoz, de anyós beteg így csak apa megy.

a mozit már nagyon várom, olyan rég voltam. Bárki velünk tarthat, az alkonyatot szeretnénk este megnézni.

A talit meg még hangoztassátok, mert én tuti elfelejtem!
:oops:

jaaaaa és tegnap Lili felső foga végre áttörte az ínyét! Még a mellette levő hátra van, de úgy örülök neki! :D

Lini
Kép
kicsi lini

jaaaaaaaa és +2kg! :oops:
Mi lesz itt még???? Januárban asszem kezdem a böjtöt!!! :oops: :twisted:

Lini
Kép
kicsi lini

Orsi

Apuka szintén elájult az ajándékától !!!! :wink: Pláne mivel megbeszéltük, hogy nem veszünk egymásnak semmit !!! :wink:
Ma délután usziba leteszteltük az órát , és jelentem jól bírja a vizet !!!! :wink:

Tomikáét is nagyon eltaláltuk, mivel 2 napja épp csak nem alszik az utánfutós traktoron. :lol: :wink:
Olyan aranyos volt, mert mikor meglátta a fát és az ajikat odarohant hozzánk és megköszönte őket, pedig mi bizonygattuk, hogy a Jézuska hozta őket !!! :wink: :lol: :P

Mindenkinek további szép Ünnepet Kivánok !!!!!! Kép

Kép
kditke

Szijasztok, jó reggelit! :D

Örülök, hogy mindenhol jól sikerült a karácsony!

Szilvike! Bubó éneke: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hűűűű van kutyaházuk a fiúknak? A Ti kertetekben vagy Apudnál? Belementek?
Marci már kezd barátkozni a házzal! :wink:

Andi! Gondolom, hogy volt nagy meglepetés a kis pirosra! :wink: :D

Lini! Rajtad 2 kiló nyugodtan elfér, de alkatilag olyan vagy, hogy az magától fog lemenni! :wink:
Én már rosszúl vagyok a karácsonyi kajáktól! :?

Edit, Örülök, hogy örült Apa Nálatok is! Hova jártok úszni???

Nálunk jól sikerült a tegnap este, olyan jól viselkedik mindig a 6 gyerek!Döbbenetes! :shock: Olyan szépen, békésen eljátszanak egymással! Mondjuk az uncsitesók nagyon jó kisgyerekek, nagyon szépen neveli őket az Anyukájuk!Az enyimekre is jó hatással vannak, békések, nyugodtak!
Jó nagy rumli lett, hajnalban pakoltam csak össze, mert hulla fáradt voltam! :oops:

Ma sógórnőmék és anyósom jönnek!(már egy kicsit elfáradtam :cry: )
Elvileg egy óra múlva itt is vannak! :shock:
Még el sem kezdtem a kaját és még fel is kéne porszívózni, mosni! :?
Egybe karajt csinálok(csak Mia meg ne hallja :wink: :lol: )fokhagymásan, hozzá egy kis párolt lila kápi és krumplipürét.
Anyósom csinál egy husilevest.

Röviden ennyi, majd jövök, ha túléltem ezt a napot! Remélem holnap pihi lesz, jól esne egy kis séta friss levegőn, csak nagyon fúúúj a szél! Viszont szárad a sár! :wink:
Holnap lemegyek a szalonba edzeni, szaunázni, olvasgatni, kipróbálom a paraffingépet is! :wink:

Pusszantás és további békés ünnepeket!(főleg anyósoknál! :lol: )

Mia! Kitartás a sokasághoz! :lol: Aztán lökjed el sógórnődet a géptől és gyere mesélni!!!! Milyen a hangulat odalent?
Vendég

Szasztok!

Andi, örülök, hogy siket aratott a piros cucc! :D

Lini, mikor mentek moziba? Hova?
Gratula a fogacskához!!!

Orsi, nálunk lesz a házikó, majd beleteszem a szőnyegüket, egy két kajcsit bedobok és hátha... remélem megszeretik!
Na milyen a napod?
Már én is fáradok pedig nagy tatárjárás nincs is...

