Új privát üzeneted érkezett!

Judy!
Igen, az van az auchanban, hogy megrendeltek egy bizonyos mennyiségű cuccot és azt kötelezően el kell adniuk, a raktárban nem maradhat semmi...ezért érdemes még akár az utolsó pillanatban is menni, mert aznap nagyon durva leárazások lesznek...

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Ancsa: Nagyon örülök nektek, sok boldogságot még egyszer

Timi: Segített, de fát is kellett behordani és ő azt válsztotta.
Ajándékok be csomizva, mondhatom azt hogy 90°%-ban készen állunk az ünnepekre. Te hogy állsz?

Judy: Ne hagyd, hogy nagyon szétkapja a padlást a tévészerelő :lol:

Egy kép amit tegnap csináltam Vikóról a lépcsőn.
Kép
Szép napot mindenkinek.
V

valentina

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 12:09-kor.
Vendég

Hahóó
emlékeztek még rám? :lol: :oops:
megvagyunk, iszonyat sok meló volt+leltároztunk, most pedig ezerrel készülődés a karácsonyra

Ancsa
nagyon örülök nektek!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Ancsa: Szívből gratulálok!!! Igazi kis Survivor a kicsilány!!!

Timi: Szép a mécses! Igen a menü már kész fejben, csak vásárolni kell hozzá. Amit nem tudok, hogy mikor, mert a fiúkkal ilyen időben elindulni....
Szivesen az üvegeket!
Jól vagyunk, minden rendben.

Tenci:
Még nem kapott semmilyen gyümölcsöt Bendek :-) Még csak szopizik. Sajnálom,hogy Benedeked abbahagyta a szopit, de gondolj arra, hogy ilyen sokáig sikerült szoptatnod. Anno nekem Petya csak 7 hónapig szopott. (Én is lelki beteg voltam mikor abbahagyta)
Igen valószínű Petyától veszi az ötleteket :-) Egyébként Istenként néz rá :-)

Lilluska: Isten Éltesse Bogit utólag. Szépek a gyerekek!! Ügyesen jár Bogi.

Veronikusz: Sajnálom,hogy nálatok sincs már szopi, de gondolj arra, hogy ügyes vagy, mert 14 hónapig kapott anyatejet Zsófi.

Andi:
Jó, hogy jöttél!! Hogy vagytok? Balu hogy bírja a bölcsit?

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok,

Andi, szijjaaa! örülök neked.Balu bölcsi hogy megy?? karira mit kap? várja már

Timi, de jó lett a mécses. szép lehet ha meggyújtjátok és pirosas-sárgás fénye lesz az üvegnek.
ajándékok igen megvannak. kiadtam a családnak mit vegyenek. :lol: plusz a rossmannból rendeltem fényképes bögréket meg pólókat.
hát...anya most kapott egy petefészek gyulladást, de már jobb a helyzet. tesztről még nincs hír, nem tudom jó lesz-e a sógornője donornak.

na megyek előkészítem az ebédet...azt sem tudom mit főzzek. apa mától szabin van, majd csak januárban megy dolgozni megint. :D
snooopy

Orsi
én is szabin 4ig :lol: bár az elmúlt napokba nagyon sokat melóztunk
Bali bölcsit imádja :lol: bár most ugye még holnap megy, aztán csak 4én
Majd jan25-től nem megy 2 hétig :oops:
Karácsonyt már várja
ajándékok: :lol: /tőlünk +tesóm)
Kép Kép Kép

Anyudnak jobbulást!!!!

Judy
megkaptad a cuccost???

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok lányok - ha még emlékeztek rám......

Jöttem Nektek nagyon szép, békés, áldott karácsonyt és örömökben, sikerekben és - aki tervezi - babákban gazdag boldog 2010 es évet kívánni! :D

Bevallom már nem is zugolvasok, most csak az ucsó 2 oldalt pörgettem vissza, gyerekek gyönyörűek, új kismamiknak gratula , az új kis apróságoknak pedig hosszú, egészséges szép életet kívánok!

