Sziasztok!
Marcsi, örülök, hogy 4-es lett a vizsgád, tök okos lesz ez a gyerek, mire megszületik, még a végén ellátja majd saját magát, elvégre ezt a témát tanulod, nem??
Nekem taalán már nem kell menni bevásárolni, talán, mert legutóbb is ezt mondtam, aztán ja, még ez kell, még az kell, meeg még ide menjek, meg még oda menjek, meg még befut vki karácsony előtt-alatt-után, aakit fel kell még köszöntenem vmilyen apropóból, ááááá. Nálunk már délelőtt elkezdett esni ez az ónos sz@r, aaztán abbahagyta, most mintha megint esne.
Éjszaaka nem aludtam vagy 4-től fél6-ig, be volt dugulva az orrmányom, aztán a kisasszonyra is rájött a diszkózhaatnék, jól elvolt hajnaalban, táncikált össze-vissza. Óó, mintha a lányykori énem köszönne vissza a hasamból, tánc hajnaalbaan
Nálunk a karácsony úgy szokott telni, hogy 24-én reggel felköszöntöm a férjemet, merthogy neki a szülinaapja is ekkor van
, aztán olyan 4 körül jön a Jézuska hozzánk, egyelőre kettőnkhöz. 5 körül elmegyünk Anyukámékhoz, ahova jönnek a Tesómék is Barbikával, utána meg megyünk Anyyósomékhoz olyan 7 körül. Kicsit macerás, de muszáj így csinálni, hogy sehol se legyen sértődés, meg egyelőre a szülőket sem akarjuk egyedül hagyni, mert végülis nekik csak mi vaagyunk, Anyukám ilyenkor mindig egy hete készül már. Aztán 1. nap általában ebéd az én szüleimnél, délután-este látogatáss Anyósomnál, 2. naap délután Nagyikámékhoz ( mert még vaannak szerencsére az én oldalomaon nagyszülők ), aztán este Szaabi unokatesójáék két kis gyerkőccel jönnek hozzánk, vagy mi megyünk hozzájuk. Hát eelég járkálós, de majd utána kipihenjük, meg így legaalább nekem még egyelőre nem nagyon kell készülnöm, csak sütiket sütők, de főzőcskéznem még nem kell.
Hát, hogy jövőre mi lesz, azt majd Esztike eldönti.
A szilveszter miatt viszont be vagyok fordulva egy kicsit, bár tény, hogy sohasem sült el még olyan nagyon jól, mert nem szeretem én ezt a kényszer-bulizást, de most hogy nem megyünk sehova ( mert Szabikám eldöntötte, hogy én annyira terhes vagyok, hogy már 8kor alszok
- erről én nem is tudtam pedig ), hogy nem megyünk sehovaa. Abban talán igaazaa van, hogy ebben aaz influ-s időszakban egy haalom ember közé menni gáz, ráadásul a cigifüstöt úgysem lehet kikerülni, inni nem ihatok, akkor meg minek fizessen ki aaz ember 10-12.000,- F-ot. Ebből vagy inkább a töredékéből inkább csinálok vmi jó kis hidegtálat, aztán eltollasbálozunk itt kettesben, legfeljebb elhívom Tesómékat, vaagy elmegyünk mi oda. De azért furcsa lesz, gyakorlatilag tini korom óta eddig mindig volt szilveszteri buli.
Na, nemsokára hozzákezdek a sütéshez, mert holnaap még fodrászhoz is megyek, csinálok hólabdát, sajtos taallért, meg Szabikának trüffeles szülinapi csokitortát