Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Mivel holnap nem hiszem, hogy már tudok jönni, ezért

BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK NEKTEK!

puszi

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Békességet, boldogságot, csengőszót és gyertyalángot-, ajándékot, szeretetet, s mindent, ami fontos Neked. Békés, Boldog Ünnepeket!

kispatak
Vendég

SZiasztok!

Megint nem volt gépem :evil: :evil:
Végigolvastam mi történt veletek, de nincs időm mindenkinek reagálni, bocsi érte!

Angyalka,
utólag is sok boldog szülinapot!!! jó kis ünneplés!!!

Mako!
nem írtál a beültiről, minden rendben zajlott?

Lukácsné!
Még nem jelöltelek vissza iwiw en, meg még senkit nem kerestem, majd később, de én téged tuti, hogy ismerlek valahonnan. Pedig nagyon car az arcmemóriám, de nagyon ismerősnek tűnsz kismami :)

Húh, csajok alig van időm, ezer felé kell szakadnom, így lehet kicsit eltűnök én is, de csak pár napra.

Babe!
Nem jössz, teszteltél????? NA????? Mi van?????

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt szeretnék kívánni, azzal a hozzáfűzéssel, hogy jövőre mindenkivel ottlegyen a kis porontya akár a pocakjában, akár a kezében!!!!

Puszi mindenkinek!!

heni

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok Lányok! :)

Kiskarácsony, nagykarácsony angyal csókja Rátok szálljon. Hozzon Nektek minden jót, nem csak almát, mogyorót. Boldogságot, békességet, szívből jövő melegséget! :)

Boldog karácsonyt kívánok Mindenkinek és még azt, hogy jövő ilyenkor mindenkinél babakacajtól hangos karácsony legyen!!
:lol:
Puszillak Benneteket,
andi
andrea-1

Sziasztok Csajszik!Kép
KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!
PUSZI ERCSI

Kép
rózsa11

Boldog karácsonyt és jó pihenést!
Csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, a jövő karácsonyt
jó lenne "már legalább" 2 in 1 ünnepelni.
Lehet egy tippem, hogy ki mit fog kívánni szilveszterkor? :lol: :wink:
Kismamák vigyázzanak magukra, várakozók legyenek nyugodtak
amennyire lehet, a töbieknek (magamst is beleértve) sok türelmet :D

(Babe???)

puszillak Titeket!
kpn

Sziasztok!

Asszem az ünnepek alatt nem leszek, de majd meglátjuk... :roll:
A Zuram eredménye NEGATÍV!!!! Úgy örülök!!!

Vicky:
A tiramisu mindenhol nagy kedvenc, úgy látom. :)

Navared:
Nem is rossz ötlet ez a kajaportya! A végén még vissazahízok... :)

Sztyopáné:
Hallod, azért ez pofátlanság! Fizetős és még ilyen bunyevácul viselkednek! Rájuk kellett volna verni az utiköltséget!
Snitt!
Inkább legyen jókedve, most ne bosszankodj, árt a szépségednek. :)

Kiss Angyal:
Neharagudj, de szétröhögtem magam a sztoridon... Aztán amikor olvastam a véresdi-ájulósdit, már nagyon sajnáltalak... Küldök gyógyhullámot:
(((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Varrni nem kellet a tenyeredet?

Vayacon:
A wc-papírt asszem a Kálvin téi DDA-ban vettem, talán... De nincs ráírva, hogy vattacukor illatú, csak SAMMY winter duft vagy mi? Látom neked sem kell konditerembe járni, ott a keresztgyerök. :)

Andrea:
Klassz a menütök. Jól teszed, hogy lightosan házimunkázol. Én is bírnék egy ilyen karácsonyfát, meg a kutyáink is! :lol: :lol:

Lukácsné:
Te is ügyesen megoldottad a karácsonyt. :) A lényeg, hogy pihengess és légy boldog!!! :)

Akkor elköszönnék...