Ja, megcsinááltam a citromos álmot..... háááát ezt tényleg nem lehet abbahagyni, annyira finom!!!!! Hugom tiramisut csinált, na az se rossz! :wink:

Pusszantás
sylph

sziasztok,

Mi délelőtt sétáltunk, aztán ebédeltünk, kicsit pakolásztunk. Szóval nyugis a nap!

Most apa átment anyósékhoz, mi meg itthon maradtunk. Lassan ebédel Lili krumplit, 3kor meg alvás.

A mozi szerintem Campi, este 9 körüli vetítés. Időpont még nincs.
Hajni mikor menjünk? Apát puhítom ezerrel! :P

Lini
Kép
kicsi lini

Tényleg, ha visszaviszünk valamit a boltba, akkor a pénzt vissza kéne, hogy adják? Vagy csak ki cserélik valami másra?

Orsi: túlélted a mai napot?

Kellett emlegetnem a másik felső fogat, az is bejelntkezett, ha jóléreztem egy ici pici csücsük, mintha kint is lenne.

Lini
Kép
kicsi lini

Sehol senki?

Kezdek aggódni. Lili vállán az oltás helye bepirosodott és csomós lett. Pedig 2 hónapja kapta!!!! Az 5 hónaposat kapta utoljára!

Ja és kis száraz foltok vannak a combján? Lehet, h allergiás?

Hétfőn felhívom a dokit.

Hogy telik a karácsony? Gondolom jól, mert senki sem jön :(
Na de sebaj, így van ez jól. :D

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Na túl éltük a karácsonyt :lol:

Lini!
A vállába kapta Lili az oltást?Eddig az enyém gyerekek mindet a lábukba kapták,ha jól rémlik.A Regi legalább is bizti,hogy oda kapta amit eddig kapott.Csomó szerintem egyel talán nem normális,de gondolom elő fordul.
SZáraz foltok.Az sajnos lehet az oltás mellékhatásaként ekcéma.Sok babán kijön,de kb 1éves korukra el is múlhat,ha csak a szuritól van.No meg tél van,és ilyenkor jobban kijöhet sajni.
Vissza vitt áru.SZerintem ki kell,hogy cseréljék.De ez azért nem olyan egyszerű.
Attol függ miért kéne cserélni?
Áááá mi is megyünk cserélni sajnos.A Szabi kapott egy távirányítós markolót és meg sem nyikkan.Dühítő mert bár olcsó volt a kategóriájában,de akkor is..

Orsi!Bálintnak távirányítós helikoptert hozott a Jézuska??Húúú olyat ma bűvöltünk .A Gyuri unokaöccse kapott egyet.Mindjárt 30éves,és hááát bizony kifog rajta.Nagyon jópofi,de eléggé nehéz irányítani még egy felnőttnek is.
Hát és a csajok mit kaptak?

Nálunk a Szabinak a csontok a menők.Kapott egy ásatásos Mamutos könyvet.Vagyis van benne egy könyv és valami homok szerűből ki tudja kapirgálni a mamut csontokat(kb 20cm-es csontvázat lehet összerakni belőle).
Na ennek örült a legjobban.Kapott legót is,meg a tesco gazdaságos olcsó favonathoz mindenféle tartozékokat.
De a csont az első..
Olyan aranyos volt.Ezt anyum Jézuskája hozta és ma kapta meg.24.én bontogatta az ajikat,és tök szomorú lett .Mondta,hogy buta Jézuska nem hozott neki csontot,pedig ő azt kért :lol:
Hihetetlen egy pasaa..tudi régés vagy patológus lesz :lol:

mimi12

Szasztok!

Mimi, eszem a kis régészed szivét!!!!! :lol: Bubó most dínó-korszakát éli.... :wink: ma voltunk a lidl-be és vettünk is egy dínóskönyvet névnapjára....

