Sziasztok!
Hajni!
Jó hogy előkerültél végre!!
Nincs olyan álláskerső oldal ahol ne szoktam volna mindennap állásokat böngészni.Sőt a legtöbbön regisztrálva is vagyok,őnéletrajzal.De semmi!!
Illetve most várok visszajelzést Esztergomból,voltam a Rossman üzletben egy állásinterjun,űzletvezetőt keresnek.Hát minden megvan hozzá ami kell,de iszonyatosan sok a jelentkező,én két hete hétfőn voltam,most szerdán már rájuk telefonáltam,hogy akkor most mi van,mert azt igérték,még azon a héten (mikor voltam) visszahívnak.Még mindig interjuztatnak,és lesz második forduló is.Csaj szerint elég jó esélyekkel indulok,mert iskoláim megvannak hozzá,és van ugyebár egy 3 éves üzletvezetői tapasztalatom még az Azurból.Az a baj,hogy megint nagyon reménykedem,és a végén mindig koppanok,és kikészülök a nemleges választol.Azt mondta gyerekek náluk nem akadály,mindenkinek van mégis mindenki megoldja.Két müszakos,(Gáborral tudnánk váltva menni)és minden második szombat esne rám 1-ig.Egy helyettesem lenne,4 eladó és egy bizt.őr.Szóval nagyon tuti lenne.Hát nagyon reménykedem.Ludwigék is költöznek már,de december elött az üzletet már nem nyítják.
Uszás: Hát az az igazság,hogy elvileg 5 éves kortól lehet vinni őket,de ha megvan a magasság akkor nem gond ha még nincs 5 éves.A lényeg,hogy a tanmedencébe ami sztem 120-140 ott biztonságosan leérjen a lába.Mi is visszük Miront oda,de mivel ő elég kicsi nővésű,igy mi kivárjuk az 5 évet.Megaztán Kírával most hagytuk abba,most kicsit pihenünk.
De januártól lehet,hogy mi is megyünk.Én nagyon ajánlom,ezt mindenkinek,mert Kíra tényleg hamar és profin megtanult uszni.Nagyon jó edzők vannak.Ha kell telcsiszám odaadom,de meg is kérdezem nektek ha kell.Jóba vagyok a tanárral aki viszí őket.Ilyen kicsikkel viszont még menni kell,mert ugye egyedül öltözni,hajat száritani nem nagyon tudnak.Bár mindig segítenek is.
Szombat reggel 9-kor megy különbusz,és kb fél 1-re jönnek vissza.De lehet kocsival is menni,akkor talán ha buszt egyáltalán nem vesztek igénybe még olcsobb is.De a buszon lehet ismerkedni,traccsolni és mindig jó hangulat van.20 ezer ft egy fél évre,most kezdödik holnap,ez az első.Februárba van a másik 20 ezer.Junius közepéig.Aztán nyáron van uszótábor,1 hét 18 ezer reggel 8-tól délután 4-ig.Ebédet kapnak.Mi eddig minden évbe voltunk,ezután is megyünk majd.Jó buli nekik.
Küldök pű-t a telcsiszámomról.!!
Gratula a bicozáshoz,Miron is lassan ráérez,már alig van a talajon a pótkerék.
Ott alvás miatt nyafogás még nálunk is van,én is kemény vagyok,pedig én eltudnám hozni,de én is ugy vagyok vele hogy mi van ha összejön egy állás,akkor nem lesz időm szoktatni.Ugyhogy marad és kész.
Dicsekedjek???
Megvan az első egyese Kírának!!!Természetesen magyarból!Népköltészeti alkotások!!
Alig merte megmodani,láttátok volna hogy megkönnyebbült mikor Gáborral jót kacagtunk rajta!De aztán megkellett ám tanulnia!:):):)Hétfőn ujra felel belöle.
Na jó megyek,mert már litániát írtam!
Hajni hívj uszás miatt ha gondolod!