Mi jól, bár Beni nov eleje óta nem jár oviba, 3 hét alatt 3x volt beteg, mindig volt lázas-taknyos gyerek a csoportban

:twisted: ( így inkább kivettem ) , főleg azért is mert nov. végén én voltam kórházban és nem akartam esetleg betegen itthon hagyni.

Kórház: nagy vágyam vált valóra ( amivel a harmadik bébiek így pontot is tettem a végére ) hasplasztikám volt . :lol: Megszabadultam a kinyúlt csíkos bőrömtől és visszakaptam egy gyönyörű feszes, lapos pocit :lol: Csajok, mondhatom, hogy újjászülettem. Gyönyörű munkát végzett a doki. Imádom!

Most én is az elklészületekben próbálom utolérni magam, úgyhogy megyek is.

Puszi Mindenkinek!

Heni

Kép

Kép
cancan

Andi,
de jó, hogy téged is látni :D :D
eszerint megint nem ment át a mail??? :oops: Megkaptam, persze!!! Köszi!!

Heni,
persze hogy emlékszünk!! :D Örülök hogy jól vagytok. Nagyon kellemes ünnepeket nektek is!!!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Most csak egy gyorsra, mert mingyá megyek és sütöm a mézeskalit. :d

Cuki!

Szóval első karácsony a tőzsdével! :P Remélem szép emlékek lesznek majd! :wink:

Kriszta!

Látod, mégsem én vagyok béndzsi 8) Judynak sem lett színes! :roll:
Vezetéssel hogy állsz ebben a nagy hóban? Mert erről most hallgattál! :wink: 8)

Lillus!

Hát igen, ónos esőben.....vagy utána napokig.....vezetni nem egy leányálom! :? Csúszik, mint állat és akkor a többi autósról még nem is beszéltem. :? :roll: Nekem kétszer volt "szerencsém" :roll: ilyen időben vezetni....muszáj volt!.....hát a babszem az ott volt, pedig én nem vagyok fosis! :oops: 8)
Örülök, hogy ilyen hamar megkapod két kezedbe :P a jogsit. Aztán, ha normálisabbak lesznek az útviszonyok.....HAJRÁ!!! :wink:

Judy!

Barmok mindig vannak az utakon és a parkolókban is! :evil:
Én tegnap....mikor a doki után bementem Újpesten a teccőbe.....majdnem nem tudtam kiállni a parkolóból, mert ketten "verekedtek" :evil: :shock: a helyemért és mindketten jól rámálltak. 8) Aztán kiszálltam és mondtam, hogy szeretnék elmenni, nem "párbajoznának" inkább utána? 8) Ignis kontra SX4! :D
De azért csak kiverekedtem magam a Vectrával! 8) :wink:

Heni!

Sziaaaaaaa!!! Téli gatyeszok nagyon jók Adrinak! :wink: Ha jössz még, akkor dobok róla képet. :wink:
De ezt nem értem, amit írtál: " ( amivel a harmadik bébiek így pontot is tettem a végére )" . Ezzel azt akartad mondani, hogy 3. bébitek nem lesz? 8) Hasplasztik világos! :wink: :lol: És hol csinálták? Csak nem Krasznai doki? Róla csodákat hallok! :wink: Jöhet privibe vagy mélen is. :wink:
Nektek is kellemes ünnepeket! :wink: És Szandi/Beni mit kapnak?

Boszi!

Tepsi állatkákkal "versenyben" lesznek idén? :wink:
Kiskisasszony és Nagykisasszony hogy vannak? És Te? Mennyit eszeget a Királylány? És Lara Vau kutyusa? :wink: Vagy Vaut most "lecserélte" Hugira? :wink:

Tenci!

Beástad magad a hóba vagy mi van? :lol: :wink:
Este gyere, ha lesz egy kis időd! :wink:

Vero!