Boldog Karácsonyt és Szebb, Sikeresebb, Gyerkőcben és Pozitív Tesztekben Gazdag Új Esztendőt Kívánunk Mindenkinek!!! :D
a Zuram meg Én, meg a Kutyákok :D
Kép
http://www.youtube.com/watch?v=u_YsIElJifA

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok,

Sajt: 2 öltéssel lehetett volna varrni a tenyerem,így nem kaptam volna érzéstelenítést...(az érzéstelenítéshez 4 helyre kell legalább szúrni)...én a cisztaleszívás után nem kívánom a tű okzta fájdalmat...szóval ezt az opciót kihagytam :shock: majd össze fog ez forrni...
Szerintem is ezt leszámítva mókás történet :lol:

Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok :D :!: :D Jó sok ajándékot, finom kajákat (IR-esek azért figyelni magatokra,mert hipp-hop itt a januári kezdés :wink: )..

Andrea: hogy vagy :?: próbálsz azért pihengetni :?: nyomod magadba a túrót :?:

Babe: merre vagy :?: csináltál tesztet :?: :?: :?:

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Kép
Ezzel kívanok én is MINDENKINEK nagyon boldog, békés, kellemes karacsonyi ünnepeket!!!

Kép
Ezt pedig a kutyasoknak küldeném :D
navared
Szfvár

Angyalka, ne is erölködjünk... mindenki készülödik :wink: De azért eredményekkel jöhetnének egyesek.... :D
navared
Szfvár

Sziasztok!

Szintén az előttem lévőkhöz szólva
Békés boldog karácsonyt szeretnék mindenkinek kívánni!!!!!!!!!

Lányok aki még nem babásak 2010 a mi évünk lesz!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rólam:hát Bmc-be nem fogadtak a a felfázással kapcsolatban...

de én teljesen megértem őket és valahol igazat adtam nekik...
már megoldódott a problémám .
kaptam antibiotikumot.
:lol: :lol:

puszi csajok :lol: :lol: :lol:
sting1982

Kép
És akkor mar a cicasokat se hagyjuk ki!!! :lol:
navared
Szfvár

Picit szentimentális vagyok ma, de ha van pár percetek az ünnepi készülődésbe, nézzétek meg! :)

http://www.youtube.com/watch?v=KLVuU1MAId0

and
andrea-1

Andrea, nagyon szép, köszönöm :)
navared
Szfvár

sziasztok!

Andi: Nagyon szép, ez a csengőhangom most karácsonyra :D

csajok: Békés Boldog Karácsonyt Mindenkinek és pozitív tesztben Gazdag Boldog Új Évet mindenkinek a pocaklakóknak meg sok pocak simit :!: :!: :!:

Kép
sztyopane

Tényleg nagyon szép ez a dal :fülbemászó!

:lol: :lol:
sting1982

Örülök, hogy Nektek is tetszett.

Van még egy linkem, komolyabb hangvételű, de szerintem ez is gyönyörű....

http://www.youtube.com/watch?v=EGxxSQ8qsXs
andrea-1

Sziasztok Mindenkinek!

Nem tűntem el, csak ma nagyon elfoglalt voltam. Reggel a BMC-be kezdtem. Na miért is? Gondolom már tudjátok, hát mert reggeli elsőből pozit teszteltem, halványan, de pozit. Mentem is Szűcs Dokihoz. El is küldött rögtön vérvételre, hogy nézzék meg a HCG-t. Para is volt, hogy mennyi lesz, hát lássatok csodát 206!!!!!!!!!!!!!!!!!!!lett. :lol:
Azt mondta, ez még Iker is lehet. Na mit szóltok. Tehát január 6-án kell mennem 6 hetes UH-ra, és akkor már remélhetőleg szívhangot is hallunk. Még mindig náthás vagyok. Elkezdek mézes hársfateát inni, meg inhalálni, meg nyomom majd a C-Vitamint ezerrel.
Szóval megkaptam a legeslegszebb kari ajándékomat. Tessék tanulni a példámból.
Csak most nagyon ideges vagyok, hogy minden OK legyen január 6-ig. Az utrot használnom kell továbbra is.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Babe!

