Sziasztok
Tegnap elmentem a Rossmann-ba!
2csajszi a Humana bébiételes polc előtt ,nagy bőszen rakosgatták bele a halom kaját a kosárba,és közben arról beszélgettek ,hogy mennek az önkormányzatba segélyt kérni
,mert elhintik ott,hogy egyedülálló anyák ,és ilyenkor ételutalványt + pénzt is kapnak majd!
Megkértem őket ,hogy egy picit menjenek már arrébb,(mert rohadt meleg volt bent ,és nem szerettem volna,ha Réka nagyon bemelegszik az overallba,aztán meg kiviszem megint a mínuszba),de Ők közölték vele,hogy elfogyott már a bébiétel ,mert ezt ők már mindet lestoppolták
Szerencsémre,pont ott volt egy bolti eladó!
(Ez nem jellemző rájuk,de elhessegette őket,hogy mik képzelnek magukról,hogy nem engednek engem is vásárolni)
Na így,vásároltam 12üveggel,és csak a vegyes zöldségesből(ennyi maradt csak)
Gyerekem két pofára ette hála égnek
Suttyomban az eladó megsúgta,hogy csütörtök reggel hoznak még,de a nőciknek azt mondta,hogy már nem lesz több ilyen akciós Humana étel
Pelenkából sokat kaptunk most, és sajna mindenki 5-8kg-ig azaz a 3-as pelust hozta
A gyerekem már kezdi kinövögetni azokat.
Kiszámoltam ,hogy 60napra való pelusunk van.......vajon addig mennyit fog hízni a lányom?
Max teszveszre felteszem és eladom
Bibus
Szerintem nem igazán érdemes Angliából megvásárolni a légzésfigyelőt stb....,mert teszen vagy vaterán is sokkal olcsóbban megkapod!
Én nagyon sok dolgot ott vettem meg,és mit ne mondjak több 10eFt-ot spóroltam meg!!!
Na ,persze nem minden olcsóbb ott sem,de ki lehet fogni!
Ma ment a barátnőm V dokihoz átjárhatóságira.
Kíváncsi vagyok ,hogy milyen hírekkel érkezik haza!
3hete volt nála,és akkor talált nála sövényt(összenövést),de nem tudja ,hogy mit tegyen most szegény?!
Várja meg a magánrendelő nyitását, vagy menjen el Kósa dokihoz a II.nőire és csináltassa meg vele!?
Etna
Újraélesztés
:D:D:D
Ritáék képét (csontost) tedd már fel ide nekünk
Nagyon komoly lehet az is
Én próbálok minél több mókás készíteni!
Mi sem vagyunk "normálisak", így jelzem ,hogy a gyerekem sem lesz az
:D:D
Már most nagy bohóc a kicsike
(be sem kell öltöztetnem annak)
Nem gondoltam volna,hogy egy 5hós baba ilyeneket tud produkálni,mint amiket csinál!
Pl: erőlteti a sírást ,de amikor odahajolok és kinevetem ,akkor vigyorog egyet,de közben még mindig erőlködik
Elbújik a takaró ,vagy nyálkendő stb...mögé,és várja ,hogy mondjam neki....kukkkkúcs!!!!! És elkezd kacarászni
Csuda édes tud lenni!
Nagyon jó fej tud lenni, és egész nap annyit nevetek!!!! Rendesen meg tud nevettetni, és ez tetszik neki is
Na jó ,most mennem kell,mert lassan felébred Réka,Nekem meg millió dolgom lenne még
Millió puszi Mindenkinek!
Igyekszem jönni sűrűbben,mert amint látjátok ,megjavították a problémámat a babaneten
És egy pár kép is,ha nem bánjátok!
Bianka+ Réka(keresztlányom nővérkéje)
Réka Nyuszi
Réka és a kígyója(mostanában csak ezzel alszik el)
Na ez a nem semmi alvás!
Ezt csináljátok utána
Itt olyan mint az a Disney fekete hajú hölgy figura ,sajna nem tudom a nevét,de a kép láttán talán tudjátok ,hogy melyikre gondolok?!
Apja szerint egy horrorfilmbe illő kép
Félelmetesen aranyos