És Te? Vásárlás hogy sikerült a 3 Csajjak? :wink: 8) Tényleg, ilyenkor Ők hogy/hol "ülnek" a bevás.kocsiban? Vagy állnak? Remélem Zsófi most nem volt hajigálós kedvében! 8) :P

Brigi!

Adri meg János most....vagyis kb. másfél órája....mentek még el egy utolsó körre, bevásárolni. Én mingyá sütöm a mézest, utána meg én megyek még le ide az érdi Stop Shopba a Rossmannba meg DM-be meg Takkoba. Apának kell még vennem valamit! :wink:
Nálunk János főzi a halászlevet 8) ....felőlem a halak életük végéig élhetnének vígan a vizekben! :wink: :lol: ...... én meg csinálok valami husit, bár Adri most túrógombócot kért a halászlé után a karácsonyi ebédre! :shock: :lol: :wink:

Vali!

Szóval Apa a fát hordta. Az sem utolsó! :wink: Vikó mekkvínes 8) pacskerja szuper! :wink:

Andi!

Szép ajándékok Balunak! Jó pihenést és készülődést akkor, ha már nem kell dolgoznod januárig. Privijeimet megkaptad? :roll:
És mi lesz január végén, hogy Balu nem megy oviba? :shock:

Na ennyi időm volt! Bocsi, ha valakit kihagytam, este még megpróbálok jönni, de most vár a mézeskalács sütés! :wink: 8)

Szép estét Mindenkinek!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Orsi!

Anyának jobbulást és kitartás! És hajrá sógornő! :roll:
Puszi Nektek!

Andi!

Na már nem oviba, hanem BÖLCSIBE..... ezt akartam írni/kérdezni. :oops: :roll:

Most már tényleg megyek, mert közben Jáz is felébredt!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Andi, hú de jól néz ki az a dupló. Bali biztos örülni fog neki. Koli is kap vlmit az egyik déditől de nem tudom hogy tűzoltóautó vagy mentőt.

Köszi lányok...átadom anyának!!

Szia Heni.

ááá, mennem kell mert felébredt noel
snooopy

Tigrincs: nagyon beletrafáltál!!!!
De..... 3. bébi nem hiszem, hogy lesz ( hacsak meg nem őrülök, de erre most nagyon kevés esélyt látok ) és DEEEEEEEE Krasznai :lol: :oops:

Ajándék:
Szandi: belville lego babaház, meg scrable (gyerek ) meg egy gyerekenciklopédia
Beni: dominó ( fából amivel tök jó pályát lehet építeni ) meg autópálya - komolyabb, jó nagy - apuka választása volt..... :lol: merthogy ezzel Ő is tud játszani

Heni

Kép

Kép
cancan

Ja, és képzeljétek - megcsináltam a fát!
Olyan szép lett! Elegem van a 24-ei rohanásból, hogy semmire nincs idő, hulla vagyok, idénre lelazultam és én is élvezni fogom a karácsonyt.
Olyan jó hangulat van már itthon, holnap még szépen elrendezem amit kell. 24-én anyósékhoz megyünk délre, aztán este átjönnek ők is + anyumék is , én csinálok valami lightos vacsit, előtt du. négyesben karácsonyozunk. 25-26 vándorlás........
27én meg szeretnék elmenni Szandival a Disney on icera. Már kétszer voltunk és nekünk nagyon bejött.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni!

Nem semmi vagyok, mi? :lol: :wink:
Egyébként, ha bármit csináltatnom kéne, akkor tuti Őt választanám. Ezért gondoltam rá, "nyögtem" be Őt. :wink: :lol: 8)
Láttam egy pár "munkáját" , és tényleg nagyon szépen dolgozik! :wink: Főleg azok " tetszettek", amikor nőcik ciciket csináltattak maguknak és meg nem mondtam volna azokról a cicikről, hogy "műk"!
Úgy hogy elhiszem, hogy tetszik az "új" pocakod! :wink: Biztos abban is nagyon jó! :wink:

Na megyek aludni, mert holnap reggel megyek fodrászhoz! Belövetem a séróm karácsonyra! :wink: 8)

Szép álmokat Mindenkinek!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs!
:lol: igen, megvolt a bevásárlás :lol: volt aki nevetett rajtam és a 3 lánnyal teli bevásárló-kocsin de volt aki totál ledöbbent. :lol: Végül mikor pakoltam ki a futószalagra egy anyuka odaküldte a kb 12 éves fiát, mert már nem bírták nézni, hogy bal kezemben Zsófi (abba kaptam az oltást :oops: :? :lol: ) jobb kézzel meg pakolok :lol: pedig nekem már az furi ha nem így van :lol:
Fodrász: remélem nagyon szép lettél!!! :D én tegnap voltam! (befestettem magamnak!!! :lol: IGAZI RÉZVÖRÖSRE!!! és ez tényleg réz vörös :lol: Laci még nem is látta 8) bár már megjött délben, de csak este jön haza)

Na jó bunkó voltam, hogy magunkról írok, máshoz meg hozzá se szólok, de ezt most nézzétek el, mert nem volt időm :oops: ha lecseng a szombati busójárás akkor igérem részletesebb leszek!!!

addig is

Boldog, Békés Karácsonyt és nagyon Boldog Új Évet Kívánunk!!!

Kata, Szofi, Zsófi, Laci és Veronika

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Heni!
:lol: hát! nem csalódtam benned! Bátor vagy, hogy kés alá feküdtél! :wink: Gyere gyakrabban!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

ha nem jönnk holnap,

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!!
snooopy

Látom nagy a pangás, mindenki készülődik már......

Hát lányok, csak biztatni tudok mindenkit, aki (majd) ilyenen és hasonlón töri a fejét, hogy bátran vállalja be ( persze megfelelő utánajárás után ) mert ezt semmivel sem lehet pótolni. Visszakaptam a tini hasamat!!!!!!! Alig bírtam ki amikor megláttam, hogy ne ugorjak a doki nyakába :oops: Hihetetlen mit művelt velem, holnap lesz 4 hetes a heg és olyan mintha legalább fél éve műtöttek volna...... ( tudom, mert iszonyat sok fotót nézegettem - szoktattam magam ( az elején elég rémes ) látványhoz) ..... Ja, és aki nem tudja, mindenki csodálkozik, hogy mennyit fogytam, - pedig max. 2-3 kg ( ez nálam amúgy is jön -megy ) csak totál átalakultam......

Na, ennyi volt az élménybeszámoló, megyek szaloncukrokat kampózni, meg még mosok, meg porszívózás...... szóval.....

Mindenkinek jó készülődést! :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok Mindenki! :wink:

Én is most csak gyors leszek és lényeges :lol: , mert most már neki kell állnom sütni ill. csinálni a sütiket és nem tudom, hogy holnap még mi vár majd rám, ezért.......

BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET, BOLDOGSÁGOT, SZERETETET A KÖVETKEZŐ 2010-ES ÉVRE!
Adri, Jázmin, János, Timi

További jó készülődést és Jézuska/Angyalka várást! :wink:

Puszi Mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tigrincs76 2009.12.23 23:36-kor.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Heni!
nem tudod véletlen :wink: hogy mennyi egy mellfelvarrás ILLETVE egy mellnagyobbítás???? :D most hogy negyedszerre is lefogytam (sajnos még mindig csak -17 kilónál tartok Zsófi után :oops: :D + a 2,5 év szoptatás se tett jót) szóval most lehet hogy jó lenne ha kicsit korrigálnák! :lol: jöhet mail-bem is vagy PÜ-ben!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Boldog, Békés Karácsonyt és nagyon Boldog Új Évet Kívánunk! Mindenkinek

valentina

Kép

ancsaboszi

Sziasztok!

Heni: örülök, hogy jöttél és örülök,hogy jól érzed magad a bőrődben :wink: !