Tegnap eljöttünk anyuéktól kettecskén, holnap reggel hozzák haza a skacokat! :D Egy kis pihi van kettesben. Ma pakolásztunk, takaríottunk egy kicsit, most szabadfoglalkozás van, én minnyá' befekszem egy jó forró fűrdőbe, aztán asszem' alszom egyet.... utána elmegyünk egy fincsi gyrost enni, olyan igazi görögöset, mert amit itt Mo.-on csinálnak az a nyomába sem ér a görög gyrosnak...

Léptem, mindenkinek jó pihenést!
sylph

Sziasztok!

Szilvi!
Hol esztek olyan igazi görögös gyrost, mert én naon szeretem a gyrost???

Nálunk is lezajlott a karácsony.

rövid összefoglalót írok:
24,én itt voltak anyumék apum hozta a halászlét
25.én mentünk Oroszlányba a sógornőmékhez aztán Pestre a kerifiamékhoz, ahol a Jézuskának hála egy hörcsöggel gazdagabbak lettünk. Én hang nélkül jöttem haza ugyanis karaoke party volt és ott maradt a hangom :shock:
26án itt ebédeltek anyumék és a bátyámék, annyi kaja volt, minden nagyon finom lett, csináltam őz húst életembe először, nagyon jól sikerült mindenkinek ízlett és életembe először tudtunk a bátyámnak olyan ajándékot venni amire azt mondta, hogy TÖKÉLETES még meg is kértem, hogy ismételje meg. Ez azért nagy szó, mert ő örök elégedetlen!!!
Ma pedig átszaladtunk Csepelre a nagynénémékhez.
Tömören így nézett ki a karácsony.

Többiek merre járnak?

MAngora, milyen volt az első karácsony, bár ezt még a gyerkőc nem érzékelte, de azért az ember élete egy gyermek születésével más vizekre sodródik.

Megyek, mert igényel kiscsaládom!!!
Vendég

Sziasztok!

Mi is megvagyunk.
24-én Sógornőmnél Apóssal,
25-én Anyuéknál voltunk. Apu jól megszeretgette Lilit. :lol:
Két napja meg itthon pihizünk. Bár Lili ma NAGYON nyűgős! Ketten alig bírunk vele. Állandóan a földön akar lenni mert gyakorolja a mászást, az ülést. Csak sajna 2 percenként az arcára esik. Apa meg ilyenkor üvölt, hogy miért nem vigyázok a gyerekre. De hát nem tudok olyan gyors lenni! :roll:

Csajok én holnap nem tudok menni a talira. :( Lili pár napja este 9-10 körül alszik el! :shock: Apa meg megy reggel dolgozni. :roll:

Viszont a mozi az OK! Csak szerintem már csak januárban kéne mennünk.

Lini: arra gondoltam ha jönne Orsi, Szilvi esetleg még mások is akkor inkább az Avatart kéne megnézni nem? Az Alkonyatot nem biztos, hogy látták.

Na megyek is mert " hiszti" van. Jó pihit a hátralévő pár órára még.

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Nekünk is jó délelőttünk volt, manó kapott jegyeket a Disney on Ice-ra és ott voltunk. Nagyon szépek voltak a szereplők, jók voltak a zenék és nagyon látványos volt.

Mikor lesz holnap a tali? Meddig van nyitva a Szikla?

Kép[
Kép[
kostyika

Jaaaaaaaaaaaj Ne mááááááá Hajni!

Már olyan régóta szervezzük ezt a talit! :cry:
Ha valaki elkezdi, akkor sorra jönnek majd a Többiek is hogy nem jönnek! :cry:
Van egy tippem, hogy akkor Lini és Brigi sem akar jönni! :cry:
Apa egyszer hozhat ennyi áldozatot! Gyere el pár órácskára, én vállalom, hogy hazaviszelek korábban, ha menned kell, de vissza is hozlak, ha elaludt Lini!
Mindenre van megoldás, csak hajlamosak vagyunk túlbonyolítani a dolgokat!
Szerintem megbánnád ha kimaradnál! :cry:

Szilvike, átjössz előtte hozzánk, mert én 19h-tól tutira ráérek! :wink:
Jártunk ma előttetek, de nem állt ott a pözsi!

