2008.01.05 15:59
Szerző: mutyi
sziasztok!
Nekem nincsenek ilyen jó tapasztalataim vele.
2003.-ban kerültem hozzá, ismerős útján, (akinek hozzáteszem ma is az orvosa, két gyönyörű babát segített neki inszeminációval"megalkotni", aztán megszülni, ő elégedett a dokival), elkezdtük a vizsgálatokat, de időközben nem jött meg a menstruációm és csinálam egy tesztet, ami két csíkos lett.Határtalan vot az örömöm, még aznap fogadott is a doki, és HASI UH-al megállapított egy koraterhességet.Még kétszer voltam nála UH-n hetente egyszer, Ő, mindig látta a babát, képet nem adott, merthogy"erről? még minek??".Pénteki nap volt az Uh, és hétfőn indultunk görögbe busszal nyaralni.Megkérdeztem ajánlja-e az utazást, mit tegyek, mit ne, elég szűkszavú volt és arra a kérdésemre, hogy utána mikor jöjjek, azt mondta, hívjam majd fel, megnézzük megvan-e még ez a terhesség....hozzáteszem, ekkor már 5 éve szerettem volna babát, így különösen érzékeny voltam és féltem, és az ilyen megjegyzései miatt teljesen kikészültem.Sírva mentem be a munkahelyemre, ahol a koleganőim segítségével időpontot kaptam MÉG AZNAPRA! egy doktornőhöz.Nos, első dolguk volt egy tesztet csináltatni, ami negatív lett, akkor már nagyon kiborultam,HÁRMAN HÜVELYI!!!UH-oztak meg, oszályvezető is, és közölték, hogy itt nincs terhesség, nem is volt, eleve kizárja a méhnyálkahártya vastagsága, csak egy cisztám van a PETEFÉSZKEMEN....
Úgy gondolom,
1.Hasi Uh-val 3 hetes terhességet megállapítani, ahhoz nagyon ügyesnek kell lenni...........
2. cisztát babának nézni....hmmm....
3. méhet összekeverni a petefészekkel........hmmmmmmmmmmmm...
4.ilyen negatív stílusban hozzáállni olyan nőhöz, aki éveket várt a babára..........azért szerintem lehetett volna egy-két jó mondata is, ha a bántókat kimondta........
ennyi....
Ilduci
[/url]
[/url]