Timi:
Nagyon ügyes vagy, hogy ennyit sütsz! Én max. egy piskótatekercset fogok csinálni :oops: Nálunk a halászlevet apukám csinálja és milánói bordát csinálok holnap. A hagyományos kajákat meghagyom anyáméknak.
Sőt nálunk nem holnap jön a Jézuska és a fát is csak 25.-én állítjuk fel. Mivel a férjem dolgozik és holnap nem tudni mikor jön haza, így úgy döntöttünk,hogy 25.-én reggel jön a Jézuska és hozza az ajándékokat és a fát.

Veronikusz:
Együttérzek veled! Én ma a 2 gyerekkel mentem vásárolni gyalog. Mivel így nem tudtam bevásálókocsit tolni Petya mellettem jött. Hát volt agyvizem az egekben volt. Nem volt egyszerű... de túl vagyok rajta!
A hajda biztos szuper lett!

Nálunk nem holnap jön a Jézuska és a fát is csak 25.-én állítjuk fel. Mivel a férjem dolgozik és holnap nem tudni mikor jön haza, így úgy döntöttünk,hogy 25.-én reggel jön a Jézuska és hozza az ajándékokat és a fát.

BÉKÉS BOLDOG ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Így jár aki nem olvassa végig a hsz-ét... Dupláztam :oops: :oops:

KépKép

KépKép
cukorfalat

BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!!!
Ancsa, Laci, Judit

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Na ma még egy uccsóra...!!! :lol: :wink:

Kókusz golyó, tiramisu, meggyes-mákos süti kész! :lol: Holnapra hagytam a túrós-kapucsínós muffint. :wink: Hogy én is csináljak holnap valamit, ne csak János! :lol:
Du. díszítem a fát, mikor a Csajok alszanak! :wink: Girland meg jégcsapok már fent vannak az étkezőben Adri segítségével :wink: , Jáz meg nagyot nézett, mikor felébredt és fülig ért a szája!!! :shock: :lol: :wink: Na egész vacsora alatt, azt nézte! Így könnyű volt etetni....na nem mintha máskor nehéz lenne!! :wink: ....., mert folyamatosan nyitva volt a szája!!!! :lol: :wink:

Most tényleg csak ennyi voltam. Megyek és becsomagolom a Lányok meg János ajándékát! Mindenki alszik már! :D 8)

Szép éjszakát Mindenkinek! :wink:
Holnapra meg csodaszép ünneplést! :wink:

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Ja,még annyit.....

Vero!

Séród biztos jó lett! :wink: Enyém is! 8)
Bevásárlás meg...... :roll: :D És kisfiú segített pakolni a szalagra?
És rokonyok melyik nap jönnek? Mert akkor duplán Veled vagyok lélekben! 8)

Heni!

Idén is csináltál "művészi" asztaldekort? Mert akkor dobjál róla nekem képet!!!! :D

Brigi!

Neked is már csak a karácsony jár a fejedben! Rá se ránts, hogy dupláztál! :wink: :D Lesz ez még rosszabb is.....50 év múlva! :D

Sissy!

Gyere ám nekem Te lány! Te vagy a következő! :wink: Remélem hamarosan lesz már netetek az új otthonotokban is! :P
Addig is nem tudnál belógni valahova legalább egy "UFF"-ra?! 8) :wink:

Most már tényleg mentem!

Pussz!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tigrincs76 2009.12.23 23:38-kor.

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs...

hehe, hogy emlékszel Te Nő!

u.az , mint tavaly

téli tájkép állatokkal....... :lol:
jó éjt!

Heni

Kép

Kép
cancan

Szia Heni!

Na még szép, hogy emlékszem. A tavaszira is! :lol: :wink:
De jó lenne újra látni! :wink: Nem tudom hogy hol keressem vissza, vagyis hanyadik oldalon van a tavalyi kép! :D

Jó éjt Neked is!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Sziasztok Lányok!

Csak beugrottam NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNNI MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!