Mi ma templomba voltunk a Gellért utcaiba( ott 9:30-kor van csak mise), annyira nem tetszik mint a mi tempomunk! Igaz van fent a gyerekeknek egy elkülönített rész ahol tudnak játszani, de a Pap bácsi olyan mérgesen, csúnyán, szídkozódva beszélt, kezével csapkodott! :cry:Maradunk a mi templomunknál! :wink:
Elszaladtunk vásárolni, helikoptereztünk a kertben, ebéd és alcsi!
Tegnap nagyon jól sikerült, de kipurcantam, most is dög fáradt vagyok, de rájöttem, hogy a nagy punnyadást nem bííííííííírom már!
Most megyek kitakarítom a szalont!
Kicsit várom már a holnapot, hogy csak magunkban legyünk! :oops:

Mozi:Nekem jó az alkonyat, de azt néztem hogy mindig 19:30-kor van vetítés a Camponában.
Nekem mozi jó a jövőhéttől, csak várjuk meg a fizut, mert elég karcsúúúú ez a hónap! :oops:
Most nézem, Avatar is 20h-tól van.
Lini! Lili hánykor szopizik utoljára?
Vendég

Mimi: milyen igazad van! Ő a combiba kapta az oltást!! Én kaptam a karomba! :oops: Akkor aztán tényleg nem tudom mitől van :(

Hajni: én már úgy beleéltem magam, hogy megyünk moziba!!!!!!
Az avatárt pont tegnap néztük meg. :?

Lini
Kép
kicsi lini

Orsi: de aranyos vagy! Hát ha valaki vállalja, hogy hazaugrik velem ha gáz van akkor esetleg Apa is megenyhül. :oops: :lol:
Burkoltan én is azért gondoltam januári mozira mert most üres a malac.... :oops: :wink:

Lini: Nekem jó az Alkonyat. Sőt! :lol: Csak gondoltam nem mindenki látta az első részt. Gondoltam mi repetáznánk és elmennénk azt is megnézni. :lol:

Brigi: merre vagy? Zugolvasó lettél? :lol: Jól telt a Kari? Szegény Párod jól dolgozhatott még 24-én. Bár nem tudom abban a szuyok időben ki mosatott autót.... :roll:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Közben írt Orsi is, nem is láttam :oops:

Lili 8:30-9 között alszik el.
Mostanában ugyan megébred 11:30kor és kér még egy kicsit, de nem mindig.
Na jó, akkor legyen január? Csak azért gondoltam jöv hétre, mert apa szabin van. Januárban dolgozik, akkor hétköznap tuti nem vállalja be a felügyeletet. Még így is puhítanom kell :D

Lini
Kép
kicsi lini

Szijasztok!

Nekem jó az Alkonyat! Meg kéne néznem addig az 1-et! :roll:
Ha nektek jó, menjetek nyugodtan jövőhéten!
Nekem tutira sok lenne, hétfőn csajszitali, szilveszter és még mozi is! :lol:

Lini! Te hogy tudsz moziba menni ha 9-kor alszik el Lili????
Alkonyatot nem is játszák olyan későn a Camponában!!!!

CSAJOK !!!! HOLNAP!!!!

Szilvit és elvileg Andikát viszem, ki jön még velünk?????
Még két ember befér hozzám!!!

Zsand Te hogy jösz? Nem jösz velünk?

Brigi Te hánykor szabadulsz?
Ki jönne még kocsival?
Vendég

Mozi: Én úgy gondoltam 9kor indulhatnánk kb. A moziműsort még nem néztem, ha nincs 9 után, akkor baj van! Akkor vagy más mozi kell, vagy más film, vagy más idő :lol:

Holnap hányra mentek? Meddig maratok?
Én kocsival megyek, csak nem tudom, még mikor. Attól függ mikor alszik el Lili. Ha ott vagyok a hazaszállításban tudok segíteni.

Lini
Kép
kicsi lini

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?