Szia Angyal
én most készülök a második lombikomra (azaz a második stimus beültire, mert az elsőből volt egy fagyis beültim is).
Váltott a dokid protokollt? Mert nekem igen, és szerintem ezért érdemes NAGYON bizakodnunk, mert már tudja hogyan reagált a szervezetünk az elsőre, és amennyiben rosszul, akkor protokollt vált, amivel több esélyünk van a sikerre. Szóval bizakodnunk kell, a doki már ismer minket, és bíznunk kell benne, hogy ezúttal a megfelelő protokollt kapjuk, amivel egyenes az út a sikerhez
.
Betty sajnálom hogy nem sikerült az első, látom kb akkor jött meg mint nekem annak idejen, szerintem neked sem örült a szervezeted ennek a nagy hormon behatásnak
. De most majd meglátod, tök más lesz minden, legalábbis nekem a fagyis beülti "jobban" sikerült (neked pedig sikerülni fog
). Az mivel nem kapsz hormonokat olyan, mintha természetes úton esnél teherbe. Szerintem tuti sikerülni fog. És nyugi, fel fognak ébredni (jó minőségű embrikék felébrednek, nekem 3-ból 3 felébredt - ja nekem is 6 embrim volt, 3-3 így kaptam vissza őket. Sajnos nekem nem sikerült, de csak et+18 napon jött meg (szemben az et+8-cal stimuskor), a szervezetem totál jól felkészült egyedül... szerintem az volt a baj, hogy lázam lett. És 1 fokos emelkedés már végzetes lehet az embriknek
.
Emma ezért vannak törvények erre vonatkozóan, hogy melyik országban hogy tárolják és max hány naposan ültetik vissza az embriókat (úgy tudom talán belgiumban vagy luxemburgban zigóta állapotban azaz rögtön megtermékenyítés után ültetik vissza őket). Szerintem az etikai kérdéseket bízzuk az illetékesekre
hidd el, mi minden egyes embrió elvesztését úgy gyászoljuk meg, mintha gyerekünket vesztenénk el
. (és így is van...). És más úton nem lehet gyerekünk.
Puszi mindenkinek!
Vanili