Rennye
Háát..., nem is az, hogy megijednek, csak nem túl népszerű az ember ha ilyen foglalkozása van. A férjem közlekedési rendőr, ő közterületen van, helyszínelés, balesetek, stb.
Én szabálysértési előadó vagyok, úgyhogy irodán dolgozom, egyenlőre, mert csak idén nyáromn kerültem erre a helyre és csak megbízást kaptam 1 évre, utána neveztek volna ki véglegesen, de közben jött a kis babánk, akit nagyon szerettünk volna már amióta össze házasodtunk, ezért úgy döntöttünk nem várunk tovább, mert ha mégsem neveznek ki egy év múlva (amire sajnos gyakran van nálunk példa) akkor mégis meddig rendeljük alá a vágyainkat a munkának, ezért bele vágtunk és elsőre sikerült is...!
Úgyhogy én most is dolgozom ameddig csak tudok, addig is nem veszik el a pénzem és nem kuksolok itthon a négy fal között sem!
Aida
A nagyszülők nagyon örültek a picinek, az én szüleimnek már van unokájuk, a nővéremnek van egy 3 és fél éves kislánya.
Az anyósoméknak ő lesz az első unoka, és ők már régóta kérdezgették is, hogy mikor lesz már!!!
Nagy volt a boldogság, amikor bejelentettük
Aggódnak is értem, főleg Anyukám...talán kicsit jobban is a kelleténél, de ennek örülök, jobb, mintha nem érdekelné őket a dolog!
Nagyon szép a kisfiad! Olyan helyes kis pofija van...