Gratula! :)
Ez tényleg a legeslegeslegszebb karácsonyi ajándék!!!!!!!
Pihenj sokat, vigyázz Magatokra! :)
andrea-1

Babe: gratulálok :D :D :D neked is szép kari ajándékot hozott a Jézuska :D :D :D

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

babe: Gratulálok. A 206-os az biztos magas hcg, én nem tudom nekem mennyi lett volna az ikrekkel, mert nekem csak pisis teszt volt.
vicky79
Budapest III. kerület

babe

nagy gratula, nekem 86 volt a hcg-m szóval lehetnek ikrek.
örülök hogy te is megkaptad a legszebb karácsonyi ajándékodat.

csajok nagyon nem sikerült a meglepetés amit akartam nektek.
kicsit szomorú vagyok mert ma du-án elmentünk uh-ra, /persze fizetősre/ és nem igazán láttak még semmit csak talán tippeltek hogy az lehet ott a petezsák.
szóval gondoltam lesz egy uh képem karácsonyra a fa alá de ez most elmaradt.

majd 28-án megyek hétfőn délelőttre a BMC-be.

Vicky
boldog névnapot kívánok neked.

MINDENKINEK
boldog karácsonyt és akinek nincs pocaklakója most utoljára tud koccintani az ünnepekkor, kívánom hogy jövőre már NE tudjatok a pozitiv tesztek miatt !!!!! Kép kép

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

sziasztok!

Babe: gratulálok :!: :D

Vicky: Boldog névnapot :!: :!: :!:

angyalka: küldtem Pü-t

Kép
sztyopane

Vicky,
tényleg nagyon sok boldog névnapot Neked. Köszönöm a Gratulációt.

Andi,
Neked is nagyon köszönöm. Remélem januárba csatlakozol Hozzánk. Drukkolok. Ne add fel, sikerülni fog.

Agyalka,
nagyon aranyos vagy Te is. Köszönöm szépen a Gratulációt. Kezed jobban van már? Remélem meggyógyul lassan.

Lukacsné,
Te legalább már 28.-án mehetsz UH-ra, Nekem meg várnom kell január 6-ig. Na de nem baj, majd csak eljön az is. Egy kicsit para azért ez az iker dolog.
De nagyon-nagyon örülnék Nekik.

Akivel már nem "találkoznék" annak nagyon-nagyon kellemes ünnepeket és pozi tesztben gazdag új éve kívánok.

Lányok,
nagyon sokat jelentett és jelent most is, hogy itt lehetek Köztetek.
Rengeteg erőt adtatok Nekem, na és az a sok laptető is meghozta a szerencsémet.
Most is zserbót kellene sütnöm, de két percenként szaladgálok a géphez, hogy nézzem ki írt.

Kép

Kép

babe3

Köszi a névnapi köszöntéseket.
vicky79
Budapest III. kerület

Babe:Szívemből gratulálok a csodálatos karácsonyi ajándékodhoz :D

Vicky:Nagyon boldogságos névnapot kívánok.

Én tegnap voltam uh-on,és egy babóca növekszik a pocakomban,kaptam a Szűcs dokitól első fotót is,ami a fa alá kerül :D :D :D
Kép foto

Kép
marianna82

Sztyopane,
nagyon köszönöm Neked is.

Mariann,
Neked is köszi. Neked mennyi volt a HCG szinted? Kicsit irigyellek a sztárfotóért (persze csak jó értelembe). Mikor mész legközelebb?
Én jan. 6.-án. Remélem már a pici szíve/szívecskék is dobogni fognak.
Nagyon vigyázok ám Rájuk.