Heni!!!!!
De jó, hogy jöttél...nagyon ügyi vagy a hasplasztikával...én is mellcuccra gyúrok mint Veronikusz....ja és egy nagyon kedves barátnőmet kb 1 hónapja műtötte Krasznai :D csak neki az orrát :D

Veronikusz!
Azért úgy megnéznélek egyszer egy ilyen bevásárlásnál :D

Ancsa!
Nagyon édes a kép...

Na és akkor tényleg....NAGYON KELLEMES ÜNNEPEKET CSAJOK!!!!!!!

Kép

Kép
cukipofa

Jó reggelt!

Kati!

:lol: szóval te is? :lol: hát! ha tényleg ilyen árai vannak, akkor van még mit gyűjteni! :oops: :cry: :cry: :cry:

Bevásárlás: hát! tényleg jelenségek vagyunk így négyen :lol:

Tigrincs!

Jáz :lol: édi lehetett ahogy tátott szájjal bámulta a fát! :lol:

nem, nem! nem segített, mert én szisztéma szerint pakolok ki mindig a szalagra (elsők a neheze, mert arra lehet majd rápakolni a bevásárló kocsiban + romlandók egy csoportba, mert azt rögtön fel kell vinnem stb :lol: ) úgyhogy szegény kisfiúnak nagyon megköszöntem, de mondtam, hogy megy ez nekem is. :lol:

rokonok: szombaton leszünk 19-en, de Laci már pénteken 6 embert ide akar hozni vacsira :shock: :shock: :oops: Ez még TÁRGYALÁS ALATT! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Békés, Boldog karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek!

Majd megpróbálok bővebben is két ünnep között! :oops:
Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÉS BÉKÉS KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!
MIKEY,BENEDEK,TENCI-MIKI

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Békés karácsonyt kívánunk
Andi, Balázs, Bálint

emano/Andi
KépKép
emano

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 12:09-kor.
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok végre!

De először is NAGYON BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Nem nagyon tudok most visszaolvasni, de látom, hogy Ancsáéknak nagyon szép karácsonyuk lett. Gratulálok az ügyes kis Szofihoz! Egy hős, az a lányzó! Vigyázzatok rá!

Nem nagyon tudtam jönni még egy uff-ra sem, mert szabin vagyok. Viszont ma este beüzemeltem itthon a netet, úgyhogy gyorsan fel is jöttem.

Időközben átköltöztünk, de azért maradt még jócskán munka, de már kezdünk valahogy kinézni. Dobozokat azért még kerülgetünk, igaz most beraktuk őket a gyerekszobába, hogy ne legyenek az ünnepek alatt útban.

23-án voltunk fent a kórházban, mindkettőnket felengedtek, így a férjem is találkozhatott a dokimmal. Szülésznővel nem tudtunk talizni, mert szabin van, úgyhogy majd januárban ismerem meg.
Minden rendben volt, néztünk egy ctg-t is. A méhszájam már 3 cm-ről 2,5 cm-re rövidült. Egyébként minden oké.

Aztán elmentünk babakocsit venni, de marha kellemetlen helyzetbe kerültem, mert a kártyámon nem volt annyit. Valamivel kevesebbet tudtunk csak lehúzni, viszont azt már nem tudták megoldani, hogy az előlegbe otthagyjuk, s a többit majd hétfőn. Adtak kölcsön, hogy tegyük rá a kártyánkra, menjünk vissza és úgy lehúzzák. Majd hétfőn mehetek vissza a pénzzel, s hozhatom el a kocsit. Annyira kellemetlen volt, utána egész nap a hatása alatt voltam, s szívem szerint visszacsináltam volna, de nem tudtam. Úgyhogy a sok jó között azért történt sajnos rossz is, de remélem sikerül majd elfelejtenem ezt a malőrt. De ahogy ismerem magamat nem fogom.

Jó éjszakát és további jó karácsonyozást Mindenkinek!

