Szp jó reggelt!!!
Hajam???Le lett vágva igen, még vagy 5 centit Nem semmi, most már tetszik jó jó jó,
csak fura
Apjuk észre semm vette, mert elöl ügye maradt a hossza...Aztán mikor mutatam neki, mondta atya ég...de jó...furi...bizti nem ismertelek volna meg hátulról...
Sűrű volt a tegnap...Kapkodtam, dolgoztam közben mikor volt pici időm, akkor meg szépítettek...
Megvolt a Trófea nagyon jó volt...Páromat nem alapszinten leb*sztam, mert fél6 helyett fél8 ért oda
Rendessen kiabáltam vele a teloban!!!!
Na de oda ért, azt gyorsan 1 óra alatt bezabált...Én már elötte ettem, de vele is ettem....Fuuuuu majd kidurrantam!!!!
Aztán 9 kor begyúrtam a beigli tésztját
Holnap sütöm...
Csináltam múlthéten nagy takarítást, de semmi nem látszik belöle, egyaltalán nem
De apjuk mondta holnap segít, ha befejezte a fa faragást!!!!Persze akkor a törzse a fának, nekünk meg a talp k*rva kicsi...Érdekes lesz...Kiváncsi vagyok mennyi ideig tart el...Tuti sík ideg lesz
Aztán végül megvettem a rádió magnót neki tegnap, ma sikerült ide behozni, de féltem, hogy megkérdezzi mi van a táskámban(vagy megnézzi)(de becsomagoltam, és sok zacsiba tettem ), na beoltottam, hogy körmös cuccok, uv lámpa, fönöknek meg kell csinálnom a körmét
bevette
Persze apámtól kértem kölcsön!!!Mert Hétfő a szoliban átb*asztak 10000 ft-al!!!Huuu ez kellett még
Zokogtam
Most meg tartozhatok!!!!Na jó befejeztem, mert megint felforr a vízem!!!!
Csajok!!Én nem tom megnyitni a tábázatot!!!!Mért?????Baszousss, ezért kérdezzem tőletek!!!!
Tyuntyi: Ma van a nem várt nap akkor????Én is úgy tom, hogy 10 nap a beágyazódás!!!!Nem lehetet egyszerű a tesztet megcsinálni akkor
Csilla: Te vagy Tyuntyi után, 2 nappal????Igen Én volt az!!!
Gabóóó: Te neked már meg kellett volna jönnie???
Krizsti: Ajcsik megvannak????
HKitty: Temetésen túl vagytok!!!Jobban vagy???Gyre várunk!!!!
Durcipok: Tessék sűrűben jönni, hiányolunk ám!!!!
Többiek hol vagytok????
Szép napot!!!!
--------------------------------------------------------------------------------