Csajok,
lehet, hogy hülye vagyok, de Én már most elkezdtem beszélgetni a babával/babákkal. :oops:

Kép

Kép

babe3

Babe,
hatalmas gratula Neked.

Vicky,
Boldog névnapot.

Marianna,
micsoda fotó :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Mindenkinek Békés,Boldog,Szeretetben gazdag Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!

Kép kép

Kép
marianna82

Babe,
Ne aggódj, hogy nincs még uhu kép... a lényeg, hogy tudod hogy OTT van/vannak :)...

Addig meg pl. rakjátok fel a pozi tesztet a karácsonyfa tetejére csúcsdísznek... :))))))

Jó, csak viccelek, de tényleg ez a "dísz" lett az idén a csúcs.. :)
andrea-1

Babe:Nekem 96-os volt a hcg-m.

Nekem is 6-án kell mennem szívhangot hallgatózni,és az lesz azutolsó látogatásom is a BMC-ben(egyenlőre)mert utánna már elengednek,és keresnem kell egy szuper nőgyógyászt!

Na megyek,mert fő a töltöttkáposzta :)

Kép
marianna82

Babe, ez az igazi karácsonyi ajándék!
Nagyon-nagyon gratulálok! :D :D :D

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody,
Neked is köszi.

Andi,
ez egy jó ötlet.

Mariann,
akkor tali? Nem is tudom be vagy jelölve Nekem az IWIW-en?
Mert ha nem, akkor kéne, hogy megismerjük Egymást, vagy egy egyezményes jel?
Nekem is szívkukucska is lesz elvileg. És ha, minden OK, Én is akkor megyek utoljára a BMC-be.
De jó lenne találkozni. Nagyon örülnék neki.

Kép

Kép

babe3

Babe:írtam privit!

Kép
marianna82

Babe!
Gyönyörű karácsonyi ajándékod van! Gratulálok!

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!
Kép

Kép
avarka

Sziasztok

Boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Békés, áldott Karácsonyt mindenkinek!

kispatak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.25 20:35-kor.
Vendég

Sziasztok!

Babe!
zt el sem hiszem :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Teljes szívemből gratulálok neked!!! Te kis tünetnemnézős :)
Micsoda jó hírek!!!!

Mindenkinek csodás karácsonyt kívánok!! A jövő karácsonyon már mindenkinél +1-2 fő lesz a létszám, ( pocakon belül vagy kívül az mindegy )ebben kell bíznunk csajok.

Puszi

1261643776.8741.xls

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Babe! Nagyon nagy gratula :D
Én amikor "megismertelek" és még csak az inszemre készültél, mondtam itthon a paromnak, h. Neked tutira elsöre sikerülni fog! Aztan amikor annyit izgultal a tünetek miatt kicsit elbizonytalanodtam, de az h. kijelentetted, h. Te nem vagy meddö, azt hiszem ez nagyon sokat segített... a maximalis megkérdöjelezhetetlen hit csodakra képes! Ügyes vagy, barcsak bennem is ekkora erö lenne :oops:

Vicky, nagyon boldog névnapot így utólag is!

Marianna, szép zsakocska :lol:
navared
Szfvár

Babe:HATALMAS GRATULA neked is!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
sting1982

Csillognak az ünnepi fények,

lelassul a rohanó élet.

Készül a sok finom étek,

melegszik a családi fészek.

Kívánok mindenkinek, Szép Karácsonyt,

s Boldog Új Évet!
sting1982

Sziasztok!

Nálam készül a süti, szépül a fa, de azért mindenképp akartam ide is jönni, habár talán már nem is emlékeztek rám :oops:

Szeretnék nektek nagyon szép ünnepet kívánni, a fa alatt legyen sok szeretet és egészség, na és persze kívánom a babára vágyó társaimnak, h ez a kívánság legyen az első helyen a Jézuskánál, amit teljesíteni fog!

Kép

www.albertiria.freeblog.hu

babszika

navared: Köszi a köszöntést.