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Látom mindenki ezerrel karácsonyozik :D :lol: :lol:
Jézuska remélem eljutott minden címhez.....és kismanókhoz :lol: :wink:

de külön még

KOLOSNAK BOLDOG BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Orsi: Isten Éltesse Kolost!!!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Boldog Kolos születésnapot!!!!!!

kérünk szépen karácsonyi képeket :lol: !!!

emano/Andi
KépKép
emano

köszi lányok!! :D

majd jövök bővebben is de holnap költözünk, nem tudom mikor lesz időm legközelebb ideülni.
snooopy

Kolosnak nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok én is!

Nektek meg gyors költözést. De szerencsétekre legalább nálatok nem kezd majd el szakadni a hó. Nem úgy mint nálunk karácsony előtti szombaton. Még szerencse, hogy a cuccokat sikerült időben feltenni a kocsira, s a lepakolásnál jártunk térdig a hóban. :(

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Sziasztok!

Először is "törlesztek" :oops: :roll: de ez a karácsonyi rohanás..... 8)

Orsi!

Nagyon sok boldog 2. szülinapot kívánunk Kolosnak!

Remélem minél hamarabb és zökkenőmentesen fog menni a költözés! :wink:
Az idő....legalábbis itt nálunk....most egészen megfelelőnek tűnik. Remélem felétek is süt a Nap! :wink: 8)
Még azt akartam megkérdezni, hogy Noelnek mikor tartjátok majd a névnapját? 8)

Sissy!

Látod, mondtam én Neked, hogy hozzon szerencsét a laptetőd a Férjednek! :lol: :wink: És be is jött! :wink: És most ki is lesz akkor a szülésznőd?
Örülök, hogy költözésen már túl vagytok. De azért rendben volt minden?

Na menek, mert "ölik" egymást! 8)

További szép napokat Mindenkinek!

Pussz!

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Tigrincs!
Valóban szerencsét hozott a laptető, köszi, legalábbis a kórházas dologban, hogy fel tudott velem jönni.
A szülésznőm Várnai Gabi lesz. Majd január elején találkozom vele.

A költözéssel minden rendben volt, leszámítva az óriási havat, s hogy nem minden bútort tudtunk elhozni. De mostanra már otthonosra berendeztem, van kis karifánk is, soha nem volt még nekem ilyen minifám. A gyerekszoba egyenlőre még dobozok tárolója, de remélem most már lassan ott is minden a helyére kerül.

S végre van babakocsink!!!!! Ma elhoztuk. El sem hiszem, hogy többet nem kell foglalkoznom ezzel a témával. Ez volt a legnehezebb számomra.

Szép estét mindenkinek és további jó pihizést!

KépKép

Kép
sissy80
Budapest XV. kerület

Sziasztok!
Remélem mindenkinél jól teltek az ünnepek:)

Kolos Isten éltessen nagyon sokáig!

Kép

Kép
gablaty

Ancsa! Nagyon szépek vagytok!!!
végül vettél falvédőt meg ilyesmit??

Heni! Engem is érdekelne a szépítő művész:)
jöhet priviben is, hol található? mennyibe kerül? stbstb.
Bár én mégcsak most állok neki a fogyókúrának:) de nem árt tájékozódni....na meg persze gyűjteni rá:)
mi is voltunk a Disney on Ice-on, Encinek nagyon tetszett, bár
a NAGY boszitól, meg a NAGY krokodiltól megijedt, azt kérdezgette még utána is, hogy azok miért voltak olyan nagyok???

Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
gablaty

sziasztok, koszonom az erdeklodest, jol vagyunk, csak eleg surek voltak a napok. mar tul vagyunk 2 ctg-n, minden rendben, kedden megyek megint, gratulalok a babakhoz:))))

udv: Kata

Kép

Kép
polixeni

Gabi, mi is voltunk a disney-n. Vasárnap az utolsó előadáson.
Jók lettek a fotóid!

Heni

Kép

Kép
cancan

Gabi, ment privi is....

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni!

Neked meg mél! :lol: :wink: