Paszinycsek!
Oké, megpróbálok, most talán kicsit több időm lesz jönni. Csak tudod, nem olyan egyszerű ám: Mostanában tök hamar kidőlök meló után. Szeressssem ezt az év végi hajtáspajtást.
Sokan azt gondolják, hogy áááá egy oviban nem lehet olyan nagy a munka.....Pedig de... de tudom hogy máshol sem jobb......Ilyenkor mindig azt nézem, hogy a végén a picurik mekkora boldogsággal élvezik a dolgokat. (pl. dekoráció; ajándék készítés, majd büszkeség hogy igen anya/apa ezt én csináltam)
Meghát ugye nem egyszerű az sem hogy heti 3x megyünk vizizni és mire onnan hazajutok már tök fáradt vagyok.
De majd ígérem igyekszem jönni. Mondjuk csak akkor ám ha van forgalom.
Meli!
Jajj, de édes vagy......
Köszi!!!!
Fogyással magamhoz képest jóóól állok. 8,3kgnál tartok jelenleg.
És baromi jól esik, hogy dícsérnek, meg hogy olyan rucikat tudok felvenni, amit álmomban nem gondoltam volna.
Életemben most először fogok felvenni pántos kis nőcis felsőt szilveszterre.
Méghozzá olyat amit "márkás" boltban vettem (New Yorker) mert eddig csak a nevenincs dolgok jöttek rám. Szóval ez nagy nagy szó ám nekem mégha másnak nem is
Lehet hülének nézni.
Jól érzem magam a bőrömben. De tudom hogy még menni fog le, és lesz még 2 számjegyű is a kgm.
Ciklusom ismét megzizzent, mert 30napig tök kiegyensúlyozott volt, aztán történt valami, volt 3-4nap barna és rózsaszín pöttyözésem, meg mensis fájások. Azt hittem megjön, de azóta se semmi, és ma vagyok a 39.napon. Pé-m sztem nem volt, legalábbis görbe nem mutatja. a pöttyözés óta olyan ugrálós, mintha nem tudná eldönteni hogy most mi is van. Ma is pl. volt olyan érzésem hogy minnyá megjön, görcsöltem is, na azóta se semmi nincsen. Az egészben csak az a jó, hogy 6.-án mennék kontrollra és szerettem volna 3.napit vinni. Na ha így haladok azt sem tudom mikor menjek, hisz 3.napim már tutkóra nem lesz és ugye itt vannak az ünnepek. ki tudja hol hogyan és mikor dolgoznak. Beutalóm már van....
Bár azt is tudom hogy Tűűnek nem kell 3.napi, mert ő tudja mi mikor jó.
Az előző ciklusomban is 60.nap körül lett spontán pé-m. Na de ott legalább láttam a folyamatot, hisz felment a hőm és fent is maradt. De most?????Ááááááááááááá.
Tudom, tudom, el kellene dobnom jóóóóó messzire a hőmérőt, de nálam akkor jelentkezik az idegesség. Mert én már lassan 3 éve mérem és ebből szűröm le a pét. Így legalább tudom, hogy mikorra számítsak rá, mert utálom, ha bizonytalan az hogy mikor jön meg, és utálom ha váratlanul ér. Nem szeretek mindig betéttel járkálni, hogy talán megjön valamikor.....Szóval ez nekem biztonságérzetet nyújt. Csak a vicces az egszben az hogy immáron közel 3 év után is tud meglepiket okozni a testem.
Bár lehet hogy most a fogyás kavart be, ami mondjuk nem hirtelen hanem fokozatosan megy.(okt 16óta fogytam)
Úgyhogy most várom mi lesz......