A vacsorához alakulnak a dolgok, a tiramisu egy kicsit megszaladt. Dupla adag lett belőle. :) Duplát is akartam csinálni, csak nem gondoltam, hogy az ennyi lesz. Mindegy, az egyiket az anyós majd hazaviszi. A halászlét meg elnapoltuk két ünnep közöttre, így is lesz mit enni és még az anyós hoz is fel. A cukromnak azt hiszem annyi mára, bár a tiramisuban is édesítő van és kevés ch-s tejszínhab. De a cukrozott babapiskóta nem igazán light. Majd csak keveset eszek belőle.
vicky79
Budapest III. kerület

Hali Lányok!

Mindenkinek nagyon boldog, békés karácsonyt kívánok, illetve hogy a jövő év meghozza a sikereket babaproject ügyben.
sziasztok
Rony

"A szépség mindenütt ott van, nem rajta múlik, hogy nem látjuk meg."
(Rodin)
rony77

Babe, ez aztán igen! Hatalmas gratula! Kép

Maccs
vörösmacska

Babe, ez aztán igazán szép karácsonyi történet!
Gratulálok :lol:
kpn

Sziasztok! Kellemes ünnepeket kívánok!
Kép

Kép
emeske

Sziasztok!

Remélem mindenkinek nagyon örömteli, szép Szentestéje volt.

Babe: nagyon örülök a jó hírnek és azt kívánom, h továbbra is ilyen zökkenőmentesen menjenek a dolgaid!

Kérdés: tök ciki, h pont karácsonykor kérdezem ezt, valahogy nem illik a hangulathoz, na mindegy... :)
Szóval, tudjátok, a férjem a spermabaci miatt szedi az antibiotikumot (augmentin), még egy hét van belőle. Nem tudjátok, h lehet-e ilyenkor szex? :oops:
Nem mondtak semmit ezzel kapcsolatban...

Kérdés2: drága kis sógornőm tegnap tesztelt pozitívat, spontán, 3 hónap próbálkozás után. Szegénykémnek nagyon görcsöl a hasa. Most ugyebár nem tud dokihoz menni, nem tudjátok véletlenül, h ez normális-e, és mi van ilyenkor?

Nagyon köszi és puszi mindenkinek,

Lujzi

Kép
lujzici

Lujzi:
Az első kérdésre : szerinem ha kekszelni akarnék így.., akkor inkább most biztos ami biztos, óvszerrel csinálnám, nehogy legyen még baci és utána az valahogy átkerüljön beléd...
A másodikra én úgy tudom az elején teljesen normális ha mensis görcs van, sokan írják ezt. Próbáljon meg pihenni, relaxálni, megnyugodni ... jobbat most nem tudok mondani... Keressetek rá a gugliba... Ja és a legfontosabb: Gratula a kis sógornődnek :)... mondd el Neki, hogy milyen szerencsés!!! :)

További szép karácsonyt mindenkinek, hozzánk most jönnek a vendégek.... lépek is :)

andi
andrea-1

Sziasztok! :)

Azt hittem nem jövök gépre, de Babe miatt is írhatnékom támadt!

Babe:
Gratulálok!!! :lol: :lol: :lol:
Ez oltári szép ajándék, el is pityeredtem a meghatottságtól...
Legyetek nagyon boldogok! :)

Kiss Angyal:
Micsoda disznóság, hogy nem érzéstelenítették volna el a kezed! Nem is értem?! Na mind1, gyógyulj meg! :)

Vicky:
Isten Éltessen Sokáig! :)
Én a Manner-es diabetikus babapiskótából csináltam tiramisut. Sajnos most nem tudom annyira visszafogni magam, az a sok finom süti amit anyukám és anyóspajti összehozott (persze nem diabetikusan)! Hmmm....

Mindenkinek további szép ünnepeket! :D

Pá Drágáim!
sajt@

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?